![]() |
Quote:
|
Quote:
|
Én nem mondtam h nem jácchatók, csak jácchatóbbak lennének:)
|
persze mar, aki tamagocsizni akar annak boven eleg az a ket faj.... :)
|
Quote:
Én most a tolis maluszáról beszélek hogy az ellen nem látok értelmes érvet:S |
A törpe fajivaris topicban Gyula kardoskodik nagyon a tekilopás elleni autovédelemért. Megmondom őszintén, nem tetszik az ötlet, van épp elég tekivédett faj már a játékban, és nem akarom éhen halasztani a tolisokat sem.
Továbbra is azt tartom járható útnak, hogy ha a tolis messziről, biztonságban akar akciózni, akkor azt lényegesen alacsonyabb hatásokkal tegye, mert ez a jelenlegi 10k-s értékkülönbség ez lótúrót ér lentebbi csopikban. Ez törpinek is jó lenne, mert messziről kevésszer lopják, közelről meg sokszor ugyan, de legalább oda tud csapni. Az olyan törpe meg aki közelre se tud odaütni az megérdemli, hogy szétlopják mindenét... |
Egyetértek synkellel, az autovédelem tényleg nem lenne túl jó ötlet, így se látni nagyon óriáson és gnómon kívül más orikat 4től.
Én viszont nem a hatásfokon csökkentenék, hanem körtávolságra adnék maluszt, pontosan a varázslás malusza alapján. Messziről ne érje meg akciózni, aki meg 2 körről akciózik, annak el lehet kenni a száját:) Mert most igen lazán lehet jól tekercselni 4-5 körökre is, és 4-5 körre igen kockázatos kimenni egy aktív csopiban ráadásul lefelé... De varival se lehet sokat csinálni ezek ellen. |
Quote:
Ja meg annyit h aki nem tud varival mit kezdeni 4 5 korre egy tolis ellen az talán epitsen meg templomot. 25 30% templommal minden gond nelkul le lehet mergezni. A sokadik kor utan garantaltan megunja majd. |
Quote:
|
Quote:
Áruld el nekem, 6 körre mennyi készülit emészt fel a mérgezés? Nekem nem az a bajom, hogy lopnak, hanem hogy úgy teszik, hogy képtelenség tenni ellene. A tolis 6 körről simán lelopja rajtam a készülijét, ugyanezt egy varis nem teheti meg, mert 6 körön a felfedés neki 2x annyiba kerül mint 2 körön... |
All times are GMT +1. The time now is 05:03. |