![]() |
akkor most azt kéne kitalálni mennyire lopja át a bankokat?
én mint korábban még mindig a tolierőhöz kötném ezt is, minél több a feles tolvaja, annál jobban lopja át az ellenfelet, persze van egy maximum amit átlop.. de én ezt a maximumot kevesebbre tenném minthogy 15 bank mindig véd.. |
Nem nagyon olvastam vissza..meg lehet butaságot is írok. Nyugodtan hurrogjatok le. De tételezzük fel az orkomat el kezdi lopni teszem azt 6k ponttal alattam lévő feles. Aki átmegy a bankjaimon is. Akkor én azt kezdjem el fentről x körről megtorolni neki? Kezdjek bele teszem azt akár egy bontogatás versenybe a felessel? Illetve mire én odaérek a pacikkal addigra ő úgy pakolja el pénzt piacra/szövihez ahogy akarja. Ergo ha aktív a feles a pénzem már nem látom soha úgy hogy nem is tudom megvédeni előle. Kicsit kiszolgáltatva érezném magam. Aztán lehet én látom rosszul.
Arról nem beszélve,h tételezzük fel, hogy amikor lelop nem vagyok gépnél és mire odaérek ő már szabin van mert most már azt is megteheti.... |
Quote:
|
Quote:
|
Ez az egész bankátlopós dolog egyvalamire lenne jó: rengeteg stratégiai lehetőséget elvenne az összes többi országtól, hiszen vagy nem tarthatsz benn pénzt, vagy lényegesen meggyengülsz. Ráadásul olyan javaslat is van, hogy csak az első lépjen érvénybe, bármit csinálsz: nem tarthatsz benn pénzt, és a lopást megtorolni sem vagy képes adott esetben. Biztos, hogy ez jó irány?
|
Quote:
|
Az például teljesen biztos, hogy ha majd nem lehet benn pénzt tartani ezentúl, mert alulról 6 körről lelop 2-3 feles, és semmit sem lehet tenni ellene(vagy csak lényeges gyengüléssel), én tuti azonnal abbahagyom a játékot az alsó szinteken. Valamint kb a hód 80%-a is, akik nem tolit játszanak, a tolvajok meg majd lopkodhatnak egymástól. :P
|
Quote:
15 bank mellett 1 millió aranyból 35.184 képezi a lopás alapját. (96,5%-os védettség) 10 bank mellett 1 millió aranyból 107.374 képezi a lopás alapját. (89,3%-os védettség) 5 bank mellett 1 millió aranyból 327.680 képezi a lopás alapját. (67,2%-os védettség) |
Quote:
Ha erre a 80%-ra reflektálok, akkor azt jelenti, hogy a 80%-ból 63% csak azért hagyja szerinted abba, mert tőle ugyan semmivel nem fog többet lopni egy félelf, de van, akitől igen. Ezt nem tartom reálisnak. |
Quote:
amúgy meg tehetsz ellene.. van varitok letolja a készülit majd leöli a tolikat, van tolitok, akkor még vissza is lopja.. viszont az hogy a 3 órás szabit ne használhassa ki én is támogatnám.. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
nem nagy kunszt egy hadi-vari óriásnál 5* nagyobb tolvajerőt tartani. azt hogy a feles lopás után ne mehessen szabira 3 óra múlva én is támogatom |
Quote:
Attól, hogy felmérte az épületeidet, nyugodtan mehessen szabira. Attól, hogy bepróbálkozott, hogy mennyi arany jön, szintén mehessen nyugodtan szabira. Attól, hogy a varázslóid felét megölte, vagy a tekercseid felét elhozta... talán ne... :) Ha nem lehetne a készültségét másnak csökkentenie, akkor egyszerű lenne a megoldás: ahogy a hadi országok csak akkor mehetnek szabira, amikor a seregük otthon van, így tolvajakció után is csak akkor lehet elmenni szabira, amikor az 100%-ig visszaregenerálódott. Mivel azonban lehet más országnak a készültséget csökkentenie, ezért ez nem járható út. Be lehet viszont tenni egy másik százalékos jelzőt, ami ugyanúgy töltődik vissza, de csak a saját akciók csökkentik, az ellenfél akciói nem. Sőt, legyen abból is csak a támadó akció. Amikor ez 100%, akkor élhet a szabi. Egy-egy próbaakció után a minimum 3 óra alatt bőven visszatöltődik 100%-ra, így nem befolyásolja. Ha lelopja magát 50%-ra, akkor az viszont még körönkénti 7% visszatöltődéssel is 8 kör. Persze akkor már ugyanezt a varázslatokra is ki kell terjeszteni, hogy egyenlő esélyek legyenek, és egy 0%-ra levitt mágikus készültséggel se lehessen rögtön szabira menekülni. |
Quote:
Csak játékélmény szintjén képzeld el, hogy egy faj megbénítja a többit azzal, hogy elveszi a mozgásteret. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
másfelől az én javaslatom korlátozná a félelfeket, így csak tényleg tolisként használva lophatna mindenkitől pénzt, míg eredeti ötlet szerint bárkitől.. de ha akarod legyen úgy, lopjon 2 kocsmás feles is 1 kocsmás orktól maximális hatékonysággal:) |
Quote:
És e mellé továbbra is behoznám, hogyha a bankra nem jut ember, akkor ne védje a pénzt. (Ezt NEM csak fél-elf ellen!) Igen, írtátok, hogy el lett vetve, de ha jól emlékszem azzal az indokkal, hogy ha nem dolgozik ott senki, akkor is áll az épület, és benne a pénz biztonságban van. De ez ugye nem akar komoly indok lenni?! (Mert ilyen erővel egy őrtorony is működhetne emberhiányban, sőt, egy barakk is.) És 5% bankot már tarts nyugodtan fent az intézőben, akkor ki lehet kezdeni emberek terén az országot. 5% épület meg már számottevő egy országban, ellenben egyrészt nem feltétlen kell 5%-ot bent tartani, mert nem feltétlen kell teljes pénzvédelem (főleg a csökkenő zsákmány miatt távolságban és a kereskedő szem. is ott van). Szóval megfontolandó a bankok mennyisége. Quote:
|
Quote:
|
Quote:
1 szöviben 2 ork van, a feles kap 2 sereget alulról, ugrik 14% földje... na azt honnan fogja visszahozni a nagyszerű támadómalusz mellett??? illetve van egy teli félelf teli arannyal. éjszaka alszik (emberek szoktak). Jön az ork elviszi a lóvéját. Reggel látja, ott virít 2 yard az orknál. vissza akarja lopni, de mit tapasztal??? nem tud lopni csak 2 millát, mert van az orknak 1%-nyi bankja... Szegény ork. hogy meg kell szenvednie, hogy megtartsa a nehezen összefosztogatott pénzecskéjét.... |
Ez nekem is tetszik! szeretek félelffel játszani,és igy nem mehet rögtön szabira tolvajakció után :)
|
Quote:
|
Quote:
Ha nem tudsz bent penzt tartani mert lophato akkor az nem csak rad vonatkozik. Senki se tud bent penzt tartani. Tehat senkivel szemben nem vag hatranyban!! Vegre lenne ertelme a temelesnek, kepzesnek! Nem peig az 5. Szinten megirt tekibol szaguldozna mindenki vegig a 2 topjaig. Lenne jatek, nem csak utesvaltas. Eletkepes orikat kellene felepiteni nem pedig a vegletekig kielezett orkokat!! Sokkal nagyobb jatekelmeny , mint a gep elott kockulni es az ehezest es emberhianyos fokozast matekolni... Egy haboru kimntelet nem az dontene el h kinek van tobb tekiiroja az 5 szinten.... |
Quote:
|
Ja bocsi,nem tudom,hogy kell bemásolni...
De amit irtál,hogy a félelf ne tudjon szabizni tolvaj akció után,csak ha fullon a készülije..stb |
Quote:
De meg bele lehet kotni nehany nem lenyeges dologba ( pl kis es nagy betu hasznalat, vesszo elhagyasa), attol meg amit irok igaz lesz!! |
A személyeskedéseknek továbbra sincs itt helye. Köszönöm.
|
Quote:
Ugye ezzel nem arra célzol, hogy a feles földet is lophasson? :D :D |
Quote:
De egyébként a területarány [%] * 20 védelem is talán elég lesz a feles számára. Mondjuk logikusabb lenne, hogyha nem működne a bank, ha nincs benne ember, de ha ne hát nem. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
viszont, ha csak szimplán átlop és viszi a pénzt, akkor a haditoliban sem lehet sok kp, plusz varikban is jóval erősebb lesz a feles.. plusz esetleg hosszabb szöviharc közben tudsz úgy épülni, hogy a lopás hatékonysága csökkenjen, ha nem full élezett a feles.. eddig nem volt olyan, hogy ötszörös hadi vari erő kell, de olyan sem, hogy egy faj átlopja a bankokat..:) picit gondolkozzatok néha:) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 12:02. |