Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   PC (hardver, szoftver, játékok stb.) (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=28)
-   -   Minden ami PC Játék! (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=61)

Dus 10-28-2008 11:47

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 194732)
Az utóbbi hónapokban nem igazán volt ilyen, leszámítva a fizikai aktivitásokat.

Hamarosan kiderül majd, hogy miért is, de trailereket meg preview-kat nem akarok adni... ;) Legyen elég annyi, hogy hamarosan szükségem lesz néhány lelkes ember segítségére igen masszív tesztelés céljából, és akkor nekik sem lesz túl sok idejük másra. :D

Aztaaaaa...
Már előre sajnálom szegény játékosokat :D

Redback 10-28-2008 11:50

Quote:

Originally Posted by Dus (Post 194742)
Aztaaaaa...
Már előre sajnálom szegény játékosokat :D

Ati be akar vezetni egy új ártót, és azt fogja rajtuk tesztelni :D:D

Dus 10-28-2008 12:01

Quote:

Originally Posted by Redback (Post 194744)
Ati be akar vezetni egy új ártót, és azt fogja rajtuk tesztelni :D:D

Lehet...de lehet, hogy új vírust ad a hullák kezébe, ami elhozza az armageddont, ha megtámadják a hullát... :)

[HTPA]GeeForce 10-28-2008 12:49

Quote:

Hamarosan kiderül majd, hogy miért is, de trailereket meg preview-kat nem akarok adni... ;) Legyen elég annyi, hogy hamarosan szükségem lesz néhány lelkes ember segítségére igen masszív tesztelés céljából, és akkor nekik sem lesz túl sok idejük másra. :D

De ez látszik egyébként is, már csak azért is ,mert a fórumot nem igazán használja nézegetésen kívül másra. :S

Leviszgáztam, 100%-os lett az eredményem, úgyhogy holnap estétől ráérek. Addig nem leszek beszámítható. :D

Ati 10-28-2008 12:51

Quote:

Originally Posted by [HTPA]GeeForce (Post 194755)
De ez látszik egyébként is, már csak azért is ,mert a fórumot nem igazán használja nézegetésen kívül másra. :S

A politika témákat mellőztem, sorry. :)

Andrew 10-28-2008 13:15

Quote:

Hol lehet jelentkezni béta-teszternek? :D:D

Quote:

Originally Posted by [HTPA]GeeForce (Post 194755)

Leviszgáztam, 100%-os lett az eredményem, úgyhogy holnap estétől ráérek. Addig nem leszek beszámítható. :D

Gratula Gee, jó mulatást;):D:D

Ati 10-28-2008 13:21

Quote:

Originally Posted by AndrewB (Post 194759)
Hol lehet jelentkezni béta-teszternek? :D:D

Majd itt a fórumon. Semmi extra helyet nem kell figyelni. :)

[HTPA]GeeForce 10-28-2008 13:40

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 194756)
A politika témákat mellőztem, sorry. :)

Én sem írtam beléjük, talán összesen 2-3 hszt (nem topiconként!) és mégis akad sok hsz-em :p
Na de vissza a PC játékokhoz.

Kinek mi a véleméyne a jerico című játékról?
Nekem nagyon tetszett, a haverom leszídta. Van valaki aki játszott vele huzamosabb ideig? Kíváncsi lennék mit mond rá.

Ati 10-28-2008 13:41

Quote:

Originally Posted by [HTPA]GeeForce (Post 194765)
Nekem nagyon tetszett, a haverom leszídta. Van valaki aki játszott vele huzamosabb ideig? Kíváncsi lennék mit mond rá.

Ez az azonos című tv-sorozatra épül?

Andrew 10-28-2008 13:46

Este ki is próbálom a Fallout 3-t:D:D

Xeper 10-28-2008 13:51

Quote:

Originally Posted by [HTPA]GeeForce (Post 194765)
Én sem írtam beléjük, talán összesen 2-3 hszt (nem topiconként!) és mégis akad sok hsz-em :p
Na de vissza a PC játékokhoz.

Clive Barker's Jericho -ra gondolsz? Én végigjátszottam, nekem nagyon bejött. Mindig mikor ráuntam volna egy karakterre, átmentem egy másikba, és így nem untam bele a játékba -mint amúgy másik FPS esetekben igen könnyen előfordul velem :D

[HTPA]GeeForce 10-28-2008 15:22

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 194766)
Ez az azonos című tv-sorozatra épül?

Megmondom neked az őszintét, fogalmam sincs, mert a TV-sorozatot nem kísértem figyelemmel.

Ez egy fantasy-horror stílusú játék, sok sok valós-mítikus elemmel tarkítva. A story eléggé elgondolkodtató, legalábbis akkor ha az ember tisztában van valamennyire ősi kultúrákkal, vallásokkal, művészettel. De egyébként a játék idősíkokra osztott, szóval van benne időszámítás előtti rész, meg 2. világháborús, meg római-kori, stb...

Xepi: köszi, pontosan így vagyok vele én is! Maga a világ is szép, de külön tetszik, hogy többfajta karaktert lehet megszemélyesíteni, és játék közben tulajdonképpen bármikor állíthatok rajta.
Nekem az "Atya" a kedvenc karakterem. Általában az egyik pisztolyt robbanólövedékesre a másikat repeszesre állítom. :D A hatás nem szokott elmaradni. :D

Ati 10-28-2008 15:35

Quote:

Originally Posted by [HTPA]GeeForce (Post 194783)
Ez egy fantasy-horror stílusú játék, sok sok valós-mítikus elemmel tarkítva. A story eléggé elgondolkodtató, legalábbis akkor ha az ember tisztában van valamennyire ősi kultúrákkal, vallásokkal, művészettel. De egyébként a játék idősíkokra osztott, szóval van benne időszámítás előtti rész, meg 2. világháborús, meg római-kori, stb...

Akkor nem az. :)

Xeper 10-28-2008 16:33

Quote:

Originally Posted by [HTPA]GeeForce (Post 194783)
Megmondom neked az őszintét, fogalmam sincs, mert a TV-sorozatot nem kísértem figyelemmel.

Xepi: köszi, pontosan így vagyok vele én is! Maga a világ is szép, de külön tetszik, hogy többfajta karaktert lehet megszemélyesíteni, és játék közben tulajdonképpen bármikor állíthatok rajta.
Nekem az "Atya" a kedvenc karakterem. Általában az egyik pisztolyt robbanólövedékesre a másikat repeszesre állítom. :D A hatás nem szokott elmaradni. :D

Jahh hát igen, a grafikája igencsak jól néz ki :)
Szerettem a vértengereket, nyúzott katonákat :D

Batu 10-28-2008 16:45

Fene, hogy pont akkor dolgozom 2 napig egyben, mikor megjelenik a Fallout 3.:(
Nembaj, most azért elkezdem letölteni......

Xeper 10-28-2008 16:57

Quote:

Originally Posted by Batu (Post 194791)
Fene, hogy pont akkor dolgozom 2 napig egyben, mikor megjelenik a Fallout 3.:(
Nembaj, most azért elkezdem letölteni......

...a kiadótól az eredeti példányt -ugye? :D

Batu 10-28-2008 17:09

Először megnézem a játékot, hogy érdemes-e megvenni.:D

Burning 10-28-2008 17:37

Valaki tudna nekem ajánlani olyan jó játékot, ami valahonnan ingyen letölthető (legálisan:D)? Tudom, hogy a kettő valamilyen szinten üti egymást, mert ritkán talál az ember ingyért jó játékot, de hátha ti mégis tudtok valami jót ajánlani:)

Xeper 10-28-2008 17:50

Quote:

Originally Posted by Burning (Post 194795)
Valaki tudna nekem ajánlani olyan jó játékot, ami valahonnan ingyen letölthető (legálisan:D)? Tudom, hogy a kettő valamilyen szinten üti egymást, mert ritkán talál az ember ingyért jó játékot, de hátha ti mégis tudtok valami jót ajánlani:)

Red alert. Ingyen töltöttem le a kiadó weblapjáról. :)

Burning 10-28-2008 17:56

Quote:

Originally Posted by Xeper (Post 194797)

láttam én ezt is, mert most nézelődöm...
ha jól láttam ez ilyen külső nézetes dolog nem? körül tudná valaki írni mi a lényege? mert, a képek alapján furán néz ki:o

Burning 10-28-2008 18:06

találtam két viszonylag jónak tűnő mmorpg-t: Silkroad, Percfect World. A második állítólag jobb, de egy highspeed mirror-ról is jön kemény 30 kb/sec-el, ami siralmas, mivel általában 130-al jönnek a dolgok (ami úgyszint nem túl sok:(). Valaki tud ajánlani helyet, ahonnan jó gyorsan jön? Keresek magamnak közbe azért

Burning 10-28-2008 21:09

Na, lett a 2-ből egy harmadik mmorpg:D leszedtem az MUOnline nevű játékot, aztán ez odáig fajult hogy van egy lvl 44-es karakterem... mondjuk nem legjobban van fejlesztve, de majd idővel:D van aki ismeri a játékot, vagy játszik vele?

Burning 10-28-2008 21:13

Quote:

Originally Posted by Xeper (Post 194797)

még akár lehet, hogy játszanék is vele, így elnézegetve, de ír valami olyat, ha jól láttam, hogy vistával nem a legmegfelelőbb. mondjuk ír orvosolási lehetőséget arra is, de alapvetően nem jó annyira.

Batu 10-28-2008 22:45

Quote:

Originally Posted by Burning (Post 194798)
láttam én ezt is, mert most nézelődöm...
ha jól láttam ez ilyen külső nézetes dolog nem? körül tudná valaki írni mi a lényege? mert, a képek alapján furán néz ki:o

A red alert egy rts (real time strategy). Építés, sok egység legyártása, közben minden kifejleszt majd ellen lerohan.

Redback 10-28-2008 22:47

Call of Duty 5 demo része letölthető a callofduty.com-ról :)

Andrew 10-28-2008 22:56

Tévedtem, ma már nem fogom tudni kipróbálni :(:(:(
Talán majd holnap :D
Ha az 5 verzióból lesz legalább egy jó :D:D:D

Batu 10-29-2008 08:47

Quote:

Originally Posted by AndrewB (Post 194820)
Tévedtem, ma már nem fogom tudni kipróbálni :(:(:(
Talán majd holnap :D
Ha az 5 verzióból lesz legalább egy jó :D:D:D

15 perc és kiderül, hogy amit letöltök megy-e. Kicsit gyermekien izgulok.:D

Andrew 10-29-2008 13:11

Mindjárt sírok :hüpp: :hüpp:
Működik :D:D:D

Batu 10-29-2008 13:15

Nekem is ment elsőre:)
Most hagytam abba, 3 óra játék elég egyenlőre:)

Burning 10-29-2008 17:10

ezek szerint jó:D

Andrew 10-29-2008 19:05

Quote:

Originally Posted by Burning (Post 194865)
ezek szerint jó:D

Öhm... Az nem kifejezés, hogy jó :)
Ez JÓ :D:D:D

Batu 10-29-2008 19:55

Elég jól visszaadja a régi fallout érzést. Azt hiszem függő leszek.:D

Andrew 10-29-2008 21:59

Quote:

Originally Posted by Batu (Post 194880)
Elég jól visszaadja a régi fallout érzést. Azt hiszem függő leszek.:D

A hangulatot nagyon eltalálták :D

Xeper 10-29-2008 23:41

Quote:

Originally Posted by AndrewB (Post 194886)
A hangulatot nagyon eltalálták :D

Pedig hogy sírt mindenki, hogy milyen gyenge lesz, mert a Bethesda fejleszti...
Alig várom, hogy én is megnézhessem valakinél, hogy milyen :)

Andrew 10-29-2008 23:45

Quote:

Originally Posted by Xeper (Post 194899)
Pedig hogy sírt mindenki, hogy milyen gyenge lesz, mert a Bethesda fejleszti...
Alig várom, hogy én is megnézhessem valakinél, hogy milyen :)

Elsőre csodálkoztam is, hogy miért hasonlít ennyire az Oblivionra - aztán rájöttem :D:D
Bár azt sajnálom, hogy nincsenek Trait-ek :(:(
(Amúgy megrendeltem az USA-ból a játékot, véletlenül sem töltöttem le :rolleyes: Senki se csináljon ilyen csúnya dolgot :D:D)

Xeper 10-29-2008 23:59

Quote:

Originally Posted by AndrewB (Post 194900)
Elsőre csodálkoztam is, hogy miért hasonlít ennyire az Oblivionra - aztán rájöttem :D:D
Bár azt sajnálom, hogy nincsenek Trait-ek :(:(
(Amúgy megrendeltem az USA-ból a játékot, véletlenül sem töltöttem le :rolleyes: Senki se csináljon ilyen csúnya dolgot :D:D)

:D

A képek alapján elterjedt az "Oblivion with guns" titulus a sok okos között :)

[HTPA]GeeForce 10-30-2008 00:41

Tudom, hogybuta vagyok hozzá, de a FO3 teljesen olyan, mintha a HL2 és a StalkerCS keveéke lenne egy az egyben. :)
Mindenesetre jónak tűnik, az 1-et szerettem annó. Ki lesz próbálva.

Andrew 10-30-2008 09:56

Quote:

Originally Posted by Xeper (Post 194903)
:D

A képek alapján elterjedt az "Oblivion with guns" titulus a sok okos között :)

Mindezektől függetlenül tetszik a grafika, és egyelőre a szövegezés is... márpedig egy szerepjátékot mi másért játszana az ember?
Jó, mondjuk én azért játszom, hogy legyen Power Armorom :D:D:D

Phoenix 10-30-2008 17:08

Akkor ezekszerint tényleg sikerült nekik :) Alig várom, hogy majd játszak vele :D
Addig is létszi ne fájdítsátok a szívem :D ;)

Andrew 10-30-2008 20:46

Quote:

Originally Posted by Phoenix (Post 194958)
Akkor ezekszerint tényleg sikerült nekik :) Alig várom, hogy majd játszak vele :D
Addig is létszi ne fájdítsátok a szívem :D ;)

Esetleg küldjek képet? :o
:D:D:D

All times are GMT +1. The time now is 13:01.