Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Fantasy, szerepjátékok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=26)
-   -   Shadowrun és Cyberpunk (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=72)

Senki 02-15-2006 10:44

Quote:

Originally Posted by Ati
Hajrá, van MAGUS topic, tessék a népeket rávenni a játékra. :D

hú... hát nekem meg az a fura valahogy... pedig szeretem a gyűrűk urát és azzal azért van hasonlóság :)

Senki 02-15-2006 10:46

Quote:

Originally Posted by aúú
Hát csak azt ne hangoztasd túlságosan, hogy a rigó egy hekker, mert lényegében nem az...:)
A hekker ugyibár, alapvetően a rendszerek feltörésével (azon belül is számtech rendszerekkel) foglalkozik, míg a rigó inkább egy feltúrbózótt sofőr+technikus...:)

jó... igaz, ezt a kifejezést kerestem de a dekásfélénél nem találtam jobbat :p azt meg hekkernek magyaráztuk a "zöldfülűeknek" :p

aúú 02-15-2006 10:48

Quote:

Originally Posted by Senki
igen ez megbeszélés tárgya, de azért van egyfajta gyakorlatom mi az ami jó és mi az ami nem... sok dolog van amit nem szabad elfelejteni, kezdve a trükkös lopásgátlókkal ügye....
(18H, elég forró? ;) hát a legalitás se lesz túl veszélytelen egy pár dologra de megoldom.... figyelni kell arra is persze...)

Hát, a pusztulatban sok minden elfér, de egy C-s vagy nagyobb biztonsági kódú városrészben biza hamar kapsz pár helikoptert a nyakadba, ha katonai cuccal mászkálsz...:)
Amúgy a magasabb besorolású cuccoknál nem elég nekem annyi, hogy oda van írva, hogy van, hanem érdekel az is, hogy honnan és kik is keresik azóta...:)

Senki 02-15-2006 10:52

Quote:

Originally Posted by aúú
Hát, a pusztulatban sok minden elfér, de egy C-s vagy nagyobb biztonsági kódú városrészben biza hamar kapsz pár helikoptert a nyakadba, ha katonai cuccal mászkálsz...:)
Amúgy a magasabb besorolású cuccoknál nem elég nekem annyi, hogy oda van írva, hogy van, hanem érdekel az is, hogy honnan és kik is keresik azóta...:)

az nem magas besorolású asszem.... nagyon forró cuccokat nem teszek fel... asszem engedélyhez kötött... (katonai cuccom nincsen, meg a lövegtorony egy sídoboz szerűségbe bújtatható -egyszerű cselekvésbe kerül kipattintani belőle (bár mechanikus... hja a törpém kis ezermester féle) kb... ;) nem vagyok olyan mint az egyszeri ork motorosbanda akik az új frissen lopott katonai géppityut szerelték a motorra és büszkén vonultak az üzleti negyed sugárútján xD)

aúú 02-15-2006 11:40

Quote:

Originally Posted by Senki
az nem magas besorolású asszem....

Azért hidd el, hogy nem rajonganak a rendfenntartók a tanklövő ágyúkért és egyéb fegyverekért, besorolástól függetlenük... csak ha náluk van...:D

Davalon 02-15-2006 11:58

Ez a világ leginkább tudjátok mire emlékeztet engem?:) Volt egy híres Kaland-Játék-_kockázat sorozat könyvekben, lapozgatni kellett, hova lépsz, ha ezt meg ezt a megoldást választod meg dobókockák... Nagy része klasszikus fantasy világ, de volt ilyen jövőbe játszódó is, mint pl. az Országút Harcosa asszem. Na az ilyen volt mint ez:D
Steve Jackson - Ian Livingstone... Istenem ,de imádtam, meg van a mai napig mindegyik...
Bocs, ha kicsit offoltam, jövőben nem teszem:)

Mike zoostorm 02-15-2006 12:41

Davalon: ha bele tudod elni magad a Magus vilagaba akkor a Srun nal se kene hogy gond legyen... Probalj meg par konyvet eloszor... nagyon jok..!

aúú 02-15-2006 13:30

Hát, nekem elég sok lapozgatós eltünt, de azért néhány megvan még...:)
De hidd el, az országút harcosa inkább volt Mad Max-es, mint Srunos...:)

Az Srun-ban gyakorlatilag 3 féle ember létezik egy átlag nagyvárosban:
1. A cégrabszolgák
2. A nyomorban élők
3. Az árnyékban élők (RASZ, azaz Rendszer Azonosító Szám nélküliek, bűnözők, árnyvadászok akik ti is lesztek)

Persze sok egyéb fajta 'lény" is létezik, akik nem besorolhatóak ezekbe a kategóriákba általában, sőt vannak államok, ahol a felépítése a társadalomnak teljesen más...

Ati 02-15-2006 13:31

Quote:

Originally Posted by aúú
3. Az árnyékban élők (RASZ, azaz Rendszer Azonosító Szám nélküliek, bűnözők, árnyvadászok akik ti is lesztek)

Nanananananana!

Hát jól vagy?

1-es sorszám foglalt!

:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

aúú 02-15-2006 13:34

Quote:

Originally Posted by Ati
Nanananananana!

Hát jól vagy?

1-es sorszám foglalt!

:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Látod, akkor már el is kezdtük a karidat kitalálni! :)
Cégrabszolga lesz :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

All times are GMT +1. The time now is 06:31.