![]() |
Quote:
Az viszont tényleg jó lenne ha a 4 féle gyógyításból, csak a legerősebb jelenne meg, úgyis mindenki azt használja, hiába kerül kevesebb vpbe a másik. |
Quote:
|
Ez a probléma már egyszer fel lett vetve :)
A gombos dolgot azért nem tudom elképzelni, mert nem nagyon van hely a csataképernyőn. Maximum 2 gomb férne oda, és akkor már zavaró tudna lenni... Az, hogy a gyengébb gyógyításokat kivesszük, ha meg van az erősebb, arra teljesen jogosan válaszolta egyszer Ati, hogy simán lehetséges, hogy kevés a vp-d van és kevesebbet szeretnél gyógyítani, így azt használod. Gondoljatok bele. Soha az életben nem fogtok ennyi varázslatot megtanulni! Egyrészt azért, mert egy részét úgy sem használjátok, és ezért szimplán nem tanuljátok meg, másrészt, mert nem lesz rá elég tp, hogy megtanuld. Szóval közel sem fog tudni a karaktered ennyi varázslatot, szerintem maximum az lenne jó ötlet, ha a játékos állíthatná be, milyen sorrendben legyenek a listában felsorolva a varázslatok! (csak ugye ez megint egy lényegében fölösleges adattárolás a szerveren, és újabb adatokat kell küldenie a szervernek => lassul a játék...De persze lehetne mondjuk ezt VIP tagsához kötni... :) ) |
Quote:
Mivan? Nem a kepernyore kell irni, tudod, a billentyuzeteden van 1-es gomb, ott felul. Azt megnyomod, 'oszt villamcsap... Ne legyetek mar ennyire ertetlenek. :) (Tovabbmenve nem csak varazslatokat hanem pl akciokat is lehetne rajuk bindelni, pl kereses, meditalas, rugas, stb....) |
Quote:
Hmm...lehet megártott a php, hogy a gombokra, máris submit inputokat képzelek el :D Akkor viszont kifejezetten tetszik az ötlet :o |
Máris látom, hogy klánfórumra be akarod írni, hogy 12-ig ebédelsz, erre a haverra rányomsz egy villámlást az 1-es miatt, és egy energiaszívást a 2-es miatt. :D
|
Quote:
F1F2-ig csak nem ebedelek.... :D (Amugy meg amikor textet irsz, nyilvan ennek automatikusan ki kellene kapcsolodnia....) :) |
Quote:
|
Quote:
De az F1 - F12 viszont jó ötlet ez esetben :) |
Quote:
:) |
Egy kis csata probléma: http://bimmbimm.hu/mud/csata2.jpg Az úgy történt hogy volt 1 db őr azon a mezőn, odamentem, megtámadtam. Nem jelent meg az őr az ellenfelek között, de a "többiek" résznél sem. Ha pl földrengést nyomtam, kiírta hogy nem harcolok senkivel. Csak az őr támadott, én nem. (semmi vágás vagy ilyenek) Kiléptem beléptem, folytatódott a "csata" de nem változott semmi. Ezután baloldalt újra rákattintottam az őrre, és megtámadtam, ekkor rendesen elkezdődött a csata. (és persze legyőztem:)) Szerk: Még annyi hogy mikor megtámadtam újra, a csatalogban nem írta ki hogy megtámadtam az őrt. |
Quote:
(Egyébként gyorsváltáshoz a varázslatok között lehet használni a kezdőbetűjét jelenleg is.) |
Remy ötletét támogatom!
Amúgy meg ha úgy nyomsz F1 et hogy nincs a flash-en a fókusz akkor meg kapsz egy böngésző súgót:D De szerintem jó 5let:) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Frissítés...
Ami változott:
Köszi. |
Kapott mindenki egy újabb tanulási könnyítést, remélem nem szórjátok el felesleges dolgokra. :D
|
Quote:
|
Elvi kérdés...
Mostanra már remélem mindannyian kitapasztaltátok a klán-lét örömeit, és a klánvárosokat. Egy régebben felmerült, azóta elfekvő kérdést hoznék most elő, éspedig a falakat. :) Jelenleg a klántagok rá tudnak menni a falakra (gyakorlatban felmászhatnak rá), míg a nem klántagok nem. Alternatív lehetőség, hogy a klántagok se mászhassanak rá a falra, mindenképp kelljen rendes közlekedési lehetőséget biztosítani a klánvároson belül. Ha így marad, az ugye jó, mert létre lehet hozni a városon belül elzárt részeket, amiket csak a klántagok érhetnek el. Ha megváltozik (és nem lehet a klántagoknak sem felmászni a falakra), az szintén jó, mert nem lehet titkos részeket létrehozni a klánvárosban, amik csak egy-egy ostrom falbontásai után válnak elérhetővé a többiek számára. Ki mit gondol erről? |
Quote:
Az ostromnál, meg mondjuk pár perc alatt le lehetne rombolni ezeket a kapukat :) (mondjuk fele olyan erősek, mint egy normál épület)... |
Quote:
Például, ha van a klánnak egy piaca, ahol szándékosan adnak át egymásnak dolgokat, akkor az nem jó ha más is betud menni, és az sem ha a klántagok nem tudnak, mert körülveszik fallal. |
Dus kapus rendszere nem rossz, de ha nem megoldható, akkor inkább a jelenlegi állapot, azaz a klántagok tudjanak a saját városukban falra mászni. :)
Ha mégis változik, és mindenkinek elérhető lesz a falon mászkálás, akkor legalább tanulási opció legyen a falmászás, ami engedi az idegen városok falának átjárhatóságát. :) |
Frissítés...
Ami változott:
|
Quote:
|
Quote:
Nincs szükség védett piacra, ennyi nehezítés belefér pláne, hogy van /az újaknak lehet / "raktárháza", teljes biztonságban tudva a féltett kincseket vagy nyerset, stb. off A mostani állapot a tökéletes versenyről vallott elveimmel is teljesen ellenkező .:D |
Quote:
|
Quote:
Ha nem lesz akkor erre nagyon jó a klánpiac :) |
Felmerült, hogy ha már abban a kis tócsaszerűségben halászni lehet, akkor inni is lehessen. :)
A Temetkezési szigeten csak olyan van. Vagy direkt szomjaztatás a cél? :) |
Quote:
|
Quote:
Hacsak a cél nem az, hogy ne legyen ott víz. |
Quote:
|
Ezt sem írom egyelőre az új területekhez, mert még csak maga a térképalap van meg, mobok, tárgyak és küldetések nélkül...
Bekerült Ildi szigete, ez a Dus szigetétől északra, a temetkezési szigettől nyugatra található. Rajta obeliszk, érdemes meglátogatni. :) |
Kis szellemsziget Ny-i oldalán a tenger sekély és mély részének elválasztása kissé el van rontva :)
|
Quote:
|
Még mindig függőben...
|
Quote:
Dupla meghalást még nem tapasztaltam, bár nem szoktam túl gyakran meghalni :D |
Betelepítésre kerültek a genetikailag kifejezetten erre a célra kifejlesztett egyedek az "Ildi szigete" fedőnevű telepre.
És ha már ott jártok, akkor van ott egy küldi is. :) |
Ha úgyis nézegetitek az új mobokat, akkor ne feledjétek, hogy tesztelendő a dupla meghalás továbbra is. Hátha sikerül vele összefutni.
|
További küldik holnap, ha van valami rövid... Ha nincs, akkor hétfőn...
|
All times are GMT +1. The time now is 07:09. |