Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Minden ami 1/A (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=55)

Lara Baba 06-27-2006 08:37

Sziasztok!

Eddig csak olvasgattam az írásaitokat, de Wand utolsó hozzá szólásánál, nem tudtam megállni, hogy ne írjam le mit gondolok.
1. gondolat.
Szomorúan olvastam, hogy valaki feltörte Roniék kódjait és belépkedtek az országaikba, természtesen én is mélységesen elitélem de nem szereteném ha ezért abbahagynátok a játékot, ti már hozzátartoztok az A-hoz. :) Izgalmas volt figyelgetni lentről a 2 nagy klán gigászi küzdelmét. Pontosan ezért is nem értem, hogy miért tett volna ilyet a Szkarabeusz klán. Több hónapig, terveznek, küzdenek időt, pénzt, fáradtságot nem kímélve, hogy fölétek kerekedjenek és mikor végre sikerül, akkor feltörnék az országaitokat?? Ááá szerintem ez tök nem logikus. Szerintem máshol van a kutya elásva :)
Bár azért az tényleg fura, hogy nem veszitek észre, hogy elmennek a seregeitek. nekem már az is szemet szúr, ha egy katonám hiányzik. Főleg ha a ht rakja ki a piacra, így naponta lehet összehasonlítani, hogy mennyi egység került ki a piacra.
2.gondolat.
Wand, az előző írásodban, elismerted, hogy 2 országgal játszol az A-ban.
Kérdezem, ezt szabad ? Ez nem több ország szabálytalan irányítása ?
Vagy talán az A csúcsán már minden megengedett ?
Fura, hogy azzal védekezel, hogy Zou mondj még országot ,mivel ha van kettő országod, akkor mi biztosíték lehet arra, hogy nincs 3, vagy 10 vagy 20.
Hiszen akkor neked ezek szerint szabad több országgal játszani.
Úgy gondolom, szabályokat, régen Ati létre hozta, és még ha te is írtad le őket, attól még nincs jogod (sem neked se másnak) áthágni azokat :)

Húúú csomót írtam, ha valakinek van ereje elolvasni köcci :)

Lara

Remedy 06-27-2006 09:07

Kerdes az, hogy hova halad ez a tema. En is probaltam eloszor megerteni a dolgokat, aztan segiteni, hogy maskor ilyen ne fordulhasson elo, mint orifeltores. Vannak mondszerek, amikben a hodito is segitseget nyujt( a zarolasra gondolok). A tobbi meg az a 4 pont, amit leirtam, szerintem ha mindnekii ugy jarna el, eselytelen lenne az orifeltores. De most mar, hogy megtortent, kar vitatkozni azon szerintem, hogy megtortent-e vagy nem ( nyilvan van ra bizonyitek, hogy mas iprol belepkedtek az orikba, alaptalanul nem mondananak ilyen nagy hordereju dolgot wandek sem).
A legjobb tanacs, amit tudok mondani, hogy ne menjen el a kedvetek a jatektol, probaljatok talpraalni, es forditsatok nagyobb figyelmez a securityra. Tudom, en konnyen beszelek, hiszen nem nekem tunt el evek "munkaja"...
De csak a joszandek szol belolem. A mai szamitastechnikaban a biztondag igenis fontos, es nem csak hoditos viszonylatban. Remelem latlak meg titeket orommel jatszani....

kp_ 06-27-2006 09:44

és szóba került, hogy vajon a Északék klánjából én melyiket viszem, a válasz az volt, hogy Flangánt.

nekem lett országom áthelyezve mert nem voltak összekötve,több ország irányitásáért remélem ugyan ez jár erre szeretnék valaszt azért..

hami 06-27-2006 10:36

Az az igazság, hogy én nem nagyon játszok normálban. Nem is olyan rég vagyok itt. Jó, persze játszottam anno 2000-ben, és sokkal kevesebbért lett törölve az orim, mint amit a fórumokon látok nap mint nap.

És komolyan egyszerúűen elkeserítő, hogy úgymond az elit ilyen módon kommunikál:(
Hallottam én is orifeltörésről, sőt azt is tudom ki volt az, és kinek az orijait törte fel.
De, hogy TI ezt csináljátok itt?!?!?! Száljatok már magatokba!!

Én úgymond felnéztem rátok, de ez......, kritikán aluli:(

aúú 06-27-2006 11:28

Quote:

Originally Posted by wand
ez így hazugság.
Arwylnak volt a fő témája az volt, hogy én viszem szerinte kompletten mindkét klánt (ha jól emléxem még a saját klántársai is lehurrogták).
ebből összeségében annyi igaz, hogy én vagyok a a "vezér", tehát a stratégiákat én dolgozom ki.

és szóba került, hogy vajon a Északék klánjából én melyiket viszem, a válasz az volt, hogy Flangánt. persze mielőtt nagy kiakadás lenne, azért megkérdezhetitek Monrot is ő kit visz a szkarabeuszban? :) )

az összes többi orihoz, pont annyi közöm van mint Monronak a szkarabeusz összes országához. és aktív játékos, nem aktív játékos.. évek óta játszunk együtt előfordul, hogy valaki hetekig nem tud lenni, máskor meg szinte 24 orában van.
amikor nincs a seregei vagy a termelése akkor is kimegy a piacra. aki épp bent jár kirakja.

és abból szűri le a következtetéseket, hogy ide most 2-en írtunk tőlünk..
asszem elég meredek feltételezés, hogy kettőnkön kívül nem létezik, Méri, Kati, Enikő, Csaba, Észak, Tobe, Xeper, Gyula ( itt is köszönöm mindenkinek a játékot!:) )
upsz, és kimaradt ucsó belépő tagunk: GoldY :)

Hmmm, ezen kell még következtetéseket leszűrni?

Hóhér 06-27-2006 11:36

Quote:

Originally Posted by kp_
és szóba került, hogy vajon a Északék klánjából én melyiket viszem, a válasz az volt, hogy Flangánt.

nekem lett országom áthelyezve mert nem voltak összekötve,több ország irányitásáért remélem ugyan ez jár erre szeretnék valaszt azért..

Természetesen lassan köztudottá válnak az ex-topp klán csalásai, nem csak 1/a ban hanem az 5-ös szinttől kezdve mindenkinek.

Talán most , hogy nem játszanak, réménykedjünk, hogy majd csak szabályosan térnek vissza 1x

( ha még tudják hogy mi az egyáltalán, mert a sok beírásból kiderül, hogy fogalmuk sincs arról hogy ezekért mások országát simán anarchba dobálják...)

szóval talán akik eddíg kedvtelenül játszottak, sőt sokan csak emiatt nem is játszottak

azok vissza térését várjuk

:)

mindenki el nyeri a bűntetését egyszer

vagy így vagy úgy...

Wandékat így érte utol a sors.

lehet egy fajta szabályos játék védelme ez is?

:D

erre még reagálnék :

évek óta játszunk együtt előfordul, hogy valaki hetekig nem tud lenni, máskor meg szinte 24 orában van.
amikor nincs a seregei vagy a termelése akkor is kimegy a piacra. aki épp bent jár kirakja.

a játékban meg van a szabadság lehetősége is, pont ezért hogy ne keljen csalnod

illetve sok olyan intézmény van 1/a ban ( klán raki)

hogy NE KELJEN MÁSNAK AZ ORSZÁGÁBA belépned

ismételten meg kérdezem a 2 ori irányítása még szabályos ????????

monro 06-27-2006 11:54

Quote:

Originally Posted by Hóhér
erre még reagálnék :

évek óta játszunk együtt előfordul, hogy valaki hetekig nem tud lenni, máskor meg szinte 24 orában van.

a játékban meg van a szabadság lehetősége is, pont ezért hogy ne keljen csalnod

Ebben a tekintetben meg kell védenem. Ugyanis egy nagy klán mint az övék nem mehet tönkre amiatt(persze kisebb sem), mert valaki éppen orvoshoz viszi a gyerekét és nem tud belépni. Egy ilyen szitu odáig fajulhat (ha nem lép be senki helyette, természetesen nem akciózni!), hogy a klán veszít 20-30K hektárt 6-8 óra alatt. Mindig is az volt az alapstratégiám, hogy a klán az egyetlen nagy ország, éppen ezért ha az egyiket támadják az az ÖSSZES többire is kihat, mert elérhetővé válunk esetleg klánilag ha az egyiket beverik. Nos éppen ezért ha valaki belép a klántársához és ott piacol, felteszi a varit ha kell vagy tesz bármit ami nem minősül akciónak az számomra nem csalás.

Egyébként sem tudom,hogy honnan veszi bárki is, hogy tilos lenne belépni más országába, főleg ha az a klántársad? A súgóban nem olvastam ilyesmit, bár lehethogy csak elkerülte a figyelmemet...

-Fegya- 06-27-2006 12:19

Quote:

Originally Posted by monro
Ebben a tekintetben meg kell védenem. Ugyanis egy nagy klán mint az övék nem mehet tönkre amiatt(persze kisebb sem), mert valaki éppen orvoshoz viszi a gyerekét és nem tud belépni. Egy ilyen szitu odáig fajulhat (ha nem lép be senki helyette, természetesen nem akciózni!), hogy a klán veszít 20-30K hektárt 6-8 óra alatt. Mindig is az volt az alapstratégiám, hogy a klán az egyetlen nagy ország, éppen ezért ha az egyiket támadják az az ÖSSZES többire is kihat, mert elérhetővé válunk esetleg klánilag ha az egyiket beverik. Nos éppen ezért ha valaki belép a klántársához és ott piacol, felteszi a varit ha kell vagy tesz bármit ami nem minősül akciónak az számomra nem csalás.

Egyébként sem tudom,hogy honnan veszi bárki is, hogy tilos lenne belépni más országába, főleg ha az a klántársad? A súgóban nem olvastam ilyesmit, bár lehethogy csak elkerülte a figyelmemet...

Monro, szerinted hol a határ? Hány évig lehet vinni más országát szabályosan, (természetesen akciózás nélkül)? Ha hetente benéz a tulajdonos, akkor rendben, de ha csak évente, akkor multizás?

Egyébként a szabályok szerint nagyon nem ajánlott belépkedni akciózás nélkül más országába, hiszen így több ember fogja ismerni a kódokat és bármelyikük tönkreteheti az országokat.
Wandék egész jól megúszták. Nekem és öt klántársamnak úgy törték fel az országainkat, hogy a feltörő úgy szabálytalankodott, hogy mindannyiunkat töröltek. Mi is élen álltunk akkor...

hami 06-27-2006 12:20

Én nem tudom, hogy egy klánban lehet e ilyet csinálni, de az olyan mint egy nagy szövi nem??

Márpedig rengeteg embert dobálnak át anarchba, mert belépett a szövitársának az orijába. Pusztán csak azért, hogy a varikat feltegye. :(

monro 06-27-2006 13:23

Quote:

Originally Posted by -Fegya-
Monro, szerinted hol a határ? Hány évig lehet vinni más országát szabályosan, (természetesen akciózás nélkül)? Ha hetente benéz a tulajdonos, akkor rendben, de ha csak évente, akkor multizás?

Egyébként a szabályok szerint nagyon nem ajánlott belépkedni akciózás nélkül más országába, hiszen így több ember fogja ismerni a kódokat és bármelyikük tönkreteheti az országokat.
Wandék egész jól megúszták. Nekem és öt klántársamnak úgy törték fel az országainkat, hogy a feltörő úgy szabálytalankodott, hogy mindannyiunkat töröltek. Mi is élen álltunk akkor...

Wandék egész jól megúszták. Nekem és öt klántársamnak úgy törték fel az országainkat, hogy a feltörő úgy szabálytalankodott, hogy mindannyiunkat töröltek. Mi is élen álltunk akkor...[/quote]

Fegya nem látom ugy hogy kell határ.
Ez mondjuk az én véleményem. Sztem kontrollálható, hogy egy orit "csak" a szövik visznek vagy van olyan "felhasználó" akinek tulajdonítható az ori. Másrészről ha gombokat tud nyomogatni akkor néha-néha feltűnhetne a nyilvánosság elött egy-egy ori gazdija. Akár itt, hogy véleményt alkosson akár egy összejövetelen. Na mindegy ezmás téma.... Szóval ha a többségnek ez nem elfogadható akkor EGYÉRTELMŰ KÖRÜLMÉNYEKET KELL TEREMTENI!

Írjuk le legalább a súgókba!
Legyenek RENDSZERESEK (hetente) az AZONOSÍTÁSOK nem 2 évente 1x! És max 24 órás türelmi idővel. Ezután automatikus szabi mondjuk. 168 óra után meg auto SZK.

Ami a törlést illeti azt asszem csak e-mail ismeretében lehet. Ha ezt is meg tudta tenni akkor elég bizalmas volt a viszonyotok. Az e-mailjeit a szövijeimnek még én sem tudom... (legtöbb esetben legalábbis)

wand 06-27-2006 13:27

Quote:

Originally Posted by Lara Baba
Fura, hogy azzal védekezel, hogy Zou mondj még országot ,mivel ha van kettő országod, akkor mi biztosíték lehet arra, hogy nincs 3, vagy 10 vagy 20.
Hiszen akkor neked ezek szerint szabad több országgal játszani.

semmi védekezész nem volt benne, csak elegem van abból, hogy baromi nagy hazugságokat kell itt olvasnom áleszent emberektől.
ha Zou szerint 4-6-8 oszágot kértem Beleetól, akkor írja ki, hogy melyiket.
ha nem, akkor ismerje be, hogy hazudott.

biztosíték meg nincs, asszem nekem egy soromra nem tudod a fejemre olvasni, hogy hazugság lett volna. ha 10 vagy 20 országot viszek akkor annyit írok.

Quote:

Úgy gondolom, szabályokat, régen Ati létre hozta, és még ha te is írtad le őket..

Kislány, kapj már a fejedhez mielőtt beállsz az idióták táborába! :D

monro 06-27-2006 13:29

Quote:

Originally Posted by hami
Én nem tudom, hogy egy klánban lehet e ilyet csinálni, de az olyan mint egy nagy szövi nem??

Márpedig rengeteg embert dobálnak át anarchba, mert belépett a szövitársának az orijába. Pusztán csak azért, hogy a varikat feltegye. :(

Én meg nem hiszem, hogy a Hódító az 2 külön játékból áll.(fenn-lenn, 1A- és nem 1A)

Egyszóval ha valami tilos az 1A-ban az legyen tilos lejjebb is és fordítva. Én személy szerint még sosem olvastam sehol, hogy tilos lenne belépnem a szövimhez. Nem mondom, hogy nem hallottam ilyesmiről de hivatalosan nem értesülhettem róla.

A példádról pedig csak annyit mondanék, hogy 1500-2500 hekin a HT simán elég egy-egy vari állandó felrakására. Feljebb amikor a 100K vari 3x-ra rak fel 2 kör védelmet ott nem állítod be a HT-t erre, mert sosem lenne készültséged! Éppen ezért ha minden körben néz a klán távolba ráérsz feltenni a védelmet akkor ha arra szükség van. Picit más mint kis oriknál tudom, de sajnos ez ilyen macerás. Remélem mihamarabb megtapasztalja mindenki.

monro 06-27-2006 13:37

Quote:

semmi védekezész nem volt benne, csak elegem van abból, hogy baromi nagy hazugságokat kell itt olvasnom áleszent emberektől.
ha Zou szerint 4-6-8 oszágot kértem Beleetól, akkor írja ki, hogy melyiket.
ha nem, akkor ismerje be, hogy hazudott.

Telefonon ezt is beismerted annak ellenére, hogy nem tudom az orineveket. Balee adta vagy te hoztad fel személyesen kit érdekel? Te vagy álszent... és te hazudtad, hogy nem vádaskodsz mikor elötte telefonon már megtetted. Zou évek óta egy IP-ről játszik lévén fi kapcsolata van. Sosem csalt ellentétben veled vagy velem. Semmi jogod álszentnek nevezni azt aki tisztességes tudott maradni a körülmények ellenére. Fogd vissza magad...

Chris 06-27-2006 13:44

Quote:

Úgy gondolom, szabályokat, régen Ati létre hozta, és még ha te is írtad le őket, attól még nincs jogod (sem neked se másnak) áthágni azokat...

Quote:

Kislány, kapj már a fejedhez mielőtt beállsz az idióták táborába

Wand, ezzel igazán "jó" fényben sikerült feltüntetned mind a Hóditót, mind Atit...

wand 06-27-2006 13:48

Quote:

Telefonon ezt is beismerted annak ellenére, hogy nem tudom az orineveket. Balee adta vagy te hoztad fel személyesen kit érdekel? Te vagy álszent... és te hazudtad, hogy nem vádaskodsz mikor elötte telefonon már megtetted. Zou évek óta egy IP-ről játszik lévén fi kapcsolata van. Sosem csalt ellentétben veled vagy velem. Semmi jogod álszentnek nevezni azt aki tisztességes tudott maradni a körülmények ellenére. Fogd vissza magad...

asszem az álszentségről is elég eltérő véleményünk van :)

én simán beismerem, hogy nem vagyok szent, és ha a fejemre olvassák simán be is vállalom.
és amit telefonon mondok neked, azt azért nem írom a fórumra mert nem vagyok benne biztos, szal nem rágalmazlak ország-világ előtt. és Zoutól ugyanezt elvárnám..

ugyanez igaz hódos talikra is, amiot ott mondok, "baráti" piálgatás közben, azt sem hiszem, hogy a fórumon kéne magyaráznom..
de mégis sokak szerint igen..
szal Monro akkor én is megkkérdezem: Te mit mondtál az ucsó hódos talin, melyik orit is viszed a Szkarabeuszból? :D

wand 06-27-2006 13:52

Quote:

Originally Posted by Chris
Wand, ezzel igazán "jó" fényben sikerült feltüntetned mind a Hóditót, mind Atit...

Chris, miért? Lara kiír egy olyan baromságot miszerint én írtam le a szabályokat?

bocs, de fognom kell a hasam a röhögéstől :D :D :D

bár lehet ez már inkább siralmas.. még jöjjön, hogy Észak írta a szűrőt és komolyan a kardomba dőlök :p

Chris 06-27-2006 13:59

Quote:

Chris, miért?

Azért, mert az általad Laratól idézett mondatnak nem az volt a lényege, hogy ki írta le a szabályokat és ki nem. Válaszodban fogalmazhattál volna pontosabban is, mert így kétértelmű lett.

wand 06-27-2006 14:03

Quote:

Azért, mert az általad Laratól idézett mondatnak nem az volt a lényege, hogy ki írta le a szabályokat és ki nem. Válaszodban fogalmazhattál volna pontosabban is, mert így kétértelmű lett.

akkor bocs :) nem tom, hogy lehetett vona egyértelműbb, de a válasz annak szólt, hogy "én írtam le a szabályokat" :D

monro 06-27-2006 14:13

Quote:

asszem az álszentségről is elég eltérő véleményünk van :)

én simán beismerem, hogy nem vagyok szent, és ha a fejemre olvassák simán be is vállalom.
és amit telefonon mondok neked, azt azért nem írom a fórumra mert nem vagyok benne biztos, szal nem rágalmazlak ország-világ előtt. és Zoutól ugyanezt elvárnám..

ugyanez igaz hódos talikra is, amiot ott mondok, "baráti" piálgatás közben, azt sem hiszem, hogy a fórumon kéne magyaráznom..
de mégis sokak szerint igen..
szal Monro akkor én is megkkérdezem: Te mit mondtál az ucsó hódos talin, melyik orit is viszed a Szkarabeuszból? :D

Wand kb 24 órája nem szóltam semmit hozzád. De csak hajtogatod, hogy Zou-Zou-Zou... Ha valami kényes téma akkor ne feszegessük sztem. Zou nem az az ember akire ülnek a vádjaid.

monro 06-27-2006 14:19

Quote:

Tudod sokszor gondolkodom el rajta, hogy ez vajon mikor szűnt meg?... Mármint a "baráti" jelző. Sajnálom,mert akkoribanmikor minden foci után beugrottam hozzátok az Alexbe teljesen más volt a viszony. Bennem ez még mindig él de sajnos mindig csalónom kell. Nem is ismersz se te se Baba. Pedig meg voltam róla győződve... Mégis olyasmiket vágtok a fejemhez ami nemcsak sértő, de alapjaiban rengeti meg az eddigi kapcsolatunkat. Igazán sajnálom, hogy ez a játék nem összehoz bizonyos embereket, hanem épp ellenkezőleg.

Egyébként az egész témát te hoztad ide a fórumra...

aúú 06-27-2006 14:22

Quote:

"Mit jelent a "Szabályos játék védelme" indoklás?
Ahogyan egyre több új szűrőt vezetünk be a szabályos játék biztosítása érdekében, szükséges volt egy átfogó indoklás, ahova több szabálytalanság, vagy kijátszási kísérlet is beletartozhat. A "Szabályos játék védelme" indoklást használjuk minden olyan esetben, amikor nem egyszeri, hanem visszatérő cselekedetek miatt kerül valaki áthelyezésre. Ilyen például, ha nemcsak a saját országodat irányítod, hanem rendszeresen szövetségesed országát is; vagy bármilyen módszerrel megpróbálod kijátszani a Hódító ellenőrzőrendszerét. Ide tartoznak továbbá egyéb olyan szűrések eredményei is, amik a tiszta játékot hivatottak szolgálni"

Senki 06-27-2006 14:25

hmmm... ezt a topicot olvasva megalapozottnak találom a "sírva vígad a magyar" közhelyet... ez egyszerre nevetséges és siralmas, hogy mivé fajul egy játék ... néha nézzetek magatokra. vagy csak én vettem a fáradtságot, hogy végre ne kezdjek el vádaskodni és vitatkozni?

mielőtt félreértitek, igen, nekem is van dolgom sok olyan játékossal aki nem ismeri a fair play fogalmát (ezt a feltörést elkövetőre értsétek, nem pedig magatokra, mint mondtam, nem vádaskodok!), de egyre kevesebbet kezdek el leállni vitatkozni velük.. megpróbálhatjátok nem mindig másban keresni a hibát, és nem egymásnak ugrani az első adódó alkalommal. egyre nevetségesebb "casus bellikre" vetődtök rá. rendben, el kell ismerni nagyon goromba dolog a feltörés, és ha ezért Wandéknak lett a hódból, rendben, legyen, elköszöntek, de hogy még ezen is veszekedni tudtok... az elég ciki mindannyiótokra és mind a hódítóra és az 1/A-ra nézve. nem tanúlságokat akarok levonni, vagy kijelenteni, hogy itt ki a hibás, egyszerűen csak rávlágítani arra, hogy lehet hogy nem így kellene lennie ennek...

(hogy értsétek egész pontosan mire gondolok: van egy rendes kocsma, jó hangulat. bejön egy goromba fráter aki verekedni kezd, évek óta akár az egyetlen ilyen eset, akik ezt látják, és nem törzsvendégek, azok mit gondolnak? azt, hogy ide inkább nem jön többet. -> megint lehet elmélkedni hogy miért is nem szeretik sokan az 1/A-t, vagy mit gondolhat egy kezdő hódítós...)

wand 06-27-2006 14:29

Quote:

Tudod sokszor gondolkodom el rajta, hogy ez vajon mikor szűnt meg?... Mármint a "baráti" jelző. Sajnálom,mert akkoribanmikor minden foci után beugrottam hozzátok az Alexbe teljesen más volt a viszony. Bennem ez még mindig él de sajnos mindig csalónom kell. Nem is ismersz se te se Baba. Pedig meg voltam róla győződve... Mégis olyasmiket vágtok a fejemhez ami nemcsak sértő, de alapjaiban rengeti meg az eddigi kapcsolatunkat. Igazán sajnálom, hogy ez a játék nem összehoz bizonyos embereket, hanem épp ellenkezőleg.

igen ezt kb én is így érzem :(

Ati 06-27-2006 14:56

Quote:

Nincs tudomásom egyetlen ilyen esetről sem.

Ati 06-27-2006 15:00

Quote:

Hmm? Mert mi van? Nem tudom ki találta ki ezt a marhaságot, hogy Wand gépelte be a súgót, de az ilyenekre nem reagálok, mert naponta több tucat ilyennel találkozom. Emberek szövitársai állítólag velem egy kolesz-szobában laknak, meg ilyenek. :D Nem kell minden marhaságot elhinni. :)

wand 06-27-2006 15:05

Quote:

Originally Posted by Ati
Hmm? Mert mi van? Nem tudom ki találta ki ezt a marhaságot, hogy Wand gépelte be a súgót, de az ilyenekre nem reagálok, mert naponta több tucat ilyennel találkozom. Emberek szövitársai állítólag velem egy kolesz-szobában laknak, meg ilyenek. :D Nem kell minden marhaságot elhinni. :)

vazze, ha én gépelek azt pár emberen kívül más el nem olvassa.. :p
néha még aoknak is komoly probléma a dekódolás.. :D

SzaTo 06-27-2006 15:18

Láb-Jegyzet

Kedves Wand, Méri, Zoli,
Sári, Feri Mono-Poly :)
Kértelek Wand, nekem ne varázsolj,
De legfőképp ok nélkül be ne szólj!
Ha valami lett az országoddal, magadra vess!
Másokat emiatt rossz színben fel ne tüntess!
Ha te tudtad az összes jelszót,
Magad adtad meg ezzel a végszót!
Tárolni a jelszavakat biztonságban,
Nem lehet ilyet tenni a ebben a században.

Légy oly jó, ne hányj le,
Erre nincs senkinek ingere.
Ha forog a gyomrod, akkor romlottat ettél,
Vagy a kijelentéseddel rosszat tettél.

Te arra is sárt dobálsz ki normálisan búcsúzik,
Békében elvállni neked már nem csúszik.
Tartsd meg magadnak Te is! Más is! a rágalmakat,
Ne írogassunk ide szarságokat!

Minden ami 1/A , ez a topic címe,
hát ami itt van csak ennyi lenne ???
Nem felejtem a hosszú utat,
Országomhoz elég sok vér tapad.
Ennyi volt, vége van, de az élet megy tovább,
Kérlek ne acsarkodj ránk tovább.
Ne emlegess engem senkivel egy lapon,
Ezt már mondtam neked személyesen egy napon!

Elbúcsúzom, de mostmár ez nem kaland,
Nem ezt vártam tőled Kapitány Wand!

Chris 06-27-2006 15:26

Quote:

Originally Posted by Ati

Látom ismét nem érted a lényeget...

Elmagyarázom:

Quote:

Úgy gondolom, szabályokat, régen Ati létre hozta, és még ha te is írtad le őket, attól még nincs jogod (sem neked se másnak) áthágni azokat...

Mi a lényeg ebben a mondatban? Az, hogy Wand írta a szabályokat? Nem, nem az a lényeg. A lényeg az, hogy mindenkinek be kell tartani a szabályokat.
Ha ezt nem látod ebben az idézetben, akkor nagy baj van...

Erre a mondatra jött a válasz:
Quote:

Kislány, kapj már a fejedhez mielőtt beállsz az idióták táborába

Szerintred ha a két idézetet egymás után nézzük, mi olvasható ki belőlük?
Ez költői kérdés volt, remélem egyedül is rájössz a válaszra, mi okozta a kétértelműséget... :)

Senki 06-27-2006 15:34

Úgy látom SzaTo hogy szépen átnéztek rajtunk, és a postjainkon... :(

Ati 06-27-2006 15:47

Ideje a sárdobálást befejezni.

Azt hiszem sikerült mindent végigolvasnom az utóbbi pár napból, úgyhogy lezárásként pár megjegyzést hozzáfűznék, hogy tisztább legyen a kép.

Felmerült többekben, hogy honnan lehet tudni, hogy valóban járt-e idegen valaki országában. Én kaptam egy listát, hogy mik lehetnek a belépési pontok, otthoni, munkahelyi. Valóban volt a vizsgált országban ettől eltérő cím, ahonnan gondos információgyűjtés történt az egész klánról.

Az is felmerült sokakban, hogy hogy juthatott bárki hozzá a jelszavakhoz. Az Internet egy fura világ; ahogyan bizonyos körülmények között a bankkártyád pin kódját is le tudják olvasni, amikor atm-ből pénzt veszel fel, ugyanúgy némi technikai tudással az Internet-forgalmadat is figyelni lehet. Ez hozzáértést, valamint nem kevés felkészülést igényel, és természetesen bűncselekmény. Az ilyenek ellen különböző módszerekkel lehet védekezni, de ha egy külső tényező okozza az adatszivárgást, amire nincs semmi rálátásod (például Internet-szolágltatód), akkor a legjobb védekezés is hasztalan lehet.

Hozzáteszem, a legtöbb esetben Hódítós jelszavakhoz úgy jutnak hozzá illetéktelenek, hogy az ország valaki egész másnak az e-mail címén van, aki gondol egyet, lekéri az adatokat, majd belép. Ezért célszerű saját címen tartani az országokat. Ezt a mondókámat nem fejtegetem, ezt minden évben az őszi azonosításkor megkapja mindenki. :)

Felmerült kérdésként, hogy miért Hódítósra gyanakszanak többen is, és miért pont 1/A-s emberre. Én azt gondolom, hogy ha Bill Gates-nek sikerül bejutnia egy Hódítós országba, akkor nem lesz első dolga lefordítania az összes súgót, elolvasni, hogy mi hogyan működik, gyorsan kitalálni, hogy mi az a változtatás, amivel sokáig észrevétlen tud maradni, és közben a lehető legnagyobb károkat tudja okozni, majd ezt meg is lépi, és ezután folyamatosn figyeli az érintett klán összes mozdulatát. Természetesen az emberi viselkedés kiszámíthatatlan, így akár az is előfordulhat, hogy sikerült valamivel megsérteni Bill Gates-t, és mégis ez történt. :)

Aztán olvashattunk itt egy vallomást, és bár nem szívesen teszem, de a szabály az szabály, így sajnos egy ex-topos ország ismét anarchba kerül. :(

Ezekkel a kiegészítésekkel kérek mindenkit, hogy a sárdobálást fejezze be, azt hiszem, hogy ezen a témán nincs mit tovább csámcsogni, sem itt, sem más topicban. (Aki nekem pluszmunkát ad azzal, hogy folytatja, és ezért ki kell törölnöm, az természetesen hosszabb eltiltásra számíthat, mert nem érek ilyenekre rá.)

Köszönöm.

monro 06-27-2006 15:48

Quote:

Originally Posted by Senki
-> megint lehet elmélkedni hogy miért is nem szeretik sokan az 1/A-t, vagy mit gondolhat egy kezdő hódítós...)

Nekem erről merőben más a véleményem. Sajnos igen igazad van az 1A-ban MINDIG pezseg a levegő. Mindig valaki fujjol vagy vádol. Ez így volt és valószínűleg így is fog maradni amíg van 2 ellentétes pólus. Szerintem ezzel nincs is gond!

Bizonyítékul a szavaimra láss!
Nézd meg mióta veszekszünk itt a fórumon ujra csűnyán, folyamatosan 10-15 emberke olvassa a topicot :) Miért? Ennyire szerettek szenvedni? :) Nem-nem... ennyire szerettek pletykákat hallani és kombinálni! Szeretne mindenki valaki fejére olvasni dolgokat! Azért van itt mindenki, mert vagy nekem vagy Wandnak vagy másnak meg akarja mondani a frankót és várják, hogy egyikünk elszóljon valami olyasmit amire fel lehet építeni egy uj vádat.

És hidd el Senki ez jól van így.

Mi az ami nincs jól? Az, hogy nagyon sokatokat kielégít az, hogy itt beszólogat a másiknak és az itt elhangzottak árnyékában tulajdonképpen emögé bujva kibujik a harcok alól, mondván ugysincs értelme. Én így látom :)

Jelenleg is 12-en vagyunk! :)
Mert MAZOHISTÁK vagytok!!! :D:D:D

Senki 06-27-2006 16:08

hmmm. én ma csak azért néztem de be mert azt hittem valami jó a téma. aztán ezt látam és elolvastam mi is volt mielőtt beírnék hogy ezt nem kellene. Nem hiszem, hogy azért mert sokan olvassák helyes így viselkedni. szerintem 2 féle ember olvas itt: azok akik dobálnak, és azok akik veszik a fáradságot hogy megpróbáljanak gátat vetni ennek. (bizonyára olyan is an akit a pletyka érdekel, de merem remélni hogy ez egy kisebbség errefelé...) mindenesetre örülök Ati beavatkozásának. kezdett ez mindenen túlnőni már.

*leül és felnyitja a sörét és megpróbál újra kimaradni az egészből*

Synkel 06-27-2006 16:08

Kikérem magamnak, nem azért olvasom a topicot, mert elszólásokra vadászok, és be akarok szólni. Hanem mert pillanatnyilag ez a legérdekesebb topic a fórumon:)

hulla 06-27-2006 16:45

Quote:

Originally Posted by espanyol
Valaki esetleg tudja, hogy a szövetségek menü pont alatt a szöviben lévő orikat mi alapján rangsorolják??
Első a vezér az egyértelmű:) de a többi? sorszám nem,érték se...akkor mi a szösz?:)
:)
Levy

hi
szövetségbe való belépési sorrend szerint.

Hóhér 06-27-2006 16:45

Quote:

akkor Monro szerinted vihetek egyedül egy nem akciózós csak fedezős 10 oriból álló elf klánt? ????

:confused:

ha orvoshoz kell vinni a gyereket sajnálom, ilyen a játék

nem tudsz gépnél lenni éjjel nappal, és ha pont akkor támadnak akkor így jártál !!!

akiket te támadsz azok sincsenek mindíg gépnél...

aki másik orijába belép akármiért is

az menjen szerencsétlen Wand után

nincs határ hogy ezt lehet ezt meg nem...

Hóhér 06-27-2006 16:57

A példádról pedig csak annyit mondanék, hogy 1500-2500 hekin a HT simán elég egy-egy vari állandó felrakására. Feljebb amikor a 100K vari 3x-ra rak fel 2 kör védelmet ott nem állítod be a HT-t erre, mert sosem lenne készültséged!

ez nem elég jó indok hogy belépkedj máshoz

ha nem tudsz mindíg gépné lenni csinálj olyan országot ami fel tudja rakni a varázslatokat.

ez az egész oda vezet hogy a top klánok azért mert olyan élezett orijaik vannak belépkedhetenk akármiért egymáshoz

holott ez több ország szabálytalan irányítása

akár szövid, akár a klántársad, akár a kis pista országa

monro 06-27-2006 17:05

Quote:

akkor Monro szerinted vihetek egyedül egy nem akciózós csak fedezős 10 oriból álló elf klánt? ????

nem hiszem,hogy ki kéne forgatni a szavaimat...
szerintem vagy annyira értelmes ember, hogy ha elolvasod ujra amit írtam akkor nem kérdezel ilyet vissza.

puma 06-27-2006 17:06

Szasztok Fórumlakók:)
Drága jó Gyerek izent az éjjel és felhívta a figyelmet reátok.
Megmondom őszintén hogy ami itt folyt az utóbbi napban,az nem méltó senkihez sem akit van szerencsém személyesen ismerni.
Remélem nem kell csalódnom(nunk) senkiben sem ezekután.

További jó szórakozást,és hajará 1/a:)

monro 06-27-2006 17:15

Quote:

ez nem elég jó indok hogy belépkedj máshoz

ha nem tudsz mindíg gépné lenni csinálj olyan országot ami fel tudja rakni a varázslatokat.

Amíg nincs egyértelműen megtiltva valami addig nincs miről beszélni! JELENLEG nincs tiltva, hogy belépj a szövidhez. Innentől kezdve nem hiszem, hogy magyaráznom kéne a véleményem.

Hóhér 06-27-2006 17:21

Quote:

nem hiszem,hogy ki kéne forgatni a szavaimat...
szerintem vagy annyira értelmes ember, hogy ha elolvasod ujra amit írtam akkor nem kérdezel ilyet vissza.

miért?

CSAK piacolni lépek be

CSAK a védelmet teszem fel

csak akármi ami szerinted nem akciózás...

Mondok neked egy példát.

Nemrégiben 2 ütést is kaptunk Wandéktól.

Először egyéniben Gothmog jött ki Sergiára 1000 -es nagyságú sereggel.
Itt voltam távoloztam láttam, még fórumra is írkáltam direkt abban a körben.

Nem tudtam elérni Serget, nem lépkedtünk be hozzá nem vettünk be 2000 íjat

nem raktam fel a védelmet ugye pedig ezek nem akciózások ??

néztük ahogy beüt a nulla sereg.

utána beírtam fórumra hogy nekik ( Xepiéknek) ez elképzelhetetlen hogy így járjanak el.

Sajnáltattal veszem tudomásul hogy Te is ide tartozol.

És Serg első szavai amikor beütöték nem az volt miért nem lépkedett be akárki az orijába, hanem hogy ez a játék
majd vissza szerezzük.

Ezért gondolom hogy az elért magasságot nem minden áron kell meg tartani , hanem csak szabályosan...

"Szabályos játék védelme" indoklást használjuk minden olyan esetben, amikor nem egyszeri, hanem visszatérő cselekedetek miatt kerül valaki áthelyezésre. Ilyen például, ha nemcsak a saját országodat irányítod, hanem rendszeresen szövetségesed országát is;

valóban nincs oda írva honnantól számít rendszeresnek a belépkedésed....

All times are GMT +1. The time now is 20:59.