![]() |
Quote:
Közlegelők tragédiája Sajnos pszichológiai lapokat nincs időm keresni, de ez a kettő elég közel áll ahhoz, hogy miért nem fognak visszajönni. Közös érdeket szolgálna, hogy mindenki visszajöjjön egyszerre, de egyenként sokkal kényelmesebb, ha hagyják az egészet a csudába. És ha mindenki így gondolkozik, márpedig így gondolkozik, akkor senki sem fog visszajönni :) |
Quote:
Quote:
Ha tenleg raveszitek magatokat szoljatok es allok rendelkezesetekre. Zsepi, ha elfer meg egy tag az A-ban, aki termeljen nektek csak szolj es vipezem be magam h johessek, mert a tarsasagert megeri :D, de a jatekert sajnos nem... :cool: P.S. : Ha 12-13 nap mulva reggeltek akkor optimalis lenne szamomra mert akkor jovok a 2/B-bol zero startal. Azert lenne jo nekem mert azon meg akkor is lesz kb 4500 vip korom. (Ati ez neked szolt amugy... csak h lasd h fordulni nem tudok es mar ha nem tevedek akkor 3. vagy 4. alkalommal zero startolok es nyomom igy is a vip-et... jatszani szeretnek es igazan jatszani, nem a vipezessel van a gond, hanem azzal h ertelmetlen a roman 1/A jelenleg...) |
Quote:
|
Hat Csabi vagy varsz 12-13 napot vagy bevarlak a 4. szinten a masik orimmal ha szovizni akarsz.
|
Quote:
|
Van 2 dolog amirol felismerheted barmelyik orimat. :D A neveben ha "raplee" vagy "Erdelymagyaria" szerepel akkor az en lennek... :p
Akkor tali 2 het mulva kb. es orulok h raszantad magad. |
Quote:
|
Quote:
De mit kellene belátniuk azoknak, akik SzK-n vannak? Valószínűleg az érintett országok többsége már rég befejezte romcsis A-s pályafutását és valahol igazuk van úgy gondolom, miért játszanak olyan körülmények között, ami nem élvezetes. Mi is csak azért maradtunk Hegével, mert mint már Hege írta MAZOHISTÁK vagyunk. :D Most mond meg őszintén Robin, ha mondjuk lennénk 30-an összesen változna vmi? Csak több és több kellene a topK-nak és persze, h. nem egymást fogjátok püffölni (mármint gondolom :D). De ami tény meg lehet lenni és shimán lehet élni a minden napit romcsi A nélkül is (max belép az ember és megnézi, aztán látja, na 10 fős a csopi :eek: -> Iesire katt...) |
pontlistát lehet kérni? :)
|
Quote:
1 2011 farkasland 705.284 2 739 -==CPG==- 686.993 3 254 Töviskert 638.787 4 638 A pusztító 595.298 5 571 Irgum-Burgum 588.685 6 1329 McMiki 582.078 7 224 Depresszióland 580.590 8 6355 sturm 261.049 9 2115 Sutir Icip 260.614 10 2505 Zsepibaba 193.755 |
Quote:
|
Quote:
Nem értem mi ez a megalománia, hogy 10e+ hektáron kell tartani a felfedezési határt... |
Quote:
Én egy véletlennek köszönhetően jöttem vissza. Annó bekukucskáltam és láttam, h a "fentiek" közül néhány nagyobb ori SZK-ra vándorolt. Gondolván biztos megunták és ezáltal megnyílt vmi halovány esély szabadulni az A-ból teszek újra itt egy próbát. Viszont vesztemre csak azért voltak SZK-n, mert éppen klánütésre készültek. Pár kör múlva minden visszatért a régi kerékvágásba. :( Lényeg, Hugi tuti mazohista, mert Ő már tudta mit vállal mikor visszakönyörögtem jáccccani. :D |
Quote:
Ha mégis az halottnak a csók... |
Azért van abban valami hogy a top klánból is megunták... hisz nincsenek 10en. S 1 tagjuk "nem olyan rég" jött B-ből. Ergó 7fősa keménymag, nyet 10.
|
Quote:
Viszont arra nagy kíváncsi lennék, h számoltátok-e már, h mennyi katona kellene neki, h felfedezzen a fedezési határra. |
Quote:
klánütésekről: Magyarban napi szinten van 4-5 klánütés, mi, legalábbis amióta én fent vagyok az A-ban 1.5 éve, 3x mentünk ki ütni, igaz akkor ütöttünk mindenkit, vagy próbáltunk, mert voltak akik feloszlottak. Mellesleg, ha magyarban a top klán 4 legnagyobb tagja tudna ütni klánban, szerintetek nem ütne???? Igaz, hogy a klánütések miatt mentek sokan szabira, s tényleg jó kifogás azt mondani, persze mert a top klán mindig üt klánba, nem megyünk vissza. Nem megoldhatatlan úgy visszajönni, hogy mi klánba ne tudjuk beütni őket... |
Quote:
Amúgy rengeteg kati kell ahhoz hogy valaki a TOP-be fedezzen... |
Quote:
|
Quote:
Ha szted minden olyan happy, akkor miért van az, h eltűnt az összes ori A-ból? Vmi csak nem stimmel. ;) Abban mindenki egyetért, h az SZK-s orik jöjjenek vissza, de ahhoz vminek változnia kell és mivel jelenleg ez "erő" veletek van, nektek kell lépni elsőnek. :D |
Quote:
Én se éreztem szapulásnak, ha mégis akkor sorry. Igazából csak vmi megoldást próbálunk találni, h legyen vmi értelme az A-nak. :) |
Quote:
Jól mondták ezt, álszentség. Nincs mit szépíteni. Rajtatok múlik. |
Quote:
|
Quote:
Ennyi ideje küzdünk azért hogy mi legyünk az elsők és hogy felépítsünk egy megnyugtató előnyt és biztosítsuk hogy ne verjenek le minket. Baromi sokat éjszakáztunk, baromi sokat termeltünk és baromi sokat figyeltünk. Nem egyszer ment el szinte a klán teljes tartaléka azért mert valaki elfelejtett VIP-elni vagy mert elaludt és a nyersi elment. (konkrétan nálam volt ilyen 3x :D ) Na azért mert ennyi ideje küzdöttünk azért hogy nagy területen legyünk, ezért fognak úgy kicserélődni majd az orik idővel hogy a max terület megmarad. És az hogy mikor fognak az orik kicserélődni az a gazdijaikon múlik. Hegéék és még néhányan szintén sokat játszottak és küzdöttek. DE! Kb 1 évvel ezelőtt ütöttem be egy orit 7 sereggel. 70K ponttal alattam volt, napokig gömböztem és éplistáztam hogy mi van vele de teljesen üres volt. Beütöttem úgy 7 sereggel hogy bőségesen alábontottam és közben úgy alakítottam még ígyis az orim hogy ne tudjon visszafele beütni ha esetleg jönne. És persze simán beütöttem 7 sereggel. És ez az ori SZK-ra ment. És nagyon sok ilyen ori van. Feljönnek és játszogatnak, de úgy igazán nem gondolnak bele hogy egy gnómnak pl nem bányával kell tele lennie... Szóval lehet mondani hogy azért vannak ennyien a csoportban mert ütöttünk klánban. Így volt. Alkalmazkodtunk és biztosítottuk az előnyünket. Sajnálom hogy ennek következtében mindenki úgy látja hogy értelmetlen az A-ban játszani, meg is értem őket mert el vannak kenődve. De mindenre van megoldás. Idővel ez a helyzet is rendeződik ami most van. Vagy így vagy úgy de lesz valami megoldás :) Ja és még valami. A kicserélődött TOP-os nagy orik nem fognak fedezgetni addíg amíg majd lehet ütni ;) Ha most valaki erre azt mondja hogy na persze, majd leütik a kicsiket akkor azt... :rolleyes: |
Quote:
|
Még csak azt tenném hozzá hogy lehet hogy a toppklánt leveri egy láthatatlan ellenfél,éspedig a gazdasági válság .Távol álljon töllem hogy én ezt kivánjam,de sajnos én nem hiszem hogy jövedelmezö vállalkozás lenne.igaz nem tudom hogyan is müködik egy ilyen cég.
De örvendek annak a ténynek hogy talán az én ötletem is volt a román verzió.Mindenesetre emlékszem még arra amikor még nem is volt szó róla ,és én rákérdeztem hogy lehetséges lesz-e egy román verzió?És öszintén én nem igy képzeltem el az egészet.De hát énnekem semmi jogom beleszolni az ügymenetbe. Még csak annyit szeretnék elmondani hogy: Isten éltesse sokáig a cuceritort is,meg bö taglétszámot kivánok .Sokasodjon,bövüljön Hipp Hipp Hurrá |
Quote:
|
Quote:
Quote:
Nos akkor elmondhatjuk HA vki esetleg mégis lefordul (valszeg itt az igazság) Quote:
Hmmm...ez is olyan mintha semmi se változna a végeredmény szempontjából. :o Akkor most léptünk előre 1-et és 2-t hátra. :rolleyes: |
Quote:
Csakúgy szólnék, h. egy-két orinál erősen stagnálhat a felfokozás. :p Már-már durvának tetszik. :D |
Cuceritor és Legendär játékok lezárása
Sziasztok! Ati-t idezem ha valaki nem olvasta volna meg: "A vártnál jóval alacsonyabb részvételi szám miatt úgy döntöttünk, hogy a Cuceritor és a Legendär játékokat (a Hódító román és német nyelvű változatait) lezárjuk. A lezárás sem a Hódítót, sem a Queosiát (a Hódító angol nyelvű változatát) nem érinti. A következő egy hónapban még minden az eddig megszokottak szerint működik, egy hónap múlva azonban lezárjuk a regisztrációkat, és új ország regisztrálására már nem lesz lehetőség. A játékhoz tartozó ügyfélszolgálati cím is már csak ez alatt az egy hónap alatt lesz elérhető, utána nem. A meglévő, és az ez alatt az egy hónap alatt regisztráló játékosok tovább folytathatják a játékot a játék elvesztéséig (időkorlát elérése), illetve VIP tagságuk lejártáig." Most csak annyit uzenek Ati-nak es a top klannak hogy: EN MEGMONDTAM HOGY EZ LESZ BELOLE! :mad: |
Quote:
|
Quote:
|
És lám lám eljött :cool::(:(:(
|
Quote:
Inceperea jocului: 2007-04-21 12:10:40 (ez kb 1 évre rá lett regizve, hogy megindult a román hód, ekkor 4700 as sorszám közelébe, regiztem. Tehát azóta 2 év alatt anarchal együtt nem lett beregizve 3600 ori!!!!!! + hozzáteszem ekkor még sehol nem voltunk top-klán...... ugyanis kb 2007. júniusában váltunk azzá, de még volt mellettünk 3 klán! Talán, ha összeségében nézzük a románt a 3 év alatt nem volt 100 játékos aki beregizett, s komolyan is gondolta volna a játékot, hiszen A-ba is csak 60 ori van, ergó 60 játékos érte el az A-t. Ebből csak annyit akartam kihozni, hogy nem azért ment tönkre a játék, mert mi a topban vagyunk, hanem azért, mert kevesen regiztek, s ne húzzunk olyan összefüggést, hogy azért regiztek kevesen, mert esélytelen a topba jutni A-ba. Azzal a kb 5000 orival mi van akik addig regiztek ameddig mi nem lettünk top klán????? |
Egyezzünk meg döntetlenben,mind hibásak vagyunk.
|
A felgyülemlett mrd-okat, rúnát, tekit, stb... Nem lehet beváltani forintocskákra tekintve hogy vége? :)
|
Quote:
Hip-hip-hura !!! Hip-hip-hura !!! Hip-hip-hura !!! Eljen a top klan !!! :( Most lassam mire volt jo a sok habzsolas es kapzsisag reszetekrol. :rolleyes: |
Quote:
Nem kellett volna tüntetésből SZK-zni és a sebeket nyalogatni. Én 20910 kört töltöttem el játékban A-ban, Te mennyit? |
Quote:
de azt megsugom,hogy nem MI a TOPklan vagyunk a hibasok a cuceritor miatt , hanem a stab ... |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 06:24. |