![]() |
Takarítottam egy keveset. Örülnék neki, ha nem offolnátok szét mindent...
|
Quote:
|
Quote:
|
Na hogy legyen vicces tortenet is. Vmelyik nap jartam mini-Tescoban, ahol a kovetkezore lettem figyelmes: "Hetvegi akcio, szentkiralyi asvanyviz 1,5L 49 ft - Most 7 napig!"
|
Quote:
"Mindig bele lovalod magad, ebbe az osztály micsodába" |
Quote:
|
bash.hu
fiú: Ma mi a baj? lány: Hát telóra szeretnék rárakni egy videót csak a telóm nem játsza le az avi-t. De átírtam 3gp-re és úgyse. fiú: De hogy? lány: Hát fogtam és átneveztem.:P fiú: neeeeeeeeeeeee XD hallod ez olyan mintha egy kalácsnak azt mondanád h muffin!! lány: jaah |
Nah mégegyet :D
lány üzenete: *:D *XD *nemirsz fiú üzenete: *szartam. *:D lány üzenete: *XD *fúj. *megpróbálhatnád *szebben is *a tudtommra *hozni fiú üzenete: *szépet szartam. |
Van egy legendásan ganéj tanárunk aki az egyik tantárgyból elég nagy örömmel szór már a zh-ján is.
a következő a zh eredménye 402főből: 0-19% -> "letiltva" ők nem tudnak javitani a vizsgaidőszakban sem már...buktak egy évet, mert a tantárgy szükséges a szoftver szigorlathoz a 64főből 20-an 19%on végeztek, 20%-on 0fő... 20-39% ->nekik jön az "aláírás megtagadva" ők a vizsgaidőszak alatt 1x megprobálhatják még,most hétfőn majd 2000ft UV díj ellenében(általában nehezebb szokott az sokkal lenni) ez a csoport a legnépesebb 238főt foglal magába, de ebbe beletartozik az a 120fő aki nem irta meg. ők is megirhatják hétfőn 2000-ftért, persze csak ha betudnak mutatni kórházi zárójelentést. sima háziorvosi papirt nem fogadja el. a 118főből aki megirta kerek 60fő végzett 38%-on, természetesen 40-41%-on 0fő... 40%-tól "aláírva" kerül be amivel mehetünk (hál isten én is ) vizsgázni. (100fő) igazából csak amiatt tartom viccesnek az egészet, hogy láthatóan direkt próbál mindenkit akit csak tud a határ alatt tartani, ráadásul direkt 1-2% teszi be az embereket a határ alá. ezzel is mégnagyobb ellenszenvet kivivva... amúgy a vizsgára még kb 15-20ember fog csatlakozni hozzánk, de akkor az már nagy szó a póton (előző évek átlaga a pótzh-n 90% bukás...) most ebből a 120emberből jó esetben 60-an ha sikerrel vizsgázunk. |
Én is voltam fősulis, nekem is volt olyan tanárom, aki nagyon keményen osztályozott (75% alatt 1-es), de most visszagondolva jó, hogy nem ment át minden hulladék hallgató elsőre. Ugye akkor még félévismétlést vont maga után 1-1 nem sikerült vizsga...
Hmm, mindig a tanár a ganéj, ha valaki ír egy pl. 10%-os dolgozatot/témazárót/zh-t... Ne írjuk meg helyettetek diákok? |
All times are GMT +1. The time now is 01:52. |