Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Viccek (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=32)
-   -   Vicces történetek! :D (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=858)

Ati 11-11-2010 10:33

Takarítottam egy keveset. Örülnék neki, ha nem offolnátok szét mindent...

Rob 11-11-2010 11:07

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 270591)
Takarítottam egy keveset. Örülnék neki, ha nem offolnátok szét mindent...

legközelebb inkább pakold át ide, pláne, hogy simán semmi baj nem volt vele. úgy meg hogy egész nap született azzal a kettővel együtt vagy 5 hozzászólás pláne nem kéne ennyire válogatósnak lenni:p

Ati 11-11-2010 11:15

Quote:

Originally Posted by Rob (Post 270593)
legközelebb inkább pakold át ide, pláne, hogy simán semmi baj nem volt vele. úgy meg hogy egész nap született azzal a kettővel együtt vagy 5 hozzászólás pláne nem kéne ennyire válogatósnak lenni:p

Nem pakolom át. Had ne én keresgessem, hogy hova akarta írni valaki a témáját. Ide nem, ennyi a biztos. Ha valahova mindenáron írni akarja, akkor megkeresi, hogy hova való.

Remedy 11-11-2010 11:22

Na hogy legyen vicces tortenet is. Vmelyik nap jartam mini-Tescoban, ahol a kovetkezore lettem figyelmes: "Hetvegi akcio, szentkiralyi asvanyviz 1,5L 49 ft - Most 7 napig!"

BimmBimm 11-11-2010 14:02

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 270596)
Na hogy legyen vicces tortenet is. Vmelyik nap jartam mini-Tescoban, ahol a kovetkezore lettem figyelmes: "Hetvegi akcio, szentkiralyi asvanyviz 1,5L 49 ft - Most 7 napig!"

Valóban nem egyértelmű, mert jelentheti azt, hogy 7 napig (tehát az elkövetkezendő 7 napban) a hétvégi napokon 49 ft az ásványvíz,vagy azt is, hogy 7db hétvégi napig 49 ft... Tehát szombat, vasárnap, köv. hét szombat, vasárnap (eddig négy), az utáni hét szombat, vasárnap (ez már 6!) és végül zárás képpen a következő hét utáni hét utáni hét szombatja.

"Mindig bele lovalod magad, ebbe az osztály micsodába"

Remedy 11-11-2010 14:07

Quote:

Originally Posted by BimmBimm (Post 270624)
Valóban nem egyértelmű, mert jelentheti azt, hogy 7 napig (tehát az elkövetkezendő 7 napban) a hétvégi napokon 49 ft az ásványvíz,vagy azt is, hogy 7db hétvégi napig 49 ft... Tehát szombat, vasárnap, köv. hét szombat, vasárnap (eddig négy), az utáni hét szombat, vasárnap (ez már 6!) és végül zárás képpen a következő hét utáni hét utáni hét szombatja.

"Mindig bele lovalod magad, ebbe az osztály micsodába"

Egyik tipped sem nyert. Asszem csutortoktol kovetkezo szerdaig tartott, mindennap. :)

BimmBimm 11-22-2010 17:12

bash.hu

fiú: Ma mi a baj?
lány: Hát telóra szeretnék rárakni egy videót csak a telóm nem játsza le az avi-t. De átírtam 3gp-re és úgyse.
fiú: De hogy?
lány: Hát fogtam és átneveztem.:P
fiú: neeeeeeeeeeeee XD
hallod ez olyan mintha egy kalácsnak azt mondanád h muffin!!
lány: jaah

BimmBimm 11-22-2010 17:45

Nah mégegyet :D

lány üzenete:
*:D
*XD
*nemirsz
fiú üzenete:
*szartam.
*:D
lány üzenete:
*XD
*fúj.
*megpróbálhatnád
*szebben is
*a tudtommra
*hozni
fiú üzenete:
*szépet szartam.

Kutyuleee 12-08-2010 16:14

Van egy legendásan ganéj tanárunk aki az egyik tantárgyból elég nagy örömmel szór már a zh-ján is.
a következő a zh eredménye 402főből:

0-19% -> "letiltva" ők nem tudnak javitani a vizsgaidőszakban sem már...buktak egy évet, mert a tantárgy szükséges a szoftver szigorlathoz a 64főből 20-an 19%on végeztek, 20%-on 0fő...

20-39% ->nekik jön az "aláírás megtagadva" ők a vizsgaidőszak alatt 1x megprobálhatják még,most hétfőn majd 2000ft UV díj ellenében(általában nehezebb szokott az sokkal lenni) ez a csoport a legnépesebb 238főt foglal magába, de ebbe beletartozik az a 120fő aki nem irta meg. ők is megirhatják hétfőn 2000-ftért, persze csak ha betudnak mutatni kórházi zárójelentést. sima háziorvosi papirt nem fogadja el. a 118főből aki megirta kerek 60fő végzett 38%-on, természetesen 40-41%-on 0fő...

40%-tól "aláírva" kerül be amivel mehetünk (hál isten én is ) vizsgázni.
(100fő)
igazából csak amiatt tartom viccesnek az egészet, hogy láthatóan direkt próbál mindenkit akit csak tud a határ alatt tartani, ráadásul direkt 1-2% teszi be az embereket a határ alá. ezzel is mégnagyobb ellenszenvet kivivva...

amúgy a vizsgára még kb 15-20ember fog csatlakozni hozzánk, de akkor az már nagy szó a póton (előző évek átlaga a pótzh-n 90% bukás...)
most ebből a 120emberből jó esetben 60-an ha sikerrel vizsgázunk.

Pool 12-08-2010 16:24

Én is voltam fősulis, nekem is volt olyan tanárom, aki nagyon keményen osztályozott (75% alatt 1-es), de most visszagondolva jó, hogy nem ment át minden hulladék hallgató elsőre. Ugye akkor még félévismétlést vont maga után 1-1 nem sikerült vizsga...

Hmm, mindig a tanár a ganéj, ha valaki ír egy pl. 10%-os dolgozatot/témazárót/zh-t...

Ne írjuk meg helyettetek diákok?

All times are GMT +1. The time now is 01:52.