Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Egyéb (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=33)
-   -   DühöngŐ (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=65)

Andrew 09-28-2007 14:47

Quote:

Originally Posted by Attila(: (Post 126703)
2+2=4

ÁÁÁááááá:mad::mad::mad:

a matematika egy érthetetlen rejtélye :D:D

Béééna Bari 09-28-2007 22:47

2x2 gyakran sok :D

J.Ati 09-28-2007 22:50

Quote:

Originally Posted by AndrewB (Post 126782)
a matematika egy érthetetlen rejtélye :D:D

Csak fáradt voltam akkor és nem tudtam már mit kezdeni magammal:D:D

Gondoltam számolok egy keveset:D

Pax Hungaricum 10-03-2007 12:41

Ha nem találom meg, hogy itt a külsőn hol/hogy tudom bekapcsolni, hogy lássam mások hozzászólásaiban az avatar képüket, meg a hozzászólás-aláírásukat, akkor ilyen jeleket fogok rajzolni:

:mad:

Cassandra 10-03-2007 12:46

Quote:

Originally Posted by Pax Hungaricum (Post 127746)
Ha nem találom meg, hogy itt a külsőn hol/hogy tudom bekapcsolni, hogy lássam mások hozzászólásaiban az avatar képüket, meg a hozzászólás-aláírásukat, akkor ilyen jeleket fogok rajzolni:

:mad:

A felső menüsorban balról az első gomb (User CP, magyarul passz.) azon belül a baloldali oszlopban fentről a negyedik (Edit options) és ott keresd meg, egy kipipálós rész lesz és tádám...:)
Én mondjuk direkt kikapcsoltam.:)

Megnéztem magyarul, az avatar szépen le van fordítva logo-ra.;)

Ati 10-03-2007 12:47

Az olvashatóságot nagyban segíti, ha ezek ki vannak kapcsolva... :))))))))

Pax Hungaricum 10-03-2007 12:50

Quote:

Originally Posted by Cassandra (Post 127747)
A felső menüsorban balról az első gomb (User CP, magyarul passz.) azon belül a baloldali oszlopban fentről a negyedik (Edit options) és ott keresd meg, egy kipipálós rész lesz és tádám...:)
Én mondjuk direkt kikapcsoltam.:)

VAA!
:D
Köszönöm...
Már vagy 5x végignéztem a "user CP"-t, és az Edit Optionst is ,de az eleje tök másról szól, és sose görgettem az aljára... (Én hibám!)

De most már végre csomo minden mást is be tudtam állítani, pl hogy oldalanként 40 üzit mutasson, stb stb stb... :D

Köszi még egyszer!!! :):):)

Pax Hungaricum 10-03-2007 12:51

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 127748)
Az olvashatóságot nagyban segíti, ha ezek ki vannak kapcsolva... :))))))))

Tudom, de bazinagy TFT monitorom van a melóhelyen, 1600*1200 felbontásban, otthon meg bazinagy CRT monitorom van, szintén 1600*1200 felbontásban. :D

Szóval elfér a sok bigyula rajta. :D
Viszont szeretem látni ezeket. :D
Nem zavarnak. :D:p

Tsobi 10-03-2007 12:55

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 126508)
Én erre azt mondom, hogy igyon a következőn is :D

Igyon csak,igyon :)
Azthiszem PÁRAN jól jártak ... :p

Andrew 10-06-2007 06:32

Az Isten verje meg a hódító multi jksz és földleadás szűrőjét
egy tetves 60% barakkos 1800 hekis orit, aminek nemrég még vagy 10 k íja meg 50 k pacija volt, most vertek be megint 5 sereggel éjjel :mad::mad::mad::mad::mad::mad:
ez már a harmadik ilyen eset... pár napja visszajött mélyszabiról, és hajanli 2kor megtámadott, utána közölte, hogy jönni fog még és szabizott
mi a jó nyavalyáért nem lehet ezek ellen tenni valamit?????
az még hagyján, hogy cska azért szabizik hogy visszaessen mellém földben, de az még külön tetű dolog, hogy utána fölajánlja másnak

Kubbi 10-06-2007 07:38

Quote:

Originally Posted by AndrewB (Post 128244)
egy tetves 60% barakkos 1800 hekis orit, aminek nemrég még vagy 10 k íja meg 50 k pacija volt, most vertek be megint 5 sereggel éjjel :mad::mad::mad::mad::mad::mad:
ez már a harmadik ilyen eset... pár napja visszajött mélyszabiról, és hajanli 2kor megtámadott, utána közölte, hogy jönni fog még és szabizott
az még hagyján, hogy cska azért szabizik hogy visszaessen mellém földben, de az még külön tetű dolog, hogy utána fölajánlja másnak

Én már a tekis topikban is szajkóztam hogy ez sokkal nagyobb probléma... :p

Synkel 10-06-2007 12:19

Quote:

Nem bizonyítható, hogy szándékosan beengedte azt az 5 sereget...
Még akkor se, ha manapság már ritkának számít ha 2 sereg is alulról megy be földeléskor.

Andrew 10-06-2007 19:21

Quote:

Originally Posted by Synkel (Post 128282)
Nem bizonyítható, hogy szándékosan beengedte azt az 5 sereget...
Még akkor se, ha manapság már ritkának számít ha 2 sereg is alulról megy be földeléskor.

ja, végül is az, hogy 5 nappal ezelőtt még 38k lóval jött rám, úgy hogy maradt is neki otthon... véletlenül sem néz ki földleadásnak az az 5 sereg a világ végéről
végül is csak 70k vari kellett volna hozzá, hogy belásson akkora távból az az illető
meglehet, hogy nem bizonyítható, főleg, ha nem is néznek utána személyesen, de halálosan egyértelmű ;)

Ati 10-06-2007 21:29

Quote:

Fejlesztések téma esetleg?

Pax Hungaricum 10-07-2007 03:27

Dühöngök.
Olyan rohadt álmos vagyok, hogy nem bírok elaludni miatta.... :mad::mad::mad::mad: Szúr a szemem. GRR.

Eke 10-08-2007 20:36

Hamilton kiesett a tegnap,a fene egye meg.:mad::mad::mad:

laci 10-08-2007 20:39

Ez mind semmi. Nekem nincs söröm itthon, pedig nagyon innék egyet... kettőt... :(

Pax Hungaricum 10-08-2007 20:42

Sörre meg tudlak hívni bármikor. De Hamiltont nem tudom visszatenni oda ahol volt :S

Úgyhogy Eke, ha esetleg becserélnéd a dühödet egy sörre, azt talán megoldhatjuk. :D

Eke 10-08-2007 20:45

még egy sörgyárrra se cserélném be ,szeretek dühöngeni

Synkel 10-08-2007 22:53

Quote:

Originally Posted by laci (Post 128580)
Ez mind semmi. Nekem nincs söröm itthon, pedig nagyon innék egyet... kettőt... :(

Jesszum, ez nagyon durva... Ehhez képest ki nem szarja le Hamilton kiesését?:D

Ati 10-09-2007 17:18

Brrr. Kezdem megutálni a Pizzahut-ot. Egyszer mást sütnek, mint amit rendeltem, még oké... De már megint... Azt hiszem le fogok szokni róluk. :( Most itt várok, hogy megsüssék azt, amit tényleg rendeltem. :-/

szamóka 10-09-2007 18:20

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 128682)
Brrr. Kezdem megutálni a Pizzahut-ot. Egyszer mást sütnek, mint amit rendeltem, még oké... De már megint... Azt hiszem le fogok szokni róluk. :( Most itt várok, hogy megsüssék azt, amit tényleg rendeltem. :-/

Te vagy a hibás.:p Miért nem azt rendelsz amit sütnek?;)

Ati 10-09-2007 18:41

Quote:

Originally Posted by szamóka (Post 128685)
Te vagy a hibás.:p Miért nem azt rendelsz amit sütnek?;)

Ilyenkor mindig elbizonytalanodok, hogy rosszul adtam volna le a rendelést? De megnézem, és nem, a rendelésen minden tök jó, az amit kértem, csak nem azt sütik. :-/

Pax Hungaricum 10-09-2007 21:01

A DonPepénél ilyen velem még soha nem fordult elő... :)

De hogy ne offoljam a topicot:
Délután megjött a telefonszámlám, 47k. (Ebből 13k hód:D:D:D:D)
Elfogyott az olajbogyóm, nem tudtam görög salátát csinálni a vacsimhoz.
Elfogyott a szőlő szörpöm, úgyhogy csak almát találtam itthon.

Ok. Gondoltam, beteszek egy filmet (A Dune-t természetesen..:D), és miközben jól megnézem, jól megiszom a maradék baracpálinkámat.
Hétvégén már megittan.

HÁT MI EZ A NAP? MI JÖHET MÉG????
Le se merek feküdni aludni, mert ezután kb az jön, hogy elalszom, és megáll a szívem... (Mondjuk ennek páran örülnének...:D), vagy legjobb esetben is leszakad az ágy alattam.... :mad:

Grabi 10-09-2007 21:05

nem értem se a pizzahut se a donpepe imádatot. stevevel vérremenő vitánk volt erről nemrég. nem tudom megérteni, hogy a marketingen kívül hogyan lehet ez a két cég piacvezető ebben az országban. a pizza hut a kettőt fizet egyet kap akcióján kívül marha drága, amúgy pedig kicsik az adagok. a don pepe pedig szerintem borzasztó, az íze és az átlaga...pfuj :)

én a 11. kerben lakom, itt két helyet találtam ami nekem tetszik: Theo Papa Konyhája és az Ínyenc Konyha. remélem ki tudjátok ezeket próbálni és talán változik a véleményetek :)

Gyula 10-09-2007 21:09

Illeti a Theo papa tényleg tuti jó pizákat csinál. régen tuti jókat kajáltam náluk.

Ati 10-09-2007 21:19

Quote:

Originally Posted by Hüpike (Post 128693)
nem értem se a pizzahut se a donpepe imádatot. stevevel vérremenő vitánk volt erről nemrég. nem tudom megérteni, hogy a marketingen kívül hogyan lehet ez a két cég piacvezető ebben az országban. a pizza hut a kettőt fizet egyet kap akcióján kívül marha drága, amúgy pedig kicsik az adagok. a don pepe pedig szerintem borzasztó, az íze és az átlaga...pfuj :)

PizzaHut nekem bejött, mert bár nem olcsó, de szerintem nagyon finom (amikor azt csinálják, amit az ember rendel...).

Csakhát megszűnt ide a házhozszállítás... Ez az egyet fizet kettőt vihet akció jó, de ha folyton rosszat sütnek, akkor marha sok idő elmegy arra, hogy megkapjam, amit kérek, így télleg kezdi nem megérni. :(

Ati 10-09-2007 21:20

Quote:

Originally Posted by Pax Hungaricum (Post 128692)
HÁT MI EZ A NAP? MI JÖHET MÉG????
Le se merek feküdni aludni, mert ezután kb az jön, hogy elalszom, és megáll a szívem... (Mondjuk ennek páran örülnének...:D), vagy legjobb esetben is leszakad az ágy alattam.... :mad:

Szerintem ma este menj ki a kertbe sátrazni. :D:D:D

Grabi 10-09-2007 21:29

a finomsággal semmi baj nincsen, csak van jobb :)

a kedvemért regisztrálj a legnevesebb internetes kajarendelőn a címeddel és nézd meg van-e ott ínyenc konyha/unikornis és/vagy theo papa és egyszer rendelj onnan. ha nincs, akkor ígérem ezzel nem zargatlak ;)

Pax Hungaricum 10-09-2007 21:29

A budapesti DonPepe egy adag moslék. Nem tudom, hogy azt a szakácsot honnan verbuválták, de talán a börtönből...

Pesten 3x ettem DonPepét, és soha többé nem fogok, borzasztó.

De most Pécsen élek, és az itteni viszont hihetetlenül finom! (Legalábbis nekem nagyon izlik!)

Ez nem marketing. Sokszor dolgozom este, vagy hétvégén, és ilyenkor nincs lehetőségem se ott kaját csinálni, se ennyit vinni magammal. Ezért általában, ha meleg kajára vágyom, rendelek valamit.
És emlékezve a pesti borzalomra, Pepétől semmit nem rendeltem sose. Mindig más pizzástól. Aztán egyik hétvégégi ügyelet alkalmával a kollégám onnan rendelt. És megkóstoltam, és állati jó volt! Aztán ettem megint, az is jó volt. Sőt. Szerintem Pécsen a pepénél lehet most a legjobb pizzákat megrendelni. :) Az ittenit az ajánlani tudom mindenkinek.

Sajna Theo papával még nem futottam össze, a XI. kerületen csak átszaladni szoktam, amikor leszállok Ferencvárosnál a vonatról, és rohanok a 103-as buszra, aztán Kelenföldön arról le, és a gyors 7-essel tovább. És Kelenföldön meg felpattanok a Zengő IC-re. Úgyhogy nem volt időm eddig körbenézni. :(

Pax Hungaricum 10-09-2007 21:30

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 128697)
Szerintem ma este menj ki a kertbe sátrazni. :D:D:D

Hja. A Mecseken. :D Megesz a medve... :D

Pax Hungaricum 10-09-2007 21:32

Vagy a vaddisznó... :D

Fényes kilátások. :mad:

Ditke 10-09-2007 21:38

Quote:

Originally Posted by Pax Hungaricum (Post 128701)

Fényes kilátások. :mad:

Legalább nem kell vinned zseblámpát... :D

Eke 10-09-2007 21:40

A fene egye meg a dilinyos soföröket,szinte elgázolt egy motorozás közben.

Pax Hungaricum 10-09-2007 21:42

Quote:

Originally Posted by Ditke (Post 128703)
Legalább nem kell vinned zseblámpát... :D

:p Ez nagyon kedves meglátás :D Jár is érte egy puszi :p:D

Pax Hungaricum 10-09-2007 21:43

Quote:

Originally Posted by Eke (Post 128704)

Szembe mentél a forgalommal.
:D:D:D:D:D:D

tdomo 10-09-2007 21:43

Quote:

Originally Posted by Pax Hungaricum (Post 128699)
Sajna Theo papával még nem futottam össze, a XI. kerületen csak átszaladni szoktam, amikor leszállok Ferencvárosnál a vonatról, és rohanok a 103-as buszra, aztán Kelenföldön arról le, és a gyors 7-essel tovább. És Kelenföldön meg felpattanok a Zengő IC-re. Úgyhogy nem volt időm eddig körbenézni. :(

Akkor minek szállsz át a gyors hetesre? A 103-as is a Kelenföldi pu-ra megy. :D

Eke 10-09-2007 21:43

Ja meg franc essen bele ebbe a hideg idöjárásba.Mikor lesz tavasz???

Ditke 10-09-2007 21:43

Quote:

Originally Posted by Eke (Post 128704)

Szinte? :eek: na majd máskor ügyesebb lesz...:D

Pax Hungaricum 10-09-2007 21:44

Azért szállok át, mert el**sztam a megállót, ahol le kellett volna szállnom....... :D:D:D:D

És választhattam: Vagy a gyors 7-es, vagy gyalogolok... :D:D:D

All times are GMT +1. The time now is 07:31.