![]() |
Quote:
Már előre sajnálom szegény játékosokat :D |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Leviszgáztam, 100%-os lett az eredményem, úgyhogy holnap estétől ráérek. Addig nem leszek beszámítható. :D |
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Na de vissza a PC játékokhoz. Kinek mi a véleméyne a jerico című játékról? Nekem nagyon tetszett, a haverom leszídta. Van valaki aki játszott vele huzamosabb ideig? Kíváncsi lennék mit mond rá. |
Quote:
|
Este ki is próbálom a Fallout 3-t:D:D
|
Quote:
|
Quote:
Ez egy fantasy-horror stílusú játék, sok sok valós-mítikus elemmel tarkítva. A story eléggé elgondolkodtató, legalábbis akkor ha az ember tisztában van valamennyire ősi kultúrákkal, vallásokkal, művészettel. De egyébként a játék idősíkokra osztott, szóval van benne időszámítás előtti rész, meg 2. világháborús, meg római-kori, stb... Xepi: köszi, pontosan így vagyok vele én is! Maga a világ is szép, de külön tetszik, hogy többfajta karaktert lehet megszemélyesíteni, és játék közben tulajdonképpen bármikor állíthatok rajta. Nekem az "Atya" a kedvenc karakterem. Általában az egyik pisztolyt robbanólövedékesre a másikat repeszesre állítom. :D A hatás nem szokott elmaradni. :D |
Quote:
|
Quote:
Szerettem a vértengereket, nyúzott katonákat :D |
Fene, hogy pont akkor dolgozom 2 napig egyben, mikor megjelenik a Fallout 3.:(
Nembaj, most azért elkezdem letölteni...... |
Quote:
|
Először megnézem a játékot, hogy érdemes-e megvenni.:D
|
Valaki tudna nekem ajánlani olyan jó játékot, ami valahonnan ingyen letölthető (legálisan:D)? Tudom, hogy a kettő valamilyen szinten üti egymást, mert ritkán talál az ember ingyért jó játékot, de hátha ti mégis tudtok valami jót ajánlani:)
|
Quote:
|
Quote:
ha jól láttam ez ilyen külső nézetes dolog nem? körül tudná valaki írni mi a lényege? mert, a képek alapján furán néz ki:o |
találtam két viszonylag jónak tűnő mmorpg-t: Silkroad, Percfect World. A második állítólag jobb, de egy highspeed mirror-ról is jön kemény 30 kb/sec-el, ami siralmas, mivel általában 130-al jönnek a dolgok (ami úgyszint nem túl sok:(). Valaki tud ajánlani helyet, ahonnan jó gyorsan jön? Keresek magamnak közbe azért
|
Na, lett a 2-ből egy harmadik mmorpg:D leszedtem az MUOnline nevű játékot, aztán ez odáig fajult hogy van egy lvl 44-es karakterem... mondjuk nem legjobban van fejlesztve, de majd idővel:D van aki ismeri a játékot, vagy játszik vele?
|
Quote:
|
Quote:
|
Call of Duty 5 demo része letölthető a callofduty.com-ról :)
|
Tévedtem, ma már nem fogom tudni kipróbálni :(:(:(
Talán majd holnap :D Ha az 5 verzióból lesz legalább egy jó :D:D:D |
Quote:
|
Mindjárt sírok :hüpp: :hüpp:
Működik :D:D:D |
Nekem is ment elsőre:)
Most hagytam abba, 3 óra játék elég egyenlőre:) |
ezek szerint jó:D
|
Quote:
Ez JÓ :D:D:D |
Elég jól visszaadja a régi fallout érzést. Azt hiszem függő leszek.:D
|
Quote:
|
Quote:
Alig várom, hogy én is megnézhessem valakinél, hogy milyen :) |
Quote:
Bár azt sajnálom, hogy nincsenek Trait-ek :(:( (Amúgy megrendeltem az USA-ból a játékot, véletlenül sem töltöttem le :rolleyes: Senki se csináljon ilyen csúnya dolgot :D:D) |
Quote:
A képek alapján elterjedt az "Oblivion with guns" titulus a sok okos között :) |
Tudom, hogybuta vagyok hozzá, de a FO3 teljesen olyan, mintha a HL2 és a StalkerCS keveéke lenne egy az egyben. :)
Mindenesetre jónak tűnik, az 1-et szerettem annó. Ki lesz próbálva. |
Quote:
Jó, mondjuk én azért játszom, hogy legyen Power Armorom :D:D:D |
Akkor ezekszerint tényleg sikerült nekik :) Alig várom, hogy majd játszak vele :D
Addig is létszi ne fájdítsátok a szívem :D ;) |
Quote:
:D:D:D |
All times are GMT +1. The time now is 13:01. |