Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Megvalósult javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=23)
-   -   Adjuk vissza a felelfet a fenti csoportoknak! (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=4320)

none 10-21-2013 13:50

akkor most azt kéne kitalálni mennyire lopja át a bankokat?
én mint korábban még mindig a tolierőhöz kötném ezt is, minél több a feles tolvaja, annál jobban lopja át az ellenfelet, persze van egy maximum amit átlop.. de én ezt a maximumot kevesebbre tenném minthogy 15 bank mindig véd..

Donát 10-21-2013 14:19

Nem nagyon olvastam vissza..meg lehet butaságot is írok. Nyugodtan hurrogjatok le. De tételezzük fel az orkomat el kezdi lopni teszem azt 6k ponttal alattam lévő feles. Aki átmegy a bankjaimon is. Akkor én azt kezdjem el fentről x körről megtorolni neki? Kezdjek bele teszem azt akár egy bontogatás versenybe a felessel? Illetve mire én odaérek a pacikkal addigra ő úgy pakolja el pénzt piacra/szövihez ahogy akarja. Ergo ha aktív a feles a pénzem már nem látom soha úgy hogy nem is tudom megvédeni előle. Kicsit kiszolgáltatva érezném magam. Aztán lehet én látom rosszul.
Arról nem beszélve,h tételezzük fel, hogy amikor lelop nem vagyok gépnél és mire odaérek ő már szabin van mert most már azt is megteheti....

Ati 10-21-2013 14:20

Quote:

Originally Posted by none (Post 305746)
akkor most azt kéne kitalálni mennyire lopja át a bankokat?

A bankátlopás, és a sereg céljának felmérése a két nyitott téma. Szerintem minden más meg lett beszélve.

Ati 10-21-2013 14:21

Quote:

Originally Posted by Donát (Post 305747)
Nem nagyon olvastam vissza..

Légyszi-légyszi ezzel kezdd. Ha nem tudod miről beszélünk, miket beszéltünk meg eddig, miket zártunk ki, milyen lehetőségek merültek fel, akkor nem lehet érdemben hozzászólni. Köszönöm.

Remedy 10-21-2013 14:21

Ez az egész bankátlopós dolog egyvalamire lenne jó: rengeteg stratégiai lehetőséget elvenne az összes többi országtól, hiszen vagy nem tarthatsz benn pénzt, vagy lényegesen meggyengülsz. Ráadásul olyan javaslat is van, hogy csak az első lépjen érvénybe, bármit csinálsz: nem tarthatsz benn pénzt, és a lopást megtorolni sem vagy képes adott esetben. Biztos, hogy ez jó irány?

Donát 10-21-2013 14:22

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 305749)
Légyszi-légyszi ezzel kezdd. Ha nem tudod miről beszélünk, miket beszéltünk meg eddig, miket zártunk ki, milyen lehetőségek merültek fel, akkor nem lehet érdemben hozzászólni. Köszönöm.

Rendben. Amint lesz annyi időm megteszem és akkor majd annak tükrében módosítom a hozzászólásom.

Remedy 10-21-2013 14:24

Az például teljesen biztos, hogy ha majd nem lehet benn pénzt tartani ezentúl, mert alulról 6 körről lelop 2-3 feles, és semmit sem lehet tenni ellene(vagy csak lényeges gyengüléssel), én tuti azonnal abbahagyom a játékot az alsó szinteken. Valamint kb a hód 80%-a is, akik nem tolit játszanak, a tolvajok meg majd lopkodhatnak egymástól. :P

Ati 10-21-2013 14:28

Quote:

Originally Posted by none (Post 305746)
én mint korábban még mindig a tolierőhöz kötném ezt is, minél több a feles tolvaja, annál jobban lopja át az ellenfelet, persze van egy maximum amit átlop.. de én ezt a maximumot kevesebbre tenném minthogy 15 bank mindig véd..

Összehasonlításként:

15 bank mellett 1 millió aranyból 35.184 képezi a lopás alapját. (96,5%-os védettség)

10 bank mellett 1 millió aranyból 107.374 képezi a lopás alapját. (89,3%-os védettség)

5 bank mellett 1 millió aranyból 327.680 képezi a lopás alapját. (67,2%-os védettség)

Ati 10-21-2013 14:43

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 305752)
ha majd nem lehet benn pénzt tartani ezentúl, mert alulról 6 körről lelop 2-3 feles, és semmit sem lehet tenni ellene(vagy csak lényeges gyengüléssel), én tuti azonnal abbahagyom a játékot az alsó szinteken. Valamint kb a hód 80%-a is, akik nem tolit játszanak, a tolvajok meg majd lopkodhatnak egymástól. :P

Ez a 80% ez hogy jött ki? 5. szinten például 15 banknál többje az aktív országok 2,4%-ának van, tehát ez a korlátozás ugye maximum 2,4%-ot érint. 4. szinten az aktív országok 7,1%-a rendelkezik 15 banknál többel. Tehát ott már 7,1%-ot érint. 3. szinten már 17%-os az arány.

Ha erre a 80%-ra reflektálok, akkor azt jelenti, hogy a 80%-ból 63% csak azért hagyja szerinted abba, mert tőle ugyan semmivel nem fog többet lopni egy félelf, de van, akitől igen.

Ezt nem tartom reálisnak.

none 10-21-2013 14:53

Quote:

Az például teljesen biztos, hogy ha majd nem lehet benn pénzt tartani ezentúl, mert alulról 6 körről lelop 2-3 feles, és semmit sem lehet tenni ellene(vagy csak lényeges gyengüléssel), én tuti azonnal abbahagyom a játékot az alsó szinteken. Valamint kb a hód 80%-a is, akik nem tolit játszanak, a tolvajok meg majd lopkodhatnak egymástól. :P

most sincs szerintem 1 mrdnál több az alsó 3-4 csoportban a nem szabis, nem védelem alatt lévő orik nagy részében.. plusz ha ilyen ütemben fogynak a játékosok>>velük a piac, akkor kb ugyan úgy meg vagy lőve, mert egy szövi simán kiveszi a lovat/íjat/elitet és máris nem mehetsz szembe.. már most is volt gben, hogy 1 orit nem bírtam tölteni piacról nemhogy a szövim vett volna még lovat..:) régen is meg lehetett ezt oldani, most meg már erőlködni sem kell hozzá lassan..
amúgy meg tehetsz ellene.. van varitok letolja a készülit majd leöli a tolikat, van tolitok, akkor még vissza is lopja..
viszont az hogy a 3 órás szabit ne használhassa ki én is támogatnám..

Takanohana 10-21-2013 15:39

Quote:

Esetleg lehet stratégiát váltani és nem 4 full hadi pénzes orkkal végigszáguldani a csoporton, hanem tolit, varit is tartani a szöviben. De nem hiszem, hogy ezzel pont Te ne lennél tisztában.

none 10-21-2013 15:46

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 305753)
Összehasonlításként:

15 bank mellett 1 millió aranyból 35.184 képezi a lopás alapját. (96,5%-os védettség)

10 bank mellett 1 millió aranyból 107.374 képezi a lopás alapját. (89,3%-os védettség)

5 bank mellett 1 millió aranyból 327.680 képezi a lopás alapját. (67,2%-os védettség)

pl egy tolierőarányhoz viszonyítottan 10-20 bank közötti védelem nekem szimpatikus, így tényleg a tolikat támogatná, plusz védekezni is lehetne ellene, vagy csökkenteni a hatékonyságát(kétszer annyi tolinál 20 bank véd, ötször annyi tolinál 10 bank véd maximum, ha kevesebb, mint kétszerese a tolik száma, akkor semmi változás..)

Sucó 10-21-2013 16:00

Quote:

Originally Posted by none (Post 305760)
pl egy tolierőarányhoz viszonyítottan 10-20 bank közötti védelem nekem szimpatikus, így tényleg a tolikat támogatná, plusz védekezni is lehetne ellene, vagy csökkenteni a hatékonyságát(kétszer annyi tolinál 20 bank véd, ötször annyi tolinál 10 bank véd maximum, ha kevesebb, mint kétszerese a tolik száma, akkor semmi változás..)

ez jó nagy marhaság!
nem nagy kunszt egy hadi-vari óriásnál 5* nagyobb tolvajerőt tartani.
azt hogy a feles lopás után ne mehessen szabira 3 óra múlva én is támogatom

Ati 10-21-2013 16:19

Quote:

Originally Posted by Sucó (Post 305761)

Ezzel egyet is értek, meg nem is.

Attól, hogy felmérte az épületeidet, nyugodtan mehessen szabira.

Attól, hogy bepróbálkozott, hogy mennyi arany jön, szintén mehessen nyugodtan szabira.

Attól, hogy a varázslóid felét megölte, vagy a tekercseid felét elhozta... talán ne... :)

Ha nem lehetne a készültségét másnak csökkentenie, akkor egyszerű lenne a megoldás: ahogy a hadi országok csak akkor mehetnek szabira, amikor a seregük otthon van, így tolvajakció után is csak akkor lehet elmenni szabira, amikor az 100%-ig visszaregenerálódott.

Mivel azonban lehet más országnak a készültséget csökkentenie, ezért ez nem járható út. Be lehet viszont tenni egy másik százalékos jelzőt, ami ugyanúgy töltődik vissza, de csak a saját akciók csökkentik, az ellenfél akciói nem. Sőt, legyen abból is csak a támadó akció. Amikor ez 100%, akkor élhet a szabi. Egy-egy próbaakció után a minimum 3 óra alatt bőven visszatöltődik 100%-ra, így nem befolyásolja. Ha lelopja magát 50%-ra, akkor az viszont még körönkénti 7% visszatöltődéssel is 8 kör.

Persze akkor már ugyanezt a varázslatokra is ki kell terjeszteni, hogy egyenlő esélyek legyenek, és egy 0%-ra levitt mágikus készültséggel se lehessen rögtön szabira menekülni.

Remedy 10-21-2013 16:21

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 305754)
Ez a 80% ez hogy jött ki? 5. szinten például 15 banknál többje az aktív országok 2,4%-ának van, tehát ez a korlátozás ugye maximum 2,4%-ot érint. 4. szinten az aktív országok 7,1%-a rendelkezik 15 banknál többel. Tehát ott már 7,1%-ot érint. 3. szinten már 17%-os az arány.

Ha erre a 80%-ra reflektálok, akkor azt jelenti, hogy a 80%-ból 63% csak azért hagyja szerinted abba, mert tőle ugyan semmivel nem fog többet lopni egy félelf, de van, akitől igen.

Ezt nem tartom reálisnak.

Jó, ebben igazad van, fogalmazzunk úgy, hogy ha a nem kezdő nem tolis országok nagy része fogja abbahagyni, ha 0-ra csökkentjük a mozgásterét. (Ez alatt nem a 15 bankod megoldást értem, hanem ha nem tudsz benntartani annyi kpt, hogy legalább egy seregcserére legyen pénzed). És akkor meg az épülésről, ilyesmiről nem is beszéltem. Ugye minél nagyobb az ország, és minél nagyobbak az egységárak (és mostanában a fentebbi szinteken nagyok, globálisan), annál több ellopható pénzről van szó.

Csak játékélmény szintjén képzeld el, hogy egy faj megbénítja a többit azzal, hogy elveszi a mozgásteret.

none 10-21-2013 16:22

Quote:

Originally Posted by Sucó (Post 305761)
ez jó nagy marhaság!
nem nagy kunszt egy hadi-vari óriásnál 5* nagyobb tolvajerőt tartani.

egy óriást ne vegyél alapul.. egy gnómot, törpét, viszont már lehet.. ott ötszörös toliszám már nem kevés..:)

Padlócsempe 10-21-2013 18:46

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 305762)

Mivel azonban lehet más országnak a készültséget csökkentenie, ezért ez nem járható út. Be lehet viszont tenni egy másik százalékos jelzőt, ami ugyanúgy töltődik vissza, de csak a saját akciók csökkentik, az ellenfél akciói nem. Sőt, legyen abból is csak a támadó akció. Amikor ez 100%, akkor élhet a szabi. Egy-egy próbaakció után a minimum 3 óra alatt bőven visszatöltődik 100%-ra, így nem befolyásolja. Ha lelopja magát 50%-ra, akkor az viszont még körönkénti 7% visszatöltődéssel is 8 kör.

Persze akkor már ugyanezt a varázslatokra is ki kell terjeszteni, hogy egyenlő esélyek legyenek, és egy 0%-ra levitt mágikus készültséggel se lehessen rögtön szabira menekülni.

Ez egyszerű és nagyszerű megoldás. Támogatom!

Remedy 10-21-2013 18:47

Quote:

Originally Posted by none (Post 305764)
egy óriást ne vegyél alapul..

Miért, azokkal nem lehet ezentúl játszani, vagy mi? Tök jók az ilyen beírások..

none 10-21-2013 18:58

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 305766)
Miért, azokkal nem lehet ezentúl játszani, vagy mi? Tök jók az ilyen beírások..

miért is van 1 kocsmája az óriásnak? mert azoknak ott a szieszta, ami miatt kevésbé hatékony a toli.. tök jó a sírásod, de régen mikor voltak tolik sem dőlt össze a világ és ezután sem fog:)
másfelől az én javaslatom korlátozná a félelfeket, így csak tényleg tolisként használva lophatna mindenkitől pénzt, míg eredeti ötlet szerint bárkitől.. de ha akarod legyen úgy, lopjon 2 kocsmás feles is 1 kocsmás orktól maximális hatékonysággal:)

Dus 10-21-2013 19:31

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 305745)
Szerintem egyáltalán nem korrekt, hogy 10% bankot kelljen tartanod nagyobb hektáron, ha nem akarod, hogy egy feles ellopja a pénzed.

A 10%-ot én is sokallom, de egy 5% vagy hasonló (3-5%) már barátinak/barátibbnak tűnik. Pl. lehet, hogy a bankok területarányának hússzorosát (vagy harmincszorosát) védi, így ha 3% bankod van, akkor 60%-át védi teljesen a pénznek, ha 5%, akkor a pénz egészét. (Ezt csak fél-elf ellen!)

És e mellé továbbra is behoznám, hogyha a bankra nem jut ember, akkor ne védje a pénzt. (Ezt NEM csak fél-elf ellen!) Igen, írtátok, hogy el lett vetve, de ha jól emlékszem azzal az indokkal, hogy ha nem dolgozik ott senki, akkor is áll az épület, és benne a pénz biztonságban van. De ez ugye nem akar komoly indok lenni?! (Mert ilyen erővel egy őrtorony is működhetne emberhiányban, sőt, egy barakk is.)

És 5% bankot már tarts nyugodtan fent az intézőben, akkor ki lehet kezdeni emberek terén az országot. 5% épület meg már számottevő egy országban, ellenben egyrészt nem feltétlen kell 5%-ot bent tartani, mert nem feltétlen kell teljes pénzvédelem (főleg a csökkenő zsákmány miatt távolságban és a kereskedő szem. is ott van). Szóval megfontolandó a bankok mennyisége.

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 305745)
Pláne a szabizós újítással kombózva nagyon inkorrekt stratégiákat lehet ám kidolgozni.

Bár nem ez a téma, de a szabizós újítás tényleg elég erősre sikeredett. Legalább 3 helyett 5 óra akciónélküliség kéne, hogy kettőt lehessen fordulni az ellenen. De ez a szál nem ebbe a témába, bocsi, csak úgy előjött belőlem. :)

Ati 10-21-2013 19:46

Quote:

Originally Posted by Dus (Post 305768)
És e mellé továbbra is behoznám, hogyha a bankra nem jut ember, akkor ne védje a pénzt.

Ilyen jellegű tervek egyszerűen technikai megfontolásból nincsenek.

Dave 10-21-2013 20:49

Quote:

Originally Posted by Donát (Post 305747)
Nem nagyon olvastam vissza..meg lehet butaságot is írok. Nyugodtan hurrogjatok le. De tételezzük fel az orkomat el kezdi lopni teszem azt 6k ponttal alattam lévő feles. Aki átmegy a bankjaimon is. Akkor én azt kezdjem el fentről x körről megtorolni neki? Kezdjek bele teszem azt akár egy bontogatás versenybe a felessel? Illetve mire én odaérek a pacikkal addigra ő úgy pakolja el pénzt piacra/szövihez ahogy akarja. Ergo ha aktív a feles a pénzem már nem látom soha úgy hogy nem is tudom megvédeni előle. Kicsit kiszolgáltatva érezném magam. Aztán lehet én látom rosszul.
Arról nem beszélve,h tételezzük fel, hogy amikor lelop nem vagyok gépnél és mire odaérek ő már szabin van mert most már azt is megteheti....

MIért ellenkező esetben egy feles mire megy???

1 szöviben 2 ork van, a feles kap 2 sereget alulról, ugrik 14% földje... na azt honnan fogja visszahozni a nagyszerű támadómalusz mellett???

illetve van egy teli félelf teli arannyal. éjszaka alszik (emberek szoktak). Jön az ork elviszi a lóvéját. Reggel látja, ott virít 2 yard az orknál. vissza akarja lopni, de mit tapasztal??? nem tud lopni csak 2 millát, mert van az orknak 1%-nyi bankja... Szegény ork. hogy meg kell szenvednie, hogy megtartsa a nehezen összefosztogatott pénzecskéjét....

rocchess 10-21-2013 21:15

Ez nekem is tetszik! szeretek félelffel játszani,és igy nem mehet rögtön szabira tolvajakció után :)

Ati 10-21-2013 21:19

Quote:

Originally Posted by rocchess (Post 305771)
Ez nekem is tetszik!

Ezt mire írtad?

Dave 10-21-2013 21:23

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 305763)
Jó, ebben igazad van, fogalmazzunk úgy, hogy ha a nem kezdő nem tolis országok nagy része fogja abbahagyni, ha 0-ra csökkentjük a mozgásterét. (Ez alatt nem a 15 bankod megoldást értem, hanem ha nem tudsz benntartani annyi kpt, hogy legalább egy seregcserére legyen pénzed). És akkor meg az épülésről, ilyesmiről nem is beszéltem. Ugye minél nagyobb az ország, és minél nagyobbak az egységárak (és mostanában a fentebbi szinteken nagyok, globálisan), annál több ellopható pénzről van szó.

Csak játékélmény szintjén képzeld el, hogy egy faj megbénítja a többit azzal, hogy elveszi a mozgásteret.

Most 2000 hektaron 20 bank megbenit egy egesz fajt...
Ha nem tudsz bent penzt tartani mert lophato akkor az nem csak rad vonatkozik. Senki se tud bent penzt tartani. Tehat senkivel szemben nem vag hatranyban!!
Vegre lenne ertelme a temelesnek, kepzesnek!

Nem peig az 5. Szinten megirt tekibol szaguldozna mindenki vegig a 2 topjaig.

Lenne jatek, nem csak utesvaltas. Eletkepes orikat kellene felepiteni nem pedig a vegletekig kielezett orkokat!! Sokkal nagyobb jatekelmeny , mint a gep elott kockulni es az ehezest es emberhianyos fokozast matekolni...

Egy haboru kimntelet nem az dontene el h kinek van tobb tekiiroja az 5 szinten....

Remedy 10-21-2013 21:25

Quote:

Originally Posted by Dave (Post 305773)
Vegre lenne ertelme a temelesnek, kepzesnek!

Nem peig az 5. Szinten megirt tekibol szaguldozna mindenki vegig a 2 topjaig.

Az a baj, hogy magadnak is ellentmondasz... De mindegy.

rocchess 10-21-2013 21:27

Ja bocsi,nem tudom,hogy kell bemásolni...

De amit irtál,hogy a félelf ne tudjon szabizni tolvaj akció után,csak ha fullon a készülije..stb

Dave 10-21-2013 21:34

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 305774)
Az a baj, hogy magadnak is ellentmondasz... De mindegy.

Az aktualisan aktiv orira gondoltam. Nem pedig elore megirt tekiket atpakolni aztan fullra elezett orikkal haladni.

De meg bele lehet kotni nehany nem lenyeges dologba ( pl kis es nagy betu hasznalat, vesszo elhagyasa), attol meg amit irok igaz lesz!!

Ati 10-21-2013 21:39

A személyeskedéseknek továbbra sincs itt helye. Köszönöm.

Donát 10-21-2013 23:51

Quote:

Originally Posted by Dave (Post 305770)
1 szöviben 2 ork van, a feles kap 2 sereget alulról, ugrik 14% földje... na azt honnan fogja visszahozni a nagyszerű támadómalusz mellett???

Ugye ezzel nem arra célzol, hogy a feles földet is lophasson? :D :D

Dus 10-22-2013 00:54

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 305769)
Ilyen jellegű tervek egyszerűen technikai megfontolásból nincsenek.

Erőforrás igényes real-time számolni, hogy hány bank (nem) működik? Vagy milyen technikai megfontolást értesz ez alatt? (Oké, elvetve akkor ez, de tényleg érdekel a dolog. Mert így belegondolva kb. egy hatványozásban a kitevő nem a bankok, hanem csak a működő bankok száma, és kb. ennyi.)

De egyébként a területarány [%] * 20 védelem is talán elég lesz a feles számára. Mondjuk logikusabb lenne, hogyha nem működne a bank, ha nincs benne ember, de ha ne hát nem.

Sequator 10-22-2013 05:31

Quote:

Originally Posted by none (Post 305767)
miért is van 1 kocsmája az óriásnak? mert azoknak ott a szieszta, ami miatt kevésbé hatékony a toli.. tök jó a sírásod, de régen mikor voltak tolik sem dőlt össze a világ és ezután sem fog:)
másfelől az én javaslatom korlátozná a félelfeket, így csak tényleg tolisként használva lophatna mindenkitől pénzt, míg eredeti ötlet szerint bárkitől.. de ha akarod legyen úgy, lopjon 2 kocsmás feles is 1 kocsmás orktól maximális hatékonysággal:)

Butaságot írsz... eddig se volt hatékonyabb az akció, mert valaki 5x akkora hadi-, vari-, tolierővel rendelkezett. Én sem értem miért kellene egy óriást, hullát, vagy egy kocsmátlan orkot jobban átlopnia a felesnek. A 2 kocsmás feleses példádat sem reális. Hogyan másként lehetne használni a felest, ha nem tolisként?

Pacsi 10-22-2013 07:48

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 305762)
Ezzel egyet is értek, meg nem is.

Attól, hogy felmérte az épületeidet, nyugodtan mehessen szabira.

Attól, hogy bepróbálkozott, hogy mennyi arany jön, szintén mehessen nyugodtan szabira.

Attól, hogy a varázslóid felét megölte, vagy a tekercseid felét elhozta... talán ne... :)

Ha nem lehetne a készültségét másnak csökkentenie, akkor egyszerű lenne a megoldás: ahogy a hadi országok csak akkor mehetnek szabira, amikor a seregük otthon van, így tolvajakció után is csak akkor lehet elmenni szabira, amikor az 100%-ig visszaregenerálódott.

Szerintem az információszerzés legyen büntetlen (épület és seregfelmérés), szabiramenés szempontjából, de minden támadó és haszonszerző akció minden fajnál (nem csak a félelfek hajlamosak lopni) legyen a korábbi 12 órás rendszerben, ide értve a hadisok megmozdulásait is.

Ati 10-22-2013 08:27

Quote:

Originally Posted by Pacsi (Post 305782)
Szerintem az információszerzés legyen büntetlen (épület és seregfelmérés), szabiramenés szempontjából, de minden támadó és haszonszerző akció minden fajnál (nem csak a félelfek hajlamosak lopni) legyen a korábbi 12 órás rendszerben, ide értve a hadisok megmozdulásait is.

Ezt a szabis témában részletesen kitárgyaltuk, és le lett írva, hogy miért nem jó. Kérlek, hogy olvasd el abban a témában. Köszönöm.

Pacsi 10-22-2013 08:37

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 305783)
Ezt a szabis témában részletesen kitárgyaltuk, és le lett írva, hogy miért nem jó. Kérlek, hogy olvasd el abban a témában. Köszönöm.

Nem kell elolvasnom fejből tudom! :D Ettől függetlenül jeleztem, hogy a rövidített szabi és a támadóakció utáni 3 órás rövid akciómentes kombóval nem értek még mindig egyet!

Ati 10-22-2013 08:39

Quote:

Originally Posted by Pacsi (Post 305784)
Nem kell elolvasnom fejből tudom! :D Ettől függetlenül jeleztem, hogy a rövidített szabi és a támadóakció utáni 3 órás rövid akciómentes kombóval nem értek még mindig egyet!

Szuper, épp ezért MÁR VOLT ERRE IS JAVASLAT. KÉRLEK, HOGY OLVASD EL. Ráadásul ez a téma nem erről szól, kérlek, hogy maradj a témánál a megbeszélések között. Ezt is köszönöm.

none 10-22-2013 08:47

Quote:

Originally Posted by Sequator (Post 305781)
Butaságot írsz... eddig se volt hatékonyabb az akció, mert valaki 5x akkora hadi-, vari-, tolierővel rendelkezett. Én sem értem miért kellene egy óriást, hullát, vagy egy kocsmátlan orkot jobban átlopnia a felesnek. A 2 kocsmás feleses példádat sem reális. Hogyan másként lehetne használni a felest, ha nem tolisként?

nektek akartam jót..:D ha 5ször annyi toli kell, akkor a szövi nem lesz meglőve teljesen, mert a haditoli(esetleg a töpre) tarthat bent pénzt viszonylag biztosan, ahhoz hogy őt átlopja a feles, már a varik kárára megy a tolik száma, így sebezhetőbbé válik, tehát valamit-valamiért..
viszont, ha csak szimplán átlop és viszi a pénzt, akkor a haditoliban sem lehet sok kp, plusz varikban is jóval erősebb lesz a feles..
plusz esetleg hosszabb szöviharc közben tudsz úgy épülni, hogy a lopás hatékonysága csökkenjen, ha nem full élezett a feles..
eddig nem volt olyan, hogy ötszörös hadi vari erő kell, de olyan sem, hogy egy faj átlopja a bankokat..:)
picit gondolkozzatok néha:)

Sequator 10-22-2013 10:35

Quote:

Originally Posted by none (Post 305786)
nektek akartam jót..:D ha 5ször annyi toli kell, akkor a szövi nem lesz meglőve teljesen, mert a haditoli(esetleg a töpre) tarthat bent pénzt viszonylag biztosan, ahhoz hogy őt átlopja a feles, már a varik kárára megy a tolik száma, így sebezhetőbbé válik, tehát valamit-valamiért..
viszont, ha csak szimplán átlop és viszi a pénzt, akkor a haditoliban sem lehet sok kp, plusz varikban is jóval erősebb lesz a feles..
plusz esetleg hosszabb szöviharc közben tudsz úgy épülni, hogy a lopás hatékonysága csökkenjen, ha nem full élezett a feles..
eddig nem volt olyan, hogy ötszörös hadi vari erő kell, de olyan sem, hogy egy faj átlopja a bankokat..:)
picit gondolkozzatok néha:)

Ki az a nektek? Valamit nagyon félreértettél. Egyszerűen nem örülnék, ha a felesem kevesebbet lopna csak azért mert épp hogy befér az ellenfélhez. Így nem lehetne rendesen lopni egy másik felestől :D Viszont a másik oldalról nézve nem tartom túlságosan reálisnak, hogy egy óriást (akinek eleve védettsége van a tolvajlás ellen) jobban lehessen lopni, mint mást. Ezért írtam, hogy butaság az ötleted.

Padlócsempe 10-22-2013 15:32

Quote:

Originally Posted by Sequator (Post 305787)
Viszont a másik oldalról nézve nem tartom túlságosan reálisnak, hogy egy óriást (akinek eleve védettsége van a tolvajlás ellen) jobban lehessen lopni, mint mást. Ezért írtam, hogy butaság az ötleted.

Miért lehetne az óriást jobban lopni ezzel az ötlettel? Óriás is építhet kocsmát, képezhet bele tolvajt és ugyanazok az arányok vonatkoznának rá is.

Sequator 10-22-2013 16:29

Quote:

Originally Posted by Padlócsempe (Post 305788)
Miért lehetne az óriást jobban lopni ezzel az ötlettel? Óriás is építhet kocsmát, képezhet bele tolvajt és ugyanazok vonatkoznának az arányok rá is.

Szerinted hany % kocsma kellene az oriasnak, hogy a 25% kocsmas feles tolvajerejenek otodet elerje? 8-10%? Tenyleg kezd elmenni a kedvem ettol az egesztol...

All times are GMT +1. The time now is 12:02.