![]() |
Itt egy hsz. Atitól!
Ezt még javaslom,hogy olvasd el KPeti999. http://forum.hodito.hu/showpost.php?...89&postcount=1 Legalább tudod,hogy melyik fórumra kitől kell meghívót kérni. |
Quote:
|
kösz a segítségeket, mostmár nagyjából képbe vagyok:)
|
Normalis az, hogy egy nyilvanos forumrol veglegesen kitiltson egy gyerek? Igen, gyerek. Miert is? Mert annyit irtam, hogy nem erdekel a magyarazkodasa. (meg csak etikettet sem sertettem)
Ez plane annak fenyeben vicces, amikor egy mondatommal tobbet segitek, mint amit O 1 oldal alatt ir. Magyarazat, hogy ez az o foruma? Nem varhatnank el egy minimalis felnottseget emberektol, ha mar nyilvanos forumrol van szo? |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
Jó lenne, ha onnan úgy lehetne kirakni valakit végleg, hogy egy pár körös fórumos kitiltás mellett menne egy etikett sértő jelentés az adminok felé. És az admin döntse el, hogy ki lehet-e tiltani vagy sem. Azért bele kell gondolni, hogy egy elvileg bárki által használható fórumról van szó!!! |
Quote:
|
Quote:
Először tanuld meg értelmezni a hozzászólásomat, majd csak utána hordj le! (Remyt és a helyzetét bele sem írtam!) Köszi! |
Azt gondolom, hogy ha valaki folyamatosan kötözködik egy fórumon, akkor teljesen normális, hogy kiteszik onnan. És valljuk be, most nemigen történt más. És ez így van rendjén. Attól, hogy egy fórum nyilvános státusszal rendelkezik, még nem "kössünk bele mindeknibe, mert itt szabad" fórum. Ezért született az új fórumrendszer, és pontosan úgy működik, ahogy működnie kell.
|
Quote:
|
Quote:
Ez egy nyilvános fórum, kezdőknek... ahol, a modik egyik része azt mondja, hogy nincs időm a kezdőkre, ezért a kezdők kérésére nem válaszol, a másik modi, szintén nem válaszol, csak ritkán, de ha valaki elküldi a kezdőt súgót olvasni, akkor nagyon mérges lesz, hogy ez a fórum nem azért van, hogy a kezdőt elküldjék súgót olvasni... de érdemben azért ritkán segít... Remy nem is egyszer segített, összességében talán többször is mint a modik... erre, jön egy kedves modi, aki úgy találja, hogy Remy bunkó, és fogja magát és kitiltja arról a fórumról... aztán saját maga is leírja, hogy tök mindegy mert ez a fórum amúgy sem létezik már sokáig... hát tényleg, ez így aztán tök normális... |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Ez az, ami a belső fórumon már nem zajlik. Mennyivel békésebb.
|
Quote:
|
Quote:
|
Ha jól emlékszem,akkor időnként felül van/lesz vizsgálva,hogy a nyilvános fórumok moderátorai mennyire felelnek meg az elvárható szintnek. Feltételezem,hogy ha többekben felmerül a kérdés egy moderátor személyével és ténykedésével kapcsolatban,akkor ez Ati figyelmét sem kerüli el és saját belátása szerint javít vagy nem javít a dolgon.
Hajrá Baglyok!! :p |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Én meg, mint már belsőn is írtam párszor, ezen teljesen feleleges vitatkozni...
Remy tényleg kicsit sértő stílusban beszélt, legalábbis velem szemben, de a témát most nem hoznám ki, DE: Ettől még egy végleges kitiltást nem érdemelt! Én 72 óránál nem adtam volna többet, pedig azon kívül, hogy engem megsértett, még a modinak is beszólt, amit nehéz elviselni :) És akkor most kérem szépen a lefele mutató újakat, merthogy milyen ember vagyok, hogy itt szídom Remyt, de nem adtam volna neki nagy büntit :D |
én csak azt szeretném kérni, hogy plz küldözgessetek nekem meghívókat 532719 orimba, mert csak 3 fórumon vagyok, és ezeken alig van élet, szeretnék máshova is írogatni...
úgyhogy plz modik küldjetek meghívókat! köszönöm. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Ah, meg is van. Egy felkiáltójeltől eltekintve még a címére is jól emlékeztem. :)
http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=3049 |
Quote:
|
írtam mindenhova zöldet, de csak egy helyre kaptam meghívót...
hmm :rolleyes: |
Quote:
(tudod, vannak akik nem napi 25 órát Hódítóznak...) Inkább gyere Te is IC fórumra :p |
Ati olyanra nincs lehetőség hogy egy fórumot áthelyezzünk egy másik országra?
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Jól sejtem azt, hogy a játékon belül elszenvedett sérelmek generálta játékon kívüli fenyegetések, mint pl. elmegyünk hozzád... vagy hamarabb találkozunk, mint szeretnéd (bevallottan személyes találkozásra utalva) az új fórumrendszerben sem minősülnek elfogadhatónak, ugye?
Gondolok itt arra, hogy régen ezek az emberek 'nem kívánatos játékos' -nak lettek minősítve, ami az azonnali törlésükkel járt. Előre is köszönöm a választ! :) |
Quote:
|
Azt meg lehet kérdezni, hogy a W-sek fórumával mi történt?
|
Quote:
Kar erte. |
All times are GMT +1. The time now is 02:16. |