![]() |
Quote:
|
És megint egy 5/X-es titán. :D
xxxxxxx (#xxxxxx) 2007-05-02 21:54:12 Helyezés: xxx Érték: xxxxxxx GYerekek...Kérném vissza piacon az eladott 4000 Varázslómat... Valaki adjon már el... |
Quote:
|
Quote:
|
köszi a vihart és a szárazságot
direkt kértem kiméljetek mig leesik mi is ez a játék rendes vagy A forumra írták, de gondoltam bemásolhatom ide is:D:D:D:D |
Szabad terület: 18
Ház: 186 Barakk: 433 Kovácsműhely: 26 Tanya: 11 Könyvtár: 4 Raktár: 7 Bányák: 76 Őrtorony: 21 Kocsma: 7 Templom: 6 Kórház: 0 Piac: 4 Bank: 16 Fatelep: 23 Kőbánya: 16 Fémbánya: 20 Agyagbánya: 16 Drágakőbánya: 1 Erdő: 0 Kőlelőhely: 0 Fémlelőhely: 2 Agyaglelőhely: 0 Drágakőlelőhely: 0 Szeretni való hulla G-ben egy kis bányával,templommal,kocsméával fűszerezve:D |
Quote:
vagy dipóban hirdették:confused: |
gyógypatikány (#448412)
2007-05-05 10:57:14 Helyezés: 3343 Érték: 9610 Üdv néktek Anarchista hóditosok!!!Egy varis orit keresek! Feltételek: -fajod csakis törp lehet -maximum 3 körre legyél -csapatjátékos légy Ennél az országnál jelentkezz:Törp and World (#449459) U.I: 1,gyorsan jelentkezzetek 2,Jó hoditást Üdv:én |
Quote:
Menj a poénos beszólások közé is kötözködni, mert ott is van pár éplist. :D :D :D Törpe vari, mekkora perverzió, fúj. :D |
Quote:
És ott se ér kötöszködni, mert oda én is pakoltam olyat.:P Pontosítás: Én nem is oda írtam:P |
Quote:
|
Quote:
|
mára már ez is vicc kategória :)
(nagyon rosszmájú vagyok) xxxxxxx (#xxxxxx) 2007-00-00 19:19:38 Helyezés: 000 Érték: 00000 hali elf tolvaj szövibe lépne |
xxxxxxxx (#xxxxxx)
2007-00-00 00:57:36 Helyezés: 000 Érték: 000 Hali! Sürgősen háború miatt keresunk egy ember/elf aktiv tolit a szövinkbe,hosszú távra! Jelentkezzetek!!:) még találtam :) |
Quote:
|
2007-05-08 18:48:43
Helyezés: 0000 Érték: 000000 Tapasztalt tolis vagy? Kislánytól már vettél el nyalókát? Nincsenek barátaid, erkölcsi aggályaid? Nem ismered az irgalom szót? Szeretsz ölni, rombolni, anyagi javakat harácsolni? Szerinted a pusztítás művészet? Ha ezekre IGEN a válaszod akkor......... Gyere közöttünk a helyed! :-) a szerzőjének köszönöm a vigyort a képemen:) |
Quote:
Én körülbelül emlékszem az első hirdetésre, nagyon beleéltem magam a középkorba :D:D Óóó nagy dicső királyok. Szövetségbe vagy mibe lépnék ha lehet. Remélem nem fárasztok le mindenkit ha túl sokat kérdezek. Kérlek segítsetek sokat és méltó hűbéresetek leszek. |
xxxxxx (#xxxxxx)
Helyezés: xxx Érték: xxxxx K.D. és V.T.-ot keresek szövinek B.F. Friss hirdetés, az 5/x-ben. |
Most, hogy előbukkant a topik jutott eszembe ez a hirdetés, ma reggel találtam.:)
****** (#*******) 2007-05-12 08:32:58 Helyezés: *** Érték: ***** Szövi tagokat keresünk hadis felállásban, 2-3 körön belül. Faj Elf, Fél Elf, Ori, Gnóm, Ember hulla csak akkor ha több mint 10K elitje van. Légy aktív napi töbszöri belépés esetleg Vip ha nincs kapsz ez nem gond, bizonyos feltételek mellett! MNT-jöhet. Jó játékot |
Quote:
Ilyenkor bánom, h pont nincs egy "hadis fél-elfem":D:D:D |
Helyezés: 273
Érték: 8470 Figyu. 100 drágakövet árulok 1533 aranyért, kell valakinek? |
Konkrét megfogalmazás rlz :)
Helyezés: 36 Érték: 21176 Legyél viszonylag közel max 5 kör távolságra! |
kutyu, ha idemásolod a G-s hirdetésed, adok még egy zöldet, amint tudok:)
|
Közkivánatra itt van:
2007-05-13 20:09:43 Helyezés: xxxx Érték: xxxxx Üdvözletem Uralkodók Ama hírnek vagyok hozója hogy szövetségünkben megüresedő helyre keresünk egy magas, erős karizommal és karizmával rendelkező, nem éppen apró termetéről híres nép sarjai közül egy társat hosszútávra. De ez nem jelenti hogy távolról, sőt lehetőleg közelről (max 4kör). Nagy elvárásaink nincsenek, csak hogy parancsnoki képességeit egy nagyobb méretü Elit osztag élén gyakorolja, nah meg persze gyakorolja is ezt és ne csak napi 1 seregszemlét tartson bent. Természetesen mindenben segitjük egymást szövetségeseinkel így ,hogy ez veled is meglehessen lehetőség szerint legyen viped (persze nem kizáró ok ha nincs, de nagy hátrány). Részletekért (esetleges értelmezési segitségért) fordulhattok hozzám privát üzenetben Kutyuleee (mentségemre alkoholos befolyásoltság alatt tettem amit tettem:D) |
Quote:
|
XXXXX (#00000)
2007-05-13 Helyezés: Érték: Drága a nyersanyag a következő szinten? Nincs miből épületeket építenie? Nem tudja eltartani a katonáit? Önnek egy termelő országra van szüksége a szövetségébe! Írjon erre a címre, a részletek megbeszélése érdekében!* *Az árváltozás jogát fenntartjuk ;) Nálam ma ez volt a No1 :) |
# (#)
2007-05-15 16:42:37 Helyezés: 1803 Érték: 21988 Alakuló szövibe tolist keresnék! Jelentkezni zöldben! Min 4e toli és min 4e vari! Jah és gyökereknek kíméljenek! nem hiszem hogy túl sokak tetszését elnyerte :):):) |
Quote:
|
halhatatlanka3 (#446465)
2007-05-18 08:14:10 Helyezés: 1836 Érték: 18143 orit csinálok amilyet akarsz amilyen néven akarod ! csak anarszban ! 20 ezer értékes 1 vip,30 ezres 2 vip ,40 ezres 3vip, 50 ezres 4 vip , és igy tovább ! a 20 ezres ori 2 hét a 30 ezres 3 hét és igy tovább ! aki szolgátatásomra igény tart irjon valamelyik halhatatlanka orimba !!! Kis magyarázat a hirdetéshez. Az 5/Y dipójábol van, Y-ban 800heki a határ, és nem szivesen engednek fel a határ őrök még ismerősöket sem, nem hogy ismeretlent, az uriember pedig még 60k pontos orit is tud csinálni. Mikor felhívtam erre a határ problémára a figyelmét rögtön megmagyarázta hogy ő a 4. szinten gondolta és különben is rengeteg orija van, legalább 10db, szal lazán átmegy a határon is. Csak minden elért 10k pont után küldjem neki a vipet. Az a röhej, hogy mostanában, az megy hogy jön egy kezdő, csinál 3-4orit és olvasgatja a doplomáciát, és innentöl kezdve ő is bizniszelni akar, hihetlen mennyiségü vipeket képsek elkérni, ritka nagy nulla orikért, és olyan feladatokat vállal be amit aztán nem tud megcsinálni :) |
Helyezés: 897
Érték: 9911 MNT-T és szövi tagságot keresek, ha valaki ugy gondolja h szükség van 1 alakuloban lévö tol és vaj szakértöhöz.. amikor a rövidítések elfajulnak :D |
Value: 9343
hay i need 2 thefs,1 mage,1 half elf,1 human elsőre kicsit sokank tűnt, aztán leesett :D |
****** (#******)
2007-05-19 09:13:41 Helyezés: 886 Érték: 10124 CSÁÓ! Keresünk szövetséges tagokat, akik: -heti 2-szer belépnek -és szeretnének belépni egy szövetségbe!!! -bárki jöhet!! Azééé, heti 2-szer.... magasara tette a mércét:) |
Helyezés: 394
Érték: 15567 Hy mineki! szövikbe keresünk 4 . tagot kritérium: -msn elgyen / vip nem fontos majd ha kell akkor -hadis ori legyél -400. hej körül / +/- 30 hej -15000 pont körül -max 330 hekin Halgass a jó tanácsokra!!! és legyél csapat játékos napi töbszöri belépéssel jelentkezni itt: ****** (--> itt a saját sorszáma áll) Helyesírás és a magyar nyelv ismerete NEM szükséges :D:D:D |
basszantyú, ezt csak utána vettem észre:
Helyezés: 402 Érték: 15377 Hy mineki! szövikbe keresünk 4 . tagot kritérium: -msn elgyen / vip nem fontos majd ha kell akkor -hadit ori jegyél -400. hej körül / +/- 30 hej -15000 pont körül -max 330 hekin és legyél csapat játékos napi töbszöri belépéssel jelentkezni itt: *ugyan az az azonosító, mint az előzőnél* ilyen nincs, ketten is meghirdetik ugyanazt :D:D és egyik sem veszi észre a hibákat;) |
Helyezés: 999999
Érték: xxxxx Üdv! Szövibe keresünk tolist(félelf) + egy varist + (óriás, esetleg gnóm) + egy hadist. Sok egységgel! Lehetőleg légy közel, legyen fontos a csapatmunka és ne siess felfele! nekem csak az a furcsa hogy többesszámot használ miközben 3tagot is keres még:D |
Quote:
:D :D |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Mellesleg annyira helyes az angol helyesírása... :D Bár az másoknál is érdekes tud lenni. |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 09:01. |