Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Filmek, sorozatok, TV (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=25)
-   -   dvd,mozi filmek (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=2592)

Tsobi 06-03-2009 19:28

Quote:

Originally Posted by Ildee (Post 213600)
----------------

Határozottan tiltakozom! :D

Ildee 06-03-2009 19:34

Hülyeséget kihagyom most :)

Rosszul emléxem hogy a régebbi Xman filmekben is (szinkronosban) Farkasnak szólították Logant?

vityu 06-03-2009 19:39

Quote:

Originally Posted by Ildee (Post 213602)
Hülyeséget kihagyom most :)

Rosszul emléxem hogy a régebbi Xman filmekben is (szinkronosban) Farkasnak szólították Logant?

Nem, tényleg úgy, de ettől a falra másztam, mára már megszoktam valahogy... :D

Von 06-03-2009 19:53

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 213604)
Nem, tényleg úgy, de ettől a falra másztam, mára már megszoktam valahogy... :D

szerencsére sosem szoktam nem magyar filmeket magyarul nézni*, így nekem nem kellett falnak mennem emiatt, viszont ennek a Farkasosnak most feltűnt a címe, csodálkoztam is rendesen :)

*azé nem mert így eredetibb, nem rontják el a rosszul átvett hangeffektekkel, stb stb stb

laci 06-03-2009 22:16

Gondolom, azért fordították Farkasnak mert az átlag nézőnek fogalma nem lenne, mi az a rozsomák.

De akkor már azon is csodálkozhatnánk hogy a "The Crow" miért "A Holló" lett, amikor a crow varjút jelent. De ebben az esetben elég nyilvánvaló a magyarázat, Varjú néven nem lett volna olyan tökös a karakter :D

Von 06-03-2009 22:19

Quote:

Originally Posted by laci (Post 213664)
Gondolom, azért fordították Farkasnak mert az átlag nézőnek fogalma nem lenne, mi az a rozsomák.

De akkor már azon is csodálkozhatnánk hogy a "The Crow" miért "A Holló" lett, amikor a crow varjút jelent. De ebben az esetben elég nyilvánvaló a magyarázat, Varjú néven nem lett volna olyan tökös a karakter :D

Hát igen, természetesen én is erre gondoltam alapvetően. Ez csak azért kár, mert szerintem a rozsomák tökösebb, mint a farkas :)

vityu 06-03-2009 23:16

Quote:

Originally Posted by Von (Post 213665)
Hát igen, természetesen én is erre gondoltam alapvetően. Ez csak azért kár, mert szerintem a rozsomák tökösebb, mint a farkas :)

Azt azért tudhatnád, hogy a rozsomák akár a medvéket is megtámadja, ha el akarja lopni a kajájukat, viszont a farkasokat nagy ívben kerüli! :) Vagyis mindezt Wiki mondta nekem :)

Von 06-04-2009 01:54

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 213683)
Azt azért tudhatnád, hogy a rozsomák akár a medvéket is megtámadja, ha el akarja lopni a kajájukat, viszont a farkasokat nagy ívben kerüli! :) Vagyis mindezt Wiki mondta nekem :)

akkor még az is lehet, hogy a farkas kerüli nagy ívben a rozsomákot, nem? :D
hogy állapítják meg, hogy ki kerül kit? :) (természetesen a kérdés költői)
az igaz, hogy medvét támadni kispályás dolog, én is akármikor elvenném a medve kajáját, ha lenne adamantium karmom :D a második után már a medve ajánlaná fel :)

Pepa 06-04-2009 07:20

Quote:

Originally Posted by Von (Post 213697)
akkor még az is lehet, hogy a farkas kerüli nagy ívben a rozsomákot, nem? :D
hogy állapítják meg, hogy ki kerül kit? :) (természetesen a kérdés költői)
az igaz, hogy medvét támadni kispályás dolog, én is akármikor elvenném a medve kajáját, ha lenne adamantium karmom :D a második után már a medve ajánlaná fel :)

Farkas nem azért kemény, mert adamantium karma van, hanem mert gyorsan regenerálódik. Ha így lenne saját magát darabolná fel. Egyégként a farkas hol hordja a hosszú tépésre alkalmas karmák, és ha van neki miért nem használja?

Pepa 06-04-2009 07:24

A békés harcos útja (Peaceful warrior)

Dan Millman igaz története az életről és a küzdésről. A lehetetlen csak a fejben dől el és nem a környezeti hatásokban.
Ajánlom mindenkinek.

Chihiro szellemországban

2001 legjobb animációs filmje az Oscar szerint. Kedves, meg majdnem aranyos mese, de nem értem miért lett Oscar.
Egyszer meg lehet nézni.

Grabi 06-05-2009 08:08

Get Smart (2008)
http://port.hu/zsenikem_-_az_ugynok_...2&i_topic_id=2

nem csupasz pisztoly bárgyúságú, kikapcsolódásképpen nézhető akció-vígjáték pár szellemes jelenettel és szöveggel (lehetőleg angolul nézd!)

Bogár 06-08-2009 10:03

Hihetetlen. Nem hiszek a szemeimnek.

A Pixar megint alkotott, a Wall-E után. És ezúttal sem akármilyent. Imdb-n 9-es az átlagértékelés. Az Up-ról van szó. Már nagyon várom, hogy megnézhessem. :)

Pepa 06-17-2009 07:35

Mostanság senki nem néz filmet?

Dragi 06-17-2009 07:37

Quote:

Originally Posted by Pepa (Post 215653)

Nyár van Nyáááár meleg van :D és tegnap este néztem az Amerikai Pite 5 Csupasz mérföldöt :p:D jó ?:D

Ati 06-17-2009 08:21

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 215654)
Nyár van Nyáááár meleg van :D

Annál jobb lehet egy hűs, légkondicionált mozi. :D

[HTPA]GeeForce 06-17-2009 09:15

Quote:

Originally Posted by Pepa (Post 215653)

nem. sorozatot nézek.

The Big Bang Theory -t egyébként. visítok a röhögéstől, általában. :D:D:D

Sheldon a kedvencem. Irtó jó fej. Szó szerint. :D:D

Dr Rozi rendel 06-17-2009 13:56

A Törvény Gyilkosa a két öregtől, aki a favorit is egyben.
Al Pacino és Robert De Niro :)

Valkür

Elveszve Mexicoban - jó kis vígjáték

Pepa 06-17-2009 16:14

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 215658)
Annál jobb lehet egy hűs, légkondicionált mozi. :D

Gazdasági válság van. A moziknak nem telik légkondira, az embereknek nem telik mozira ( ezért a moziknak nem telik légkondira ( ezért az emberek akkor se mennek moziba ha telne nekik rá)).

Tsobi 06-17-2009 16:16

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 215654)
Nyár van Nyáááár meleg van :D és tegnap este néztem az Amerikai Pite 5 Csupasz mérföldöt :p:D jó ?:D

Erről jut eszembe,én is tegnap néztem meg mind a 6 pitét :)

Pepa 06-17-2009 16:18

Terminator: Salvation

Nekem annyira nem tetszett. A film folytatása és John Connor "atyaúristen"-né tevése.

Guess who: A csajom apja ideges

A fekete lány megismerkedik egy fehér sráccal és mikor kapcsolatuk komolyra fordul bemutatja fehér ellenes apjának. Vígjáték, tele közhelyes és helyzetkomikummal.

Siegfried: A baromarcú lovag: A Nibelung-ének paródiája

Csajozós film: A Randiguru paródiája

Immortal: Halhatatlanok: 10 perc után kikapcsoltam annyira unalmas volt.

Penge 1-2

Pepa 06-17-2009 16:20

Quote:

Originally Posted by Tsobi (Post 215785)

6??? Mi hatodik?

Tsobi 06-17-2009 16:24

Quote:

Originally Posted by Pepa (Post 215787)
6??? Mi hatodik?

Öö,hirtelen a címe nem ugrik be,de biztos vagyok benne,hogy valami görög betű az,ami a srácok egyetemi házát jelöli :)

Pepa 06-17-2009 16:26

Quote:

Originally Posted by Tsobi (Post 215790)
Öö,hirtelen a címe nem ugrik be,de biztos vagyok benne,hogy valami görög betű az,ami a srácok egyetemi házát jelöli :)

Ez új mozifilm? Bithumen-en nincsen fent.

Tsobi 06-17-2009 16:34

Quote:

Originally Posted by Pepa (Post 215792)
Ez új mozifilm? Bithumen-en nincsen fent.

American Pie - Beta House

Eredeti nyelven van meg,feliratot sem találtam még hozzá.

Ati 06-17-2009 16:41

Quote:

Originally Posted by Tsobi (Post 215785)

Egymás után megnéztél 6 darab filmet? :eek:

Tsobi 06-17-2009 17:01

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 215797)
Egymás után megnéztél 6 darab filmet? :eek:

Rút sorsa van egy szabadnapos éjszakásnak :)

Zsáni 06-17-2009 17:16

Quote:

Originally Posted by Pepa (Post 215786)
Terminator: Salvation

Nekem annyira nem tetszett. A film folytatása és John Connor "atyaúristen"-né tevése.

Immortal: Halhatatlanok: 10 perc után kikapcsoltam annyira unalmas volt.

Én is láttam a Terminátort, hát nekem se izzította az agyam túlzottan, nem mondom, hogy nem nézhető, de kicsit vontatott.
Az Immortal című filmet megnéztem, mivel én ezt már láttam egyszer régebben...nem nagy durranás, és hát ugyebár igen légből kapott dolog.
18 éves szűz, hát nem is tudom, nekem kicsit sablonos :)
Végítélet: akcióban nincs hiány, de nem lesz a kedvenc filmem :)

Hát ezeket néztem mostanában :)

Pepa 06-17-2009 17:41

Quote:

Originally Posted by Zsáni (Post 215805)
18 éves szűz, hát nem is tudom, nekem kicsit sablonos :)

Azt is láttam nemrég. tipikus amerikai ifjúsági film.

Valezius 06-18-2009 13:39

Tegnapra nekünk is sikerült egy T4 mozizást összehozni a haverokkal.

Szerintem teljesen rendben van a film (leszámítva a végét, aminek igazából semmi jelentősége nem lesz később, tehát nemcsak szar, hanem értelmetlen is :) Kivéve, ha mégis lesz jelentősége, de az meg nagy hülyeség lenne.)

A történet számomra végig logikus volt, azt meg el kell tudni fogadni, még ha nehéz is, hogy a Terminátor nem egyszerűen kitöri az emberek nyakán, hanem szórakozik egy kicsit...

-----Spoiler-----
Hát az nem tetszett, amikor a nő elengedi Marcust, de hogy ezután John még elengedi a nőt is az vicc. Mindenki életét kockára tette, és nem számít, hogy igaza volt vagy sem. Ez megbocsáthatatlan bűn ebben a világban.
---Spoiler vége---

Szerintem ügyesen valósították meg a posztapokaliptikus világot.

Az első rész szerint Johnt munkatáborba zárták, és onnan törtek ki, amikor már nem volt remény, de mivel a jövőt megváltoztatták, így teljesen logikus, hogy most más eszközökkel kell elérnie, hogy ő legyen a megváltó.

Látvány tekintetében olyan hatalmasat nem alkotott a film, dehát ebben a világban nehéz tömegkarambolt összehozni :)
Swarzi viszont nekem tetszett.

Valami olyasmi beszéd nagyon hiányzott a 3.rész végéről, mint amiket itt kaptunk.
Mint egy trilógia bevezető darabja nálam 8/10-et ér.

vityu 06-18-2009 14:53

Már ha spoiler, akkor a színét átállíthattad volna, hogy csak akkor lehessen elolvasni, ha valaki el akarja. Én nem akartam :o

Valezius 06-18-2009 15:52

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 215974)
Már ha spoiler, akkor a színét átállíthattad volna, hogy csak akkor lehessen elolvasni, ha valaki el akarja. Én nem akartam :o

Azért véletlenül elolvasni 3sort nem semmi. :eek:
De szerencsére nem akkora spoiler, 4olyan emberből, aki utálja ezt a filmet 3azt mondaná, hogy tudta, hogy ez lesz :)

vityu 06-18-2009 18:08

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 215975)
Azért véletlenül elolvasni 3sort nem semmi. :eek:

:D
Azért köszönöm!

Pepa 06-26-2009 06:44

Transformers 2: A bukottak bosszúja

Látványos, azt meg kell hagyni. Van benne egy-két terminátoros jelenet. Tipikus második rész, eredeztetik a transformers-eket és elmondják miért jöttek valójában a Földre. Aki szereti az ilyen filmeket, neki mindenképp ajánlom.

[HTPA]GeeForce 06-26-2009 07:38

rajzfilmsorozatban is elmondják, miért, csak akkoriban még volt jóérzésük a "rendezőknek", és ezt az elején tették meg............
a filmeket utálom. röviden ennyi a transformers. :D

Pepa 06-26-2009 07:40

Quote:

Originally Posted by [HTPA]GeeForce (Post 216987)
rajzfilmsorozatban is elmondják, miért, csak akkoriban még volt jóérzésük a "rendezőknek", és ezt az elején tették meg............
a filmeket utálom. röviden ennyi a transformers. :D

Egyébként az X-Men is ilyen. Batman is.

[HTPA]GeeForce 06-26-2009 07:44

Quote:

Originally Posted by Pepa (Post 216988)
Egyébként az X-Men is ilyen. Batman is.

a mondandómban cseréld ki a "transformers" szót először "x-man"-re, majd "batman"-re, így megspórolsz nekem 2 hozzászólást. :D

Grabi 06-27-2009 20:05

Mikor olvasok egy filmbemutatót tőletek gyakran rákeresek torrent oldalon és mindig cam vagy vmi nagyon gyenge minőségű filmet találok. Ti ezeket nézitek meg? Nem tudom, nekem ezek olyan gyengék, hogy nem vagyok hajlandó szórakozásképpen végignézni így a filmet. Inkább megvárok legalább egy DVD minőséget és azt töltöm. Nektek erről mi a véleményetek?

BimmBimm 06-27-2009 20:11

Quote:

Originally Posted by Grabi (Post 217180)
Mikor olvasok egy filmbemutatót tőletek gyakran rákeresek torrent oldalon és mindig cam vagy vmi nagyon gyenge minőségű filmet találok. Ti ezeket nézitek meg? Nem tudom, nekem ezek olyan gyengék, hogy nem vagyok hajlandó szórakozásképpen végignézni így a filmet. Inkább megvárok legalább egy DVD minőséget és azt töltöm. Nektek erről mi a véleményetek?

Ami nagyon rossz minőségű mozis, azaz nagyon gatya a kép vagy olyan a hang mintha vödörből beszélnének, azt nem vagyok hajlandó megnézni. Inkább megvárom hogy normális képpel és magyar felirattal normális angol hanggal megnézhessem. Az értelmes magyar hang már csak extra:)

Pepa 06-27-2009 20:26

Quote:

Originally Posted by Grabi (Post 217180)

Vannak jó cam-os felvételek is. De vannak rosszak is. Ami nézhetetlen és élvezhetetlen, azt én se nézem meg.

J.Ati 06-27-2009 20:48

Én se nézek meg kamerás felvételeket.
Inkább várok a jobb minőségre.

All times are GMT +1. The time now is 09:16.