Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Dipis szösszenetek:) (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1189)

J.Ati 04-03-2008 13:32

Quote:

Originally Posted by Zoli8 (Post 168228)
Nem érted, mennyire nem kell kezdő legyen valaki ahhoz, hogy még ne járjon A-ban.Ez a kettő egyáltalán nem függ össze.

Te nem érted,de nem baj;)
Mind1.

Zoli 04-03-2008 13:36

Quote:

Originally Posted by Attila(: (Post 168229)
Te nem érted,de nem baj;)
Mind1.

Írsz egy privit, hogy mire gondolsz? csak hogy ne offoljunk

N.a.t. 04-03-2008 15:11

Quote:

Originally Posted by Arwyl szelleme (Post 168222)
Mondjuk szvsz legegyszerűbb, hogy csak olyan emailcímmel enged oda regelni, amelyen már van ori.

Ezzel a módszerrel részemről én pld nagyon nem értenék egyet :o

Tsobi 04-03-2008 15:15

Quote:

Originally Posted by Attila(: (Post 168225)
Akkor a 4. szintig eljutottak egy orival és már vérprofik lettek:)
Értem:p

Nem mindenki profi,aki jelen van A-ban :)

N.a.t. 04-03-2008 15:18

Quote:

Originally Posted by Attila(: (Post 168223)
Vagy csak olyan ember mehet gyorsba,aki már eljutott A-ba.

Off: Ezzel meg aztán főleg nem. Nézzük már meg hogy mennyire más a játék Aban mint gyorsban! Az hogy valaki Aban sikeres, nem jelenti azt hogy gyorsban is az lenne, és fordítva. Rengeteg ellenpélda van erre, nézzük csak meg a normál vagy lassú csoportból feljutott Aban lévő játékosok egy részét, ott sikeresek, holott lehet hogy még Uban is fél nap alatt lekapkodnák őket, és aki gyorsban profinak számit se biztos hogy
Aban megállja a helyét, mégpedig az A beli tapasztalatlansága, és a játék mássága miatt nem. Hu, remélem érthető volt amit leirtam :$ :D
On:
.: xxxxx:. (#xxxxxx)
2008-04-03 11:38:34
Helyezés: x
Érték: 19370

Aloha!
Ütős szövit alapítanék, belépni nem fogok sehova...én csak alapítok:) felállás: 3hadi + varihadi..Óriások, Gnómok, és mészár Orkok jelentkezzetek! MZ/X! Dobáljátok a zöldet, mer lépni szeretnék 2 héten múlva!:P feltételek: gépenlét, vip jó ha van (deh nem kötelező) és kommunikációs képesség:) szíveskedjen beadni képekkel illusztrált önéletrajzot, bizonyítvány fénymásolatokat, és anyuka, apuka telefonszámát, hogy nyomon tudjam követni a gyereket:D nah természetesn ez csak vicc vt!:P

Synkel 04-03-2008 17:15

Quote:

Originally Posted by N.a.t. (Post 168239)
Off: Ezzel meg aztán főleg nem. Nézzük már meg hogy mennyire más a játék Aban mint gyorsban! Az hogy valaki Aban sikeres, nem jelenti azt hogy gyorsban is az lenne, és fordítva. Rengeteg ellenpélda van erre, nézzük csak meg a normál vagy lassú csoportból feljutott Aban lévő játékosok egy részét, ott sikeresek, holott lehet hogy még Uban is fél nap alatt lekapkodnák őket, és aki gyorsban profinak számit se biztos hogy
Aban megállja a helyét, mégpedig az A beli tapasztalatlansága, és a játék mássága miatt nem. Hu, remélem érthető volt amit leirtam :$ :D

Azt nem mondta Attila se, hogy különösebben sikeresnek kellene lenni A-ban, csak jusson el odáig. Az A ugyan csakugyan más, de mivel direkt oda regelni nem lehet, hacsak nem kapta ajándékba az oriját (ami szabálytalan), akkor előtte 4 szintet már sikerrel teljesített, azaz feltételezhető, hogy gyorsban se azért fogja foglalni a helyet, hogy hulla szöviket alapítson, és ingyen föld legyen a célcsoportot jelentő gyakorlottabb játékosoknak.

N.a.t. 04-03-2008 17:41

Off: így még mindig nem feltétlenül értek egyet ezzel.
De hogy ne itt offoljunk nyitok ennek egy témát :]]

J.Ati 04-03-2008 22:59

Quote:

Originally Posted by Synkel (Post 168247)
Azt nem mondta Attila se, hogy különösebben sikeresnek kellene lenni A-ban, csak jusson el odáig. Az A ugyan csakugyan más, de mivel direkt oda regelni nem lehet, hacsak nem kapta ajándékba az oriját (ami szabálytalan), akkor előtte 4 szintet már sikerrel teljesített, azaz feltételezhető, hogy gyorsban se azért fogja foglalni a helyet, hogy hulla szöviket alapítson, és ingyen föld legyen a célcsoportot jelentő gyakorlottabb játékosoknak.

Priviben már leírtam Zoli8-nak,hogy mire gondoltam:)
Te legalább összefoglaltad és értetted elsőre.Köszi.

N.a.t. 04-04-2008 18:52

xyxyxy (#xxxxx)
2008-04-04 17:14:35
Helyezés: xz
Érték: 8371

figyelem !!!!!!!!!!!
élőhalottak figyelem most egyesítsük rőjinket és legyünk mindenidők legnagyobb és legsikeresebb SZÖVI:. ÉS még sok más
Feltételk:-élőhalött
-200h föld
-10elit
-20ijjász és
-ESKÜ MEJET CSAK ÉN TÖRÖLHETEK EL
-

hmmmm.... nc.

Fefe013 04-04-2008 19:28

Quote:

Originally Posted by N.a.t. (Post 168431)
xyxyxy (#xxxxx)
2008-04-04 17:14:35
Helyezés: xz
Érték: 8371

figyelem !!!!!!!!!!!
élőhalottak figyelem most egyesítsük rőjinket és legyünk mindenidők legnagyobb és legsikeresebb SZÖVI:. ÉS még sok más
Feltételk:-élőhalött
-200h föld
-10elit
-20ijjász és
-ESKÜ MEJET CSAK ÉN TÖRÖLHETEK EL
-

hmmmm.... nc.

:eek::eek::eek: Nem gyenge, ez aztán elkötelezettséget kíván:D:D

All times are GMT +1. The time now is 08:24.