Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Chat (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=49)
-   -   Hódítós Dühöngő (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=70)

Remedy 06-17-2011 15:53

Quote:

Originally Posted by -Ricsi- (Post 289000)
Miért jó olyanoktól mnt-t kérni, akiket kis idő és energia ráfordítással darabokra lehetne szedni?

Visszajöttem szabiról mf-ként rossz morállal, eléggé csapható állapotban, de ettől függetlenül rögtön békét akar mindenki a környéken.

Én meg, aki játszatni szeretne vagy elfogadom az mnt-ket és unatkozom tovább vagy szétüttetem magam egyszerre 2-3 szövivel is, akikét elutasítom.
Ha már visszajöttem, inkább az utóbbi...

Ez egy lassú méreg, ami sajna megöli a játékot, kár hogy ilyenre nem létezik (még?) megoldás...

Nem igazan ertem, mi bajod. (Anelkul hogy tudnam, melyik csoportrol van szo).

Az irasodbol az latszik, hogy az is baj ha utnek, es az is, ha beket ajanlanak? Milyen megoldast szeretnel, es egyaltalan mire?

De ha jonak erzed magad, tipp: fogaddd el az mntket egy kivetelevel, es akkor harcolhatsz is. :)

-Ricsi- 06-17-2011 16:06

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 289004)
Nem igazan ertem, mi bajod. (Anelkul hogy tudnam, melyik csoportrol van szo).

Az irasodbol az latszik, hogy az is baj ha utnek, es az is, ha beket ajanlanak? Milyen megoldast szeretnel, es egyaltalan mire?

De ha jonak erzed magad, tipp: fogaddd el az mntket egy kivetelevel, es akkor harcolhatsz is. :)

A hozzáállással van a bajom, semmi mással.
Miért ne lehetnék csak úgy mellettük, anélkül, hogy hadban vagy éppen békében lennénk?
Miért kell mindig előre kiosztani a lapokat, ahelyett, hogy a "véletlenre" bíznánk?

Lehet, hogy per pillanat egyikkel se akarok harcolni, de kitudja, hogy egyik reggel felkelek és neki esnék az egyiknek.
Ja azt nem lehet... De kár, pedig jó lett volna...

Merengő 06-17-2011 20:24

Quote:

Originally Posted by -Ricsi- (Post 289005)
Miért ne lehetnék csak úgy mellettük, anélkül, hogy hadban vagy éppen békében lennénk?
Miért kell mindig előre kiosztani a lapokat, ahelyett, hogy a "véletlenre" bíznánk?

Lehet, hogy per pillanat egyikkel se akarok harcolni, de kitudja, hogy egyik reggel felkelek és neki esnék az egyiknek.

lehet épp ezzel van a bajuk nem gondolod? nem szeretnék ha te döntenéd el mikor kezdődjön egy csata.. amúgy melyik csoportban van ez? 5. szint alján? már máshol nem igazán tudom elképzelni amit mondasz, vagy olyan szövik vannak körülötted akik teljesen kezdők.

Hex 06-17-2011 20:41

Quote:

Originally Posted by -Ricsi- (Post 289005)

gyere anarchba és akkor segítek rajtad :) választhatsz, hogy hány ország menjen

-Ricsi- 06-17-2011 20:56

Quote:

Originally Posted by Merengő (Post 289014)
lehet épp ezzel van a bajuk nem gondolod? nem szeretnék ha te döntenéd el mikor kezdődjön egy csata.. amúgy melyik csoportban van ez? 5. szint alján? már máshol nem igazán tudom elképzelni amit mondasz, vagy olyan szövik vannak körülötted akik teljesen kezdők.

nyilván ez a baj, hogy nem akarnak nyugtalankodni
de akkor lekell ütni a zavaró tényezőket vagy elszabizni
vagy ahogy szokás mostanában, MNT-t kérni

általában 4-5 ben tapasztalok ilyeneket, de itt 5ben már előző visszatérésemnél is ugyanez volt, inkább visszaszabiztam akkor

ezért csodálkozok, hogy mások nem tapasztalnak ilyeneket, mert nekem nem az első eset

Remedy 06-17-2011 21:03

Quote:

Originally Posted by -Ricsi- (Post 289020)
nyilván ez a baj, hogy nem akarnak nyugtalankodni
de akkor lekell ütni a zavaró tényezőket vagy elszabizni
vagy ahogy szokás mostanában, MNT-t kérni

általában 4-5 ben tapasztalok ilyeneket, de itt 5ben már előző visszatérésemnél is ugyanez volt, inkább visszaszabiztam akkor

ezért csodálkozok, hogy mások nem tapasztalnak ilyeneket, mert nekem nem az első eset

Masokat lehet nem zavar, hogy ez esetleges kezdok mnt-t kernek toluk. :)

-Ricsi- 06-17-2011 21:41

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 289022)
Masokat lehet nem zavar, hogy ez esetleges kezdok mnt-t kernek toluk. :)

egyik csapat kékszámos, de ha kezdők lennének is fent akadnék a dolgon

Merengő 06-17-2011 21:44

Quote:

Originally Posted by -Ricsi- (Post 289023)
egyik csapat kékszámos, de ha kezdők lennének is fent akadnék a dolgon

oszd meg velünk melyik ez a csapat :)

-Ricsi- 06-17-2011 22:03

Quote:

Originally Posted by Merengő (Post 289024)
oszd meg velünk melyik ez a csapat :)

nincs rá okom, hogy besározzak bárkit is
általánosságról kezdtem beszélni, ti akartátok csak konkretizálni :)

Merengő 06-18-2011 09:33

Quote:

Originally Posted by -Ricsi- (Post 289028)
nincs rá okom, hogy besározzak bárkit is
általánosságról kezdtem beszélni, ti akartátok csak konkretizálni :)

mert nekem nagyon valótlannak tűnik vagy festetnek amit állítasz. akár hány lefelé ujjacskát is fogok ezért kapni :) más is így gondolja csak ők nem merik leírni.

All times are GMT +1. The time now is 03:21.