Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Egyéb (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=33)
-   -   DühöngŐ (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=65)

Dragi 05-08-2008 16:54

grrrr váááá :) visszamenőleg dühöngés! part one : hogy a fenébe van az hogyha melózom akkor amíg egyedül vagyok tökre nem tudom összekoszolni magam de ha valaki megpróbál segíteni tuti hogy nyakig szutykos leszek :p

part two: hogy az a jó francért hogy olyan nagyon meleg a tányér hogy szétégeti a kezem ??????? :p:p:p:p:p:p

ennyi voltam :D

[HTPA]GeeForce 05-08-2008 19:31

Párt ván:
Kertészkedj. Akkor is retkes leszel, ha egyedül csinéálod, és akkor is, ha segítenek benne. :D Dagonya forever! :D

Párt tú:
Szolgálj fel csak üdítőket. ha bárki rendel tőled valamit, amiről tudod, vagy gyanítod, hogy forró lesz, mond neki, hogy "Elnézést, jelenleg azzal nem tudunk szolgálni. De figyelmébe ajánlom hűs koktéljainkat!" :D
(Indulgence (esetleg: I am sorry for it) , we cannot provide it currently. But I draw Your attention to our cool cocktails! :D)

Pepa 05-10-2008 22:41

Quote:

Originally Posted by [HTPA]GeeForce (Post 173733)
Párt ván:
Kertészkedj. Akkor is retkes leszel, ha egyedül csinéálod, és akkor is, ha segítenek benne. :D Dagonya forever! :D

Párt tú:
Szolgálj fel csak üdítőket. ha bárki rendel tőled valamit, amiről tudod, vagy gyanítod, hogy forró lesz, mond neki, hogy "Elnézést, jelenleg azzal nem tudunk szolgálni. De figyelmébe ajánlom hűs koktéljainkat!" :D
(Indulgence (esetleg: I am sorry for it) , we cannot provide it currently. But I draw Your attention to our cool cocktails! :D)

Ezt tiszta olyan: szép nagy Coca-s polóba dolgozom:
-Elnézést, ön itt dolgozik?
-Félig meddig. Mit segíthetek?
-Ebből és ebből szeretnék, de nincs kint.
1. Akkor sajnos nincs.
2. Én külsős cégtől vagyok, de a sorok között kell lennie Cora-s kollégának.
3. Kis türelmet megnézem a raktárba: séta, pár szó az osztályosokkal, akiket annyira érdekli, mint engem.
-Sajnos nincs, de a kollégák azt mondják pár napon belül lesz.
4. Van a rakiba csak fent a regálom.
-Sajnos nincs, de a kollégák azt mondják pár nap múlva érkezik.

Ati 05-11-2008 19:07

Lassan pályázhatok a "meg nem értett zseni" címre. :D Mostanában egyre többet kapom az "és az miért jó?" "normális vagy?", és hasonló kérdéseket. Azt hiszem a világ még nem áll készen. :D

Dragi 05-11-2008 19:19

uhhh Gee Pepa köszönöm! :D:D:D

part three:

utálom amikor a francia csaj beszél angolul a szörnyű francia akcentusával :(:(:(:( teljesen érthetetlen! :(:(:( az más kérdés hogy meg se akarom érteni :D:D:D:D:D:D

Goldy 05-11-2008 19:32

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 174136)
Lassan pályázhatok a "meg nem értett zseni" címre. :D Mostanában egyre többet kapom az "és az miért jó?" "normális vagy?", és hasonló kérdéseket. Azt hiszem a világ még nem áll készen. :D

Oh te szegény :p

Redback 05-11-2008 19:51

Miért van az, hogy amikor az embernek a legjobban kellene teljesítenie akkor nem megy?:mad::mad::o:o

Pepa 05-11-2008 19:52

Quote:

Originally Posted by Redback (Post 174144)
Miért van az, hogy amikor az embernek a legjobban kellene teljesítenie akkor nem megy?:mad::mad::o:o

Mert szorongás fogja el, a cél fontossága miatt.

Ati 05-11-2008 19:53

Quote:

Originally Posted by Redback (Post 174144)

És az miért van, hogy ha még megy is, akkor se örülnek neki, hanem különféle megjegyzésekkel illetik? :-/ Ehh, mindegy, asszem megyek lassan aludni... :)

Pepa 05-11-2008 19:55

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 174147)
És az miért van, hogy ha még megy is, akkor se örülnek neki, hanem különféle megjegyzésekkel illetik?

Mert a szorongás miatt hibákatt követsz.

All times are GMT +1. The time now is 00:30.