![]() |
Quote:
|
értem akkor nem értjük egymást, tegyél belátásod szerint Ati. Ugyis hiába ellenezzük , de én a fajtánkénti 10 millát eröltetem nagyon, az mindenkivel korrekt lenne :D
gondold át légyszives |
Quote:
Nem célja a játéknak, sem az újrázás lehetőségének, hogy minél könnyebben, gyorsabban lehessen tekercset "termelni", nem is értem mit képzelsz... Ha rajtatok múlik, nem lesz vége... + nem ideiglenes megoldás kell, úgy kell megcsinálni, hogy ne kelljen hozzányúlni többet... Elrontani??? Miért képzeled, hogy neked jogodban áll többmiliárd tekercset (szinte) semmi ráfordítással "előállítani"? |
Quote:
http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=656 |
Quote:
lehet vmit rosszul olvastam (modtanában elég hulla vagyok..:)), akkor bocsi:o |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Ati a pár országba benne vagyok én és az egyik szövim. kimondottan kellemetlenül érint minket,mert 1 fajta tekiből van mindkettőnknél 10 milla felett:D ennek ellenére én maximálisan támogatom a javaslatot a jelenlegi formájában,és azt hiszem a szövimet (Turul) se nagyon zavarja! |
Quote:
|
Quote:
|
És akkor most teljesen általánosságban mégegy hozzáfűznivaló a dologhoz:
eddig ugye újrázással "duplázva" voltak a tekercsek. Első hangzásra úgy tűnhet, mintha most ez a lehetőség teljesen megszűnne, és hú mi lesz most. Nem szűnik meg. Ha most van valakinek 10 millió tekercse, akkor annyi változás lesz, hogy az újrázással nem 20 millió lesz belőle, csak 13 millió. Az eddigi "stratégiát" használva nem -7 millió lesz ilyen esetben a végeredmény, ahogy az talán első olvasásra tűnik, hanem +3 millió. |
Quote:
grrrr sztem neked kussolni kellene, nem ilyeneket beírni, ha ez az én játékom lenne, már rég kibasztalak volna belőle, többet nemigen írnád be a böngésződbe a játék címét... és még csodálkozol, hogy a segnyaló társaidon kívül mindenki utál, mint a szart... nah, ha ezért bannedet kapok, büszkén vállalom, de ennek ki kellett jönni belőlem elnézést... |
Miről is volt szó a személyeskedésekkel kapcsolatban?
|
Quote:
Ha kapok büntetést, elfogadom... |
Mintha valami oviban lennék, néha komolyan úgy érzem magam... A következő designváltásnál pálcikaemberek lesznek ehhez a szinthez, jó?
Grrr... |
Idézet:
"Időutazás egy középkori világba, ahol a Te döntéseidtől függ egy egész ország sorsa. Próbáld ki milyen vezető lennél, harccal, vagy diplomáciával lehet a Te országod a legnagyobb... Melyik stratégia lesz a nyerő? Harcos? Kereskedő? Varázsló? Ki tudod hozni a legtöbbet a fajodból? Tedd próbára Magad, és győzz le mindenkit" ez a címlapról volt szerintem a kereskedő fogalma magában foglalja a vagyon bárminemű megszerzését amit a játék lehetővé tesz... amúgy ezt az egész újrázást egy nagy hülyeségnek tartom ha nem jött ki a lépés és más fajt akar nyomjon újrát 200 hekiről üres orival és válasszon fajt |
kicsit már tul van reagálva ez a fejlesztés
3 millka teki és mondjuk x mennyiségü runa (érdekes erről nem olvastam hogy mennyi a max, igaz ezer bocsi, de sok az off) és akkor ha jol olvastam most arrol szol a fáma hogy az egységeknek is lenne egy határ. Ha jol olvastam Atit még ebbe lehetne gyözködni nekem az a véleményem hogyha valaki ujrázik az egységet ne bántsuk, mivel az kötött, ergo ugye a hekihez. Ha meg körönként 24 körig beképezni akar hajrá:D sok sikert hozzá. Én inkább alszom nyugodtan, de ha valaki ezt bevállalja annak megengedném A küzdést dijazni kell van javaslatom, tehát én nem vagyok off Off Felőlem lehet a teki 20 ezer is, nem érint, mivel hiába van sok tekim ha nem tudom eladni, ergo senki nem fogja felvenni a top csopiba a milliárdos tekim, mivel onnan csak lefordulni lehet. Off Off emlékszem mikor 10 millka tekivel léptem az egybe huu még meg is ujráztam, de boldog voltam anno:DD más kérdés hogy pár honapra rá 50 arany körül volt a teki, régen volt nem adok ki infot legyen 3 millio max ujrázáskor a teki fajtánként, runa nem tudom mondjuk legyen 200 millka, az egység meg ki mit válall be amugy tényleg nem igazán értem egyesek védekezését, ha beujrázom ugyis átnyomom a szövimnek és ha beujrázok akkor nem üres lesz az ori hanem lesz benne teki pluszba, csak nem annyi amennyivel felléptem, ettől még lehet sok teki tessék 10-15x ujrázzni és ezt beszorozni 3 millka fajtánként. Az is nagy mennyiség:D most én is elmondtam az én verziomat, hamár használom ezt a játékot pár éve mondom ugy hogy max 3x ujráztam 1x mert szétvertek, 1x meg rosz fajt választotam vagy mit tudom én 1x meg huu beujráztam a komoly tekimet sööt én is ujrázni fogok ha hamarosan fellépek, mert tudom hogy rosz fajjal lépek fel, de nagyon nem izgat mi marad ujrázás után. Csoron szép az élet meg ugye ugy kihivás:D a végét elpoénkodtam |
Quote:
|
Quote:
ááh ezt te se irtad komolyan |
Quote:
Amúgy az újragombbal kapcsolatban: nekem ugyanilyen érzésem van az olyan orikkal szemben akik felmennek a top elejére, 3-4 szövi védi egymás seggét és közben termelnek eszement módon, majd szintlépés vagy fordulás és jön helyette a másik orija; a lentiek meg küzdenek, de ott nem lehet csak úgy termelgetni... erre akkor jöttem rá, mikor több mint 50 körröl felmértem nem túl sok tolival a csoportelsőt: több mint 50%bank... ugyanmár, miben más az mint egy újra gomb, és persze 10 körön belül senki aki támadna :)... de ez egy másik téma, majd nyithana valaki egy ilyet is... |
Quote:
ha nem 3 milla korlát lenne(mivel ezt még arra reagáltam előzőleg), hanem fix korlát, akkor ezzel csak néhány ori bukhatna újrakor tekit (ennek kéne utánajárniuk, hogy mit buknának) mivel, csak nekik van több, mint 24 milla.. de ha 3 millás korlátot vezetsz be, akkor az sok embert érinthet, mert szerintem több ember, aki tekiben tartja a pénzét főleg 1-2 fajtában tartja (és 5-6 milla teki az még nem nagy vagyon).. mert kevesebb munka/baj van vele és, mert kevés féle tekit lehet nagyobb tételben gyorsan pénzzé tenni.. de igazábol nincs ezzel gond.. a másik fele elfogadható ellenérv, amit írtál.. 3 milla tekivel is lehet boldogulni alsóbb szinteken, feljebb meg 10-20al se megy sokra..:) igaz ez rövidtávon megkeserítheti 1-2 ember életét, de hosszabb távon lehet alkalmazkodni könnyedén..:) |
Quote:
figyelj a szintlépésre oda! Nem hinném, h nagy annak a lehetősége, h megnyomod a szintlépés gombot és 5mp múlva belépve már nem tudsz fajt választani |
Quote:
ha nem vert volna le mindenkit, akitől tartania kellene, nem lenne olyan mi is ütöttünk gyorsban 30+ körökre, hogy én is nyugodtan bankoljak 6-700-zal is... a kettő nem ugyanaz... |
Quote:
|
Quote:
Ha meg savanyú a szőlő, játsz, szerezz földet, tartsd meg, kommunikálj értelmesen a körülötted levő játékosokkal, és talán te is termelgethetsz magadnak valamit. nem a bankokkal termelt pár milliárdról szól itt a történet, ne moss össze különböző dolgokat ha nem látsz kicsit se rájuk... |
Quote:
de reagálva arra amit mondasz.. téged is vertek úgy el, hogy újráztál.. van olyan helyzet amikor igen is hasznos az újra és ne 200 hekin egy fiktív orit kapjál.. egyébként se a saját szemszögedből nézd a játékot.. te fogogtál már eleget, de aki először játszik legyen valami lehetősége arra hogy újra kezdje.. sajna sokszor van olyan, hogy jobb játékos durván szétver egy kezdőt, mert az be merte lopni gömbözni akarta stb.. mivel ez egy létező hozzáállás így szükség van valamilyen újraindulási lehetőségre is, mert sokan veszítenék el a kedvüket végleg nélküle.. |
Quote:
itt hagynám abba a hodot ez logikátlan inkább akkor már hadd ujrázzak 0 tartalékkal az is jobb |
Quote:
|
áááá
nem akartam az ujjacskát.... |
Rendben! :D
OK vettem! Újra marad! :D |
Quote:
ne profikra gondolj mint Pool, hanem szegény kezdöre aki eljutott a 2B-re és sajnos roszat lépett:DD bár az is igaz eleinte 2B 200 hekin nyugodtan tud termelni, nyugodtabban mint az 5-be |
Quote:
|
Most akkor belemehetünk a 3. szinten való 0 hektárról történő piacmanipulációkba, de a topic nem erről szól.
|
támogatom hogy 3 milla teki fajtánként legyen az ujrázható maximum
a runát szerintem egy 100-200 misinek meg lehetne hagyni mert 10 millio nevetséges mennyiség... és a képzésben felvihetőket nem kéne piszkálni,mert az jól van ugy ahogy van |
Szerintem még sokan azt sem tudják miről is beszélnek igazán. Hogy jön ide, hogy 2.-3.szintről 200hekire kéne ujrázni? Szó sincs arról, hogy bárkinek el lenne véve az ujrázási lehetősége, a mostani szabályváltozás az emberek 99%át nem is érinti egyáltalán! A maradék 1% meg örülhet hogy eddig összekufárkodott magának milliárd tekit, azt is ugyanugy tudja magával vinni a továbbiakban, nem fog semmit elveszíteni! A topik még mindig az ujrázás RENDELTETÉSSZERÜ használatáról szól, ne keverjetek már bele minden hülyeséget sztem.
|
Quote:
Én úgy látom Te nem értetted miről volt ott szó :p |
Quote:
Elég ha annyit elárulsz, mi köze van ehhez a topikhoz:P mer semmi |
Quote:
ne legyen teljes off.. anarchra ugyanúgy 10 milla rúna 24 milla teki lesz a limit?:) |
Hát, gyerekek, én másfél órája olvasom a topikot, de nem látom a tuti kiutat. A türelmem is elfogyott, fogalmam sincs, most éppen mi lenne a megoldás.
Illetve talán mégis: Szerintem az újrázás korlátozása csak tüneti kezelés. Az utalásokat kellene megnehezíteni-megdrágítani kicsit. Miért ne újrázhatna bárki akárhányszor, ha eközben nem tudná a piacon átpasszolni a szajrét a szövinek vagy másképp "baráti" orinak? Most úgy tűnik, hogy sok problémára jelentene egyszerű megoldást, ha a piacon nem csak a maximális, hanem a minimális ár is meg lenne szabva. Nem tudom, mi lenne ennek a helyes mértéke, de mondjuk ha az aktuális ár 75%-a alatt, illetve 125%-a fölött nem lehetne kipakolni a dolgokat, talán nehezebb lenne utalgatni. Plusz a piac raktárnak használata is enyhülne. Aztán lehet, hogy mindez alapjaiban borítaná fel a kersekedelmet, de majd tik, okosok úgyis megmondjátok a tutit :) |
All times are GMT +1. The time now is 03:46. |