Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Chat (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=49)
-   -   Hódítós Dühöngő (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=70)

Gyula 12-23-2006 23:38

Quote:

Originally Posted by Senki (Post 59434)
Szegény teknős.... :D FZSF te meg nagyon laposakat hallgassál :D még a 18 sereges mészárért fő a fekete leves, csak még nem tudom mikor öntöm le a torkodon :D

Fiatal én is voltam kisgyerek de szemtelen sose.

Senki 12-23-2006 23:39

Szegény Te... izé Cassandra... nagyon kiborulhattál ezen, nem is értem miért :D:D:D:D:D

*nem ítam le ;) így is tökéletesen értelmes a mondat, na most kiderül, hogy minek tartasz. gonosznak, vagy... :p*

Senki 12-23-2006 23:41

Quote:

Originally Posted by Gyula (Post 59439)
Fiatal én is voltam kisgyerek de szemtelen sose.

ehh.... félreismertek mindig :D és pofátlan vagyok, és nagyképű, nem tűnt fel? :D de mindenesetre hogy a belsőn is 18 sereges mészárlásokat emlegettél és erről Alba kérdezett aggódva, az nem tettszett, vigyázz! :D

Cassandra 12-23-2006 23:42

Quote:

Originally Posted by Senki (Post 59440)
Szegény Te... izé Cassandra... nagyon kiborulhattál ezen, nem is értem miért :D:D:D:D:D

*nem ítam le ;) így is tökéletesen értelmes a mondat, na most kiderül, hogy minek tartasz. gonosznak, vagy... :p*

Affene... ennek se tudok pirosat adni...:o :D

Senki 12-23-2006 23:43

Quote:

Originally Posted by Cassandra (Post 59444)

angyal vagy, hogy legalább te nem morogsz rám, nemúgymint Gyulabátyó :D

Cassandra 12-23-2006 23:44

Quote:

Originally Posted by Senki (Post 59445)
angyal vagy

Oh köszönöm, megható, hogy annak tartassz. :D

Senki 12-23-2006 23:46

Quote:

Originally Posted by Cassandra (Post 59446)
Oh köszönöm, megható, hogy annak tartassz. :D

nono, ezt már inkább a flört topicban folytassuk, mert mindjárt jön a Remy kikergetni minket :p ;) :rolleyes: :cool: :D :D :D

Gyula 12-23-2006 23:51

Quote:

Originally Posted by Senki (Post 59442)
ehh.... félreismertek mindig :D és pofátlan vagyok, és nagyképű, nem tűnt fel? :D de mindenesetre hogy a belsőn is 18 sereges mészárlásokat emlegettél és erről Alba kérdezett aggódva, az nem tettszett, vigyázz! :D

Most kérdeztem albát h miröl hebegsz itt nekem. Lehet hogy ezt a beteges hazudozást mellőzni kellene mert tudod a hazug embert előbb mint a sánta kutyát.

Steve 12-24-2006 00:02

Quote:

Originally Posted by Cassandra (Post 59444)

Nekem tudnál...:o

Cassandra 12-24-2006 00:04

Quote:

Originally Posted by Steve (Post 59456)
Nekem tudnál...:o

Ez most valami csapda, hogy, ha nem tudok, innentől mindig leírod, ami a nickem alatt van?:)
(egyébként nem;))

bari 12-24-2006 10:43

Most akkor mi is a helyzet?
Ma reggel 8.30- kor eltettem szabira az orim, bízva abban, hogy 3 óra mulva visszajöhetek, de nem tudok, hiába telt le.
Nem mától működik?

Országod a következő időpontban ment szabadságra: 2006-12-24 08:29:31, innentől kezdve 72 órán át nem léphetsz be a játékba. Kérünk, hogy próbálkozz a 72 óra letelte után.

Ati 12-24-2006 11:23

Quote:

Originally Posted by bari (Post 59556)
Most akkor mi is a helyzet?
Ma reggel 8.30- kor eltettem szabira az orim, bízva abban, hogy 3 óra mulva visszajöhetek, de nem tudok, hiába telt le.
Nem mától működik?

Országod a következő időpontban ment szabadságra: 2006-12-24 08:29:31, innentől kezdve 72 órán át nem léphetsz be a játékba. Kérünk, hogy próbálkozz a 72 óra letelte után.

Mától FOG működni, onnantól, hogy ez be lestz jelentve. Még nem volt bejelentve, még 72 óra.

karesz6 01-08-2007 09:05

Miért?

Ma reggelre kaptam 36 kör vihart meg leégették 25 házamat. Teszem hozzá 4 körről előzmény nélkül. Ebből mi haszna van nekik? Pontosabban tévedtem nem előzmény nélkül. Már néhány napja tekizgetnek. Tegyék. Egy szavam sem lehet mert kritikusan kevés a tolim. De miért ártóznak????? Ez szerintem undorító játékstílus különösen akkor ha a szövi legközelebbi tagja is 4 körre van tőlem. :confused: :mad: :mad:

Remedy 01-08-2007 09:27

Quote:

Originally Posted by karesz6 (Post 64221)
Ma reggelre kaptam 36 kör vihart meg leégették 25 házamat. Teszem hozzá 4 körről előzmény nélkül. Ebből mi haszna van nekik? Pontosabban tévedtem nem előzmény nélkül. Már néhány napja tekizgetnek. Tegyék. Egy szavam sem lehet mert kritikusan kevés a tolim. De miért ártóznak????? Ez szerintem undorító játékstílus különösen akkor ha a szövi legközelebbi tagja is 4 körre van tőlem. :confused: :mad: :mad:

barmi indok lehetne, kapasbol tudnek mondani ugy 10et.....

karesz6 01-08-2007 09:39

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 64222)
barmi indok lehetne, kapasbol tudnek mondani ugy 10et.....

Én 2 őt tudnék elképzelni de egyik sem lehet.

1: Legyengítsenek hogy az egyik szövitag beüthessen. (legközelebbi is 4 körre van)
2: 4. szövitag is beférhessen tolikkal. --> Nem lehet mert a szöviből hárman vannak rajtam a 4. hulla.

Én az eddigi játékom során senkire sem másztam rá csúnyán. Ha ütöttek és lehetőségem volt rá visszakapták de morált így még soha nem növeltem ha pedig egy ártatlan orit csaptam földszerzés/egyéb okok az 1 sereg volt max 2 utánna nem bántottam soha senkit. Egyszer fordult elő hogy valakit az okozott kárhoz mérten aránytalanul leaprítottunk de mikor irt hogy már megkapta a büntetését és már tényleg száljuk le róla akkor mnt.

Ati 01-08-2007 09:55

Quote:

Originally Posted by karesz6 (Post 64228)
Én 2 őt tudnék elképzelni de egyik sem lehet.

Ezt a fórumot olvasgatva egy harmadik is kapásból eszembejut: "mert megtehetem". Ez egy eléggé... hogy is mondjam csak... furcsa játékstílus, de mondom, ezen a fórumon olvashattunk rengeteg ilyen hozzászólást játékostársaktól, hogy ez náluk teljesen bevett dolog.

Remedy 01-08-2007 10:12

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 64231)
Ezt a fórumot olvasgatva egy harmadik is kapásból eszembejut: "mert megtehetem". Ez egy eléggé... hogy is mondjam csak... furcsa játékstílus, de mondom, ezen a fórumon olvashattunk rengeteg ilyen hozzászólást játékostársaktól, hogy ez náluk teljesen bevett dolog.

Na, mondok parat, a teljesseg igenye nelkul.... (ebbol max par stilus elfogadhato szerintem)

a penzed kell.
a folded kell.
a tekid kell.

bosszut allok rajtad, mert:
- bantottad a masik orim
- bantottad a baratnom
- bantottad a kedvenc focicsapatom a forumon

Nem tetszik az orineved.

Gyenge vagy, es igy elem ki magam.

Epp teged sorsolt a gep.

Zoldben ellenszenves voltal.

Forumon ellenszenves voltal.

vki bant engem, es vkin ki kell elni.

Folytassam?

Ditke 01-08-2007 10:14

:mad: :mad: :mad: :mad: :mad:

Már megint mit vétettem....ártóznak, nyírják az eliteket, a varikat, és mindezek után jön egy üzi, hogy bocsi tévedésből támadtalak....hogy az a magasságos gazdasági válság jöjjön rá! :mad: :mad: :mad: :mad: :mad:

karesz6 01-08-2007 10:18

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 64235)
Na, mondok parat, a teljesseg igenye nelkul.... (ebbol max par stilus elfogadhato szerintem)

a penzed kell.
a folded kell.
a tekid kell.

bosszut allok rajtad, mert:
- bantottad a masik orim
- bantottad a baratnom
- bantottad a kedvenc focicsapatom a forumon

Nem tetszik az orineved.

Gyenge vagy, es igy elem ki magam.

Epp teged sorsolt a gep.

Zoldben ellenszenves voltal.

Forumon ellenszenves voltal.

vki bant engem, es vkin ki kell elni.

Folytassam?

Az első 3 elfogadható de ezekhez nem szükséges sőt hátrányos ártózni a többi kimeríti a bántom mert megtehetem/jksz fogalmát. A fórumos sérelmekről pedig elég azt elmondanom hogy a belső fórumot nem használom. De ha ezek indoknak számítanak akkor tényleg kimeríthetetlen a forrás.

Zsáni 01-08-2007 10:26

Quote:

Originally Posted by karesz6 (Post 64237)
Az első 3 elfogadható de ezekhez nem szükséges sőt hátrányos ártózni a többi kimeríti a bántom mert megtehetem/jksz fogalmát. A fórumos sérelmekről pedig elég azt elmondanom hogy a belső fórumot nem használom. De ha ezek indoknak számítanak akkor tényleg kimeríthetetlen a forrás.

szerintem egyik se jksz fogalom, de lehet én tévedek :)

Xeper 01-08-2007 10:30

Quote:

Originally Posted by Zsáni (Post 64241)
szerintem egyik se jksz fogalom, de lehet én tévedek :)

Akkor JKSZ, ha "bántod a barátom" besorolásban a barát rész nem szövetségest takar (van ilyen)

Zsáni 01-08-2007 10:37

Quote:

Originally Posted by Xeper (Post 64242)
Akkor JKSZ, ha "bántod a barátom" besorolásban a barát rész nem szövetségest takar (van ilyen)

Azt hiszem én nagyjából értem mi az a jksz :)
de a pontosság kedvéért barátnőt említett, és én mondjuk szóbeni, illetve levélváltás során történő trágárságra gondoltam :)

karesz6 01-08-2007 10:38

Quote:

Originally Posted by Xeper (Post 64242)

Erre gondoltam én is. A többi nagyrészt a bántom mert megtehetem felfogást takarja de a bántottad a barátom tökéletesen kimeríti a jksz fogalmát.

Xeper 01-08-2007 10:47

Quote:

Originally Posted by karesz6 (Post 64246)
Erre gondoltam én is. A többi nagyrészt a bántom mert megtehetem felfogást takarja de a bántottad a barátom tökéletesen kimeríti a jksz fogalmát.

Nekem volt már barátom szövetségesem, akkor nem JKSZ :p

Zsáni 01-08-2007 10:49

Quote:

Originally Posted by karesz6 (Post 64246)

na igen...ez a "tökéletesen kimeríti" szókapcsolat nem az igazi...

karesz6 01-08-2007 10:59

Quote:

Originally Posted by Xeper (Post 64247)
Nekem volt már barátom szövetségesem, akkor nem JKSZ :p

Quote:

Originally Posted by Zsáni (Post 64249)
na igen...ez a "tökéletesen kimeríti" szókapcsolat nem az igazi...

:D Ha játékon kívüli barátról van szó akit egy ellene játékon belüli dolog miatt kell megtorolni akko igeni a "tökéletesen kimeríti" szó az igazi. Másrészről ha játékon belüli eseményekről beszélünk akkor a "bántottad a barátom" kifejezésen ha ezt külön nem jelzik elsősorban játékon belüli nem szövetséges barátról szólhat.

tdomo 01-08-2007 11:43

Szerintem azért bántani valakit, mert megtehetem elég undorító dolog. :cool:

Zsáni 01-08-2007 12:00

Quote:

Originally Posted by tdomo (Post 64267)
Szerintem azért bántani valakit, mert megtehetem elég undorító dolog. :cool:

hát erre láttunk mostanában elég példát :)
egyébként pedig valamilyen szinten mindannyiunkban benne van ez, csak van, aki nem vesz róla tudomást, és igyekszik méltóságteljesen játszani, valaki pedig úgy van vele, ez csak egy játék, és kit érdekel :)

tdomo 01-08-2007 12:36

Quote:

Originally Posted by Zsáni (Post 64276)
hát erre láttunk mostanában elég példát :)
egyébként pedig valamilyen szinten mindannyiunkban benne van ez, csak van, aki nem vesz róla tudomást, és igyekszik méltóságteljesen játszani, valaki pedig úgy van vele, ez csak egy játék, és kit érdekel :)

Igaz, ez picit lelkiismeret és belátás kérdése.

Zsáni 01-08-2007 13:14

Quote:

Originally Posted by tdomo (Post 64292)
Igaz, ez picit lelkiismeret és belátás kérdése.

Jeeee..igazat adott :D :D :D
megvan a hét öröme :D

Remedy 01-08-2007 13:51

Quote:

Originally Posted by Zsáni (Post 64315)
Jeeee..igazat adott :D :D :D
megvan a hét öröme :D

Na es ha egyszer en igazat adok? Katartikus elmeny lenne, egy eletre! :)

Valezius 01-20-2007 21:07

ÁÁÁÁhhhh ez a sok paranoiás hódítós teljesen kiborít :D :mad:

Lyra 02-27-2007 20:33

Ilgum-bulgum

BimmBimm 02-27-2007 20:33

Túúúúúúúúl nagy a csönd!

Ditke 02-27-2007 20:34

Quote:

Originally Posted by Lyra (Post 76474)
Ilgum-bulgum

Ez komoly... :D :D :D

BimmBimm 02-27-2007 20:35

Quote:

Originally Posted by Ditke (Post 76476)

de látom nem csak én várom hogy valaki írjon már valamit

Zsáni 02-28-2007 07:14

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 64322)
Na es ha egyszer en igazat adok? Katartikus elmeny lenne, egy eletre! :)

áh, én örülnék neki, de ahhoz még sokat kell nőnöm, hogy te igazad adj :)

Lyra 02-28-2007 17:59

Quote:

Originally Posted by Ditke (Post 76476)

Nagyon mérges voltam!!! :D

Rózsa 03-01-2007 08:12

:)
Én nem így mondom, ha mérges vagyok! :D
Ha nagyon mérges, akkor meg pláne! :D

tdomo 03-01-2007 09:43

Quote:

Originally Posted by Rózsa (Post 76785)
:)
Én nem így mondom, ha mérges vagyok! :D
Ha nagyon mérges, akkor meg pláne! :D

Mindenki saját vérmérséklete szerint.:D

All times are GMT +1. The time now is 23:30.