Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Poénos beszólások hódítóban:) (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=394)

vityu 01-20-2008 19:05

Quote:

Originally Posted by fefe013 (Post 153015)
Azért lehet fórumozás mellett is tanulni, meg nem szeretem, ha az ilyen tipusú emberek elérik, amit akarnak!;)

Ok, kijavítottam! De csak azért mert neki lenne jó, ha kapnék itt egy pofont! Köszi, hogy figyelmeztettél!

Tsobi 01-20-2008 22:38

Vityu! Szerintem azzal,hogy megtudta az országaid nevét milyen szabályt szegett meg?
Hisz ki volt téve egy nyilvános fórumra. Ennyire ne legyél badar,hogy rögtön kikiáltod szabálytalankodónak !!

vityu 01-20-2008 22:55

Jól van, ok, igazad van.

Fefe013 01-20-2008 23:01

Quote:

Originally Posted by Matador (Post 153062)
Vityu! Szerintem azzal,hogy megtudta az országaid nevét milyen szabályt szegett meg?
Hisz ki volt téve egy nyilvános fórumra. Ennyire ne legyél badar,hogy rögtön kikiáltod szabálytalankodónak !!

Én nem azt éreztem a Vityu hsz-eiből, ha az zavarja, h tudják melyek az ő országai, hanem, h vki lerengeti csak úgy, az engem is zavarna, rendezzék le a nézeteltérést egymásközt a játékban, de ne akkor álljon elő a másikfél, h -én vagyok akitől az áldást kapod, mikor én már a földön fekszem és esélyem se volt védekezni........

Ez egy szép kerek mondatféleség lett:D

vityu 01-20-2008 23:07

Quote:

Originally Posted by fefe013 (Post 153072)
Én nem azt éreztem a Vityu hsz-eiből, ha az zavarja, h tudják melyek az ő országai, hanem, h vki lerengeti csak úgy, az engem is zavarna, rendezzék le a nézeteltérést egymásközt a játékban, de ne akkor álljon elő a másikfél, h -én vagyok akitől az áldást kapod, mikor én már a földön fekszem és esélyem se volt védekezni........

Ez egy szép kerek mondatféleség lett:D

Hagyjátok a fenébe, ne is foglakozzatok az egésszel! Matador meg amúgyis mindig a pártját fogta. Örülhet, ujrázni fogok. Képes volt egy mf óriás varázslóval legyűrni egy szövetségesektől elszakadt elf tolvajt. Hát asszem erre lehet is büszke. Aki játszott már mindkét fajjal tudja miről beszélek! Még várok kicsit hagy rengessen...legalább sok rúnája fogyjon!

Fefe013 01-20-2008 23:10

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 153073)
Hagyjátok a fenébe, ne is foglakozzatok az egésszel! Matador meg amúgyis mindig a pártját fogta. Örülhet, ujrázni fogok. Képes volt egy mf óriás varázslóval legyűrni egy szövetségesektől elszakadt elf tolvajt. Hát asszem erre lehet is büszke. Aki játszott már mindkét fajjal tudja miről beszélek! Még várok kicsit hagy rengessen...legalább sok rúnája fogyjon!

Amúgy fogalmam nincs, h kiről van szó itt a fórumon, nem is igazán érdekel, én csak a viselkedéséről mondtam véleményt, ennyi....
Lehet rengetni engem is:p

belas 01-20-2008 23:12

Quote:

Akkor ez aztjelenti,hogy feladod a játékot egy oriás miatt!?:(

Arden 01-20-2008 23:46

Quote:

először még nem azt mondtad h nincs külsőn regelve? akkor h fogta Tsobi a pártját? :)
meg tényleg, mi a szabálytalan abban, ha lerengetnek? :)

Fefe013 01-20-2008 23:53

Quote:

Originally Posted by Arden (Post 153080)
először még nem azt mondtad h nincs külsőn regelve? akkor h fogta Tsobi a pártját? :)

Nekem már leesett a dolog, ebben a topicban volt szó róla, nincs regelve, csak üzent vmit Tsobival........
A rengetés tényleg nem szabálytalan, de téged nem bosszantana ilyen formában a dolog? Azzal továbbra sem lett bizonyítva, h jó v jobb stratéga, csak annyi, h egy óriás vari szét bír rengetni egy elfet...
Nem folyok bele jobban, nem az én ügyem, csak elmondtam mit gondolok.....

vityu 01-21-2008 00:00

Quote:

Ez úgy van, ahogy fefe mondta. Lapozz néhány oldalt vissza, és el tudod olvasni.

Quote:

Nem szabálytalan, de asszem, hogy a játék ellehetetlenítése bármilyen nyereség nélkül már szabálytalan. És arra, hogy nincsen rá semmilyen (játékon belüli) oka, és 1nap 12x rengetett, ami bárhogy is számoljuk bőven 130hektár (3.csoportban 1k hekin), szerintem belefér a játék lehetetlenné tételébe. És attól kezdve már igenis szabálytalan.

Arden 01-21-2008 00:03

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 153085)
Nem szabálytalan, de asszem, hogy a játék ellehetetlenítése bármilyen nyereség nélkül már szabálytalan. És arra, hogy nincsen rá semmilyen (játékon belüli) oka, és 1nap 12x rengetett, ami bárhogy is számoljuk bőven 130hektár (3.csoportban 1k hekin), szerintem belefér a játék lehetetlenné tételébe. És attól kezdve már igenis szabálytalan.

sztem meg nem, de ezen ne kezdjünk el vitatkozni :)

webesc 01-21-2008 00:07

Quote:

Originally Posted by Arden (Post 153088)

Szerintem meg igen.
Ha semmi haszonszerző akció nem követi akkor bizony ez büntethető.
"Szabályos játék védelme" címszó alatt láttam már kitiltást...
(Szerintem)

vityu 01-21-2008 00:09

Quote:

Originally Posted by Arden (Post 153088)

Nem is olyan régen vezették be, ha nem csal az emlékezetem! De tényleg ne kezdjünk el vitatkozni!

Grabi 01-21-2008 00:11

nekem van a játékban pár olyan játékos akik ugyan kárt nem okoztak nekem, de én mégis értük mennék bármilyen csoport tetejére is ha látnám őket. nem gondolom, hogy a pusztán személyes ellentétért való támadás a játékon kívüli lenne.

Remedy 01-21-2008 00:14

Halkan kerdezem meg.... mi lenne ha epitenel templomot, es felraknad a pajzsot.....? Uresed ugye van, bontani nem kell....

vityu 01-21-2008 00:18

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 153095)
Halkan kerdezem meg.... mi lenne ha epitenel templomot, es felraknad a pajzsot.....? Uresed ugye van, bontani nem kell....

Mire befut az építés és bele a sereg, addigra már nem is leszek játékban, annyira leesek. Ez van ha nincs pénz... Kb 15k varázslóval kéne magam feljebb tornászni a mostanihoz képest. Ez csak pénzzel tudnám megoldani, de az meg sajnos nincs, tehát az elmélet megdőlni látszik...

webesc 01-21-2008 00:19

Quote:

Originally Posted by Hüpike (Post 153094)
nekem van a játékban pár olyan játékos akik ugyan kárt nem okoztak nekem, de én mégis értük mennék bármilyen csoport tetejére is ha látnám őket. nem gondolom, hogy a pusztán személyes ellentétért való támadás a játékon kívüli lenne.

És ezzel biztosan sokan eggyet is értünk veled.;)
De ha elkapnád akit szeretnél,csak becsúszna egy-két foszti vagy nem?
Vagy lezárásként csak elvinnéd a földecskéjét a bosszúd tárgyának.
Ezekkel már meg is lenne a "haszonszerző akció".
És akkor nem lehetne senkine k egy szava sem.
De porig rombolni v.kit és utána hagyni a fenébe???
Morálisan mindenképpen megkérdőjelezhető...

vityu 01-21-2008 00:21

Quote:

Originally Posted by Hüpike (Post 153094)

Ez nem támadás, hanem alattomos módon varázslás! Ha üzenetben elküldi előtte, hogy figy ezt ezért kapod, és tőlem, akkor ok...

puma 01-21-2008 00:32

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 153099)
Ez nem támadás, hanem alattomos módon varázslás! Ha üzenetben elküldi előtte, hogy figy ezt ezért kapod, és tőlem, akkor ok...

na ácsi.
ezekszerint ha valaki ellen akarok akciózni akkor írjak neki hogy ezt ezér és ezér kapod:confused:
amúgymeg Te is tudhattad volna kitől kapod ha sasolod a pontlistát kicsit,na jó nem az elsőnél,de csak ránéztem volna a helyedben ha így áll a party.
ettől függetlenül tényleg (híjjuk nevén a gyereket:))patkányság a fórumos hsz-ek illetén való +bosszulása.Sztem ez kb az ovisok(nem célzás senkire sem!6éves kor alatti ovisok;))szintje.summa summárum:építsd ollanra az oridat hogy ne tudjon az illen "fórumhsz+bosszuló"xarrá rengetni:)

Pali papa 01-21-2008 00:50

Quote:

Originally Posted by puma (Post 153103)
na ácsi.
Sztem ez kb az ovisok(nem célzás senkire sem!6éves kor alatti ovisok;))szintje.summa summárum:építsd ollanra az oridat hogy ne tudjon az illen "fórumhsz+bosszuló"xarrá rengetni:)

Puma ezt az összehasonlítást az ovisok kikérnék maguknak...
Morális és etikai okokból a patkányok is felháborodnának.
:D:D:D:D:D

Tavacska 01-21-2008 02:17

de az ovisok és a patkányok mindezek felett állnak, mert hogy nem ülnek le...
ártózni...

Remedy 01-21-2008 02:25

Quote:

Originally Posted by Tavacska (Post 153109)
de az ovisok és a patkányok mindezek felett állnak, mert hogy nem ülnek le...
ártózni...

Miert nem tetszik aludni? :) Ilyenkor mar mindenki vigan hortyog...

Kiveve aki nem :)

Smooth Scroller 01-21-2008 02:32

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 153097)
Mire befut az építés és bele a sereg, addigra már nem is leszek játékban, annyira leesek. Ez van ha nincs pénz... Kb 15k varázslóval kéne magam feljebb tornászni a mostanihoz képest. Ez csak pénzzel tudnám megoldani, de az meg sajnos nincs, tehát az elmélet megdőlni látszik...

miert kene feljebb tornasznod magad szetrengetett orival? 1enlore az a jo, ha tavol esel toluk, nem?
amugy nem az elmelet dol meg, hanem nem jol csinalod a dolgokat. nem merult fel benned, hogy talan meg nem igazan megy a jatek? lesz meg 1-2 orid ami befuccsol vhol, aztan megerosodsz a sajat karodon es majd epitesz 1 olyan orit es szovit ami kiallja a probat.

ne azt szamolgasd hany renges jogos meg nem jogos, meg, hogy xy bejelentette-e az okot miert renget, hanem gondolkozz el azon, hogyan nem kovetkezne ez be, vagy legalabbis hogyan lehetne csokkenteni az eselyet. kibe lehet belekotni es kibe nem erdemes. mennyire jo eloreszaladni a pontlistan, vagy mi az amit a font tronolo orik mar nem neznek jo szemmel ha megkozelited oket. talan nem kene a csoportokban elorerohanni mindenfele tartalek nelkul, hogy az elso renges sorozat rogton a padlora kuldjon. stb, stb.

J.Ati 01-21-2008 02:33

Szerintem töröld az orijaidat és regelj újakat!
A téma lezárva;)

Smooth Scroller 01-21-2008 02:35

Quote:

Originally Posted by Attila(: (Post 153113)
Szerintem töröld az orijaidat és regelj újakat!
A téma lezárva;)

azert ez igy eleg brutal. ;)

ez mar az itelet volt, biro ur? :D

J.Ati 01-21-2008 02:44

Quote:

Originally Posted by Smooth Scroller (Post 153114)
azert ez igy eleg brutal. ;)

ez mar az itelet volt, biro ur? :D

ööö,igen:D
Vagyis csak egy megoldás;)

Én a helyében meginnék két sört és nyugodtan átgondolnám a lehetőségeket.
Esetleg,ha újrázik,akkor is hova?
Keressen egy jó szövit vagy legyen ő is egy szuper óriás:)

Az ellen biztos balfék,mert csak rengetni tud:D(pl. miért nem gyújt v. pusztizik?)

Az is átfutott rajtam,hogy ez a Csofika műve,de ő biztos nem tenne ilyet:p

belas 01-21-2008 10:25

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 153097)

És egy fél elf nemtud pénztlopni??

Tsobi 01-21-2008 10:39

Quote:

Originally Posted by webesc (Post 153091)
Szerintem meg igen.
Ha semmi haszonszerző akció nem követi akkor bizony ez büntethető.
"Szabályos játék védelme" címszó alatt láttam már kitiltást...
(Szerintem)

Honnan tudhatnánk mi földi halandók,hogy nem a 30. rengés után következik a haszonszerző akció?

[HTPA]GeeForce 01-21-2008 11:43

Quote:

Originally Posted by belas (Post 153162)
És egy fél elf nemtud pénztlopni??

vót olyan csopi, ahol a 35% kocsmás felesem éhenhalt... annyira durván volt csóró az egész csoport, hogy átzéróztam máshová........

Grabi 01-21-2008 11:45

aki kicsit is félős ne menjen a B topba :)

xy - 2008-01-21 12:27:35

Ekkora parasztot régóta láttam mint te vagy, pedig már túl vagyok a 30-on. Ha lehetőségem lesz, akkor segítek majd neked, h sokat legyél szabadságon. :)))
xy
Jegyezd meg jól a nevem, mert nem fogod elfejelteni soha. Bunkókám

Arden 01-21-2008 11:47

Quote:

Originally Posted by Hüpike (Post 153213)
aki kicsit is félős ne menjen a B topba :)

xy - 2008-01-21 12:27:35

Ekkora parasztot régóta láttam mint te vagy, pedig már túl vagyok a 30-on. Ha lehetőségem lesz, akkor segítek majd neked, h sokat legyél szabadságon. :)))
xy
Jegyezd meg jól a nevem, mert nem fogod elfejelteni soha. Bunkókám

asszem villámgyorsan lefordulok onnan :D

[HTPA]GeeForce 01-21-2008 11:48

12:27:35?

Huhh. Akkor nem én vagyok akit bántalmazni fogsz nemsokára, akkor épp nem voltam bent a B-s orimban. :D:D:D

(tyühh.)

Grabi 01-21-2008 11:49

komolyan nem értem. bevett szokás, hogy a topban lemnt-znek mindenkivel és termelnek. és ha egy idegen feljön és támadja a szinte életképtelen országokat máris ő a szemét meg bunkó meg jön a sírás, rosszabb esetben a fenyegetés. :(

[HTPA]GeeForce 01-21-2008 11:51

Hudejól jártál... Engem a nagy mnt-sek leverettek, amikor megindultam feléjük... nem fenyegetés, nem anyázás, nem srás. csak pár szüvi, akik éjjel nappal bombáztak... kb 1 hétig birtam a top 30-ban. (nem top30%, hanem top30. félreértések elkerülése végett.)

Remedy 01-21-2008 11:52

Quote:

Originally Posted by Arden (Post 153217)
asszem villámgyorsan lefordulok onnan :D

En is meggondolom, hogy ezek utan fel merjek-e lepni.... :)

BeeLord 01-21-2008 18:09

Elnézést, hogy offolok, illetve ennyire visszanyúlok a témában, de csak most olvastam az írtakat...

Szóval lényeg, hogy vicces dolgok ezek, amik vityuval történnek(tek?). Alapvetően nem értem, hogy egy fórumos beírásra miért játékon belül kell reagálni? Ezentúl még a receptes topicba is megfontoltan írok.:)

Viszont ez jó példa volt vityunak, hogy mint minden játékosnak, neki is van hova fejlődnie még. Legközelebb talán a váratlanul támadó ország jár pórul.;)

webesc 01-22-2008 17:47

2008-01-22 18:07:18
XY eltárolnál egy élőhalit 200 körig? köszi WZ

Komolyan bajban voltam,hogy mit is írhatnék erre...:D:D

Phoenix 01-22-2008 17:49

Quote:

Originally Posted by webesc (Post 153426)
2008-01-22 18:07:18
XY eltárolnál egy élőhalit 200 körig? köszi WZ

Komolyan bajban voltam,hogy mit is írhatnék erre...:D:D

Persze...lökd csak ide a gödörbe :D:D:D;)

Redback 02-07-2008 19:21

Jó akkor valamelyik szövimmel morált kell javítanom a hétvégén!
Azért érdekes én a héten csak ma léptem fel és mégis azt jelezte tegnap reggel óta visszaléptem szabiról magyarán kódfeltörés és írok a supportra!

Ezt aaz üzit azután kaptam, miután egy orit 2*2 sereggel bevertem, mert 2-3 hétttel korábban naon nagy volt a szája.Jah meg visszaírtam neki hogy írjon nyugodtan, úgyse léptem be az orijába :D

Remedy 08-27-2008 20:06

Nekem ma a hodito szolt be, ilyet meg nem is lattam, eddig ilyen esetben csak eltunt a seregem. :) (Persze random tunt el, amikor taktikailag akartam eltuntetni, sose sikerult) :)

Sikertelen támadás. Miért? Mert úgy akarsz támadni, hogy újratöltöd az oldalt, amikor direkt kértünk, hogy ezt ne tedd. Ha támadni szeretnél, kérjük, hogy indíts új támadást!

Tok jot nevettem rajta :)

All times are GMT +1. The time now is 12:49.