Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Szabadidő, Sport (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=27)
-   -   Forma-1 (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=67)

tdomo 06-10-2008 22:34

Takuma pajtás is sokszor kapta el hátulról a játékostársakat. :D

laci 06-10-2008 22:43

Quote:

Originally Posted by tdomo (Post 179722)
Takuma pajtás is sokszor kapta el hátulról a játékostársakat. :D

Hajjaj, ez amúgy japán specialitás a Formula 1-ben :D

Tsobi 06-10-2008 22:48

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 179721)
Mire gondolsz?

Ugyanerre a ködlámpás balhéra,csak nem Coulthard és Schumacher közreműködésében. Tényleg régen volt már ..

laci 06-10-2008 22:54

Quote:

Originally Posted by Matador (Post 179724)
Ugyanerre a ködlámpás balhéra,csak nem Coulthard és Schumacher közreműködésében. Tényleg régen volt már ..

Ugye? Nekem is nagyon haloványak voltak az emlékeim, összevissza szerkesztettem a hsz-met, amiben felhoztam a dolgot, ahogy kezdtek eszembe jutni a részletek és ahogy megtaláltam a youtube-on.

Stev 06-10-2008 23:34

Quote:

Originally Posted by laci (Post 179726)
Ugye? Nekem is nagyon haloványak voltak az emlékeim, összevissza szerkesztettem a hsz-met, amiben felhoztam a dolgot, ahogy kezdtek eszembe jutni a részletek és ahogy megtaláltam a youtube-on.

Ilyen hátulról beleszállós ködös (netán füstös) baleset nekem meg a holland pilótával rémlik az Arrowsban, de nevekre már nem emlékszem.:confused:

Tsobi 06-11-2008 07:02

Quote:

Originally Posted by Stev (Post 179728)
Ilyen hátulról beleszállós ködös (netán füstös) baleset nekem meg a holland pilótával rémlik az Arrowsban, de nevekre már nem emlékszem.:confused:

Na,megint a nyilkasokkal jöttök? :p:p

Fefe013 06-11-2008 10:07

A BMW-nek gratula:) Massa is jót ment sztem...

Hamiltonról: bizti, h azért kapta a büntit, mert belement Kimibe? Nem azért, mert nem állt meg a piros lámpánál? És nem is tudott volna, még ha Kimi nincs is ott.....?

Valezius 06-11-2008 10:12

Quote:

Originally Posted by csunyabogar (Post 179609)

Quote:

Originally Posted by fefe013 (Post 179778)
Hamiltonról: bizti, h azért kapta a büntit, mert belement Kimibe? Nem azért, mert nem állt meg a piros lámpánál? És nem is tudott volna, még ha Kimi nincs is ott.....?

Hát itt nem azt írja

csabi 07-20-2008 18:26

A német nagydíjat sikerült egy moziban megnéznem! eleinte kicsit féltem, h megéri e a rendesbeugrós árat, amit a tv-ben is láthatok. szerencsémre a futam jó volt, Hamilton remekül vezetett, Glock nagyot bukott (nem lett baja), és volt meglepetés pilóta is.. ;) sajnos sem a BMW, sem a Ferrari nem teljesített túl jól.

Eke 07-20-2008 18:38

Sajnálom egy iciri picirit a Bmw-t ,de örülök hogy Alonso a bányászbéka illetlen fele alatt suvickol

Valezius 08-03-2008 14:58

Quote:

Originally Posted by oh-ogo (Post 179630)
jogos! és én is örülök a BMW sikerének, ahogy már az elején írtam! :) már Bahreinben benne volt a levegőben.. és sokkal jobb így, h 3 "nagy" csapat van, remélem lassan felér a Renault, a Toyota és a Williams is.

Ennyit a 3nagy csapatról...
Williams sincs már sehol. Talán jövőre lesz valami a Toyotából, vagy megint nem sikerül normális autót építeni a télen.

csabi 08-03-2008 16:12

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 185358)
Ennyit a 3nagy csapatról...
Williams sincs már sehol. Talán jövőre lesz valami a Toyotából, vagy megint nem sikerül normális autót építeni a télen.

a Toyota most ott van, és örülök, h nem csak Ferrari és McLaren uralom van a dobogón. a Williams hanyatlása kifejezetten meglepett, de a Renaulttól is többet vártam, sőt a BMW-től is... :(

Steve 08-03-2008 19:55

BMW simán megközelíttte a két nagyot, felnőtt lett, pár botlás belefér. Sztem best VB 10éve.

De lenne egy kérdésem: nem lehetne a szavazást módosítani? 2006os VB van rajta...

Redback 09-07-2008 20:28

Belga Nagydíj: elvették Hamilton győzelmét

Tsobi 09-07-2008 20:36

Quote:

Originally Posted by Redback (Post 189964)

Höhö :D

Druida 09-07-2008 20:38

nem semmi milyen volt az f1.. az utsó pár kör... fuhh

Peti 09-07-2008 20:40

Quote:

Originally Posted by Druida (Post 189966)
nem semmi milyen volt az f1.. az utsó pár kör... fuhh

jó kis futam volt, Heidfeld gyerek nagyot húzott a végén, örülök hogy Massa nyert, bár sztem tisztán is megnyerhette volna ha agresszívebben hajt, de így is jó, Kimi meg mégjobban a padlóra került ezzel, lehet évvégén viszavonul :(

Redback 09-07-2008 20:43

Quote:

Originally Posted by Peti (Post 189967)
jó kis futam volt, Heidfeld gyerek nagyot húzott a végén, örülök hogy Massa nyert, bár sztem tisztán is megnyerhette volna ha agresszívebben hajt, de így is jó, Kimi meg mégjobban a padlóra került ezzel, lehet évvégén viszavonul :(

nem hinném, hogy a "Jégember" már visszavonulna.Szerintem még bőven van benne :) esetleg év végén iszik rá egy jó nagyot, és a következő szezonra készül :)

Valezius 09-07-2008 20:45

Quote:

És még jobb lett volna, ha csak az első 2kört, meg az utsó 3-at adják le...
Ha nem lett volna eső, akkor ugyanolyan pocsék futam lett volna, mint amiből láttam már jópárat idén.

Dehogy még a középmezőnyben sincs előzés ez szánalmas...

Ati 09-07-2008 21:21

Dehát mindig le szokták vágni a kanyarokat, nem? :)

dreaman68 09-07-2008 21:45

Quote:

Massa nyert, bár sztem tisztán is megnyerhette volna ha agresszívebben hajt, de így is jó, Kimi meg mégjobban a padlóra került ezzel, lehet évvégén viszavonul :(

massa picit visszavehetne az arcából, mert iylet lenyilatkozni h őt segíteni fogja csapattársa biztosan, ahogy ezt mondta, hááát... nem igazán értem h itt mire gondolt massa-t elég gyenge pilótának tartom akinek van egy menedzsere és bekerült a ferrarihoz...
nem is csodáltam h kimi az elején letolta massat..

Remedy 09-07-2008 22:43

Quote:

Originally Posted by dreaman68 (Post 189973)
massa picit visszavehetne az arcából, mert iylet lenyilatkozni h őt segíteni fogja csapattársa biztosan, ahogy ezt mondta, hááát... nem igazán értem h itt mire gondolt massa-t elég gyenge pilótának tartom akinek van egy menedzsere és bekerült a ferrarihoz...
nem is csodáltam h kimi az elején letolta massat..

Bar fanatikus Kimi rajongo vagyok, de azert szerintem cseppet tulzas gyengenek nevezni Massat. :)

Redback 09-08-2008 12:36

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 189971)
Dehát mindig le szokták vágni a kanyarokat, nem? :)

De nem annyira, hogy elhagyja a pályát és főleg nem egy csatározás közepén ;)

Ati 09-08-2008 12:39

Quote:

Originally Posted by Redback (Post 189999)
De nem annyira, hogy elhagyja a pályát és főleg nem egy csatározás közepén ;)

Egyszer el lehet hagyni, máskor meg nem, attól függően, hogy épp a közelében van-e valaki?

Ehh, eddig egyszerűnek tűntek a forma1 szabályai, de ezek szerint nem azok. :)))))

Redback 09-08-2008 12:41

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 190000)
Egyszer el lehet hagyni, máskor meg nem, attól függően, hogy épp a közelében van-e valaki?

Ehh, eddig egyszerűnek tűntek a forma1 szabályai, de ezek szerint nem azok. :)))))

nem lehet elhagyni alapesetben sem, nem lehet kimenni a fűre, de ha kimész, akkor mérlegelnek hogy direkt, vagy balesetelkerülése végett stb.Egy ekőzés kellőls közepén nem igazán lehet elhagyni a pályát csak úgy :)

Ati 09-08-2008 12:45

Quote:

Originally Posted by Redback (Post 190001)
nem lehet elhagyni alapesetben sem, nem lehet kimenni a fűre, de ha kimész, akkor mérlegelnek hogy direkt, vagy balesetelkerülése végett stb.Egy ekőzés kellőls közepén nem igazán lehet elhagyni a pályát csak úgy :)

Pedig ez egyértelműen balesetmegelőzés. Te előrébb akartál kerülni, de a másik útban volt, úgyhogy ha a pályán tetted volna ezt, akkor mindketten balesetet szenvedtek. :D

Remedy 09-08-2008 12:50

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 190002)
Pedig ez egyértelműen balesetmegelőzés. Te előrébb akartál kerülni, de a másik útban volt, úgyhogy ha a pályán tetted volna ezt, akkor mindketten balesetet szenvedtek. :D

Van egy olyan szabaly is, hogy ha palyaelhagyas kozben sikerul poziciot elorelepned, akkor vissza kell engedned azt, akit igy (szabalytalanul) megeloztel...

Andrew 09-08-2008 12:51

Quote:

Kezdem sejteni, miért nem vagy benne a brigádban, aki erről döntést hoz :D:D:D

Redback 09-08-2008 12:51

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 190003)
Van egy olyan szabaly is, hogy ha palyaelhagyas kozben sikerul poziciot elorelepned, akkor vissza kell engedned azt, akit igy (szabalytalanul) megeloztel...

igen ezt kihagytam, pedig tudtam :D:D

Valezius 09-08-2008 12:51

Quote:

Sokszor láttunk már ilyet, valaki előzni akart belülről, de a másik okosan zárta a szöget, így az egyik vagy lefékez, vagy ha már nem tud, kikerül a pályáról.
Utána viszont vagy visszaengedi maga elé a másikat, vagy megbüntetik.
Na ami itt következett olyanra még nem hiszem, hogy volt példa a gyakorlatban. Papíron létezett rá szabály, de nyilván pro és kontra is lehetett volna értelmezni.

Eke 09-08-2008 17:45

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 190003)

És visszaengedte,akkor meg mi a probléma?Aszem itt az egyformaság témája forog fenn.Mindenki egyforma(nem forma1),csak vannak akik egyformábbak.

Stev 09-09-2008 13:41

Quote:

Originally Posted by Eke (Post 190034)
És visszaengedte,akkor meg mi a probléma?Aszem itt az egyformaság témája forog fenn.Mindenki egyforma(nem forma1),csak vannak akik egyformábbak.

Azért az túlzás hogy visszaengedte! Oké, megvárta hogy Raikkönen előrébb legyen, de az egyenesbe sokkal előnyösebb helyzetbe érkezett mikor visszaért a pályára, mivel Kiminek igencsak fékeznie kellett a pályán a kanyarban, ezért nem lett volna szabad abban a pillanatban elmennie mellette ahogy visszabújt mögé.

dreaman68 09-09-2008 13:45

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 189976)
Bar fanatikus Kimi rajongo vagyok, de azert szerintem cseppet tulzas gyengenek nevezni Massat. :)

lehet az ellenszemvem is befolyásolt de f1 ben van más tehetségesebb pilóta aki gyengébb csapatban van... és ez mindig is zavart h massa azért került a ferrarihoz mert a menedzsere jean todt fia (ha nem jól írnám a nevet elnézést)

dreaman68 09-09-2008 13:47

Quote:

Originally Posted by Eke (Post 190034)
És visszaengedte,akkor meg mi a probléma?

lendületben maradt

Stev 09-09-2008 13:48

Quote:

Originally Posted by dreaman68 (Post 190156)
lehet az ellenszemvem is befolyásolt de f1 ben van más tehetségesebb pilóta aki gyengébb csapatban van... és ez mindig is zavart h massa azért került a ferrarihoz mert a menedzsere jean todt fia (ha nem jól írnám a nevet elnézést)

Ebben van igazság, de azért valahol jelezheti Massa tudását, hogy Schumi bevallottan azért vonult vissza, hogy Massának több lehetősége legyen a csapatban.

Azért a két Toro Rosso-s srácot megnézném valami komolyabb gépben!:cool:

Valezius 09-09-2008 14:17

Quote:

Originally Posted by dreaman68 (Post 190157)
lendületben maradt

De hogy? :confused:
Ezt egy másik fórumra írtam, de ott se tudta senki elmagyarázni.
Quote:

Hamilton előrébb volt a kanyar után, láttuk. Raikönnen jött a tempójában,
egyszer csak Hamilton már nem előtte volt, hanem mellette, mögötte.
Hm, ilyen szerintem csak akkor tud megtörténni, ha Hamilton sebessége kisebb lesz, mint Raikönnené.
Utána egyértelműen mögötte volt, látta mindenki.
A levezetésből látszik, hogy nem lehetett nagyobb a lendülete.
Viszont a veresenybírók döntöttek, ennyi...

csabi 09-09-2008 14:36

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 190160)
De hogy? :confused:
Ezt egy másik fórumra írtam, de ott se tudta senki elmagyarázni.

Viszont a veresenybírók döntöttek, ennyi...

ha Hamilton szabalyosan veszi be azt a kanyart, akkor is ekkora lendulete marad, v 1-2 masodpercre is lemarad Kimi mogott? az a kanyarlevagas akkor sem lett volna szabalyos, ha Lewis epp korozott volna vkit..

laci 09-09-2008 15:01

Quote:

Originally Posted by Stev (Post 190158)
.Azért a két Toro Rosso-s srácot megnézném valami komolyabb gépben!:cool:

Aha, egészen biztos vagyok abban hogy stabil pontszerzők lennéek. Mint ahogy Massa sem lenne sehol egy Toro Rossoban :)

Peti 09-09-2008 15:15

Quote:

Originally Posted by oh-ogo (Post 190161)
ha Hamilton szabalyosan veszi be azt a kanyart, akkor is ekkora lendulete marad, v 1-2 masodpercre is lemarad Kimi mogott? az a kanyarlevagas akkor sem lett volna szabalyos, ha Lewis epp korozott volna vkit..

Hamiltonnak írtó nagyot kellett volna fékeznie hogy bevegye szabályosan azt a kanyart, s tuti 2-3 mp hátrányba került volna Raikönnenel szemben így meg szinte egyenesen ment végig + úgy engedte maga ellé Raikönnen hogy ő végig a jobb íven haladt, mig Raikönnen az eső miatt csúszóssá váló felgumizott ívre került, azzal a visszeengedéssel közel sem adta vissza azt az előnyt aminek akkor kellett volna lennie ha nem vágja le a kanyart, (mig Raikönnen visszaváltott 2-3 sebesséi fokot addig ő lehet egyet sem s ezen kell elgondolkodni)
hozzátéve még szeméyles megjegyzést tuti, hogy megelőzte volna késöbb Raikönnent mert jobb Hamilton a vizes pályán, de meg kellett volna várni a kövi kanyart,
ebben a vidiben lehet látni hogy mennyire nem volt szabályos H.

http://videa.hu/videok/sport/hamilto...QXvygSqBqLsioo

Peti 09-09-2008 15:19

Quote:

Originally Posted by laci (Post 190162)
Aha, egészen biztos vagyok abban hogy stabil pontszerzők lennéek. Mint ahogy Massa sem lenne sehol egy Toro Rossoban :)

A Ferrari Massat nem világbajnoknak vitte oda, hanem 2. számu pilótának, arra kellett nekik mint Barichello, közepesen jó versenyző de nem világbajnok tipus, Raikönnen világbajnoknak vitték oda, s az is lett

All times are GMT +1. The time now is 03:27.