![]() |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
:D:D:D:D:D jóvanna. :( elszóltam magam :D:D én extra VIPes vagyok :D:D én tudok tekit, sereget, és nyersit is fosztani úgyhogy ne kössetek belém :D:D:D amúgy meg azt mondta Gee hogy 1miliárdal túlcsorgott... én ezt úgy értettem hogy azárt csorgott túl, mert a ht eladta a drágaköveket. szal ha 1miliárdal túlcsorgott akkor még mindig van 4.2 miliárd pénz az oriban :) |
ha a ht adta volna el, nem lenne akkora baki
saját kezüleg adtam el :D |
Kevesek vagytok. :P :ĐĐ
Én még a lakosságot is ugy fosztom a képzéseimhez. :]] Ezért haladok ilyan marha lassan? :eek::D:D:D |
Quote:
|
Druida, mit tettünk h ilyen szómenésed van, és mindent teleszemetelsz?
|
Quote:
|
Quote:
Végülis arra való,hogy írjanak bele. |
Quote:
Az a baj, hogy keves ember vette a faradtsagot, hogy normalisan osszeszedje a dolgokat. :) |
Quote:
A többi szemetelő meg nem kap semmit:) |
:-)
Ne bántsátok már azt a nyeretlen kétévest csak segíteni szeretne:-) :rolleyes:;):D:D Hogy mennyire sikeredik, hát istenem elfér a sok firka között:-) |
Quote:
Bakim :S : kitettél 1600 db lakáshelyzeti tudománytekercset 17683 arany áron :S |
Quote:
|
arra is fogsz válaszolni, miért szemetelsz mindenhova?
|
Quote:
ha elmagyaráznád, talán könnyebb lenne. ha meg zavar vkit hogy leírom a véleményem a kézikönyvbe akkor szóljon, és abbahagyom. |
Quote:
|
Quote:
Benji olyan dolgokat írsz le több ízben a kézikönyvben, aminek a fele sem igaz, és ami a súgóban világosan le van írva JÓL. És a súgóban leírtak nem egyeznek azzal amit leírsz. A kézikönyv eredeti célja hogy a kezdő játékosoknak segítsenek a profik a konkrét és JÓ adatokkal. Lehet hogy ezért nem nagyon írogatok bele? :cool::D Ha nem tudsz valamit, akkor kérlek inkább kérdezz, mint hogy tévhitekkel meg rossz adatokkal írd tele a kézikönyvet. Köszönöm. Ui.: és most kérlek ne megsértődj, ezzel nem megbántani akartalak, hanem arra kérni hogy kicsit jobban figyelj oda... |
Quote:
|
Arden.a véleményem írtam meg csupán. tudod most van hétvége ilyenkor van időm írni, ezért halmoztam fel ennyi hsz-t. de ennyierővel ugyanezt a kérdést N.a.t-nak is felvethetnéd ;)
amúgy mond meg plz hogy melyik hozzászólásaimmal van baj? melyik "szemét"? mert szeretném tudni hogy min kell javítanom. |
egyszerűen csak ne akarj mindenhez hozzászólni, ennyi lenne. és ha mégis beírsz, akkor kicsit jobban gondold át előtte.
|
Quote:
|
Sziasztok!
Igazából az elvakultság hibája volt és nem baki. Volt egy orimba sok száz milla. 25 bankkal védve, mellé 20% barakk-torony, mf-ként. Sorra jöttek a pattanó seregek fent is tartották az amúgy sem alacsony morálomat. Én jókat nevettem rajtuk, amíg egyszer csak levettek 772 millával. A veszteségeket nézve épphogy befértek, tehát volt éplist és addig okoskodtam, amíg befértek. |
Ma reggel nagy álmosan nézem az orim, megy le a morálom. Adok nekik pénzt: 132ezer helyet sikerült 1milla32ezret adnom! Most fent van a morálom k.b. a kajánál! :(
|
Hát a helyiérték hol leledzik? :rolleyes:
|
Quote:
bár szerintem mindenki szokott "kamuzni" valamilyen szinten, csak más az, hogy ezt többszát ember előtt teszi, míg más nem égeti le magát ennyire :o:rolleyes: |
Quote:
|
Quote:
én nem lennék ilyen elnéző:D:D:D:D:D:D:D:D |
Quote:
|
nem hinnem hogy ezzel leegettem magam,egyszeruen elutottem az arat es eluszott
nem is vettem eszre csak mikor visszajott:o egyepkent 2300 az atlag ar,en meg 24444 ert tettem ki veletlenul:( |
Quote:
|
ez nem tudom mennyire minősül bakinak:
2008-05-08 07:13:09 x(#2) has attacked your country. Your defenses held out, the enemy could not break through. Your losses: 0 soldiers, 0 defenders, 0 archers, 0 horsemen and 0 elites. Your enemy`s losses: 0 soldiers, 0 attackers, 0 archers, 0 horsemen and 236 elites. 2008-05-08 06:06:27 We have captured some thieves, who confessed that x (#2) sent them. 2008-05-08 06:05:17 x (#2) wanted to obtain information about our country. |
A rekordom, pár hónapja történt: 14 milla lakástekit 50k-ért tettem ki. Aszittem a sereget teszem ki, telóról voltam, és vezettem is közben kora reggel. Nem a legjobban indult a napom :p
|
Quote:
nem hogy bekopott volna :) :D |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Nevezhetjük bakinak is:
Kezdek rájönni, h az anarch nem nekem való, 2 nap alatt sikerült belekötni 3 különbőző emberbe 200 hekin, akinek kb 4szer 5ször annyi orija van, mint nekem (3db összesen) Kiábrándító:( |
All times are GMT +1. The time now is 17:54. |