![]() |
Diéta
Nemrég a férjemmel elhatároztuk, hogy fogyókúrába kezdünk. Beszereztem két hétre való diétás receptet, és minden nap megfőztem az előírt fogást. Szigorúan tartottuk magunkat az utasításokhoz, az adagokat kettéosztottam, és nem ettünk semmi mást. Annyira kellemes diéta volt, hogy még csak nem is éreztünk éhséget soha. Már egy hónapja diétáztunk, de egy dekát sem fogytunk. Elővettem hát újra a receptgyűjteményt és átolvastam, hátha valami elkerülte a figyelmemet az elején. Olvasom az első receptet, a végén ez állt: "Hat személyre tálaljuk." |
-Miért sírsz nyuszika?
-Mert tegnap és tegnapelőtt mocsok módon megerőszakolt a farkas...és most is épp oda megyek.:) |
érdekes kép
|
|
Quote:
|
Honnan tudhatod, hogy Magyarországon dolgozol..
- Mámorban úszol, ha 2.7%-os fizetésemelést kapsz. - A főnököd nem tudná ellátni a Te munkád. - A felső vezetők fizetése magasabb, mint az összes harmadik világbeli ország éves költségvetésenek összege. - Nyáron is sötét van, mikor munkába ill. munkából mész. - Pontosan tudod, hány napot kell még dolgoznod a nyugdíjig. - Látsz egy jólöltözött, okos embert és tudod, hogy csak látogató. - Az új dolgozó vadiúj számítógépet kap, ami mindent megcsinál helyette, míg Te nyugodtan elmehetsz ebédelni, amíg a tiéden elindul a rendszer. - Már késésben vagy a feladattal, amit még csak most kaptál meg. - Nincs pénz az osztályodon szükséges két ember felvételére, de négy teljes-munkaidős tanácsadót felvesznek a vezérigazgató mellé. - Onnan ismered a gyerekeidet, hogy az asztalodon van a fényképük. - Miközben olvastad ezt a listát, végig bólogattál. |
Románia úgy dönt, hogy megépíti a világ legkorszerűbb és legtágasabb stadionját. Sorra érkeznek a felajánlások a világ országaiból, kivéve Magyarországról. Szóvá is teszi a román miniszter:
- És a magyarok mit ajánlanak fel? - Miért, a telek nem volt elég?! - Miért építették a Parlamentet? - Mert az állatkertben nem volt elég hely. A munka jelképei megváltoztak. Az eddigi sarló-kalapácsot felváltja a fagyi és a galamb: aki nem nyal, az repül!!! |
Egy 60-as éveinek elején járó házaspár, 35-ik házassági évfordulóját ünnepelte, egy csendes, meghitt kis étteremben...
Egyszer csak egy gyönyörű tündér jelent meg az asztaluk mellett és azt mondta: - Mivel ennyire különleges házaspár vagytok, és hűek voltatok egymáshoz ez alatt a hosszú idő alatt kívánhattok tőlem egyet-egyet, én teljesítem kívánságotokat! - Ó! Én szeretném körbeutazni a Földet az én nagyszerű férjemmel! - kérte a feleség. A tündér meglengette a varázspálcáját és - abrakadabra - két első osztályú jegy termett az asztalon a Luxus utazási iroda világkörüli útjára. Most a férjen volt a sor. Gondolkodott egy percet és így szólt: - Nos,ez az egész nagyon romantikus, de egy ilyen alkalom csak egyszer adatik meg az életben, szóval ne haragudj kedvesem, de az én kívánságom egy nálam 30 évvel fiatalabb feleség! A tündér és a feleség nagyon csalódott volt, de hát a kívánság az kívánság... Így hát a tündér körözött egyet a varázspálcájával és - abrakadabra - a férj 92 éves lett! Mi a mese tanulsága? A férfiak hálátlanok, DE a tündérek nők... |
A tündérek gyengék, és könnyen törnek.... :D:D:D:D:D:D
És ha már itt tartunk: Lehet, hogy a tündérek nők, de az Isten meg férfi.... :D Úgyhogy lehet itt sovinisztázni, de felesleges. A pasik nyertek végtelen évvel ezelőtt. :D |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 02:08. |