![]() |
Nah, végre vége :)
Köszönöm mindenkinek az egész éves játékot, a szurkereknek és ellenszurkereknek egyaránt (Pepa No.1 :D) Attilát külön kiemelném, aki kimagaslóan játszik/ott, ha nem hagy ki egy egész fordulót, másképp alakul a vége... Azt sajnálom, hogy Tuvalu és Harcosok elmaradozott, de jól van ez így :) |
Quote:
|
Én is köszönöm mindenkinek az egész éves játékot.
Sajnálom, hogy az első három forduló után ennyire kevesen maradtunk. Talán jövőre nagyobb lesz az érdeklődés, ha lesz még ilyen játék. Kiemelnélek én is Pool :) Nagyon mókás volt veled játszani, és az első fordulónál sajnos önhibámon kívül nem voltam:( Aztán remélem lesz valami kis díjátadó a végén:) |
Quote:
|
Gratula mindenkinek, eredmények itt: http://hodito.hu/parbaj/1167.html
Túl könnyen szerezte meg Pool azt az első helyet, legalább harmadik helyre vissza kellett volna szorítani, hogy a végjáték izgalmasabb leggyen. :( Így megvan a párbajsorozat győztese, bár hivatalos eredményt majd csak az összes párbaj után hirdetünk, de most már sajnos nem esélyes senki Pool behozására. Összesítés hamarosan. |
1 Attachment(s)
Összesítés mellékelve.
Naz feljött a harmadik helyre, úgyhogy az első helyet leszámítva még van mozgolódás! :) |
A forduló következő párbaja csak jövőhéten lesz, és a kiírása is csak akkor fog megtörténni.
|
Quote:
De értékelem, hogy nem léptél be freeföldnek... |
Esetleg egy jövőhét szerda délelőtti párbaj lehetne?:)
|
Összesítésben 6. lettem:) Minden párbajkörben jöttem fel pár helyezést.
|
All times are GMT +1. The time now is 04:20. |