![]() |
Quote:
|
Hülyeséget kihagyom most :)
Rosszul emléxem hogy a régebbi Xman filmekben is (szinkronosban) Farkasnak szólították Logant? |
Quote:
|
Quote:
*azé nem mert így eredetibb, nem rontják el a rosszul átvett hangeffektekkel, stb stb stb |
Gondolom, azért fordították Farkasnak mert az átlag nézőnek fogalma nem lenne, mi az a rozsomák.
De akkor már azon is csodálkozhatnánk hogy a "The Crow" miért "A Holló" lett, amikor a crow varjút jelent. De ebben az esetben elég nyilvánvaló a magyarázat, Varjú néven nem lett volna olyan tökös a karakter :D |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
hogy állapítják meg, hogy ki kerül kit? :) (természetesen a kérdés költői) az igaz, hogy medvét támadni kispályás dolog, én is akármikor elvenném a medve kajáját, ha lenne adamantium karmom :D a második után már a medve ajánlaná fel :) |
Quote:
|
A békés harcos útja (Peaceful warrior)
Dan Millman igaz története az életről és a küzdésről. A lehetetlen csak a fejben dől el és nem a környezeti hatásokban. Ajánlom mindenkinek. Chihiro szellemországban 2001 legjobb animációs filmje az Oscar szerint. Kedves, meg majdnem aranyos mese, de nem értem miért lett Oscar. Egyszer meg lehet nézni. |
Get Smart (2008)
http://port.hu/zsenikem_-_az_ugynok_...2&i_topic_id=2 nem csupasz pisztoly bárgyúságú, kikapcsolódásképpen nézhető akció-vígjáték pár szellemes jelenettel és szöveggel (lehetőleg angolul nézd!) |
Hihetetlen. Nem hiszek a szemeimnek.
A Pixar megint alkotott, a Wall-E után. És ezúttal sem akármilyent. Imdb-n 9-es az átlagértékelés. Az Up-ról van szó. Már nagyon várom, hogy megnézhessem. :) |
Mostanság senki nem néz filmet?
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
The Big Bang Theory -t egyébként. visítok a röhögéstől, általában. :D:D:D Sheldon a kedvencem. Irtó jó fej. Szó szerint. :D:D |
A Törvény Gyilkosa a két öregtől, aki a favorit is egyben.
Al Pacino és Robert De Niro :) Valkür Elveszve Mexicoban - jó kis vígjáték |
Quote:
|
Quote:
|
Terminator: Salvation
Nekem annyira nem tetszett. A film folytatása és John Connor "atyaúristen"-né tevése. Guess who: A csajom apja ideges A fekete lány megismerkedik egy fehér sráccal és mikor kapcsolatuk komolyra fordul bemutatja fehér ellenes apjának. Vígjáték, tele közhelyes és helyzetkomikummal. Siegfried: A baromarcú lovag: A Nibelung-ének paródiája Csajozós film: A Randiguru paródiája Immortal: Halhatatlanok: 10 perc után kikapcsoltam annyira unalmas volt. Penge 1-2 |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Eredeti nyelven van meg,feliratot sem találtam még hozzá. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Az Immortal című filmet megnéztem, mivel én ezt már láttam egyszer régebben...nem nagy durranás, és hát ugyebár igen légből kapott dolog. 18 éves szűz, hát nem is tudom, nekem kicsit sablonos :) Végítélet: akcióban nincs hiány, de nem lesz a kedvenc filmem :) Hát ezeket néztem mostanában :) |
Quote:
|
Tegnapra nekünk is sikerült egy T4 mozizást összehozni a haverokkal.
Szerintem teljesen rendben van a film (leszámítva a végét, aminek igazából semmi jelentősége nem lesz később, tehát nemcsak szar, hanem értelmetlen is :) Kivéve, ha mégis lesz jelentősége, de az meg nagy hülyeség lenne.) A történet számomra végig logikus volt, azt meg el kell tudni fogadni, még ha nehéz is, hogy a Terminátor nem egyszerűen kitöri az emberek nyakán, hanem szórakozik egy kicsit... -----Spoiler----- Hát az nem tetszett, amikor a nő elengedi Marcust, de hogy ezután John még elengedi a nőt is az vicc. Mindenki életét kockára tette, és nem számít, hogy igaza volt vagy sem. Ez megbocsáthatatlan bűn ebben a világban. ---Spoiler vége--- Szerintem ügyesen valósították meg a posztapokaliptikus világot. Az első rész szerint Johnt munkatáborba zárták, és onnan törtek ki, amikor már nem volt remény, de mivel a jövőt megváltoztatták, így teljesen logikus, hogy most más eszközökkel kell elérnie, hogy ő legyen a megváltó. Látvány tekintetében olyan hatalmasat nem alkotott a film, dehát ebben a világban nehéz tömegkarambolt összehozni :) Swarzi viszont nekem tetszett. Valami olyasmi beszéd nagyon hiányzott a 3.rész végéről, mint amiket itt kaptunk. Mint egy trilógia bevezető darabja nálam 8/10-et ér. |
Már ha spoiler, akkor a színét átállíthattad volna, hogy csak akkor lehessen elolvasni, ha valaki el akarja. Én nem akartam :o
|
Quote:
De szerencsére nem akkora spoiler, 4olyan emberből, aki utálja ezt a filmet 3azt mondaná, hogy tudta, hogy ez lesz :) |
Quote:
Azért köszönöm! |
Transformers 2: A bukottak bosszúja
Látványos, azt meg kell hagyni. Van benne egy-két terminátoros jelenet. Tipikus második rész, eredeztetik a transformers-eket és elmondják miért jöttek valójában a Földre. Aki szereti az ilyen filmeket, neki mindenképp ajánlom. |
rajzfilmsorozatban is elmondják, miért, csak akkoriban még volt jóérzésük a "rendezőknek", és ezt az elején tették meg............
a filmeket utálom. röviden ennyi a transformers. :D |
Quote:
|
Quote:
|
Mikor olvasok egy filmbemutatót tőletek gyakran rákeresek torrent oldalon és mindig cam vagy vmi nagyon gyenge minőségű filmet találok. Ti ezeket nézitek meg? Nem tudom, nekem ezek olyan gyengék, hogy nem vagyok hajlandó szórakozásképpen végignézni így a filmet. Inkább megvárok legalább egy DVD minőséget és azt töltöm. Nektek erről mi a véleményetek?
|
Quote:
|
Quote:
|
Én se nézek meg kamerás felvételeket.
Inkább várok a jobb minőségre. |
All times are GMT +1. The time now is 09:16. |