Quote:
Originally Posted by Zoli
(Post 289157)
hát ezt inkább én kérdezhetném :p
ugyanis én se értem, miért vannak törölve olyan orinevek, amikhez hasonlók meg simán léteznek, nem elfogadható országnévre hivatkozva
félre ne értsd, nem az én valamelyik orimról van szó, csak feltűnt, hogy egy időben sok Magyarország került törlésre, aztán egyszer csak mégis el lett fogadva... most meg itt van Argentína akárhány, ami szintén nem volt elfogadható, pedig rákerestem és vannak hasonló nevű orik...
engem ez tényleg érdekel
|
Semmi ördöngőség nincs ebben. Nem az országok helyesen, vagy helytelenül írt nevei miatt kerülnek ezek törlésre, hanem a névben szereplő megtévesztésre alkalmas számok miatt.
Ha az országnévvel egybeírva szerepel a szám, akkor kevésbé alkalmas megtévesztésre, így az ilyen országok egyéb probléma hiányában megmaradnak. Az ország nevétől külön írt, sorszámmal összetéveszthető számok nem elfogadhatóak.
Így egy "Magyarország12345" elfogadható, de egy "Magyarország 12345" már nem elfogadható.
Két kivétel van ezzel kapcsolatban: amikor az ország tényleges sorszáma egyezik a beírt számmal, akkor az nem probléma, hiszen nem vezet vele senkit félre; valamint speciális esetben kis sorszámok esetén, saját országok számozására, például "Horland 1", "Horland 2", "Horland 3" -- amennyiben mind saját ország, nem más nevét próbálom felvenni. Amennyiben a névben szereplő szám túl magas, és megtévesztésre adhat okot, akkor már az sem lesz elfogadható.
|