Quote:
Originally Posted by Senki
Mert Halfit régebb óta ismerem minthogy hódozunk, És jóbarátom, még akkor is ha kamuszövegeket írkál neked ződbe rólam (elmondta miket írt )
azért vagytok fárasztóak, mert Half csak cukkol mert téged lehet, éstem meg dührohamot kapsz rajta... és az egésznek semmi értelme....
|
En azt nem ertem, hogy neked mi kozod ehhez??? :P Half meg ne lepodjon meg ha a cukkolasait egesz maskepp reagalom le, mint ahogy ő azt varja! Sajat maganak koszonheti... :) Azert meg van egy ket serto dolog a tarsolyomban, de barmennyire is elvesztem a fejem, meg eddig turtoztettem magam! :D
Ha vissza nezed, akkor sok emberbol te vagy az egyetlen aki azon felul hogy megjegyzest teszel meg bele is szolsz 2 ember dolgoba... Ha ilyen nagy baratok vagytok akkor foglalkozz vele! En ha hulye vagyok az maradjon az en problemam, nem tartozol semilyen hozza szollassal ebben a temaban, mig nem vagy erintett! (de lehet rosszul gondolom... es bennem van a hiba!) Gondolj bele, mi lenne itt ha mindenki bele szolna ebbe a verszivasba azok kozul aki ismerik Halfot vagy engem???
Jaah es te meg kamu szoveget irkalsz a Half baratodrol masnak... :P
"és az egésznek semmi értelme.... " akkor semmivel se kulonb a te baratod mint en... ha megkerhetlek nem kell az igazsagoszto szerepet jaccani, eleg ha a baratoddal torodsz, mivel rolam viszonylag keveset tudsz!
|