![]() |
Quote:
|
Ilyen azért nem csak veled esik meg, ha ez megnyugtat. 200k, 94k, és 70k teki, hogy csak a nagyobb tételeket említsem. Egyszer 5-ben termelő oriból megpróbáltam felvenni a tekipiacot, illetve egy fajtáját, 2 mrd kevés volt:)
|
Quote:
|
Quote:
|
Valoszinuleg CYBY nem 4/J-re gondolt :)
|
Hello!
Lenne 1 kérdésem a varikkal kapcsolatban. Pl: (magamra ható vari) 11kör: 85% 16kör: 50% Mondjuk 13 körre, h tom kiszámolni, h hány % esély lesz ra, h felmegy a vari??? Fura, h van varis orim is és mégsem tom, de ott nincs mit számolni, mert minden 99%-os. :D Előre is kösz a válaszokat!!!!! |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Sziasztok!
Egy rövid kérdésem lenne,hogy a gnomnál mit takar a :egyes tudományágakban elérhetõ max. mérték 50%. Pontosabban melyeknél? :confused: Elöre is kösz. |
Quote:
|
Személyiségtől független?Kereskedőnél is pl.?
|
Quote:
|
de lakáshelyzeti tekire tudós személyiséggel is csak 50% a max
|
Quote:
Nem gondoltam, hogy ez ilyen bonyolult kérdés lesz, hogy ennyien nem tudnak rá válaszolni...:eek: 11 körre ugyibár 85% az esélyed... 16 körre 50%... 85-50=35% a különbség közöttük... 11 kör és 16 kör között meg van 5 kör... tehát 35/5 =7% tehát 11 és 16 kör között neked 7%-ot csökken a siker esélye minden körrel... azaz 13 körre 85-14=71% esélyed van feltenni a varit...:rolleyes: |
Quote:
|
Quote:
|
Szerintem meg ez csak közelítő válasz, hiszen láthatóan egy exponenciálisan lecsengő görbéről van szó.... nagyjából helytálló a lineáris közelítés, de nem PONTOSAN annyi :p
|
a görbével egyetértek. ki lehetne számolni, de ahhoz kell 2-3 különböző hekiszámon levő ori pontos adata... persze nem varisra gondolok, ahol 99% az esély 36 körre is, és nem hullára. :D
mielőtt belekötnétek. :) lehet, hogy egyetlen ori alapján is ki lehetne számítani, de nem biztos, hogy helyes lesz a görbe. :) |
ez úgyis csak érdekesség, eddig is voltak olyanok, hogy 60%-os eséllyel, csak a 4. próbálkozásra megy fel a vari, és elsőből felmegy 10% eséllyel.
|
Quote:
|
Sziasztok! Milyen felállást tudnátok ajánlani egy kereskedő gnóm (MF) sereghez?
Ijj+Ló vagy Ijj+Elit? |
a kereskedő heélyett sztem válasz tudós személyiséget.többet érsz vele.
a felálláshoz meg tbb adat kell.mennyire vagy kiélezve,sokat akarsz ütni vagy nem , ilyenek |
én a kereskedőhöz inkább az íjj+elitet ajánlom...
|
Quote:
|
Sziasztok!
Mivel fogalmam sincs, hol lehet rákérdezni, ezért itt tenném meg, hátha valaki okosabb mint én. Kedvesem oriját egyszerre ketten támadták meg, akik nem szövetségesek. Elvileg a felé tartó oriknak útközben csatázni kellett volna. Hogy van ez? Van valami kivétel? Köszi előre is a válaszokat. Üdv, Tyer |
Quote:
|
|
Megdöbbentő! A súgóban van ilyen kitétel, hogy csak "ütközhetnek"?
Semmi ilyet nem olvastam benne. Konkrétan azt írja, hogy csatázniuk KELL!!! Az én olvasatom szerint legalábbis. Ezek szerint a súgót ki kellene javítani? :) "Csata útközben Ha egy adott célpont fele több, egymással szövetségben nem levõ ország is tart, akkor egyik sereg sem nézheti tétlenül, hogy másnak is az általad kinézett országra fáj a foga. Ha ezek a seregek észreveszik egymást útközben, akkor egy elõre nem látott csatára kerül sor. Az útközbeni csata során a két sereg alap támadóértéke határozza meg a csata kimenetelét. Nem számítanak tehát a faji bónuszok és a varázslatok, csakis a seregek alap támadóértéke. Ez alapján dõl el, hogy ki nyeri meg a csatát, és mely sereg lesz kénytelen visszafordulni. Útközben sem a császár nem segíti a magányos támadókat, sem a szövetséges segítõseregek létszáma nem számít. Egy körben egy sereg akár több másikkal is csatába keveredhet." Üdv, Tyer |
Ha észreveszik egymást, akkor csatáznak. Nem biztos, hogy észreveszik.
A sugóban nyilván nem lenne ha, ha mindig csatáznának. :) |
Azért ez durva! Mi az hogy, HA? Mitől függ? Eddig mindig csatáztam útközben, HA akartam, HA nem. Esetleg meg is választhatom? :D
|
Mikor ütközniük kellett volna, akkor sem voltak szövetségesek?
|
A seregek nem feltétlen fognak csatázni, csak nagy valószinűséggel.
|
Valahol ebben a topicban volt már szó erről.
Nem keresem meg, mert kismillió oldal, teljesen használhatatlan ez a topic. Ha ez lenne a topic cím valahol, már rég meg lett volna a válasz. Szerintem én ezt a topicot így be is zárom, ha valakinek kérdése van, az megfelelő címmel indít egy témát, és akkor keresni is lehet, nem úgy, mint most.... |
No hát akkor topic-záró.... :)
Akinek kérdése van, az a "Segítség új játékosoknak" részben indítson egy új témát. Témanévnek írja le pontosan, hogy miről szól a kérdése. Nem megfelelő témanév az, hogy "kérdés", vagy "segítsetek", hiszen ebből az égvilágon semmi nem derül ki, és erre nem választ fogsz kapni, hanem törölve lesz a témád. :) Megfelelő témanév például, hogy "seregek útközbeni csatája", vagy "gnóm kereskedő felállás", vagy bármi olyan, amiből azonnal lehet tudni, hogy mi a kérdésed. A kérdést ezután fejtsd ki az üzenetben. gyakorlatilag ugyanúgy működik, mint az e-mailnél, adsz egy tárgyat, majd megírod, hogy mit szeretnél. Ezt a témát ezennel zárom, mert teljesenhasználhatatlanná teszi a keresést. A kereső megmondja, hogy igen, ebben a témában volt szó arról, amit az ember keres. Szuper, aztán 80 oldalt lehet átnyálazni, teljesen más témák társaságában. Ez nem játszik így. :) Úgyhogy mégegyszer röviden: ha kérdésed van, akkor nyiss egy új témát a "Segítség új játékosoknak" részben, megfelelő témanévvel, majd az üzenetben kifejtve a kérdést. Köszi. |
All times are GMT +1. The time now is 23:26. |