![]() |
Quote:
Mondjuk én ezt nyuszis viccben ismerem, de a te változatod aranyosabb :) |
Pax Hungaricum: aranyosak a történetek :D
Eddig merre voltál elveszve, hogy egyik szerepjátékos témához sem szóltál hozzá? (Vagy eddig nem volt mit mondanod? :confused:) Félreértés ne essék, örvendezés van, hogy ide találtál... :);) |
Chris:
Igazából csak olvasgattam eddig, nem tartottam érdemesnek a történeteimet, hogy ide írjak, hiszen én még csak ekzdő fórumozó vagyok. De átléptem a 400 hozzászólást, és az országlistámat is frissítettem, és ez a két dolog boldogsággal öntötte el a szívem, és úgy gondoltam, ha le is fikáztok, akkor is leírom ezeket!.. :p :D:D:D |
Quote:
Remélem tervbe vetted, hogy ide is és más itteni témákhoz is irogatsz majd a jövőben :) |
Még egy sztori:
Egy körbe barrikádozott falut kellett visszafoglalni a lakosai számára. (Elűzték őket onnan, és kifosztották a házaikat, de horda rájött, hogy kényelmes ott, és a lakosok úgysem mernek visszamenni.) Egyer csak az rend-élet jellemű elf természetvarázsló megvilágosodik, és közli, hogy öljünk le 50 tehenet, rothasszul el őket, csurgassuk le a húst leprás patkányvérrel, majd építsünk katapultokat, és dobáljuk a darabokat a barikádok mögé... Ettől az ötlettől az élet jellemű ember fagyvarázsló annyira meghökkent, hogy csuklott egyet, és a szemben álló paplovagot leverte a lábáról egy hatalmas jéggolyóval... Ezt meglátta a fehérork barbár, aki ezt úgy értékelte, hogy bántják az egyetlen harcos társát (akit becsült a többiekkel ellentétben), így hát hátulról tarkóra fókuszálva a kétkezes csatabárddal fejbeverte a fagyvarázslót, aki a túlütéstől jóformán kettészakadt. Ezt az elf nem tűrhette, előkapott egy tőrt, és levágta az orkot... Az egyetlen barátságos dolog aze egészben, hogy mindezek után kevert egy főzetet, amivel felmelegítette a lovagot. Aki az utólag látottak miatt kitért a hitéből... :D:D:D:D (A kaland nem indult poénnak...) :D |
Quote:
|
Quote:
Quote:
A KM hogy reagálta le az esetet? |
Quote:
... és azóta a híd korlátján egy csapat meggondolatlan kalandozó törött koponyái fityegnek." :D:D:D:D |
Quote:
Látta, hogy ebből már nem lesz komoly, tömegmészárlós kaland, így hát elkezdtünk mókázni. Vicces volt. Végülis tényleg megdobáltuk őket fertőzött tehéndarabokkal. :D:D:D:D |
Quote:
(De ő tényleg megrémült, az agya nem tudta feldolgozni, hogy megfenyegettek egy törpöt. Ez a szóösszetétel nem szerepel a szótárában. :D) |
All times are GMT +1. The time now is 19:44. |