![]() |
Quote:
|
Én meg adtam a szokásosat! :)
1körrel hamarabb mentem ki teljes sereggel :D És előtte még a távol se sikerült, és vissza is kaptam 2 sereget, amit meg nem védhettem... Pedig most minden jól ment....az elején :o Grat Alex |
Ati, akkor hétvégére párbaj?
|
Quote:
|
Quote:
Nekem mindenesetre inkább meghozta a kedvem. Nyilván most lehetek a legtávolabb az arcoskodástól, de ennyire nem gondolom rossznak, tehetségtelennek, vagy hasonlónak magam; közben belekerültem egy rossz spirálba, nyilván nem véletlen, de onnan már nem bírtam kimászni, hiába erőlködtem :(:( De szívesen fogadok tippeket, akárkitől, de a lényeg, hogy inkább megjött a kedvem a következőhöz, persze nem boxzsák szerepben :D Persze az is lehet, hogy az első párbajt nem mindjárt a legjobb hódítónak szóló versenyben kellett volna játszani :D:D:D |
Quote:
Bocs, de ez annyira jellemző lenne :D:D |
Quote:
|
21:45ig tökéletes játszma aztán hanyatlás:)
Mondjuk mekkora szívás már most sem térek magamhoz. 21:45után nem figyeltem egyáltalán 30perc múlva kiijesztettem valaki seregét de végül is fölöslegesen. 66ezerszer átképeztem toliztam, variztam áldottam az eget miközben top1 voltam sok hekivel épen újabb lóképzést terveztem de beszívtam és abbahagytam. Aki nem kockáztat nem is nyer, de könnyen bukik. Amikor meg elmentem belöktem egy hadseregnyi íjat de rájöttem nem jól csináltam mert elment egy rész és tornyot se építettem. Az ágyamból már nem volt kedvem visszajönni így egy kis ingyen föld is lettem. Nem tudom mi volt ,mert én tévhitben toltam le a párbajt:D:D:D:D:S |
Vonnak csinálhatnátok Ti régebbi párbajosok, egy topicot, külön 1 órás, 2 órás, stb párbaj stratégiákkal. Én is szívesen venném :rolleyes:
Így legalább ha valaki szeretne elkezdeni párbajozni, akkor nem az lesz, hogy elmegy párbajozni, majd csalódik egy nagyot, mert fogalma sincs milyen faj/személyiség, miből-mennyi, mit építsen, stb. |
Közben 2 topic is elkészült :D
Arra gondoltam, hogy vasárnap délelőttre, vagy szombat délutánra, esetleg estére, szerveznék egy 1 vagy 2 órás gyakorló párbajt. Volna kedvetek jönni rá? |
Szombaton raerek :)
|
Ati, 2. párbaj holnap vagy vasárnap?
|
Quote:
Valamikor délelőtt fogom csak beregelni a párbajt, mert most szabin vagyok. De persze csak ha vannak még jelentkezők :rolleyes: |
A mostani forduló második párbaja vasárnap 10 órára meghirdetve.
Jelentkezők elfogadása csak minimum 5 olyan jelentkező esetén, akik már szereztek pontot a mostani párbajsorozaton. Ellenkező esetben ez a párbaj máskor kerül megrendezésre. Jelentkezési határidő szombat este, a vasárnap reggeli jelentkezőket már nem biztos, hogy módomban lesz figyelembevenni. |
1 Attachment(s)
Összesített eredmények a negyedik forduló első párbaja után mellékelve.
|
Quote:
|
Quote:
A végére meg kellene egy szuperpárbaj :) |
Quote:
|
Még 3 ember kellene vasárnapra...
|
2:)
(rövid) |
Ha így haladunk minden induló pontot kap
|
Arról lehet szó, hogy ha nincs elég jelentkező, akkor is el legyen fogadva a nevezés, csak nem számít majd be versenybe?
Gyakorlásnak jó lesz... De csak jön még 2 ember |
Quote:
Egyébként lehet én is megyek:) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Este leülök a számológéppel aztán tolok fejben egy 4órás menetet:D:D:D |
Quote:
Nekem, egyszerű mezei párbajozgatónak nem megy ilyen könnyen. Még számológépem sincs. |
Quote:
|
Quote:
Szeptemberbe meg lesz ennek a kézzel fogható bizonyítéka is;) ( Igazad van a számológép sem fontos, mert az első 3óra megy nélküle is:D:D:D) |
Pool Te nem akarsz hozzászólni a párbaj stratégiák topichoz?
|
Quote:
meg nekem semmi stratom nincs soha bye |
Megvagyunk 5-en
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Gyere Hex... |
Quote:
de ha kell olyan, akinek van pontja, írjatok zöldet és mképpen megyek és becsülettel végig nyomom, nem ingyen földként fogom végezni, ennyit tudok ígérni :) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 22:33. |