![]() |
Quote:
Mind1. |
Quote:
|
Quote:
Ezzel a módszerrel részemről én pld nagyon nem értenék egyet :o |
Quote:
|
Quote:
Aban megállja a helyét, mégpedig az A beli tapasztalatlansága, és a játék mássága miatt nem. Hu, remélem érthető volt amit leirtam :$ :D On: .: xxxxx:. (#xxxxxx) 2008-04-03 11:38:34 Helyezés: x Érték: 19370 Aloha! Ütős szövit alapítanék, belépni nem fogok sehova...én csak alapítok:) felállás: 3hadi + varihadi..Óriások, Gnómok, és mészár Orkok jelentkezzetek! MZ/X! Dobáljátok a zöldet, mer lépni szeretnék 2 héten múlva!:P feltételek: gépenlét, vip jó ha van (deh nem kötelező) és kommunikációs képesség:) szíveskedjen beadni képekkel illusztrált önéletrajzot, bizonyítvány fénymásolatokat, és anyuka, apuka telefonszámát, hogy nyomon tudjam követni a gyereket:D nah természetesn ez csak vicc vt!:P |
Quote:
Azt nem mondta Attila se, hogy különösebben sikeresnek kellene lenni A-ban, csak jusson el odáig. Az A ugyan csakugyan más, de mivel direkt oda regelni nem lehet, hacsak nem kapta ajándékba az oriját (ami szabálytalan), akkor előtte 4 szintet már sikerrel teljesített, azaz feltételezhető, hogy gyorsban se azért fogja foglalni a helyet, hogy hulla szöviket alapítson, és ingyen föld legyen a célcsoportot jelentő gyakorlottabb játékosoknak. |
Off: így még mindig nem feltétlenül értek egyet ezzel.
De hogy ne itt offoljunk nyitok ennek egy témát :]] |
Quote:
Te legalább összefoglaltad és értetted elsőre.Köszi. |
xyxyxy (#xxxxx)
2008-04-04 17:14:35 Helyezés: xz Érték: 8371 figyelem !!!!!!!!!!! élőhalottak figyelem most egyesítsük rőjinket és legyünk mindenidők legnagyobb és legsikeresebb SZÖVI:. ÉS még sok más Feltételk:-élőhalött -200h föld -10elit -20ijjász és -ESKÜ MEJET CSAK ÉN TÖRÖLHETEK EL - hmmmm.... nc. |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 08:24. |