![]() |
Quote:
|
Quote:
Menj azzal a bizonyos játékkal játszani amit annyira írogatsz. Ki nem sz**** le!? Ja és én sem hallottam rólad még soha korábban, csak mióta játszok angolban. |
Quote:
Monro: Valoszinuleg nem o szabizott csak az orszag neve volt szkarabeusz akire celoztam es tevessen azonositottam be. Bocsi. |
Quote:
|
Nehogy már abba hadjátok:cool:
Öröm titeket olvasni:D:D Egyébként mint külső szemlélő tényleg érdekes, hogy 1,5-2 hétig nem történik semmi, aztán meg meg tele a teljes:rolleyes: |
Quote:
|
Meg egy dolgot tudok elkepzelni.
Hogy szkarabeuszeknak semmi kozuk ehhez csak egyszeruen a volt klanomba utaltak sokan. (parrol tudom is hogy nem kedvelt). Ezert hagytak hogy feljojon rajtuk az elenfel. De ez mar tenyleg vegso magyarazat. Masnak is szemet szurt ennek orulok..... |
Quote:
anélkül, hogy tudnám ki van a klánodba: ez vicc?:D |
Quote:
1. Hagytak magukat utni az vilagos. Fordulhatott volna de bevarta, 2. Remyt es Lalit rendszeressen megtalaltam. (persze mas neven voltak). 3. Elenseges klanba voltunk kb 1 evig. 4. Nem nagyon baratkozom veluk se es senki massal leszamitva par embert. Nekem mindig is az volt hogy keves barati ori legyen es sok ellenseg. Pool pl Madzin gyilkosa neven regelt. Mast nem tudok magyarazatnak talani. Ha te latod hogy jonnek es tudod jol hogy minel messzebb vannak annal jobb akkor lefordulsz nem? |
Quote:
1. a 4 ütés (2nap alatt) elött volt e távolbalátás? 2. itt voltak e gépnél az illetékesek ugyanis 0 volt a katonai veszteségük a 4-ből 3 esetben. 3. Ha tele is lettek volna védelemmel meg tudták volna e fogni a sereget? Ez elég sokat elárul... |
Quote:
2 5341 Parázsló 3 3 Remedy 4 5393 [V] Lotus is here... 5 385 [V] land of ben 6 5400 Word of the Madzin 7 1390 Jólét 330,665 8 463 Myth 330,722 9 899 [V] Pantemony 321,890 igy voltak. |
ja meg volt 1 kicsi is de azt nem tudom kicsoda
|
Quote:
1. eset 200 hekis kis ketteses orimat be akartad fosztani, penzt elkoltottem, irtam hogy ejnye bejnye, rogton kuldted az mntt. 2. eset mf kis termelo torpem volt 3/G-ben rogton kuldtel haduzenetet, 10 korrol elkezdtel meszarolni. Kerdeztem miert, veletlen ugy irtam ala, hogy Rem, rogton jott megint az mnt. Egyszerre volt haduzi es mnt is :) ennyit a harcokrol, sajnos sosem adododtt ra alkalom, hogy harcolhassak Veled :) De a tenyek elferditeseben jo vagy. Hogy az uteseket direkt engedtuk be, egyszeruen nevetseges vad. Amit pedig most csinaltal tulmegy minden hataron. Atvettel tolunk egysegeket, kirugtad tobb mint a fel klant, kinullaztad a klanrakit, es TOROLTED MAGAD. Csak gratulalni tudok...! |
Quote:
|
Srácok, amikor egy csapatban voltatok, akkor is ilyen jó volt a viszony köztetek? Örömteli együtműködés, csak a játék kedvéért? :p
|
Quote:
|
Énis csináltam azt hogy elhivtam a szövimtöl az ijjat és ellen szöviböl beütötték :D A Legelsö orimmal volt ez :D
Ugyan az csak nagyba :D |
Quote:
|
Madzin Te beteg vagy kezeltesd magad.
Mi szükség van erre? Levertek, vagy nem akart tápolni a klánod ennyi, emiatt nem kell itt hisztizni. Nem vagy nagy játékos mert a topklánban voltál. Én is játszottam abban klánban, jó csapat volt. De csak ezért voltam topklános, és nem azért mert mekkora nagy koponya vagyok. Véget ért a játékod ott, mert jöttek a jobbak vagy csak elfogyott a csapat motivációja. Iylenkor nem kell itt a hattyú halála, szépen húzd le a rolót és maradj csendben. |
Szépjóestét-hajnalt mindenkinek
Sajnálom, hogy csak most tudok reagálni, dolgoztam és csak mostanra sikerül átrágnom magam a fórumon. Tulajdonképpen az nem meglepő (sajnos), hogy A beli események után kissé elszabadulnak az indulatok az aktuális fórumon. De az, hogy a sárdobálás klánon belülről érkezzen, kissé megdöbbent. Megdöbbent, mert olyan embertől jön, aki semmit sem tett ezért a klánért, azért viszont mindent megtett, hogy kisajátíthassa a végén. És mindezt még egy csavaros összeesküvés-elmélettel próbálja alátámasztani. Hódos életem legnagyobb hibája, hogy engedtem belépni a klánba. Előttem már sokan elmondták, de akkor én is: Szó nem volt megbeszélt ütésekről. A feltételezést is, és a hazugságaidat is kikérem magamnak. Nem igaz, hogy a szövifórumon elismertem volna bármit is. Nem titok, a klántagok kirúgása, a raktár kiürítése és a minősíthetetlen stílusod UTÁN közöltem, hogy ezután nem bánom, ha bevernek mégegyszer. Mert ez a fordulásomat még nem veszélyezteti, téged viszont igencsak kellemetlen helyzetbe hoz, amit maximálisan megérdemelsz. Ha tehettem volna, a klánból hajítalak ki azonnal, de azt ügyesen megoldottad, hogy ne lehessen. Lehet ezt is kiforgatod, ezért mégegyszer hangsúlyozom, hogy mindez az események UTÁN történt, és csak gondolkodtam rajta, nem pedig megbeszéltem a Szkarabbal. Én kis naívan addig úgy gondoltam, hogy rádbízzuk, ami a klánból megmaradt... A másik dolog, amit felrósz nekem, hogy nem fordultam. Valóban. Éppen azért, hogy a számodra oly nagyon fontos felfedezést még el tudjuk indítani. Lehet, te úgy képzelted, h az első ori majd lebont, aztán te fedezel, ő meg beépít, ahogy tud. Nos, a nálam lévő nyers nélkül nemigazán ment volna. Én pedig nem hagyom így cserben a szövetségesemet, mint ahogy meg is beszéltük. Az pedig már egy külön kis technikai malőr, hogy a wapom épp távolozáskor adta be a kulcsot, így ti láttátok a távol eredményét és a sereget (már aki bentvolt) én meg nem. De igazából nem oszt, nem szoroz, se védeni nem tudtam volna, se fordulni. Pont. És miután itt előadtad a nagy búcsújelenetet, tönkretetted a klánunkat, gyanusítgattál, olyan stílust használtál, amilyet, még te beszélsz erkölcsről meg etikáról? Ez azért szánalmas egy cseppet. Nos, nagyjából ennyit szerettem volna hozzáfűzni... Ezenkívül teljesen egyetértek a Remy által leírtakkal, és köszönöm, hogy beírta mindezt. Hopp, mégvalami :) Képzeld el, igenis lehet jókat sörözni-tequilázni csaták-harcok előtt is és után is az ellennel. Mert csak ellenfél, nem ellenség, hiszen ez egy JÁTÉK. Jó lenne ebben a szellemben folytatni a jáccást... :) |
Quote:
Szép befejezés ennek az esetnek sztem! |
Remy , mithy , gyula , stb
Gratulalok megerdemliket egymast es a jatekot is! Remelem soha nem talalkozunk tobbe se a jatekokban se pedig az eletben. Akik privatba irtak azok miert nem szolnak itt is hoza vajon? Mert felnek a kovetkezmenyektol. (vagy ha hoza szolnak torliket a hozaszoloast).Ez mindent elarul az aljas modszereitekrol. Kobor es Akos is (de meg a Krak is) megmondta hogy mik vagytok most mar en is tudom. Igen ez a ti palyatok elvezetek ki hogy itt ti vagytok a velemeny formalok. |
megvallom, én itt mindenkihez képest véres kezdőnek számítok, de azért egyet mondhatok, amiben egyet kéne érteni minenkinek: elszomorító, hogy a játék folyton arról szól egyeseknek, hogy a másik játékát tönkretegyem, hogyan csaljak, és a sárdobálásról, hogy ő milyen szemét...aki ebben velem nem ért egyet, jelezze, messziről fogom kerülni.
másik, mielőtt mindenki el kezdene engem dobálni, kijelentem, nem látom mi folyik az angol A-ban, ezért nem gyanúsítok meg senkit, tehát senki ne gondolja azt, hogy én megvádoltam a fent leírtakkal;) |
Quote:
Madzinnak savanyú a szőlő és ez nagyon gáz, hogy nem lehet tisztességesen gratulálni ahogy én tettem a visszavonulása hírére. Az a munka sem volt piti amit mi csináltunk több mint fél évig, hogy beérjük őket és amikor végre sikerül akkor összeesküvéselméletekkel védi a látszólagos tudását... Komolytalan és súlytalan játékosok reagálnak így akik 2 hete kezdték és volt már 5 sikeres fosztogatásuk :( |
Quote:
Igen megérdemeljük egymást, én személyszerint büszke vagyok arra hogy Ildit és Remyt a barátaim és szövetségeseim közt tarthatom számon. Mégegyszer elmondom Te beteg vagy. Csodálkozom hogy Ati még nem törlte az összes regisztrációd, mert megérdemelnéd azért amit csinálsz. Kóbort, Ákost meg Krak-ot emlegeted? Ha mondanivalójuk van majd biztos elmondják itt, amig ők nem teszik addig ezt is a te kitalációdnak tartom. |
Sati Én nem irtam elég egyértelmüen, te meg félre olvastad, javítottam hogy Krak-rol van szó.
|
Quote:
|
Quote:
Egyvalamit még elfelejtettem tegnap, pedig ez lett volna a legfontosabb... A Szkarabeusznak én is szeretnék szívből gratulálni, a kitartásukhoz és ahhoz, hogy az angol 1/A körülményei között is ilyen eredményeket tudtak elérni. |
Quote:
Azért a "leghíresebb" még mindig te vagy és Lali :( |
*a veszekedés véget ért, most egymás körüludvarlása a téma*
:p:p |
Quote:
|
Csak Madzin csinálta a fesztivált itt. Épp Ő akit csak befogadott a másik Top klán amikor a sajátját nem tudta összetartani és szétment. A Myth-Remy féle (alap)klán tagjaival semmiféle veszekedés nem volt.
|
Quote:
|
Quote:
|
Mindezek fényében tanulságos lehet visszaolvasni a topic elejét... a sok nyavajgást és annak bizonygatását, hogy az akkori uralkodókat vajon miért is NEM LEHET LESZEDNI!!!
Gondolkozzatok, kapjátok össze magatokat és csináljátok amit kell. Nekünk 7 hónapig tartott... Lehethogy másnak hamarabb megy, mert nem kell nulláról indulniuk! |
Quote:
|
Quote:
Szted a másik topklán mitől tűnt el? Mert megúnták? Miért törölte magat a törpicsek akit utolértünk? Amikor klánnal elértük a pontjukat miért csináltak a 2 klán helyett 1-et? Nem látványos események, de események amik a TE játékodat is befolyásolják! Kár, hogy az olyan régiek mint te is képtelenek észrevenni az apróságokat... Szted miért tette ki Madzin a fél klánját a csapatból? És utánna mikor rájött, hogy egyedül maradt miért törölte magát? Hirtelen marha uncsivá vált számára a játék amikor lett volna kivel csatázni? Az nem volt uncsi, hogy 2 éve termelget de most hirtelen uncsi lett, hogy már nem lehet békésen üldögélni? És ez tegyük hozzá nemcsak Madzinnak szól! Elkeserítő számomra, hogy végigcsinálok félévet egy háborúzás lehetőségéért aztán az ellenfél az első nyakleves után kapitulál... És ők voltak azok akiket szerintetek (topic eleje) az életben nem lehet majd leszedni! |
Quote:
Szvsz ne térjünk vissza vissza megint a "hogyan lehet lepiszkálni a top-ot" kérdéshez, megint elkezdődne egy parttalan vita, és semmire nem jutnánk vele. Játssza mindenki a saját játékát a saját céljaival, és ahol ezek a célok ütköznek, ott rendezzék le a dolgokat, semmi értelme itt vitatkozni. |
Ja és még mielött jönne a magyarázat az inaktív klántagok miatti érdektelenségre ... Az a véleményem, hogy NEMCSAK 10 fős klánban lehet játszani az 1A-ban! És nemcsak a topklánban lehet játszani és fejlődni. Ha valaki akart volna egy picit játszani akkor tudott volna. De nem akartak, mert kényelmetlenné vált volna, hogy elérhetővé teszik magukat! Ugyhogy senki ne érveljen azzal, hogy a társai így, meg úgy, mert ez csak kifogás. Amikor harci helyzet alakult ki mindenki hirtelen megúnta a dolgot ez sajnos tény bárhogy is szépítjük.
|
Quote:
Akit lehetett levertünk pár hónappal a megalakulásunk után, és az orijaink elkezdték elérni a 200k-s nagyságot. Csak jött pár probléma: - 330-350k értéken volt a 2 klán orijai (1 aki lejjebb volt ahogy írta Mo törölt is miután beértük), azaz egyéniben nem voltak üthetőek - nem váltak szét külön klánba, hogy üssenek minket (mint anno Wandék magyarban), így klánszinten se értük el őket - túl sokszor lépkedtünk már ki/be, nem érte meg nekünk se külön válni, hogy üssük a kisebb klánokat (az volt az utolsó amibe még pont beleszaladtál, ahogy írtad is, de majdhogynem nullszaltósra jött ki mire visszalépkedtek az orik) - mivel a 0-ról indultunk, semmiféle felesleges (elfedezhető) egységünk nem volt, így következett az általad már ismert termelési korszak, ami alatt feltoltunk 2 hadi orit 280-300k értékre, ahonnan már odafokozással tudunk ütni |
All times are GMT +1. The time now is 14:45. |