![]() |
nagyon megy most a pénzből személyiséget vásárlás itt külsőn. eRepunlikon lehet venni pénzért olyan dolgokat, amik erősen befolyásolják egy csata kimenetelét. meg is jelent egy cikk, ami ezt nyiltan fel is vállalja:
Quote:
ez a cikk is közrejátszott a most folyó admin vs játékos lázadásnak. teljesen más: jah és vannak küldetések, amiben különböző dolgokat kell csinálni. az egyikben 10 meghívott játékost kell összegyüjteni. nekem még hiányzik pár! ha valaki tudna segíteni, annak nagyon tudnék örülni. |
Melyikben kéne segiteni?
|
Quote:
|
kérd meg a klánban lévö embereket,én is azt csináltam :D
|
|
You have succesfully moved Transilvania, Hungary.
:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D::D:D:D:D |
Quote:
|
|
Quote:
|
Quote:
|
ezt mondja a hadügyi közlöny:
Quote:
engem tutira leütnek, mert erre most nem költök többet. :) |
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Ja láttam h. pirosban ütsz:D Én ütöttem gyorsan ott egy ch medált összesen 15 gold visszajött 2bh meg egy ch. Aznap valami iszonyat sokat költöttem elötte ugye bukarestre is,de nembaj:D |
|
Lassan elkezdhetjük forgatni a "Románia, én így szeretlek!" című valamit...
|
|
Huhú! Újra miénk Bánát! Ez az fiúk, így tovább ;)
|
Hirtelen felindulásból regelnék egyet, hátha megszeretem :) Régiónak mely területet válasszam?
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Elvileg regelve vagyok :eek: csak kínai a polgárom o.O Hogyan tudok Magyarországra kerülni?
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Szamóka köszi a jegyet :) megnövök meghálálom :)
|
Ha ki tudsz lépni a melóhelyedről, tedd meg! :) Ajánlhatok neked melót. :) Ja, és ha magyar célgben dolgozol majd, mindig 100-as wellnessel :)
|
Quote:
|
Quote:
(Bár a kínai cégesnek nem feltétlenül kell profitot termelni :), és ha rosszul melózol, lehet ki is rúg.) |
olyan hülyén érzem magam... Több pénzt ne öljetek belém, mert nemtudom hogy meddig fogok játszani, és hogy megérem-e a pénzetek :D
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 23:06. |