![]() |
Quote:
|
Szegény Te... izé Cassandra... nagyon kiborulhattál ezen, nem is értem miért :D:D:D:D:D
*nem ítam le ;) így is tökéletesen értelmes a mondat, na most kiderül, hogy minek tartasz. gonosznak, vagy... :p* |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
(egyébként nem;)) |
Most akkor mi is a helyzet?
Ma reggel 8.30- kor eltettem szabira az orim, bízva abban, hogy 3 óra mulva visszajöhetek, de nem tudok, hiába telt le. Nem mától működik? Országod a következő időpontban ment szabadságra: 2006-12-24 08:29:31, innentől kezdve 72 órán át nem léphetsz be a játékba. Kérünk, hogy próbálkozz a 72 óra letelte után. |
Quote:
|
Miért?
Ma reggelre kaptam 36 kör vihart meg leégették 25 házamat. Teszem hozzá 4 körről előzmény nélkül. Ebből mi haszna van nekik? Pontosabban tévedtem nem előzmény nélkül. Már néhány napja tekizgetnek. Tegyék. Egy szavam sem lehet mert kritikusan kevés a tolim. De miért ártóznak????? Ez szerintem undorító játékstílus különösen akkor ha a szövi legközelebbi tagja is 4 körre van tőlem. :confused: :mad: :mad:
|
Quote:
|
Quote:
1: Legyengítsenek hogy az egyik szövitag beüthessen. (legközelebbi is 4 körre van) 2: 4. szövitag is beférhessen tolikkal. --> Nem lehet mert a szöviből hárman vannak rajtam a 4. hulla. Én az eddigi játékom során senkire sem másztam rá csúnyán. Ha ütöttek és lehetőségem volt rá visszakapták de morált így még soha nem növeltem ha pedig egy ártatlan orit csaptam földszerzés/egyéb okok az 1 sereg volt max 2 utánna nem bántottam soha senkit. Egyszer fordult elő hogy valakit az okozott kárhoz mérten aránytalanul leaprítottunk de mikor irt hogy már megkapta a büntetését és már tényleg száljuk le róla akkor mnt. |
Quote:
|
Quote:
a penzed kell. a folded kell. a tekid kell. bosszut allok rajtad, mert: - bantottad a masik orim - bantottad a baratnom - bantottad a kedvenc focicsapatom a forumon Nem tetszik az orineved. Gyenge vagy, es igy elem ki magam. Epp teged sorsolt a gep. Zoldben ellenszenves voltal. Forumon ellenszenves voltal. vki bant engem, es vkin ki kell elni. Folytassam? |
:mad: :mad: :mad: :mad: :mad:
Már megint mit vétettem....ártóznak, nyírják az eliteket, a varikat, és mindezek után jön egy üzi, hogy bocsi tévedésből támadtalak....hogy az a magasságos gazdasági válság jöjjön rá! :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
de a pontosság kedvéért barátnőt említett, és én mondjuk szóbeni, illetve levélváltás során történő trágárságra gondoltam :) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
:D Ha játékon kívüli barátról van szó akit egy ellene játékon belüli dolog miatt kell megtorolni akko igeni a "tökéletesen kimeríti" szó az igazi. Másrészről ha játékon belüli eseményekről beszélünk akkor a "bántottad a barátom" kifejezésen ha ezt külön nem jelzik elsősorban játékon belüli nem szövetséges barátról szólhat. |
Szerintem azért bántani valakit, mert megtehetem elég undorító dolog. :cool:
|
Quote:
egyébként pedig valamilyen szinten mindannyiunkban benne van ez, csak van, aki nem vesz róla tudomást, és igyekszik méltóságteljesen játszani, valaki pedig úgy van vele, ez csak egy játék, és kit érdekel :) |
Quote:
|
Quote:
megvan a hét öröme :D |
Quote:
|
ÁÁÁÁhhhh ez a sok paranoiás hódítós teljesen kiborít :D :mad:
|
Ilgum-bulgum
|
Túúúúúúúúl nagy a csönd!
|