![]() |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Amúgy a magasabb besorolású cuccoknál nem elég nekem annyi, hogy oda van írva, hogy van, hanem érdekel az is, hogy honnan és kik is keresik azóta...:) |
Quote:
|
Quote:
|
Ez a világ leginkább tudjátok mire emlékeztet engem?:) Volt egy híres Kaland-Játék-_kockázat sorozat könyvekben, lapozgatni kellett, hova lépsz, ha ezt meg ezt a megoldást választod meg dobókockák... Nagy része klasszikus fantasy világ, de volt ilyen jövőbe játszódó is, mint pl. az Országút Harcosa asszem. Na az ilyen volt mint ez:D
Steve Jackson - Ian Livingstone... Istenem ,de imádtam, meg van a mai napig mindegyik... Bocs, ha kicsit offoltam, jövőben nem teszem:) |
Davalon: ha bele tudod elni magad a Magus vilagaba akkor a Srun nal se kene hogy gond legyen... Probalj meg par konyvet eloszor... nagyon jok..!
|
Hát, nekem elég sok lapozgatós eltünt, de azért néhány megvan még...:)
De hidd el, az országút harcosa inkább volt Mad Max-es, mint Srunos...:) Az Srun-ban gyakorlatilag 3 féle ember létezik egy átlag nagyvárosban: 1. A cégrabszolgák 2. A nyomorban élők 3. Az árnyékban élők (RASZ, azaz Rendszer Azonosító Szám nélküliek, bűnözők, árnyvadászok akik ti is lesztek) Persze sok egyéb fajta 'lény" is létezik, akik nem besorolhatóak ezekbe a kategóriákba általában, sőt vannak államok, ahol a felépítése a társadalomnak teljesen más... |
Quote:
Hát jól vagy? 1-es sorszám foglalt! :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD |
Quote:
Látod, akkor már el is kezdtük a karidat kitalálni! :) Cégrabszolga lesz :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD |
All times are GMT +1. The time now is 06:31. |