Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Egyéb (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=33)
-   -   DühöngŐ (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=65)

Redback 05-29-2008 18:58

Quote:

Originally Posted by BigPi (Post 177772)
"Csak találkozzak velük az utcán...Hiába nagy állatok, gyorsabb vagyok, és valamivel hamarabb ttökönrúgom őket, aztán meg nézhetnek a nagyvilágba... "

erre gondoltam.

Én nem a haverjaimra gondoltam, hanem a két tűzoltóra.

Hani 05-29-2008 20:03

Csak, hogy hű legyek a topichoz:

Miután felmondtam egy hirdetésekkel foglalkozó regionális lapcsaládnál mert 8 hónap után sem akartak bejelenteni, közel másfél havi fizetésemnek mondhattam búcsút (90E) pedig nem egy 20 órás lapzártában volt részem -reggel 8tól hajnal 4ig átlagosan heti 2 alkalommal-.:mad:
Ezek után egy fóliagyártó üzemben voltam grafikai előkészítő amit 4 hónap után kénytelen voltam otthagyni mert nem akartam, hogy 24 évesen leszázalékoljanak csak azért, hogy a cég több bónuszpontot kapjon ezáltal több támogatáshoz jusson. Pedig ahogy a főnököm mondta : "Ákos te jól meg vagy fizetve!". Ha a bruttó 80E-es fizu jó akkor igaza van. Csak azt nem értem, hogy a megrendelőnek miért 5500 Ft-ba került 1 órányi munkám!?:confused:Havi 170-180 órámat számláztak ki így amiből persze én semmi sem kaptam, de miért is járt volna nekem:o. Emellett még elég alaposan le is laktak (irdatlan sok munka, túlóra amiért még köszönöm sem járt, szűkös határidők, rengeteg stressz) a gyomromra még gyógyszert is szedtem.
Az ehhez a munkámhoz kapcsolódó kedves megrendelőkről már nem is beszélve, akik szombat reggel fél 6kor "Jó napot!"-tal ébresztettek, hogy épp most fejezték be a tehenek fejését és gondolták megkérdezik, hogy áll a grafika. -ez egy konkrét példa, nem vicc-

Lassan már negyedik hónapja, hogy itthon ülök melóra vadászva de eme próbálkozásaim sorra kudarcba fulladtak, hol nincs meg a szükséges szakmai tapasztalatom (2-5év) hol bizonyos programokat nem ismerek kellően.
Pedig a Photshopot/illustratort/Corellt/Quarkot/Premiert/Indesignt már évek óta használom...de sajnos programozni nem tudok és webes dolgokat fejleszteni sem , nem mintha érdekelne...Java/HTML/XHTML/CSS/Php ezek mind ide is tartoznak. Bár már 3 hónapja 2 bibliát is forgatok: 3ds Studio Max és a Flash. Hol egyiket hol másikat, attól függ épp melyikkel van tele a bakancsom.Mindezek mellé még hozzájön, hogy immár 7ik alkalommal, hogy elvéreztem egy fősuli felvételijén ami ennyi próbálkozás után már nem kis csalódással jár.Arról már nem is beszélve; lassan 25 vagyok, nincs munkám, anyámékkal élek, nőt lassan fél éve nem láttam közelről, bekebelezett a szürke középszerűség és ne legyek kemény? Akár az Üvegtigrisben is szerepelhetnék.

Plusz mindezt másodjára írom mert amikor kimentem cigizni a tálca helyett a piros X-re klikkeltem.

A hódban sem megy most jól a sorom , a szép: 100%, 3 zöld nyilacska felfelé katmorálomból csináltam egy erősen piri 99%-osat mert rámentem egy üres hullára 5X csak véletlenül a fél serege 1 körrel hamarabb ért haza, pedig felmértem az egész szövit gömb+seregmérés+krónika és csak 1 támadás volt benne, nem is értem ki és mi okból hívhatott tőle helpet :confused: :mad:
Most még bacis is leszek, csudajó... kell nekem a 99%os foglakoztatottság és éhezés mellé.:mad:

No de mindegy, bontok egy sört vagy inkább 2őt berakom a Félelem és reszketést és hagyom, hogy néhány órára vademberré váljak, hogy megszabadulhassak az emberi lét fájdalmától.:D

Quote:

Originally Posted by [HTPA]GeeForce (Post 177041)
Magyarország 2008...

Jupppi!!:(

Pepa 05-29-2008 20:58

A "seftelés" miért minősül magyar szónak az OpenOffice-ban?

Tsobi 05-29-2008 21:12

Quote:

Originally Posted by pepa (Post 177801)
A "seftelés" miért minősül magyar szónak az OpenOffice-ban?

Nézd meg kik fordították és nézz utánuk. Rögtön kiderül ..

Kutyuleee 06-11-2008 01:49

Wáááá elegem van... miért nem szorul gerinc sok emberbe???

[HTPA]GeeForce 06-11-2008 07:09

mert szúrná a fenekét, amikor leül. :D

Na de hogy dühöngjek is, (lévén azért jöttem) kijött rajtam valami rohadt allergia, hajnalban felébredtem, és azóta tüsszögök, és ezért nem bírtam visszaaludni... úgy nézek ki, mitn egy zombi. franc essen bele a nyárba....
tegnap meg annyi muslica repkedett, hogy mire hazaértem a városból (gyalog jöttem..), addigra úgy néztem ki, mint egy bogárfarm, kb 100 ilyen kis repkedő bisz-b.sz szállt a ruhámra.

Pepa 06-11-2008 18:39

Quote:

Originally Posted by [HTPA]GeeForce (Post 179740)
bisz-busz .

Jól egészítetten ki?

[HTPA]GeeForce 06-11-2008 21:18

igen, busz repült a számba. fájt is eleinte. XD

Topsy 06-11-2008 22:08

Második hete festenek a munkahelyemen, . Nem jöttek időben egy hétig összepakolva vártuk őket, aztán közőlték, hogy nem is az ő munkájuk lenne. Amikor neki álltak végre, nem akarták a szögeket és a polcokat leszedni, mert minek az.:eek: Az egyik különösen tehetségesen nem tesz semmit de azt ordítozva, mert ennyi kis pénzért ő nem erőlteti magát:confused:. Ajtón, ablakon, lambérián és a padlón áll a mész:mad:.....tiszta bolondok háza.

Andrew 06-12-2008 12:23

Ki hinné... már megint hörgőgyulladásom van :mad::mad: Nincs semmi a világon, amit jobban utálnék a cigarettánál. Szüleim le se sz.rták, hogy dohányfüstben nőttem föl, msot meg csodálkoznak, hogy évente 2-3 alkalommal van valami cifra tüdőbetegségem. A tököm tele van ezzel :mad::mad:
Mindegy, legalább nem kell gondolkoznom, hogy miben halok meg :D:D Egy lyukas garasban sem fogadnék, hogy megélem-e a 60-at :p

All times are GMT +1. The time now is 18:14.