Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Ismerkedés (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=24)
-   -   Bemutatkozás (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=19)

Ati 06-30-2008 12:41

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 182345)
Hat pedig... vezerlopult/beallitasok/alairas szerkesztese :)

Új fórumtagoknak erre nincsen lehetőségük.

Remedy 06-30-2008 12:44

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 182351)
Új fórumtagoknak erre nincsen lehetőségük.

Ja, ertem. Drang: Akkor irogass szorgalmasan, es lesz Neked is. :)

DarkElf 06-30-2008 13:31

Név:Szakáts Péter István (Férfi) :)
Becenév:Tádé,Kistádé
Születési idő:1995.11.13
Ország:II.Tádé (#466434)
Hobbi:Foci,Hódító
:)

Burning 06-30-2008 14:03

üdv :)

Drang 06-30-2008 14:33

És mikor lesz, Ati?
Tagsághossztól vagy aktivitástól függ?

Elola 08-06-2008 19:25

Elola

Hello Mindenki! :)

Új vagyok a Honfoglalóban, és itt, a fórumon is. A nevem Márti.
Délről, pontosan a Tisza mellől irányítgatom jelenlegi egyetlen országomat (legalábbis próbálom).
Szeretek játszani, ismerkedni, jókat beszélgetni. Nagy-nagy környezet- és állatvédő vagyok, amúgy, és egy 8 éves nagylány büszke anyukája. :)

Ati 08-06-2008 20:03

Quote:

Originally Posted by Elola (Post 185735)

Délről, pontosan a Tisza mellől irányítgatom jelenlegi egyetlen országomat (legalábbis próbálom).
Szeretek játszani, ismerkedni, jókat beszélgetni. Nagy-nagy környezet- és állatvédő vagyok, amúgy, és egy 8 éves nagylány büszke anyukája. :)

Szia, üdv közöttünk, és jó játékot!

(Hódító, nem Honfoglaló. :))

Topsy 08-06-2008 20:50

Quote:

Szia:)

Örömmel olvastam a bemutatkozásodat. Én Székesfehérvár mellöl játszom. Az érdeklődési körünk hasonló :)
Atinak viszont igaza van :D ez a Hódító :D

Dragi 08-06-2008 20:52

Quote:

Originally Posted by Topsy (Post 185743)

Vaaazzzzeeeee én a TeveClubra akartam regelni :S:(:(:D:D

Elola 08-06-2008 20:53

Quote:

Originally Posted by Topsy (Post 185743)
Szia:)

Örömmel olvastam a bemutatkozásodat. Én Székesfehérvár mellöl játszom. Az érdeklődési körünk hasonló :)

Nem baj, legalább jót nevettetek. ... meg én is. :D:D:D

J.Ati 08-07-2008 00:12

Quote:

Üdv Márti:)
Jó játékot és jó fórumozást+persze hódítást:)

Elola 08-07-2008 07:34

Quote:

Originally Posted by Attila(: (Post 185764)
Üdv Márti:)
Jó játékot és jó fórumozást+persze hódítást:)

Köszi!
Amúgy, amott is játszottam, ...eddig! De a Hódító, ...sokkal jobb! :)

J.Ati 08-07-2008 09:06

Quote:

Originally Posted by Elola (Post 185786)
Köszi!
Amúgy, amott is játszottam, ...eddig! De a Hódító, ...sokkal jobb! :)

Ezzel én is így vagyok:)

Zacis 09-08-2008 14:36

32 éves ffi, Hódmezővásárhelyről.
Nős vagyok és mikulásra várjuk a kisfiam megszületését. :))
11 évig számítógépes grafikus voltam, szűk egy éve váltottam, és most egy zálogházban vagyok becsüs.
Kb 2 éve játszom, két országom van mindkettő Gold Boys néven.
16 éve tekézem, úgy hogy szívesen veszem a tekések jelentkezését.

Ati 09-08-2008 14:39

Quote:

Originally Posted by Zacis (Post 190009)
11 évig számítógépes grafikus voltam, szűk egy éve váltottam, és most egy zálogházban vagyok becsüs.

Üdv itt, jó fórumozást! :)

vityu 09-08-2008 14:43

Quote:

Originally Posted by Zacis (Post 190009)

Szasz! Üdv köztünk :) (itt is)

Zacis 09-08-2008 14:43

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 190010)
Üdv itt, jó fórumozást! :)

köszönöm szépen

Zacis 09-08-2008 14:54

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 190011)
Szasz! Üdv köztünk :) (itt is)

szia Vityu

[HTPA]GeeForce 09-08-2008 23:22

Szevasz, gratulálok, a legszebb Mikulás-ajándék. :)
Szépek az országaid. :D

Zacis 09-09-2008 05:17

Köszi, igyekszem helytállni.

Darun 09-23-2008 14:31

Üdv!

Darun vagyok, Győr-Moson-Sopron megyéből, 24 éves betanított munkás, jelenleg éppen táppénzen. Nem tudom mikor regeltem az első orimat, asszem olyan 2003-2004 környékén. Szerencsére megmaradt bár azóta átkerült anarchba. A játékkal komolyabban egy ismerősöm miatt kezdtem el foglalkozni úgy két éve, talán pár anarchosnak mond valamit a nick: "bsrg". Azóta több orim is van, majd teszek ki ori listát is amint tudok. Akik ismerik valamelyik orim vagy sokat járnak fórumra, gyakran találkoznak velem, tudják hogy nem vagyok jó játékos, nincsenek kifullozva az orijaim. Még is köszönöm nekik azt a sok segítséget amit tőlük kaptam! Különössen Stampinak és if-nek! És persze mindenki másnak is, a normál csoportokba is! Egyenlőre ennyi. Mindenkinek jó játékot és sikeres hódításokat kívánok!

Darun

Redback 09-23-2008 15:13

Quote:

Originally Posted by Darun (Post 191613)
Üdv!

Darun vagyok, Győr-Moson-Sopron megyéből, 24 éves betanított munkás, jelenleg éppen táppénzen. Nem tudom mikor regeltem az első orimat, asszem olyan 2003-2004 környékén. Szerencsére megmaradt bár azóta átkerült anarchba. A játékkal komolyabban egy ismerősöm miatt kezdtem el foglalkozni úgy két éve, talán pár anarchosnak mond valamit a nick: "bsrg". Azóta több orim is van, majd teszek ki ori listát is amint tudok. Akik ismerik valamelyik orim vagy sokat járnak fórumra, gyakran találkoznak velem, tudják hogy nem vagyok jó játékos, nincsenek kifullozva az orijaim. Még is köszönöm nekik azt a sok segítséget amit tőlük kaptam! Különössen Stampinak és if-nek! És persze mindenki másnak is, a normál csoportokba is! Egyenlőre ennyi. Mindenkinek jó játékot és sikeres hódításokat kívánok!

Darun

Először is üdvözöllek!Másodjára: te vagy bsrg, vagy ismerősöd, akinek hatására kezdtél el komolyan játszani?

Ati 09-23-2008 15:36

Quote:

Originally Posted by Darun (Post 191613)
Üdv!

Darun

Üdv itt! :)

Ezek szerint sikerült végül a regisztráció. (Ugye Veled beszéltünk erről tegnap belső fórumon?)

Országlistát tudsz már most is feltenni, csak addig nem tudtál, amíg nem volt visszaigazolva a regisztrációd.

Darun 09-23-2008 15:49

Üdv!

Köszi Red és Ati! Nem én vagyok bsrg! Ő lány én meg... nem! :D De miatta kezdtem el komolyan hódozni. És igen Ati, én voltam az aki tegnap szerencsétlenkedett. Ha esetleg tudod, akkor a Syned-es regisztrációmat töröld kérlek! Hmmm... Akkor asszem teszek fel orilistát! :D

Darun

Ati 09-23-2008 15:56

Quote:

Originally Posted by Darun (Post 191618)
Nem én vagyok bsrg! Ő lány én meg... nem! :D

Jól emlékeztem akkor, csak nem akartam butaságot mondani, úgyhogy inkább nem írtam erre semmit az előbb. :) Hátha mégse tudom jól... :D

Quote:

Originally Posted by Darun (Post 191618)
És igen Ati, én voltam az aki tegnap szerencsétlenkedett. Ha esetleg tudod, akkor a Syned-es regisztrációmat töröld kérlek!

Okay, az a becenév törölve.

Darun 09-23-2008 16:06

Igen, jól emlékeztél. Gondoltam hogy talán az orinév ismerős is lesz. Örülök hogy végül is sikerült regizni. Bár hogy mennyit fogok ide járni (külső fórum) az megint más kérdés. És köszi!

Darun

Ati 09-23-2008 16:08

Quote:

Originally Posted by Darun (Post 191622)
Bár hogy mennyit fogok ide járni (külső fórum) az megint más kérdés.

Mindenképp érdemes sokat idejárni. :)

Darun 09-23-2008 16:43

Gyanítom fogok is! Addíg biztos amíg meg nem találom az áthelyezettek listáját! :D

Ati 09-23-2008 16:54

Quote:

Originally Posted by Darun (Post 191625)
Gyanítom fogok is! Addíg biztos amíg meg nem találom az áthelyezettek listáját! :D

Azt nem errefele kell keresni. De ha csak addig maradsz, akkor nem mondom meg hol van. :p

Darun 09-23-2008 23:24

Egy darabig fogok is! Amíg el nem veszítem a fonalat! Ált addíg maradok egy fórumon vagy topicba amíg olyan mértékbe születnek a hsz-ek hogy azt követni lehessen. De mivel úgy döntöttem hogy hosszú távon maradok ebbe a játékba, így talán nem ártana beilleszkednem!

MókaMester 10-28-2008 20:24

bemutatkozom.

hella
Mivel frissen regisztráltam ide a külsőre, így leírok néhány dolgot magamról.
23 éves vagyok, Miskolcon lakom.
Debrecenben egyetemre járok, van két öcsém is, akik ikrek, ők 16 évesek.
A hóditót már jó pár...mondjuk úgy talán 5 éve játszom, eléggé megszerettem, bár nincs túl sok szabadidőm, csak főleg hétvégén, olyankor, ha tehetem haza jövök a családhoz, és elmegyek teniszezni az öcséimmel.

No, azt hiszem most ennyit magamról, majd úgy is igyekszek majd írogatni, és akkor jobban megismerjük egymást!

Ati 10-28-2008 20:26

Quote:

Originally Posted by MókaMester (Post 194808)
hella
A hóditót már jó pár...mondjuk úgy talán 5 éve játszom, eléggé megszerettem, bár nincs túl sok szabadidőm, csak főleg hétvégén, olyankor, ha tehetem haza jövök a családhoz, és elmegyek teniszezni az öcséimmel.

No, azt hiszem most ennyit magamról, majd úgy is igyekszek majd írogatni, és akkor jobban megismerjük egymást!

Üdv itt a fórumon is. Jó játékot és jó fórumozást! :)

vityu 10-28-2008 20:33

Quote:

Originally Posted by MókaMester (Post 194808)
hella

Én is Debrecenben tanulok! :)

MókaMester 10-28-2008 20:41

No, akkor már ketten vagyunk.
És mit tanulsz, ha szabad megkérdeznem?

vityu 10-28-2008 20:53

Quote:

Originally Posted by MókaMester (Post 194811)
No, akkor már ketten vagyunk.
És mit tanulsz, ha szabad megkérdeznem?

Környezettan bsc.

csabi 11-18-2008 15:36

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 196781)
Eddig ez a legnagyobb változás, szerintem mutatkozz majd be újra. :D

Köszönöm! :) mivel először nem tettem, most legalább pótolhatom.. :)

Sziasztok! régebben oh-ogo néven futottam itt a külsőn. 3éve játszom, csak lassú és gyors csoportban (és németben).. no meg persze fél éve arénában is jelen vagyok és próbálok minnél többet tanulni itt Tőletek, h sok okosat írhassak majd akkor.. :)

Reni 11-18-2008 16:43

Quote:

Originally Posted by csabi (Post 196788)
Köszönöm! :) mivel először nem tettem, most legalább pótolhatom.. :)

Sziasztok! régebben oh-ogo néven futottam itt a külsőn. 3éve játszom, csak lassú és gyors csoportban (és németben).. no meg persze fél éve arénában is jelen vagyok és próbálok minnél többet tanulni itt Tőletek, h sok okosat írhassak majd akkor.. :)

Régebben? Még öt perce oh-ogo voltál :)

csabi 11-18-2008 16:54

Quote:

Originally Posted by Reni (Post 196817)
Régebben? Még öt perce oh-ogo voltál :)

a gyors csoport átka nah.. :D

Hex 11-18-2008 17:45

Sziasztok,

Peti vagyok, 27 éves. 8 év után kezdtem újra a hódot, hogy felejtsek. Atinak utólag is köszi, hogy áttett anarchba, mert nagyon jó fej lányokkal és srácokkal ismerkedhettem meg és persze teljesen függő lettem. Jelenleg már 16 országnál tartok (1 normál, 15 anarch)

Főiskolát végeztem (pénzügyi és számviteli főiskola), jelenleg bankban dolgozom mint KKV Banki Tanácsadó.
kb. most ennyi :D

Ditke 11-18-2008 20:24

Quote:

Originally Posted by Hex (Post 196836)
Sziasztok,

Peti vagyok, 27 éves. 8 év után kezdtem újra a hódot, hogy felejtsek. Atinak utólag is köszi, hogy áttett anarchba, mert nagyon jó fej lányokkal és srácokkal ismerkedhettem meg és persze teljesen függő lettem. Jelenleg már 16 országnál tartok (1 normál, 15 anarch)

Főiskolát végeztem (pénzügyi és számviteli főiskola), jelenleg bankban dolgozom mint KKV Banki Tanácsadó.
kb. most ennyi :D

Szia Ice!:) Érezd jól magad köztünk!:)

All times are GMT +1. The time now is 18:20.