![]() |
Quote:
|
Quote:
(A nem, en nem, en nem is tudok jatszani es asse tudom miaza parbaj meg hogy kell katonat kepezni, nekem ne is irj harcosok!) Na amugy meg csak az akartam irni, hogy ez az egesz topic itten tokre nevetseges, es gyerekes. Rendben van, hogy harcosok ert vmennyire a hodhoz. De egyaltalan nem annyira, amennyire gondolja magarol. Es teveszmei is vannak. Nem minden rossz, amit ir, de tanitonak senki sem alkalmazna. Nagyon specifikus eseteket ugy ir le, mintha mindig igazak lennenek. Es vmiert azt hiszi, hogy mindig neki van igaza. Az eszervekre egyaltalan nem hallgat, csak a maga velt igazat hajtogatja. Amikor kifogyott az ervekbol, eloveszi a "gyere allj ki ellenem parbajban vagy arenaban" cimu bugocsigajat, es azt hasznalja ervkent. Vegyuk eszre, hogy ez teljesen nevetseges, es semmit nem bizonyitana. Persze mi jot nevetunk rajta. De szegenynek eleg lehet, hogy raomlik az egesz hod "kremje", es mindenki ellene van. Es mivel ezt o az eletben nem fogja eszrevenni, hogy esetleg nem mindenki hulye, hanem o megy szembe a forgalommal, nekunk kellene tenni vmit. Szerintem eleg akkor piszkalni, ha felrevezet masokat, gondolom nem szandekosan. Harcosok: toled annyit kernek, hogy arcbol kicsit vegyel vissza, neha szamolj el 10ig mielott irsz vmit, probald is ki azt, amirol velemenyt formalsz. Ezenkivul a kezdoknek valo topicot szerintem jobb ha hanyagolod, mert tenyleg felrevezeted szegenyeket, es lehet miattad hagyjak abba a jatekot, mert tonkrevertek a "harcosok fele szuper" orijukat. Ez kicsit hosszu lett, de probaltam summazni a gondolataim errol az egeszrol. |
Quote:
Quote:
Quote:
Harcosok, egy kezdonek miert adsz pl. tanyafree-s vagy 5 korre elegendo kajas orit? Szerinted o reflexbol tudja potolni a kajajat vagy feltud kelni azonnal, ha hajnali 4-kor elfogy a kajaja? Megertenem, ha "segitseg profi jatekosoknak" c. topicba irkalnal, de igy.... :( |
Quote:
Na akkor aréna+párbajt féltek oksi(bár aréna ott már nem smemi egység van)Mondjatok egy olyan csopit ahol nincs kati a piacon és menjünk oda;)Vagy mondhatok én is;) |
Quote:
Akkor én is mondok szép kis közmondásokat: "a más szemébe a szálkát is meglátja de a magájébana geredánt sem" Kezdöknek lett javasolva 99%foglalkozottság nem nezebb azzal játszani mint éheztetni:) Ja és tudod bátran vállalom ellened is azt, |
Ha elmondod a kezdonek, hogy mire szamithat a 99%-os foglalkoztatottsag mellett, segitesz neki beallitani az intezot, akkor talan rendben van.
De valoszinuleg ha nem figyelj bizonyos dolgokra, akkor el-elhagyhatja egyseg. |
Quote:
Éheztetős orival jösz? Tetejében óriással? Szép baleset lesz, ha ezt egy jobb szövi ellen eljátszod... Persze a 5. szinten elkirálykodhatsz ezzel a felállással, de még ott is lehet kiverik a szemedből majd azt a bizonyos szálkát:))) Most már inkább csak röhögök az írásaidon:) |
Harcos: a 185. beírás elkerülte a figyelmedet, v kényes a kérdés? :)
|
Quote:
Helyezés Ország Érték 1 Harcosok Birtokaa (#273573) 33618 2 Karakia (#212429) 25127 3 Bandi 952 (#116728) 24415 4 Pulland (#33416) 24016 5 Marcipánia (#167310) 23127 6 Bubba-land (#36544) 23088 7 stefeeeland (#261380) 22375 8 orion18 (#291486) 22335 9 Fuxli (#292446) 22306 10 dzsajatiland (#340672) 22275 ez szted nem ő? |
Quote:
ÁTHELYEZVE: Szabályos játék védelme És ez is. |
All times are GMT +1. The time now is 11:32. |