Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Fantasy, szerepjátékok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=26)
-   -   Elszólások és egyéb mókás dolgok játék közben (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=73)

Chris 09-18-2007 07:03

Quote:

Originally Posted by Massza Rex (Post 124829)
Fiú: - De apa, ez mé ütött meg?
Atya (fel sem nézve az olvasásból): - Hát egy Brujah má csak ilyen. :D

Ez kész... :D :D :D

Mondjuk én ezt nyuszis viccben ismerem, de a te változatod aranyosabb :)

Chris 09-18-2007 07:07

Pax Hungaricum: aranyosak a történetek :D
Eddig merre voltál elveszve, hogy egyik szerepjátékos témához sem szóltál hozzá? (Vagy eddig nem volt mit mondanod? :confused:)
Félreértés ne essék, örvendezés van, hogy ide találtál... :);)

Pax Hungaricum 09-18-2007 07:15

Chris:
Igazából csak olvasgattam eddig, nem tartottam érdemesnek a történeteimet, hogy ide írjak, hiszen én még csak ekzdő fórumozó vagyok.

De átléptem a 400 hozzászólást, és az országlistámat is frissítettem, és ez a két dolog boldogsággal öntötte el a szívem, és úgy gondoltam, ha le is fikáztok, akkor is leírom ezeket!..

:p
:D:D:D

Chris 09-18-2007 07:29

Quote:

Originally Posted by Pax Hungaricum (Post 124909)
Chris:
Igazából csak olvasgattam eddig, nem tartottam érdemesnek a történeteimet, hogy ide írjak, hiszen én még csak ekzdő fórumozó vagyok.

A kezdő fórumozó titulusnak nem tudom mi köze van a témához de mindegy... :rolleyes: Ha mondjuk kezdő szerepjátékost írtál volna, akkor talán, de még úgyis fura lett volna, elvégre a szórakoztató történetek, nem azon múlnak mióta játszol (bár tény, hogy hosszabb idő alatt, több történet gyűlik össze).
Remélem tervbe vetted, hogy ide is és más itteni témákhoz is irogatsz majd a jövőben :)

Pax Hungaricum 09-18-2007 08:19

Még egy sztori:

Egy körbe barrikádozott falut kellett visszafoglalni a lakosai számára.
(Elűzték őket onnan, és kifosztották a házaikat, de horda rájött, hogy kényelmes ott, és a lakosok úgysem mernek visszamenni.)

Egyer csak az rend-élet jellemű elf természetvarázsló megvilágosodik, és közli, hogy öljünk le 50 tehenet, rothasszul el őket, csurgassuk le a húst leprás patkányvérrel, majd építsünk katapultokat, és dobáljuk a darabokat a barikádok mögé...

Ettől az ötlettől az élet jellemű ember fagyvarázsló annyira meghökkent, hogy csuklott egyet, és a szemben álló paplovagot leverte a lábáról egy hatalmas jéggolyóval...

Ezt meglátta a fehérork barbár, aki ezt úgy értékelte, hogy bántják az egyetlen harcos társát (akit becsült a többiekkel ellentétben), így hát hátulról tarkóra fókuszálva a kétkezes csatabárddal fejbeverte a fagyvarázslót, aki a túlütéstől jóformán kettészakadt.

Ezt az elf nem tűrhette, előkapott egy tőrt, és levágta az orkot...

Az egyetlen barátságos dolog aze egészben, hogy mindezek után kevert egy főzetet, amivel felmelegítette a lovagot. Aki az utólag látottak miatt kitért a hitéből...

:D:D:D:D
(A kaland nem indult poénnak...)
:D

Pax Hungaricum 09-18-2007 08:20

Quote:

Originally Posted by Chris (Post 124910)
Remélem tervbe vetted, hogy ide is és más itteni témákhoz is irogatsz majd a jövőben :)

Azt hiszem igen. :p:D

Chris 09-18-2007 09:47

Quote:

Originally Posted by Pax Hungaricum (Post 124912)
Azt hiszem igen. :p:D

Nagyon helyes... :D

Quote:

Originally Posted by Pax Hungaricum (Post 124911)
Még egy sztori...

Ez nagyon beteg... :eek: :D:D:D
A KM hogy reagálta le az esetet?

VérGyöngyTyúk Z 09-18-2007 14:46

Quote:

Originally Posted by Pax Hungaricum (Post 124842)
Mire a KM, a megdöbbenéstől elsápadt, halálra vált arccal, hüledezve megkérdezte a játékost: "Megbolondultál, és megúntad az életed? EGY TÖRPÉÉÉÉT?"

Hát igen. Határozottan rendes volt a KM. Mi mást mondhatott volna? Most nyírja ki a népet mert az egyik kari öngyilkolást akar elkövetni nagyon durván? Próbálta megóvni a JK-kat még egy darabig nem? Hüje vége lett volna a kalandnak:
... és azóta a híd korlátján egy csapat meggondolatlan kalandozó törött koponyái fityegnek." :D:D:D:D

Pax Hungaricum 09-18-2007 16:40

Quote:

Originally Posted by Chris (Post 124913)
Nagyon helyes... :D

Ez nagyon beteg... :eek: :D:D:D
A KM hogy reagálta le az esetet?

A KM majdnem bepisilt a röhögéstől.
Látta, hogy ebből már nem lesz komoly, tömegmészárlós kaland, így hát elkezdtünk mókázni.
Vicces volt.

Végülis tényleg megdobáltuk őket fertőzött tehéndarabokkal. :D:D:D:D

Pax Hungaricum 09-18-2007 16:42

Quote:

Originally Posted by VérGyöngyTyúk Z (Post 124934)
Hát igen. Határozottan rendes volt a KM. Mi mást mondhatott volna?

Mondjuk, ha nem lett volna törpemániás, akkor mondhatta volna azt is nemes egyszerűséggel: "Dobj kezdeményezőt..."

(De ő tényleg megrémült, az agya nem tudta feldolgozni, hogy megfenyegettek egy törpöt. Ez a szóösszetétel nem szerepel a szótárában. :D)

All times are GMT +1. The time now is 19:44.