![]() |
Quote:
2006-11-26 14:00:00 Vége: 2006-11-26 20:00:00 16 fő 75 vip kör Dragons_Destiny (#319828) Jelentkezők: Harcosok speciel:) Második fevonás :) Kezdő drágakő: 0 Üres terület: 93 Drágakőbánya: 0 ANONYM PÁRBAJ! Ahogy látom lassú voltam:) |
Én meg azt hittem 2* másoltam be :D:D:D
|
jóvan na
én csak a napot meg órát kértem...:) uhh adózos párbaj lesz?? huh ha megyek akkor is csak nézőnek valószínű:) |
Quote:
Nekem is a 2.lesz és én természetesen a top1-re hajtok:) De most komolyan mekkora vicc lenne ha most ezt is megnyerném:D |
Mivel adoztatos párbaj és nem én leszek a király hát egy olyan 300hsz-t azért elvárok tőle:D
Ha meg lesz akkora szerencsém és tudásom,hogy én legyek ott is a topon hát 1k hsz tuti lesz róla 2-3nap alatt:D |
Ha nincs ki a csapat, eljönnék én is. Eddig még nem párbajoztam, talán ez lenne a megfelelő, hogy elkezdjem. 75 vipkört megér.
Persze ez mind feltételes módban. |
Quote:
Nos még 14 hely van :) De aki tutira jön de még nem akar jelentkezni kérem zöldbe jelezze :) Az oriszámom feljebb ott van :) 319828 :) |
Quote:
Csak még keresem az orit:) Szép is lenne egy Harcosok "leszégyenítésére" rendezett párbajon nem lennék ott:) Mivel az első se azért volt szerintem,hogy utána én legyek a kemény gyerek:) |
Quote:
|
Quote:
Ja és én teljeségben a játékélvezetért játszok bizonyatja az is,hogy nem magamnak nyerem a vippet:) |
All times are GMT +1. The time now is 03:59. |