![]() |
És ezt még tudom überelni, ezt nézzétek meg:
bigyóbogyó (#11111) 2008-04-02 20:56:59 Helyezés: z Érték: 8656 ÉLŐHALOTT SZÖVIT ALAPÍTOK JELÖLJETEK SOKAN DE CSAK ÉLÉHALOT bigyóbogyó (#22222) 2008-04-04 17:14:35 Helyezés: k Érték: 8371 figyelem !!!!!!!!!!! élőhalottak figyelem most egyesítsük rőjinket és legyünk mindenidők legnagyobb és legsikeresebb SZÖVI:. ÉS még sok más Feltételk:-élőhalött -200h föld -10elit -20ijjász és -ESKÜ MEJET CSAK ÉN TÖRÖLHETEK EL A kulcspoén hogy mindkét orit ugyanaz a személy adta fel, ugyanazzal a névvel, de két különböző oriszámmal. Az orinév és az oriszám nem valós!!! csak azért irtam oda példaként hogy lássátok hogy a 2 név tényleg ugyanaz. Ki tudja hogy mi a megfejtés, vagyis ezt hogy csinálhatta? :P Selt illeti a dicséret erre ő figyelt fel :ĐĐ |
Quote:
|
Quote:
Vhol már volt erről szó, ha jól emlékszem... |
Quote:
:D:D:D:D:D Nekem az egészből ez tetszett a legjobban. Átírod a nevet és a sorszámot, de mi lássuk belőle, hogy a név ugyanaz, a sorszám viszont különböző:D |
Quote:
elég furi :D |
Matadornak és Druidának könnyű, Seldon elárulta a megfejtést sőt azóta is olvashatjuk az eszmefuttatását az egyik belső fórumon :ĐĐ
Synk, a 2 név ugyanaz de a sorszám eltérő :PP :] Egyébként a megoldás: Emberünk (vagyis hullánk :ĐĐ) törölte az országát, másnap regelt újat, ám a dipóból nem tűnnek el a törölt orik hirdetései :]] |
Hódósok hullák a hulák jelentkezenek a kell gömb csupán csak 1 vip és már megy a környékéről 10 gömb.
Érdekes vállalkozás :) |
Üdv Hódítók!
600 hektáron keresek egy óriás,gnóm hadist.Min. napi 2 belépés kötelező a fórumhasználattal együtt.Vip nem feltétel.Legyen min. 38% barakkod! Aki magára ismer az jelentkezzen nálam. Érték: 37883 Óriás 20k vari szövit keres 2-3 kör távolságból. |
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 23:10. |