Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Hollószárnyak (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=54)
-   -   Hollószárnyak (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=360)

Chris 11-22-2006 14:02

Kamikaze akciók

Pettyes: küldtem neked egy üzenetet, kérlek olvasd el, és a későbbiekben tartsd ahhoz magad!

Többiek: mielőtt úgy döntetének, hogy "éljenek a kamikaze akciók, a KM úgyis megment", közlöm veletek, hogy a KM nem fog megmenteni ha hülyeséget csináltok.
Megvan az oka, hogy ami most történt az miért végződik úgy ahogy, ebből nem kell messzemenő következtetéseket levonni.

Pettyes 11-22-2006 14:53

Amikor magamhoz térek, ha térek megköszönöm Grennek a segítségét.
Grenhez:
- Mennyivel tartozom barátom? - kérdem tőle.
- A hülyeségeim miatt lassan egy bankházat nyittatok és odafizetem mindazt amivel lassacskán tartozom Neked - próbálok egy mosolyt elnyomni, de még nagyon kellemetlen hatása van a szernek, így visszavonulok a szobámba és ott lepihenek jó sokáig, hogy kiheverjem magam.

Erre csak másnap reggel kerül sor, addig nem térsz magadhoz.

VérGyöngyTyúk Z 11-22-2006 14:54

-Köszönöm Nagytiszteletű!- hajolok meg a pap felé.
Aztán szépen kiforgatom kissé Alysium zsebeit és a pénzét keresem. Ha megvan a felét odaadom a papnak.
-Köszönöm mégegyszer. Majd ha magánál lesz elmondom mit tett érte és rábízom a további adomány kérdését.
Kicipelem-segítem a lovához és felültetem rá. Lekötözöm a lábait a vezetőkantár segítségével, vagy ha van valami kötél a lovon akkor azzal és visszavezetem a fogadóba.

Rendben elértek a fogadóhoz.
4 aranyat, 8 ezüstöt, és 7 rézet találsz nála.

Chaos 11-22-2006 18:06

Odaadom Deneirának az érmét.
-Tessék én úgy sem tudom mire való.

VérGyöngyTyúk Z 11-23-2006 08:09

A papnak akkor 2 aranyat, 4 ezüstöt és 4 rezet adok.
Mikor visszajutunk a fogadóba odahívom Stancilt, vagy valakit a mieink közül és felcipeljük a szobájába az elfet.
A többieknek:
-A kikötőben tanáltam rá. Azt hiszem nem fogta fel, hogy ételméregként lett azonosíttva a folyadék. Épphogy elértem vele a papokhoz, a lovának köszönheti az életét. Meg persze az áldott jó szívemnek - közlöm vigyorogva - Viszont van egy probléma. Azután evett, hogy megtaláltuk a mérget. Vagyis a fogadóban vagy van egy társa, vagy pedig minden ételt megmérgezett előtte.
Hagyom hogy lassan mindenki ráébredjen mit akarok ezzel mondani.

Stancil segít neked, közben kérdezget, hogy mi történt.

Deni 11-23-2006 08:39

Morelhez:
-Köszönöm, remélem sikerül valami használhatót megtudnom. Majd reggelre kiderül, addig a szobámban leszek.
*mondom mosolyogva és visszavonulok, hogy megnézzem elárul-e nekem valamit az érme*

Elárul.

VérGyöngyTyúk Z 11-23-2006 08:44

Stancilnak is elmondom a történteket és megmondom neki, hogy csak a felhalmozott készletekből egyen, amit Morel ellenőrzött.
- jó. Akkor tudsz nekem adni vacsorát?

Deni 11-23-2006 08:52

P.sz. 3736, Arel 4. havának 06. napja, az Ezüst órája

Az éjszaka eseménytelenül telik.

*Következő nap folyamán, ha van rá alkalom, amikor akár többen is együtt lehetünk (reggeli, ebéd, ilyesmi), akkor elmondom, mit láttam, hallottam*
- Megvizsgáltam az érmét, amit annál a félelfnél találtam. Nagyon sok mindent nem sikerült megtudnom. A kovácsot, aki készítette arcró felismerném, de nem tudom, hogy lehetne ez segítségünkre, hiszen úgy vettem ki nem ebben a városban verették ezt az érmét. A véseteket megfejteni nem tudtam, de valamilyen azonosító vagy nyitó tárgy esetleg kulcs lehet, vagy valami hasonló, mert amikor a félelf használta mindig csak elővette a zsebéből, valami félhomályos helyen és az érme alakjával megegyező kőbe vájt mélyedésbe tette, aminek a szélén szintén vésetek voltak. Másra nem használta. Szerintem érdemes lenne kideríteni, hogy az immáron halott kis íjas barátunk *célzok az orgyilkos félelfre* kinek a megbízásából és vajon miért tette, amit tett. Jó lenne tudni, kivel vagy kikkel is állunk szembe.
*fejezem be mondandómat, majd a végén visszaadom az érmét Morelnek*

Massza Rex 11-23-2006 09:04

Deneirához:
- És mígis hugyan kípzeled a kiderítést? (fejvakarás) A nagyúúú rosszakaróinak özeregy arca löhet. Nöm kine össze vissza mászkálni napközben ögyesével, de ha tübben megyünk, akkur mög kövesen leszünk itten. (újabb fejvakarás, tanácstalan arc, látszik, hogy erősen gondolkodik valamin)

VérGyöngyTyúk Z 11-23-2006 09:07

-Persze. - mondom Stancil-nak és az ellenőrzött készletből adok neki egy adag ennivalót. Én is eszek aztán gondolok egyet és az összes folyadékot (pálinka, vizezett pálinka, víz) ami nálunk van kulacsban vagy üvegben, odaviszem Morel-hez és megkérem, hogy ellenőrizze azokat is. Az estére megszervezem az őrséget, hogy mindíg keztten legyenek ébren. Egy a Nagyúr szobájának nyitott ajtajában ülve (háttal a szobának) egy pedig a folyosón, a többi szobát is szemmel tartva. A nagyúr nem emgedi, hogy a szobaajtó nyitva maradjon, és örködni is csak kívül enged.

Másnap nem nagyon mozdulok k a fogadóból (hátha jön üzenet, vagy a városi őrök jönnek "nyomozni" ) Beszereztetek a fogadóssal jókora kulacsokban vizet (Morel-el ellenőriztetve) és élelmet (szintén méregellenőrzés) és napközben a cuccaimmal foglalkozok. Élezem a fegyvereim, gyakorlok kicsit és az előző városban vett szütyőkéket megtöltöm a szénporral, öntök bele olajat és szorosan lezárom őket.

Mielőtt bármit is kérnél a fogadóstól beugrik neked, hogy a nmagyúr mást kért tőeletek Deneira tolmácsolásában.

Morel: figyelj oda a manapontokra, és arra, hogy mennyi főzet van még nálad!
Deneira: ez rád is vonatkozik.

VérGyöngyTyúk Z 11-23-2006 09:44

Akkor kiszámolom, nagyjából hány napra elég a "méregmentes" élelmünk. Vizet, viszont muszály kérnünk és abból is 2-3 napi mennyiséget próbálok összeszedni és ellenőriztetni Morel-el.
Az élelem körülbelül 2 napra elég.

Deni 11-23-2006 10:01

Farkasnak:
-Az igazat megvallva még nem jöttem rá, hogy hogy tudnánk bármit is kideríteni. De gondolom az mindannyiuknak csak segítene, ha tisztában lennénk a támadóink kilétével, ezért is javasoltam azt, amit. Még törni fogom rajta a fejemet. Amíg az úrnő állapota nem javul, addig úgysem lesz jobb dolgunk.
*vágok tanácstalan arcot hozzá, hiszen valóban foglmam sincs egyenlőre, hogy hogy tudnánk a dolog végére járni*

VérGyöngyTyúk Z 11-23-2006 11:09

Ha végeztem a "pakolgatással" akkor megkeresem Stancilt és kimegyünk a piacra. Olyan pultnál ahol látjuk, hogy előttünk többen is vásárolnak, veszünk élelmet, úgy három napra eleget az egész csapatnak. Főleg szárított-füstölt húst és kenyeret, valami száraz tésztafélét, zöldségeket. A még nálam lévő "közös" pénzből fizetek.
Mennyi maradt nálad a "közösből"?
Ha jól vontam le a múltkori vásárlást akkor 6 arany, 4 ezüst meg 45 réz. De csak ha nem cúrtam el.
Sikerül bevásárolnotok, a 4 ezüst, és a 45 réz elmegy rá.

Chris 11-23-2006 13:08

Gyorsítás

Miután megbeszéltétek, hogy nyomoztok, avagy sem, kérek mindenkit, hogy írja le tömören, hogy az indulásig hátralévő három és fél napban mit szeretne tenni!

Pettyes: a te karid leginkább pihenni fog, de az utolsó napon már elmehet a városba sétálni, vásárolni, egyéb, ha akar, addigra már összeszedi magát.

Massza Rex 11-23-2006 13:27

Mindekihez:
- Biztus figyöltetik a fugadót. Tudják hányan vagyunk. Ha valaki ölmegy, vagy tübben, akkor azt is tuddni fugják hányan maradunk...Mi lönne ha mi is figyöltetnénk a fugadút, utca györekekkel, meg koldusukkal, ozt akkur hátha möglátják ki figyeli a fúgadút, aztán...(sokat sejtetően összeüti az ökleit)

Massza Rex 11-23-2006 15:12

Farkas nincs jobb ötlete, ha másnak sincs megvalósíthatónak vélt ötlete, akkor teljesen le tesz a "nyomozásról". Főleg a fogadóban tartózkodik, vagy örködik, vagy az ivó részben ejtőzik (iszogat saját butykosából, gyanakvóan méregeti az embereket), vagy alszik a szobájában. Mivel csak magát és Grent tartja harcra alkalmasnak, így arra törekszik, hogy vagy ő, vagy Gren mindig maradjon a Nagyúr közelében. Tehát egyszerre nem lehetünk távol mindketten. A többiek azt csinálnak tőle amit akarnak, de lehetőleg ne menjenek ki a fogadóból. Deneira felé időnként "úgy" nézek, hátha idővel megmeri kérdeni, hogy együtt alhat e egy bajnokkal, velem.

Chaos 11-24-2006 06:10

Deneirának:
-Szép munka! Igazán ügyes vagy ,hogy ennyi mindent megtudtál.
Még ellenörszöm az ételt amit Gren hoz, aztán megvacsorázok és utána visszavonulok feltöltödni és pihenni.

Az étel rendben van.

VérGyöngyTyúk Z 11-24-2006 07:49

A következő napok általános viselkedése:
Ha én őrködöm (Farkassal váltásban) akkor az őrség ideje alatt figyelek és a fegyvereimet élezgetem, meg ha kell a többiekét is.
Ha nem vagyok "szoliban" akkor alvás után, a padlásról nézelődök és a környéken járkálok folyamatosan nézelődve, figyelve a gyanús alakokra és persze közben várom mikor értesítenek a papok meg a kikötőmester.

A papokhoz neked kell menned. A kikötőmester a harmadik napon értesít, hogy megvannak az utasok.

VérGyöngyTyúk Z 11-24-2006 08:27

Akkor minden nap ellátogatok a Ville és az Antoh templomba is. A Ville templomban imádkozom is kicsit és ha nincsenek túl sokan bent akkor az egyik sarkában kicsit gyakorlok a fegyvereimmel. Úgy vélem egy harcos isten temploma, a legmegfelelőbb hely az ijesmire, hisz így tiszta lélekkel adhatja a törpe tudása javát.
Másnap a Ville templomban kérdésedre, közlik, hogy két pap veletek tud tartani, megfelelő adomány fejében, valamint szóljatok indulás előtt egy nappal.

VérGyöngyTyúk Z 11-24-2006 08:43

Elszúrtam a pézt! Tudtam, h nem stim. Csak a ezüst meg a réz volt nálam még, mert az aranyakat odaadtam a Ville papoknak az úrnő gyógyításáért.
Akkor elfogyott a "közös".

Az Antoh-papokat is megkérdezem, és ha van időpont mikorra jó mindenkinek, akkor két nappal a tervezett indulás előtt, - persze, ha az Úrnő állapota javul - szólok a kapitánynak, hogy mikorra lesz meg minden.
Az Antoh papok tudtommal már adtak választ...

Pettyes 11-24-2006 09:17

Pihennéssel nem megerőltető tevékenységgel töltöm a napokat, addig, amíg felépülök. Járok-kelek, egy kicsit kimegyek a levegőre és a csapost mindig jól megnézem magamnak. Bár nem vagyok biztos benne, hogy szerepet játszott-e/játszottak-e a mérgezésbe, de gondolom olyan részen tárolják az ételt, hogyha valaki megmérgezné, azért valaki csak látná. Szívesen elvágnám a torkát egy este, de másra kell koncentrálni. Amikor felépülök én is átveszem az örködés szerepét Farkastól és Grentől, hogy jobban tudjanak pihenni, illetve elintézni a dolgaikat. Szabadidőmben egy kicsit gyakorolgatok az istálónál én is, hogy visszarázódjak és kilovagolkatok a tengerhez.

VérGyöngyTyúk Z 11-24-2006 10:09

Leegyeztetem a pontos indulást a hajóskapitánnyal és a papokkal, majd a csapat minden tagjának is elmondom. A nagyúrral, illetve ha már jobban van akor az Úrnővel próbálok beszélni és elkérni 71 aranyat a költségekre. Elmondom nekik, hogy a fennmaradó összegről mit mondtam a kapitányak és azt is, hogy azt nem feltétlenül fogjuk kifizetni.
A harmadik nap délutánján már jobban van az úrnő, és rövid sétát is tesz a fogadóban, ekkor tudsz vele beszléni. Közli veled, hogy másnap akár indulhattok is.

Deni 11-26-2006 19:23

*Mivel nagyon senki nem vette a lapot, hogy tán hasznunkra lenne, ha megpróbálnánk kideríteni kik is vannak a nyomunkban, saját ötlet híjján inkább nem is erőltetem a dolgot. A várakozás napjai nem telnek valami eseménydúsan. Pihengetek, ha szükség van rám segítek, de a fogadóból nagyon nem mozdulok ki. Időnként orromat felhúzva fintorgok egyet Farkasra, amikor úúúúgy bámul, ezen is jót szórakozok közben - mondhatni kis színt visz az amúgy unalmas hétköznapokba.*

Az indulásra készülve megkérdem az Úrnőtől, hogy szükségük van-e valamire még a hajóút előtt. Ha van időm akkor leülök és beszélek Deneira-val, hogy kicsit tájékozottabb legyen az "ügyeinkben" elmondom neki, hogy valószínüleg kik üldöznek minket és az indulás óta történteket (rajtaütéseket, halált, meg egyebeket). Aztán egy nyugodt zugban írok egy levélkét és odaadom Morel-nek mikor tudom.
Az úrnő arra kér, hogy szerezz be pár napra való élelmet, és vizet, amolyan vésztartaléknak, ha ismét valaki mérgezéssel próbálkozna, de erről lehetőleg ne szólj senkinek.

Indulás előtti nap keresek egy kereskedőt vagy kovácsot és eladom neki az orkoktól szerzett 3 kardot és az utolsó csákányt, mert nem akarom már tovább cipelni.
Nem valami jó a kidolgozásyk, így nem kapsz sok pénzt értük (3 ezüst).

Chris 11-27-2006 07:52

P.sz. 3736, Arel 4. havának 12. napja, a Kéklunír órája, Sabaor, Tiadlan

A városba érkezésetek utáni hatodik nap reggelén összekészülődtök, és elindultok a kikötőbe. A hajó, amin utaztok körülbelül 25 láb hosszú és 7 láb széles, három árbocos; az előredőlő orrárboc a hajó közepén, a másik kettő e mögött található. A felépítményt, hátra, a főfedélzet fölé építették. A hosszú, bástyaszerű tatfedélzetet egyenes tattükörben végződik. A hajó nevét nem tudjátok elolvasni, aki látta Iarwain levelét, az arra tippel, hogy tiadlani neve van.
A papok a kikötőben várnak titeket.
A legénység már a fedélzeten sürgölődik, mikor megérkeztek.
Három darab háromszemélyes kabinban helyeznek el titeket (döntsétel el, ki kivel lesz együtt). A kabinok igen szűkek mindegyikben három leszögezett keskeny ágy és egy kisebb leszögezett láda van.
A lovakat levezetik a hajó gyomrába.

VérGyöngyTyúk Z 11-27-2006 08:29

A piacion kinézek négy kereskedőt élelem ühgyben és mindegyiknél megalkuszok hogy mennyiért ad 3 napi élelmet. Nem veszem meg még egyiknél sem csak jelzem nekik, hogy valószínüleg visszajövök érte. Az árakat amiket mondtak összehasonlítom aztán kérek az úrnőéktől pénzt 20%-al többet és egy negyedik kereeskedőnél veszem meg az élelmet azoktól távol akiknél alkudtam. Vizet a kikötőben a hajósok vízmerő kútjánál szerzek. Morel-lel az élelmet a fogadóban ellenőriztetem, aztán a hajóra szállva ismét. (nehogymá útközben mérgezzék, és akkor kampó) Az élelmet három részre osztva a szobákban lévő ládákba teszem. A cuccom nem feltétlen kellő részeit (szerszámok, sátor, stb. a pónim mellé, a raktérbe helyezem. A váltás ruhákat, fegyvereket pedig a ládába. A kikötőben kerítek egy ember magas deszkát (lehetőleg vastagot) és felcupelem a hajóra azt is.
Mikor fel akarod cipelni a deszkát, egy tengerész odaszól neked:
- Az meg minek kell magának?
A tengerésznek:
-Gyakorolni. Gondolom maguk sem szeretnék, hogy a tőrhajítást, meg hasonlókat a hajó palánkján gyakoroljam a kölyökkel?

- Nézzen csak az égre amott - mutat a láthatár szélén egy sötét részre - igen viharos utunk lesz végig, én a maguk helyében nem járkálnék a fedélzeten, tőröket meg pláne nem dobálnék, szóval azt a fadarabot nyugodtan itt hagyhatja, nem lesz rá szükség.

Pettyes 11-27-2006 08:39

A hajón Foltost levezetem a hajó aljábba és ha ideges megnyugtatom, hogy itt leszek ha szükség lesz rám.
Fent a szobák elosztásánál, mikor mindenki ott van:
- Gondolom, hogy a Nagyúrék 3-an úgyis egy szobában szeretnének lenni és javasolnám a középső szobát nekik. Maradna a 2 szélső szoba, és mivel 4 férfi van így Deneirának 1-gyel együtt kell hálni, így sztem döntsön ő kivel szeretne 1 szobába lenni, esetleg kikkel... - ajánlom fel felé a döntést, illetve magyarázom a többiek felé.

VérGyöngyTyúk Z 11-27-2006 10:30

Alysium-nak:
-Nekem mindegy kivel leszek. A fő az lesz, hogy valakik mindég a Nagyúrék mellett legyenek.
A matróznak:
-Lehet, hogy igaza van. De minden lehetőséget ki kell használni. - visszarakom a mólóra a deszkát - akkor gyakorolja majd a forgatásukat. Ha meg megvágja magát - vigyorgok a matrózra - akkor előbb mgtanulja melyik a rossz vége nem?

A matróv visszavigyorog, aztán elsiet a dolga után.

Massza Rex 11-27-2006 10:37

Egyre nehezedő lábbal lépek fel a hajóra, nem nézek se jobbra, se balra, egyenesen leviharzok a gyomrába. Megnézem mindhárom szobát, hátha valamelyik szimpatikusabb, majd szótlanul behúzott vállakkal állok és várok a beosztásra. (Szemem leginkább egy bezárt, bús vadállatéra hasonlít, szájam késpenge, izmaim meg-megfeszülnek)
A leírtak alapján szimpatikus bármelyik kabin is?

VérGyöngyTyúk Z 11-27-2006 10:55

Láthatóan nem nagyon feszélyez a hajón való mászkálás és a termetem miatt külön előnyben vagyok az alacsony szemöldökfák és a szűk helyek között. Némi cuccot majd, ha ki lesz választva a szoba az ágyam végébe is rögzítek. Mert még attól is vígan elnyúlhatok.
Alysium javaslata után előbb végignézem, tapogatom vizsgálom a nagyúrék leendő kabinját, aztán megkérem Morelt és Deneirát, hogy a képességeikkel ők is nézzék át, Morel figyelmét külön felhívom arra, hogy nézze meg van-e valami méreg a szobában. Hallottam már kontaktmérgekről és nem szeretném, ha valaki pl a falhoz érve mérgeződne meg.
Ha az átvizsgálás megvolt akkor bevackolok a bal oldali kabinba, Morelt megkérem, hogy mindent nézzen át, aztán teszek egy kötrt a hajón. De előtte elkérem a 70 aranyat az Úrnőtől és megkeresem a kapitányt.

Egyik kabinban sem találsz semmi gyanúsat. A 70 aranyat megkapd, és kifutás után nem sokkal a kapitánt is megtalálod, ahogy épp parancsokat osztogat a fedélzeten.

VérGyöngyTyúk Z 11-27-2006 11:21

Megvárom míg elcsendesedik kissé a helyzet. Én is útálom, ha munka közben zavarnak. Ha úgy látom tud egy percet szakítani rám oldalt lépek hozzá (hogy ne zavarjam a kilátásban) és felé nyújtom az erszényt.
-Kapitány !? A 70 arany, ahogy megállapodtunk. A papok, 2-2 Ville és Antoh pap a fedélzeten vannak és elég utas is. Van esetleg valami szabály, előírás ami egyedileg az Ön hajójára vonatkozik?

- Köszönöm! Hmm, szabályok... - kezdi az állát vakargatva - vihar idején ne jöjjenek a fedélzetre, ha mégis, akkor kössék ki magukat valamelyik árbóchoz, de inkább ne jöjjenek fel, úgy biztonságosabb. Ne gyújtsák fel a hajót, ne süllyesszék el, a hölgyek inkább ne merészkedjenek az alsóbb szintekre, ha valami kérdésük kérésük van, akkor vagy engem keressenek, vagy Csonakfület. Rendben? - kérdez vissza, de már látod, hogy fél szemmel az egyik matróz ténykedését ellenőrzi.

Chaos 11-27-2006 11:41

Magam is alaposan ellenőrzöm a kabinokat és ,ha nem találok semmit akkor kezdek el bepakolni. A ládámat valamelyik kabinba teszem, Bocit pedig levezetem a hajó gyomrába.
Bocit helyetted egy tengerész vezeti le, mondja, hogy te csak csomagolj nyugodtan, ő gondoskodik az állatról.
A kabinokat átvizsgálva nem találsz semmi gyanúsat.

Chaos 11-27-2006 11:58

Akkor megnézem a többi utast magamnak. Úgy emlékszem az volt a feltétel ,hogy még ötöt toboroznunk kell.
Egyelőre nem látod őket. Arra tippelsz, még előttetek érkeztek a hajóra.

VérGyöngyTyúk Z 11-27-2006 14:58

Rendben! - mondom a kapitánynak.
aztán igyekezve nem láb alatt lenni, körbejárom a hajót. Ha látom a többi utast akkor azokat jól megnézem magamnak. Felmérem a hajót, útvonalilag, a rejtőzésre, harcra alkalmas területeket keresve. A vas-acél alkatrészeket, kapcsokat is megvizsgálom és megkeresem a hajó kis műhelyét, ahol a kissebb, javítások előkészítését szokták végezni. Megvizsgálom a kovácsfujtatót és a szerszámokat is.

Szétnézel. A műhelyt nem igen találod, és láthatóan senki nem ér rá, hogy körbevezessen. Járkálás közben több helyen zárt ajtókba ütközöl.
A többi utast te sem látod. Viszont az egyik Antoh papot észreveszed, amit a hajó orrában álldogál.
A paphoz odalépek:
-Üdvözlöm Atya! Remélem nem bánja meg, hogy velünk fog utazni.

Mikor közelebb érsz, látod, hogy eléggé elvan mélyedve, és szinte észre sem veszi hogy ott vagy.
Ha nem hallotta meg a köszöntésem, akkor inkább nem zavarom. Megyek tovább körbe és próbálom felderíteni az egész hajót.
A zárt részeket kivéve nagyjából sikerül feltérképezned a hajót, bár a matrózok nem igazán örülnek neki, hogy mindenfelé mászkálsz.
Mivel igyekszem "felderítés" közben nem útban lenni és ha valaki közeledik sietve akkor félrehúzódok, nem ifgazán érdekel, hogy ha némelyik matróznak annyira nem tetszik.
A körutam végén visszamegyek a kabinjainkhoz. Beszámolok a többieknek a látottakról.

Deni 11-27-2006 19:03

-Köszönöm Gren, hogy elmondtad kik is vannak a nyomunkban.. Remélem a frissen szerzett társutasaink nem közülük valók lesznek.. *Mondom vigyorogva, majd megyek a szobámba összepakolom minden cók-mókomat, hogy kész legyek az indulásra.
Miután már a kikőtőbe is megérkeztünk, kissé félve tekintek a fatákolmányra, nem mondanám, hogy szívem csücske ez az előttünk álló utazás. A kabinok láttán pedig még az élettől is elmegy a kedvem. Az persze még csak tetézi, hogy valamelyik férfitársammal kell osztoznom valamelyik kis odún. A döntést egy vállrándítással rájuk bízom. Ennél rosszabb tán már úgysem lehet semmi -gondolom magamban.*
-Teljesen mindegy kivel osztozok a kabinon. Egydül talán annyi, hogy minden szobára juthatna valaki, aki ért más tudományokhoz is a fegyverforgatáson kivül.
*Ha Morel végzett a szobák átvizsgálásával, azért megérdeklődöm, hogy mi után is kutatott és azt is miféleképpen, mert ha én is csak ugyanazt tudnám tenni, mint ő, akkor feleslegesen nem pazarlom az energiámat.*

Chris 11-27-2006 19:26

P.sz. 3736, Arel 4. havának 12. napja, az Abbit órája

Ha Deneira kívánsága szerint költöztök be a kabinokba, akkor:
- Deneira, Stancil, és .....
- Morel, ......, .......

Farkas, Gren, Alysium: osszátok el magatok közt az üres helyeket.

Deneira, és Stancil igen rosszul viseli a hajózást, a gyomruk erősen kavarog, és az ételre mégcsak rá se tudnak gondolni.
Alysium, Gren és Farkas ha nagyobb a hullámzás kissé émelyeg, de igazából nincsenek rosszul.
Morel teljesen jól van, úgy közlekedik a hajón, mitha mindig is ezt csinálta volna.

Az út eseménytelenül telik. A papok láthatóan jól végzik a dolgukat, hisz a sem a tenger, sem az időjárás nem barátságtalan veletek.

Gren: ebéd tájékban, a gyomrod korgásának engedelmeskedve az előzőleg felfedezett étkező felé veszed az irányt, mikor belépsz egy magas szőke kék szemű férfit látsz meg, amit épp távozni készül. Egyértelműen felismered, de ő láthatóan egyáltalán nem ismer fel téged, és nem is foglalkozik veled. Biccent feléd, aztán távozik.
Ennél a jelenetnél akár Farkas, Alysium, vagy Morel is jelen lehet (döntsétek el, jelen vagytok-e), Deneira és Stancil inkább kerüli az étkezőt.

VérGyöngyTyúk Z 11-28-2006 08:31

Morel mellé költözök, ha nem emel kifogást.
A szőke fickó láttán kicsit belül összerezzenek, de faarccal viszonzom a biccentését. Ebéd után megkeresem Morel-t és kicsit félrevonom.
-Egyértelműen válaszolj egy fejmozdulattal! Igen, vagy nem?

Massza Rex 11-28-2006 09:36

Grennek:
- Szörintem ne legyünk ögy kabinba, hugy jusson jú harcos mindkét uldalra.

Úgy helyezkedenk majd, hogy Deneira mellé kerüljek ha lehet, legyen már valami jó is ebbe az átokverte utazásban. (a kölyök majd tartja a lámpát, vagy elküldöm majd boré :) )

Ezek alapján a kabinbeosztás:
- Deneira, Stancil, Farkas
- Morel, Gren, Alysium

Chaos 11-28-2006 09:54

Deneirának:
- Mérgek és mágia után kutatam.

Morelhez:
- Én is csak ezt tudnám tenni, szóval akkor szerintem én nem vizsgálódok nagyon egyik szobában sem.

Chris 11-28-2006 10:33

A saját készleteitekből esztek, vagy a hajószakács főztjéből (már, aki ételre tud nézni köztetek)?

VérGyöngyTyúk Z 11-28-2006 10:39

Én elhozok a hajó konyhájáról egy nagy adag ennivalót és Morel-lel megvizsgáltatom (arról én még nem tudok, hogy Deneira is tud olyant), ha nem mérgezett akkor azt falom be.
Nem mérgezett, viszont jó az illata.

All times are GMT +1. The time now is 07:35.