Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Egyéb (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=33)
-   -   DühöngŐ (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=65)

dugó 05-25-2008 07:00

én magamat hibáztatom hogy egy fax vagyok és egy év utána még csak most vagyk 3/i-ben:mad:
mindig elrontok valamit mert kiváncsiskodok vagy belekötök egy "állatba" ezért hibáztatom magamat:mad::mad::mad:
köszi a megértést:P

Kutyuleee 05-26-2008 01:37

"szar az élet szarul támad), ahogy szpájdííí mondaná...
Nagyon jó lesz az idei nyaram már látom... A sulit elkurtam, halaszthatok fél évet. A meló ami levolt zsírozva hónapok óta nem jön mégse össze. Asszony kidob. A következő mi lesz, levágják a lábam???:mad:

tdomo 05-26-2008 10:42

Quote:

Originally Posted by Kutyuleee (Post 177017)
Nagyon jó lesz az idei nyaram már látom... A sulit elkurtam, halaszthatok fél évet. A meló ami levolt zsírozva hónapok óta nem jön mégse össze. Asszony kidob. A következő mi lesz, levágják a lábam???:mad:

Csak nem. Fel a fejjel.

[HTPA]GeeForce 05-26-2008 10:51

Quote:

Originally Posted by Kutyuleee (Post 177017)

Milyen egy de ja vu érzésem van....

Az asszonyos rész kivételével dettó egy az egyben ugyanaz.
Én már csak röhögök rajta, legrosszabb esetben 2 hónap mulva nem lesz mit enni......

Magyarország 2008...

Andrew 05-26-2008 15:56

Quote:

Originally Posted by [HTPA]GeeForce (Post 177041)
Milyen egy de ja vu érzésem van....

Az asszonyos rész kivételével dettó egy az egyben ugyanaz.
Én már csak röhögök rajta, legrosszabb esetben 2 hónap mulva nem lesz mit enni......

Magyarország 2008...

Enni mindig van mit, csak néhányak finnyások levadászni a galambokat :p:D
(Senki ne vegye ám sértésnek ;))

Tsobi 05-29-2008 18:25

Mesélj Red,mi a gond? :)

Redback 05-29-2008 18:29

Sajnos megint úgy érzem, ide kell írnom:
Ma voltunk gyakorolni tűzoltóságon, és két gyereket vártunk, és felmentünk biliárdozni.Én csak néztem a többieket.Feljött egy sima tűzoltó, szólt hogy menjünk le.Én és haverom lementünk, 4-en fentmaradtak.Ekkor lépett be Bimbó alias Virág Csaba a képbe, aki egy nagyképű hülye tizedes.Elkezd nekem pampogni hogy hozzam le a többieket meg minden.Felmentem lehoztam őket, és engem is lecseszett hogy miért voltam fent biliárdozni...3 kör a laktanya körül futva.MEgcsináltuk.Ekkor odajön a százados, aki még nagyobb képpel rendelkezik mint hűn szeretett Bimbócskánk.Elkezdi, hogy azt hisszük Holes Úr itt valaki(hozzáteszem Holes Úr haverunk, és alezredes)?Haverom simán áll, elkezdi neki hogy ne arcoskodj, mert letépem az arcod nagyon.(Mé kicsit is le lehet tépni?).Csak találkozzak velük az utcán...Hiába nagy állatok, gyorsabb vagyok, és valamivel hamarabb ttökönrúgom őket, aztán meg nézhetnek a nagyvilágba...

BigPi 05-29-2008 18:50

Ez ám a bajtársias összetartás.

Redback 05-29-2008 18:51

Quote:

Originally Posted by BigPi (Post 177765)

ezt mire érted?

BigPi 05-29-2008 18:56

Quote:

Originally Posted by BigPi (Post 177765)

"Csak találkozzak velük az utcán...Hiába nagy állatok, gyorsabb vagyok, és valamivel hamarabb ttökönrúgom őket, aztán meg nézhetnek a nagyvilágba... "

erre gondoltam.

All times are GMT +1. The time now is 18:05.