Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Aréna (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1626)

Pool 01-30-2010 21:28

Quote:

Originally Posted by Von (Post 239141)
És úgy kezdjük, hogy kidobunk valakit, majd elhívjuk az összes íját és kimegyünk rá 18 sereggel? :D

addigra nekem már 0%-on lesz a segítség :)

Bobesz bá 01-30-2010 21:47

Na akkor az nem én leszek, mert ha engem kidobtok, bomlik az egész szövi :)
OSzt akkor meg, ütköznek útközben a seregek :P
De vicces lesz 0 hektárokat ütögetni :)
A végén majd az nyer, aki több nulla hekis ütést tudott bevinni :)
Csak majd számolja valaki.:D

Von 01-30-2010 22:05

Quote:

Originally Posted by Bobesz bá (Post 239145)
Na akkor az nem én leszek, mert ha engem kidobtok, bomlik az egész szövi :)
OSzt akkor meg, ütköznek útközben a seregek :P
De vicces lesz 0 hektárokat ütögetni :)
A végén majd az nyer, aki több nulla hekis ütést tudott bevinni :)
Csak majd számolja valaki.:D

Arénában is van 0 hekis ütés?
Csak mert itt nem logikus, 4en egyébként sem tudnánk úgy ütni egymást, hogy az csalás legyen, mert nem tud senki utánafedezni a többinek. Arról nem is beszélve, hogy ugye négyen nem lehet nyerni, szóval egy szövibontás a végén adott esetben egy logikus lépés lehet, és egyáltalán nem a szabályok megszegése a célja.
Így szerintem a nulla hekis ütés megalapozatlan korlátozás lenne, bár biztos vissza lehetne élni ezzel is...

Pool 01-30-2010 22:11

mitől lenne 0 hekis ütés?

Von 01-30-2010 22:22

Quote:

Originally Posted by LiverPool (Post 239147)

Normálban elvileg van ilyen, ha mondjuk valaki sokáig a szövid volt, kidobod, és egyből be akarod verni. Ilyen A-s baráti malus jellegű :)

Tom 01-30-2010 22:50

Quote:

Originally Posted by Bobesz bá (Post 239134)
Tom!
Veled meg mi történt? Mér estél ki?

eddig láttam értelmét :(

Bobesz bá 01-30-2010 23:09

Quote:

Originally Posted by Von (Post 239146)
Arénában is van 0 hekis ütés?
Csak mert itt nem logikus, 4en egyébként sem tudnánk úgy ütni egymást, hogy az csalás legyen, mert nem tud senki utánafedezni a többinek. Arról nem is beszélve, hogy ugye négyen nem lehet nyerni, szóval egy szövibontás a végén adott esetben egy logikus lépés lehet, és egyáltalán nem a szabályok megszegése a célja.
Így szerintem a nulla hekis ütés megalapozatlan korlátozás lenne, bár biztos vissza lehetne élni ezzel is...

Igen van!

Quote:

Originally Posted by LiverPool (Post 239147)

Mert volt szövidet ütöd, azért :P
Ha figyelted a teljest, Füles is folyamatosan 0 hekiket hozott Ferrotól, mivel az előző fordulóban szövik voltak. (azt kérdezzétek tőle, hogy mér ment többször is azért a nagy nulláért)
De ebben olyan 100% biztos nem vagyok, de fordult már elő velem is ilyen az Arénában, szóval így lehet.

Quote:

Originally Posted by Tom (Post 239150)
eddig láttam értelmét :(

Én sajnálom!!!
Te voltál az egyetlen, akinek volt is vér a pucájában, és még mákod is volt nem egyszer :D
További sok sikert, azért gyere majd legközelebb is, hátha nem leszünk már itt :)

Bobesz bá 02-01-2010 12:20

Hely # Országnév Érték Hírnév
1 160521 Pool 22.207 - 19.112
2 610870 Bob bá visszatért 22.147 - 25.217
3 550999 Runner 21.965 - 15.085
4 553158 Jetilábnyom 21.877 - 13.887
5 570264 Kornélia 14.624 - 9.432
6 354142 kecsek 14.413 - 7.434
7 411732 Freedomland999 14.030 - 13.535
8 16 Füleslandia 13.187 - 21.495
9 291108 Kisértet 8.905 - 7.707
10 389714 Parakline 8.816 0
11 601099 Titok 7.996 0

Csak mert régen volt itt pontlista, és az előző már erősen elavult.

Runner 02-03-2010 13:22

Atinak szeretném címezni az üzit. Igazából nem tudom hova is kellene írnom. Ha nem jó helyre ment akkor bocs. Valami megoldást szertnék találni egy Vipemre, ha nem javúlna meg időben a rendszer. 16köröm van már csak. Ha a legtöbb elmennék utalni, azt a bank már csak holnap utalná el. Az már késő nekem. Nem kérem hogy Írjál Rám VIPET csak azt hogy amíg nem működik ne DOBJ ki az arénából. Mikor megjavúl a rendszer Úgyis töltők. Utólag meg biztos megoldható hogy levonod a kimaradt körök VIP-jét. Esetleg a másik országomról nem lehetne áthelyezni VIPET? Ha ez a megoldás nem működik minden másra is vevő vagyok. Ha már 1 hónapot bent voltam önhibámon kívül nem szeretnék kikerülni. , Köszönöm megértésed.
Előre is kösz

Ati 02-03-2010 13:24

Quote:

Originally Posted by Runner (Post 239629)
Atinak szeretném címezni az üzit. Igazából nem tudom hova is kellene írnom. Ha nem jó helyre ment akkor bocs. Valami megoldást szertnék találni egy Vipemre, ha nem javúlna meg időben a rendszer. 16köröm van már csak. Ha a legtöbb elmennék utalni, azt a bank már csak holnap utalná el. Az már késő nekem. Nem kérem hogy Írjál Rám VIPET csak azt hogy amíg nem működik ne DOBJ ki az arénából. Mikor megjavúl a rendszer Úgyis töltők. Utólag meg biztos megoldható hogy levonod a kimaradt körök VIP-jét. Esetleg a másik országomról nem lehetne áthelyezni VIPET? Ha ez a megoldás nem működik minden másra is vevő vagyok. Ha már 1 hónapot bent voltam önhibámon kívül nem szeretnék kikerülni. , Köszönöm megértésed.
Előre is kösz

Az SMS-en kívül minden más fizetési rendszer működik jelenleg is, ezért elsősorban valamelyik bankkártyás lehetőséget ajánlom, vagy a PayPal fizetést.

Pár perce érdeklődtem friss hírek iránt, egyelőre halvány fogalmuk sincs arról, hogy mikor fog ismét működni a rendszerük.

Bobesz bá 02-03-2010 13:30

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 239630)
Az SMS-en kívül minden más fizetési rendszer működik jelenleg is, ezért elsősorban valamelyik bankkártyás lehetőséget ajánlom, vagy a PayPal fizetést.

Pár perce érdeklődtem friss hírek iránt, egyelőre halvány fogalmuk sincs arról, hogy mikor fog ismét működni a rendszerük.

ÉS ha valakinek nincs módja rá, és ideje se hogy más módon növelje a Vipjét?

Ati 02-03-2010 13:33

Quote:

Originally Posted by Bobesz bá (Post 239632)

Ez esetben Hozzád fordulunk, hogy erősítsd fel imáinkat, hogy végre megjavítsák a rendszerüket ott a népek. :)

Tom 02-03-2010 13:41

Quote:

Originally Posted by Bobesz bá (Post 239632)

na ja.... én is azért estem ki az arénából mert nem tudtam sms-t küldeni, pedig simán nyertem volna :D:D

Bobesz bá 02-03-2010 13:42

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 239634)
Ez esetben Hozzád fordulunk, hogy erősítsd fel imáinkat, hogy végre megjavítsák a rendszerüket ott a népek. :)

Ha ezen múlna Runinak már + Vipje is lenne :P

De a viccet félre térve, ez egy szerencsétlen helyzet, nem lehet valahogy türelemmel lenni, amíg a helyzet meg nem oldódik?
Addig mondjuk be lehetne fagyasztani Runner oriját, mondjuk nem tud belépni.
Elvileg olyan nagy kár nem érheti.

Ati 02-03-2010 13:47

Quote:

Originally Posted by Bobesz bá (Post 239636)
Ha ezen múlna Runinak már + Vipje is lenne :P

De a viccet félre térve, ez egy szerencsétlen helyzet, nem lehet valahogy türelemmel lenni, amíg a helyzet meg nem oldódik?
Addig mondjuk be lehetne fagyasztani Runner oriját, mondjuk nem tud belépni.
Elvileg olyan nagy kár nem érheti.

Azt írta, hogy még van 16 kör. Rohadtul remélem, hogy újabb 16 óra alatt megcsinálják már végre a rendszerüket.

Azt mondják, hogy az ez idő alatt érkezett SMS-eket továbbítják majd egyszerre felénk, tehát amint jó lesz, megy a VIP tagság. De ezt hiszem, ha látom, ezt ne vegyük 100%-ra.

Runner 02-03-2010 13:49

[Quote = Ati; 239.630] Az SMS-en kívül minden más fizetési rendszer működik jelenleg is, Ezért Elsősorban valamelyik Bankkártyás lehetőséget ajánlom, vagy a PayPal-fizetést.

Pár perce érdeklődtem friss hírek iránt, egyelőre halvány fogalmuk sincs arról, hogy mikor fog ismét működni a rendszerük. [/ Quote]

Köszönöm szépen megértésed:(
Gondolod, ha lenne bankkártyám vagy ha utalással megoldhanám ez idő alatt akkor írnék ide. Nálunk 11 óráig lehet utalást feladni, hogy még aznap el is menjen.(Arról volt szó hogy 10-re lesz SMS ezért nem is igazán erőlködtem az utalással). Azt hiszem ezt az ídőhatárt már átléptem. Bankkártyám meg nincsen.

Pool 02-03-2010 14:06

Nem azért, mert Run a szövim Arénában, de ha nem oldódik meg a helyzet ma éjfélig, esetleg megtehetnéd, hogy ne essen ki Arénából, akár úgy is, hogy egy sms vip körét jóvá írod neki...
Bármikor behajthatod úgyis rajta, hiszen Te bármit meg tudsz tenni a játékban...

Ati 02-03-2010 14:07

Jelenleg bízom benne, hogy 16 órán belül azért megoldódik a helyzet, így egyelőre nem készül vészforgatókönyv.

Pool 02-03-2010 14:09

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 239642)
Jelenleg bízom benne, hogy 16 órán belül azért megoldódik a helyzet, így egyelőre nem készül vészforgatókönyv.

Reméljük....
De azért jobb mindenre gondolni...

Bobesz bá 02-03-2010 14:39

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 239642)

Én csak amiatt aggódom, hogy abból a 16 órából legalább 8 óra az éjszaka.
És nem bízom benne, hogy valaki éjjel ezen kínlódik, ha egész nap nem tudták megoldani.

Ati 02-03-2010 14:40

Quote:

Originally Posted by Bobesz bá (Post 239647)
Én csak amiatt aggódom, hogy abból a 16 órából legalább 8 óra az éjszaka.
És nem bízom benne, hogy valaki éjjel ezen kínlódik, ha egész nap nem tudták megoldani.

Állításuk szerint az előző éjjel végig bent voltak. Persze ez vagy igaz, vagy nem. (Lehet, hogy valami buli volt. :D)

Pool 02-03-2010 14:49

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 239649)
Állításuk szerint az előző éjjel végig bent voltak. Persze ez vagy igaz, vagy nem. (Lehet, hogy valami buli volt. :D)

Azért legyen vmi Runner-féle forgatókönyv, ha mégsem oldódik meg a helyzet...
Tőlem levonhatsz 50 VIP-et neki...

Bobesz bá 02-03-2010 15:26

Egy haszna volt ennek az egésznek, hogy végre egyszer feltöltöttem Bankártyával a Vipemet.
Ati, arra van esély hogy ugyan ezt meg hitelezzem Runnernak?
Mivel ahogy látom ezt az országból kell elintézni, viszont én vagyok az utolsó aki más országába akar belépni!
Magyarul én hogy tudnék egy 500 forintos fizetést eszközölni az Internetkártyácskámmal Runner országa irányába?

Ati 02-03-2010 15:28

Quote:

Originally Posted by Bobesz bá (Post 239661)
Egy haszna volt ennek az egésznek, hogy végre egyszer feltöltöttem Bankártyával a Vipemet.
Ati, arra van esély hogy ugyan ezt meg hitelezzem Runnernak?
Mivel ahogy látom ezt az országból kell elintézni, viszont én vagyok az utolsó aki más országába akar belépni!
Magyarul én hogy tudnék egy 500 forintos fizetést eszközölni az Internetkártyácskámmal Runner országa irányába?

Sehogy, de emiatt most nem kell aggódni. Ha nem oldódik meg a 16 kör lejárta előtt a helyzet, akkor ki fogunk találni valamit, emiatt kár stresszelni.

Ati 02-03-2010 15:29

És ebben a pillanatban meg is jelent az első sms... No nézzük mit lehet erről tudni...

Bobesz bá 02-03-2010 15:31

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 239662)
Sehogy, de emiatt most nem kell aggódni. Ha nem oldódik meg a 16 kör lejárta előtt a helyzet, akkor ki fogunk találni valamit, emiatt kár stresszelni.

Nem stresszelek én, csak próbálok segíteni egy barátnak.
De annak nem örülök, hogy nem tudom megoldani :(
Viszont most először mondtál valami biztató dolgot az ügyben :)

Ati 02-03-2010 15:32

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 239663)
És ebben a pillanatban meg is jelent az első sms... No nézzük mit lehet erről tudni...

Félsiker, még mindig a technikai hiba válasz megy, de az sms hozzánk már eljut. Egyelőre még ne próbálkozzatok, mert ez még nem az igazi így... De legalább már mintha lenne valami előrelépés, még ha kicsi is.

Bobesz bá 02-03-2010 15:36

Feszülten várjuk a fejleményeket :D
De akkor elrebegek még egy Miatyánkot gyorsan!

Ati 02-03-2010 15:39

"Most fut az éles teszt, mindjárt megy." -- az aktuális állapot.

Ati 02-03-2010 15:44

Már csak az a kérdés, hogy mi náluk az a "mindjárt". :) Mindenesetre ha nem javul meg, mondom akkor se kell izgulni, meg fogjuk oldani, hogy ne ess ki. De szerintem meg is oldódik addigra.

Bobesz bá 02-03-2010 15:47

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 239671)
Már csak az a kérdés, hogy mi náluk az a "mindjárt". :) Mindenesetre ha nem javul meg, mondom akkor se kell izgulni, meg fogjuk oldani, hogy ne ess ki. De szerintem meg is oldódik addigra.

Izgulni kell :D
Ha dög unalom lenne a játék, nem lenne értelme se :P

Ati 02-03-2010 15:49

Quote:

Originally Posted by Bobesz bá (Post 239672)
Izgulni kell :D
Ha dög unalom lenne a játék, nem lenne értelme se :P

Remélem nem ez az össz izgalmad. :p

Bobesz bá 02-03-2010 15:54

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 239673)
Remélem nem ez az össz izgalmad. :p

Hehe :D
Ne aggódj értem.
Magam miatt nem is izgulnék, úgyse hiányoznék az Arénából senkinek :)
De az előző győztese, ne ilyen csúfosan bukjon már el.

Pool 02-03-2010 16:55

Amúgy, hogy működik ez az egész?
Én elköldom a 0691-es teloszámra az sms-t a Pannonos előfizumról, aztán mi történik?
Hogyan lesz ebből VIP kör? Ha nem titok, én kíváncsi lennék a technikai részletekre...

Ati 02-03-2010 17:12

Quote:

Originally Posted by LiverPool (Post 239691)
Amúgy, hogy működik ez az egész?
Én elköldom a 0691-es teloszámra az sms-t a Pannonos előfizumról, aztán mi történik?
Hogyan lesz ebből VIP kör? Ha nem titok, én kíváncsi lennék a technikai részletekre...

Mire vagy kíváncsi? Nagyon belemenve a technikai részletekbe csak összezavarnék mindenkit. :)

Nem SMS formájában kapjuk meg egy mobiltelefonra, ami rá van kötve a szerverre, ha erre gondolsz. Már a mobilszolgáltatónál ez átalakul sms-ről Interneten keresztül küldendő üzenetté. A kapott válaszüzenet sem úgy megy ki, hogy egy mobiltelefon küldüzgeti, hanem a szolgáltatód közvetlenül adja a választ, az Interneten kapott "válaszüzenet" alapján.

Ati 02-03-2010 17:15

Az arénás helyzet kritikussá válásáig még mindig van 12 óra. :) Runner, el ne párbajozd a köröket addig, mert még úgy veszem, hogy van pár órára elegendő, és csak utána kell beavatkozni. :)

Bobesz bá 02-03-2010 17:15

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 239694)
Mire vagy kíváncsi? Nagyon belemenve a technikai részletekbe csak összezavarnék mindenkit. :)

Nem SMS formájában kapjuk meg egy mobiltelefonra, ami rá van kötve a szerverre, ha erre gondolsz. Már a mobilszolgáltatónál ez átalakul sms-ről Interneten keresztül küldendő üzenetté. A kapott válaszüzenet sem úgy megy ki, hogy egy mobiltelefon küldüzgeti, hanem a szolgáltatód közvetlenül adja a választ, az Interneten kapott "válaszüzenet" alapján.

Engem sikerült is :D

Ati 02-03-2010 17:16

Quote:

Originally Posted by Bobesz bá (Post 239698)
Engem sikerült is :D

Pedig még bele se írtam, hogy ehhez hány állomáson kell keresztülmennie. :D

Bobesz bá 02-03-2010 17:17

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 239697)
Az arénás helyzet kritikussá válásáig még mindig van 12 óra. :) Runner, el ne párbajozd a köröket addig, mert még úgy veszem, hogy van pár órára elegendő, és csak utána kell beavatkozni. :)

Nem is rossz ötlet, csinálunk egy párbajt, és véletlenül Runner nyeri meg :)

Ati 02-03-2010 17:18

Quote:

Originally Posted by Bobesz bá (Post 239700)
Nem is rossz ötlet, csinálunk egy párbajt, és véletlenül Runner nyeri meg :)

Vagy véletlenül nem, és pont azelőtt fogy el minden köre, hogy leülnék megoldani az egyedi problémát. ;)

All times are GMT +1. The time now is 22:23.