Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Bővített fórumok (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=3047)

J.Ati 08-04-2008 22:44

Itt egy hsz. Atitól!
Ezt még javaslom,hogy olvasd el KPeti999.

http://forum.hodito.hu/showpost.php?...89&postcount=1

Legalább tudod,hogy melyik fórumra kitől kell meghívót kérni.

Valezius 08-04-2008 23:11

Quote:

Originally Posted by KPeti999 (Post 185468)
üdv mindenkinek!
az a helyzet hogy nyaralni voltam másfél honapig és nemigazán jutottam gépközelbe ezalatt. mikor elmentem akkor az új forumrendszer durván 3 napja élt. ha valakinek van egy kis ideje-türelme, megtenné hogy összegzi pár mondatban mi sült ki ebből végeredményként? előre is kösz:)
tudom hogy vissza is olvashatnék akár, de az beletelne pár orába...:(

Tudom elég meglepő ennyi idős tagság után, de esetleg arra nem gondoltál, hogy a fontos bejelentések között Ati már összefoglalta a lényeget?:eek:

KPeti999 08-05-2008 13:38

kösz a segítségeket, mostmár nagyjából képbe vagyok:)

Remedy 09-05-2008 19:56

Normalis az, hogy egy nyilvanos forumrol veglegesen kitiltson egy gyerek? Igen, gyerek. Miert is? Mert annyit irtam, hogy nem erdekel a magyarazkodasa. (meg csak etikettet sem sertettem)

Ez plane annak fenyeben vicces, amikor egy mondatommal tobbet segitek, mint amit O 1 oldal alatt ir.

Magyarazat, hogy ez az o foruma? Nem varhatnank el egy minimalis felnottseget emberektol, ha mar nyilvanos forumrol van szo?

Ati 09-05-2008 20:11

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 189647)
Normalis az, hogy egy nyilvanos forumrol veglegesen kitiltson egy gyerek? Igen, gyerek. Miert is? Mert annyit irtam, hogy nem erdekel a magyarazkodasa. (meg csak etikettet sem sertettem)

Ez plane annak fenyeben vicces, amikor egy mondatommal tobbet segitek, mint amit O 1 oldal alatt ir.

Magyarazat, hogy ez az o foruma? Nem varhatnank el egy minimalis felnottseget emberektol, ha mar nyilvanos forumrol van szo?

Ezért van, illetve lehet több nyilvános fórum, hogy ne legyenek olyanok összezárva, akik nem bírják egymást. Ennek fényében ez teljesen normális.

Remedy 09-05-2008 20:24

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 189648)
Ezért van, illetve lehet több nyilvános fórum, hogy ne legyenek olyanok összezárva, akik nem bírják egymást. Ennek fényében ez teljesen normális.

Ja, ertem, azt hittem egy forum, ha mar nyilvanos, minimalis felnottseget feltetelez a moderatorokrol, egy ugynevezett "higher standard" viselkedesben is talan elvarhato lenne toluk. De akkor ezekszerint tevedtem.

vityu 09-05-2008 20:28

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 189647)
Nem varhatnank el egy minimalis felnottseget emberektol, ha mar nyilvanos forumrol van szo?

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 189648)

Nyilvános fórumról lévén szerintem teljesen nem normális ez. Minden új regisztrált használhatja, akkor is ha nem akarja. Nem hiszem, hogy normális lenne kitiltani valakit csak azért, mert nem jönnek ki jól. Erre valók a privát fórumok, de egy nyilvánoson had írjon már az aki akar!!! Ha sérti a fórum etikettet, akkor tiltsák ki, de más esetben ne.
Jó lenne, ha onnan úgy lehetne kirakni valakit végleg, hogy egy pár körös fórumos kitiltás mellett menne egy etikett sértő jelentés az adminok felé. És az admin döntse el, hogy ki lehet-e tiltani vagy sem.
Azért bele kell gondolni, hogy egy elvileg bárki által használható fórumról van szó!!!

Dragi 09-05-2008 20:31

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 189651)
Nyilvános fórumról lévén szerintem teljesen nem normális ez. Minden új regisztrált használhatja, akkor is ha nem akarja. Nem hiszem, hogy normális lenne kitiltani valakit csak azért, mert nem jönnek ki jól. Erre valók a privát fórumok, de egy nyilvánoson had írjon már az aki akar!!! Ha sérti a fórum etikettet, akkor tiltsák ki, de más esetben ne.
Jó lenne, ha onnan úgy lehetne kirakni valakit végleg, hogy egy pár körös fórumos kitiltás mellett menne egy etikett sértő jelentés az adminok felé. És az admin döntse el, hogy ki lehet-e tiltani vagy sem.
Azért bele kell gondolni, hogy egy elvileg bárki által használható fórumról van szó!!!

Te tudod az előzményeket ? meg mindent hogy mi hogy történt ? Mert engem mielőtt véleményt alkotok érdekelne hogy hogy is történt ez a mdolog meg miért történt a kizárás mi volt a kirobbantó ok ?

vityu 09-05-2008 20:35

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 189652)
Te tudod az előzményeket ? meg mindent hogy mi hogy történt ? Mert engem mielőtt véleményt alkotok érdekelne hogy hogy is történt ez a mdolog meg miért történt a kizárás mi volt a kirobbantó ok ?

Én abból indultam ki, amit Remy mondott. És nem is Remy problémájáról írtam, hanem az egész végleges kitiltásos rendszerről nyilvános, BÁRKI által használható fórumokban!
Először tanuld meg értelmezni a hozzászólásomat, majd csak utána hordj le! (Remyt és a helyzetét bele sem írtam!)
Köszi!

Ati 09-05-2008 20:43

Azt gondolom, hogy ha valaki folyamatosan kötözködik egy fórumon, akkor teljesen normális, hogy kiteszik onnan. És valljuk be, most nemigen történt más. És ez így van rendjén. Attól, hogy egy fórum nyilvános státusszal rendelkezik, még nem "kössünk bele mindeknibe, mert itt szabad" fórum. Ezért született az új fórumrendszer, és pontosan úgy működik, ahogy működnie kell.

Remedy 09-05-2008 20:46

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 189655)
Azt gondolom, hogy ha valaki folyamatosan kötözködik egy fórumon, akkor teljesen normális, hogy kiteszik onnan. És valljuk be, most nemigen történt más. És ez így van rendjén. Attól, hogy egy fórum nyilvános státusszal rendelkezik, még nem "kössünk bele mindeknibe, mert itt szabad" fórum. Ezért született az új fórumrendszer, és pontosan úgy működik, ahogy működnie kell.

Ati, ez nagyon tavol all a valosagtol, ne is haragudj. :) (marmint hogy en csak folyamatosan kotozkodtem)

Debilke 09-05-2008 21:00

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 189655)

Mikor egy moderátor azt mondja, hogy ez az én fórumom, és úgy döntök, hogy kitiltok valakit, akkor nyilvános fórum lévén nem ártana talán betartani, hogy figyelmeztetem, aztán kap x kört, majd utána még többet... én olyat még nem láttam Tőled Ati, hogy nem bírom az arcod, akármit is írtál, azt kötekedésnek veszem, mert rossz napom van, és viszlát...
Ez egy nyilvános fórum, kezdőknek... ahol, a modik egyik része azt mondja, hogy nincs időm a kezdőkre, ezért a kezdők kérésére nem válaszol, a másik modi, szintén nem válaszol, csak ritkán, de ha valaki elküldi a kezdőt súgót olvasni, akkor nagyon mérges lesz, hogy ez a fórum nem azért van, hogy a kezdőt elküldjék súgót olvasni... de érdemben azért ritkán segít... Remy nem is egyszer segített, összességében talán többször is mint a modik... erre, jön egy kedves modi, aki úgy találja, hogy Remy bunkó, és fogja magát és kitiltja arról a fórumról... aztán saját maga is leírja, hogy tök mindegy mert ez a fórum amúgy sem létezik már sokáig... hát tényleg, ez így aztán tök normális...

Debilke 09-05-2008 21:03

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 189652)

mivel gőzöd sincs mi történt, sztem Te se nagyon szóld le Vityut... bár elhiszem, újra egy alkalom, ahol Remynek beszólhatsz, vagy mutogathatod az ujjacskáidat... de tényleg jó lenne, ha csak akkor minősítenél bárkit, ha fogalmad lenne arról, hogy mi történt...

Tsobi 09-05-2008 21:06

Quote:

Originally Posted by Debilke (Post 189659)
... én olyat még nem láttam Tőled Ati, hogy nem bírom az arcod, akármit is írtál, azt kötekedésnek veszem, mert rossz napom van, és viszlát...

Akkor én sokatlátott embernek számítok :D:D

Dragi 09-05-2008 21:08

Quote:

Originally Posted by Debilke (Post 189661)
mivel gőzöd sincs mi történt, sztem Te se nagyon szóld le Vityut... bár elhiszem, újra egy alkalom, ahol Remynek beszólhatsz, vagy mutogathatod az ujjacskáidat... de tényleg jó lenne, ha csak akkor minősítenél bárkit, ha fogalmad lenne arról, hogy mi történt...

köszönjük Emese! :)

Debilke 09-05-2008 21:20

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 189664)
köszönjük Emese! :)

kicsi sárkány... kicsi IQ, kicsi tánc? :p

Ati 09-05-2008 21:21

Ez az, ami a belső fórumon már nem zajlik. Mennyivel békésebb.

Dragi 09-05-2008 21:23

Quote:

Originally Posted by Debilke (Post 189675)
kicsi sárkány... kicsi IQ, kicsi tánc? :p

Ha maga mondja biztos úgy van kedves Emese :)

Dragi 09-05-2008 21:24

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 189677)

Én tök békés vagyok Ati :)))

Tsobi 09-05-2008 21:28

Ha jól emlékszem,akkor időnként felül van/lesz vizsgálva,hogy a nyilvános fórumok moderátorai mennyire felelnek meg az elvárható szintnek. Feltételezem,hogy ha többekben felmerül a kérdés egy moderátor személyével és ténykedésével kapcsolatban,akkor ez Ati figyelmét sem kerüli el és saját belátása szerint javít vagy nem javít a dolgon.

Hajrá Baglyok!! :p

Redback 09-05-2008 21:33

Quote:

Originally Posted by Matador (Post 189683)
Ha jól emlékszem,akkor időnként felül van/lesz vizsgálva,hogy a nyilvános fórumok moderátorai mennyire felelnek meg az elvárható szintnek. Feltételezem,hogy ha többekben felmerül a kérdés egy moderátor személyével és ténykedésével kapcsolatban,akkor ez Ati figyelmét sem kerüli el és saját belátása szerint javít vagy nem javít a dolgon.

Hajrá Baglyok!! :p

Ugye velem eddig semmi baj?:O

Tsobi 09-05-2008 21:35

Quote:

Originally Posted by Redback (Post 189686)
Ugye velem eddig semmi baj?:O

A Te időd lejárt :D Csak egy maradhat :)

Debilke 09-05-2008 21:40

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 189677)

Egyetértek.. belső fórumon sikerül elkerülnünk egymást... de továbbra sem értem, hogy olyan témához, amiről gőze sincs miért kell hozzászólnia? ha legalább építőjellegű lenne, elfogadnám, de csak azért, hogy kötekedhessen.... ?

Dus 09-06-2008 20:21

Én meg, mint már belsőn is írtam párszor, ezen teljesen feleleges vitatkozni...
Remy tényleg kicsit sértő stílusban beszélt, legalábbis velem szemben, de a témát most nem hoznám ki, DE:
Ettől még egy végleges kitiltást nem érdemelt!
Én 72 óránál nem adtam volna többet, pedig azon kívül, hogy engem megsértett, még a modinak is beszólt, amit nehéz elviselni :)

És akkor most kérem szépen a lefele mutató újakat, merthogy milyen ember vagyok, hogy itt szídom Remyt, de nem adtam volna neki nagy büntit :D

Druida 09-06-2008 21:07

én csak azt szeretném kérni, hogy plz küldözgessetek nekem meghívókat 532719 orimba, mert csak 3 fórumon vagyok, és ezeken alig van élet, szeretnék máshova is írogatni...
úgyhogy plz modik küldjetek meghívókat! köszönöm.

Ati 09-06-2008 21:09

Quote:

Originally Posted by Druida (Post 189858)
én csak azt szeretném kérni, hogy plz küldözgessetek nekem meghívókat 532719 orimba, mert csak 3 fórumon vagyok, és ezeken alig van élet, szeretnék máshova is írogatni...
úgyhogy plz modik küldjetek meghívókat! köszönöm.

Szerintem egyszerűbb lenne, ha Te írnál nekik. Van yge külön téma itt a külsőn, ahol jópár fórum moderátora meg van adva.

Druida 09-06-2008 21:11

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 189859)
Szerintem egyszerűbb lenne, ha Te írnál nekik. Van yge külön téma itt a külsőn, ahol jópár fórum moderátora meg van adva.

oksi köszi, ha szépen megkérlek a téma címét megadnád?:o

Ati 09-06-2008 21:12

Quote:

Originally Posted by Druida (Post 189862)
oksi köszi, ha szépen megkérlek a téma címét megadnád?:o

Ha jól emlékszem, akkor "Fórumok". De legalábbis valami hasonló.

Ati 09-06-2008 21:13

Ah, meg is van. Egy felkiáltójeltől eltekintve még a címére is jól emlékeztem. :)

http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=3049

Druida 09-06-2008 21:32

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 189864)
Ah, meg is van. Egy felkiáltójeltől eltekintve még a címére is jól emlékeztem. :)

http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=3049

köszönöm, már küldözgettem is a züldeket mindenfelé :rolleyes:

Druida 09-07-2008 09:24

írtam mindenhova zöldet, de csak egy helyre kaptam meghívót...
hmm :rolleyes:

Dus 09-07-2008 09:33

Quote:

Originally Posted by Druida (Post 189895)
írtam mindenhova zöldet, de csak egy helyre kaptam meghívót...
hmm :rolleyes:

Talán, mert mások még nem olvadták az üzit ;)
(tudod, vannak akik nem napi 25 órát Hódítóznak...)

Inkább gyere Te is IC fórumra :p

Redback 09-08-2008 18:52

Ati olyanra nincs lehetőség hogy egy fórumot áthelyezzünk egy másik országra?

Tsobi 10-08-2008 15:20

Quote:

Originally Posted by Ati
Megszülettek az első nyilvános belső fórumok.

Normál csoport fórumai:

Kezdők fóruma...
Meghívó kérhető: 538115, 455305, 393344

Éjjeli Bagoly 00-06
Meghívó kérhető: 442281, 271973, 312927, 478906

Anarchista csoport fóruma:

Anarchista Központ
Meghívó kérhető: 194614, 361772, 273025, 232710, 129176, 84947, 188170, 144804, 14203, 295188, 524357, 443600, 311753, 225969, 200406, 179973, 3713, 539410, 520000, 156977, 141203, 256594, 545362

Az anarchista csoport nyilvános fórumán ezentúl megjelenik a vérdíjjáték reggeli összefoglalója, valamint áthelyezések után az összesítő lista az áthelyezett országokról.

A fenti fórumlista természetesen még bővülhet. Aki a nyilvános státuszra szeretne jelentkezni, az az előzőekben leírtak szerint járhat el.

A nyilvános fórumok státuszai mikor lesznek/voltak felülvizsgálva? Vagy ez egy folyamatos ellenőrzés keretében működik?

Ati 10-08-2008 21:49

Quote:

Originally Posted by Matador (Post 193103)
A nyilvános fórumok státuszai mikor lesznek/voltak felülvizsgálva? Vagy ez egy folyamatos ellenőrzés keretében működik?

Akkor van felülvizsgálva, ha sok probléma adódik az adott fórummal, ami nincs orvosolva. Jelenleg ilyen nincs.

Tsobi 10-08-2008 22:52

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 193120)
Akkor van felülvizsgálva, ha sok probléma adódik az adott fórummal, ami nincs orvosolva. Jelenleg ilyen nincs.

Értem,köszi :)

Tsobi 02-24-2010 17:56

Jól sejtem azt, hogy a játékon belül elszenvedett sérelmek generálta játékon kívüli fenyegetések, mint pl. elmegyünk hozzád... vagy hamarabb találkozunk, mint szeretnéd (bevallottan személyes találkozásra utalva) az új fórumrendszerben sem minősülnek elfogadhatónak, ugye?

Gondolok itt arra, hogy régen ezek az emberek 'nem kívánatos játékos' -nak lettek minősítve, ami az azonnali törlésükkel járt.

Előre is köszönöm a választ! :)

Ati 02-24-2010 18:00

Quote:

Originally Posted by Tsobi (Post 241950)
Jól sejtem azt, hogy a játékon belül elszenvedett sérelmek generálta játékon kívüli fenyegetések, mint pl. elmegyünk hozzád... vagy hamarabb találkozunk, mint szeretnéd (bevallottan személyes találkozásra utalva) az új fórumrendszerben sem minősülnek elfogadhatónak, ugye?

Gondolok itt arra, hogy régen ezek az emberek 'nem kívánatos játékos' -nak lettek minősítve, ami az azonnali törlésükkel járt.

Előre is köszönöm a választ! :)

A fórum gazdája dönti el, hogy ez a fajta megnyilvánulás mennyire elfogadható az adott fórumon.

Redback 04-30-2011 22:58

Azt meg lehet kérdezni, hogy a W-sek fórumával mi történt?

Remedy 04-30-2011 23:10

Quote:

Originally Posted by Redback (Post 286464)
Azt meg lehet kérdezni, hogy a W-sek fórumával mi történt?

Gondolom sokaig nem irtunk ra, igy automatikusan torlodott...

Kar erte.

All times are GMT +1. The time now is 02:16.