![]() |
Takuma pajtás is sokszor kapta el hátulról a játékostársakat. :D
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
A BMW-nek gratula:) Massa is jót ment sztem...
Hamiltonról: bizti, h azért kapta a büntit, mert belement Kimibe? Nem azért, mert nem állt meg a piros lámpánál? És nem is tudott volna, még ha Kimi nincs is ott.....? |
Quote:
Quote:
|
A német nagydíjat sikerült egy moziban megnéznem! eleinte kicsit féltem, h megéri e a rendesbeugrós árat, amit a tv-ben is láthatok. szerencsémre a futam jó volt, Hamilton remekül vezetett, Glock nagyot bukott (nem lett baja), és volt meglepetés pilóta is.. ;) sajnos sem a BMW, sem a Ferrari nem teljesített túl jól.
|
Sajnálom egy iciri picirit a Bmw-t ,de örülök hogy Alonso a bányászbéka illetlen fele alatt suvickol
|
Quote:
Williams sincs már sehol. Talán jövőre lesz valami a Toyotából, vagy megint nem sikerül normális autót építeni a télen. |
Quote:
|
BMW simán megközelíttte a két nagyot, felnőtt lett, pár botlás belefér. Sztem best VB 10éve.
De lenne egy kérdésem: nem lehetne a szavazást módosítani? 2006os VB van rajta... |
|
Quote:
|
nem semmi milyen volt az f1.. az utsó pár kör... fuhh
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Ha nem lett volna eső, akkor ugyanolyan pocsék futam lett volna, mint amiből láttam már jópárat idén. Dehogy még a középmezőnyben sincs előzés ez szánalmas... |
Dehát mindig le szokták vágni a kanyarokat, nem? :)
|
Quote:
nem is csodáltam h kimi az elején letolta massat.. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Ehh, eddig egyszerűnek tűntek a forma1 szabályai, de ezek szerint nem azok. :))))) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Utána viszont vagy visszaengedi maga elé a másikat, vagy megbüntetik. Na ami itt következett olyanra még nem hiszem, hogy volt példa a gyakorlatban. Papíron létezett rá szabály, de nyilván pro és kontra is lehetett volna értelmezni. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Azért a két Toro Rosso-s srácot megnézném valami komolyabb gépben!:cool: |
Quote:
Ezt egy másik fórumra írtam, de ott se tudta senki elmagyarázni. Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
hozzátéve még szeméyles megjegyzést tuti, hogy megelőzte volna késöbb Raikönnent mert jobb Hamilton a vizes pályán, de meg kellett volna várni a kövi kanyart, ebben a vidiben lehet látni hogy mennyire nem volt szabályos H. http://videa.hu/videok/sport/hamilto...QXvygSqBqLsioo |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 03:27. |