Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Hódító v6 (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=681)

Ati 08-06-2006 10:38

Quote:

Originally Posted by Xeper
Nekem nagyon tetszik az új grafika. Eddig mindig le kellett kicsinyítenem a betűket a böngészőben a Hód miatt, mert túl nagynak találtam :D -nekem a mostani méretek negyon megfelelnek :)
És még a szemem sem bántja -lehet hogy nem bámultam még eleget a képernyőt? :)
Összesen 1-2 tagolást javasolnék még a fömenübe és a piac/képzés/tekercsek részekhez, hogy a négyes egységek jobban érezhetőek legyenek... bár lehet hogy egy pár nap játék után már ez sem fog zavarni (a 'kaotikus' menüt 2 perc nyomkodás után már szinte keresgélés nélkül sikerült kezelni :) )
Köszi szépen a fejlesztést mindenkinek aki kicsit is hozzátett!

Nagyobb felbontás mellett tagolva van, igaz nem a 4-es egységekben, ahogy eddig, hanem ahogy logikus. Nem erőltetünk egybe 4-et, ha nem kellett, és több van ott, ahova több illik.

Ati 08-06-2006 10:40

Quote:

Originally Posted by Alucard
Ati menüvel csinálj valamit !! Sokáig tartr kibogarászni mi-mi!! Amugy szép lett!

Nem kibogarászni kell, hanem elolvasni. :) Szövegesen ki van írva rá, hogy mi micsoda. :) 2 napig olvasgatod, utána már azt se kell, mert tudod, hogy mi hol van. 2 napnyi olvasás nem ártott még senkinek. :)

Ati 08-06-2006 10:45

Quote:

Originally Posted by kp_
firefox ba a menuk tagoltak es szovegmeret valtoztatasra reagal ,IE ben viszont nincs tagolas es szovegmeret valtoztatasra csak az uj forum felirat valtozik

Szövegméret változtatásra valóban nem reagál. Kérek mindenkit, akinek a szövegmérettel problémája van, hogy itt ezen a fórumon, külön topicban írja össze, hogy melyik oldalakkal. A pontlistáról tudok, annak már van téma, annak a megbeszélése szépen halad.

A menü nálam IE alatt is tagolt, csak megfelelő felbontás kell hozzá. Direkt dimanikusra lett a menü csinálva, hogy minden felbontás mellett látszódjon, kisfelbontás mellett a tagolás nem fér el, de ha kicsit feljebb veszed, vagy IE-ben a felesleges sallangokat eltünteted fentről, akkor látszódni fog ott is szépen.

Sose szerettem ilyet mondani, de IE7-tel például egész pofás. ;) Az alap IE hibái persze megvannak ebben a verzióban is, mint pl a táblázatok egybefolyása, de az IE ettől IE.

Ati 08-06-2006 10:46

Quote:

Originally Posted by aúú
Azért a relikviás fórumra elég sokan írtak... és hát valljuk meg őszíntén, van ami sokkal jobban felkelti a köz érdeklődését éppen ezért nem véletlen ír csak néhány ember a fejlesztéses részekre...

OFF:

amikor fejlesztési javaslat kell, akkor nagyon kevesen írnak, amikor a megbeszéltek bekerülnek a játékba, akkor viszont hirtelen sokkal többen megjelennek lehurrogni. :) Ez minden fejlesztésnél így van, megszoktuk. :)

Ati 08-06-2006 10:48

Quote:

Originally Posted by Toto
Támogatom a menüpontok jobb oldalra kerülését is. :)

Ezt már írtam előzőleg, hogy technikailag miért nem megvalósítható.

stefanus 08-06-2006 10:52

hmmm

Na mar szavazott 60 ember a listan, s vilagos az eredmeny. Ati ha te azt gondolod, hogy nem lesz kovetkezmenye a rosz donteseidnek akkor csalodsz.
A rossz donteseket szankcionalja a piac. ;) Majd rajosz te is erre mikor nem ugy fogod fel a hoditot hogy te vagy Fidel Castro, s van egy par tanacsadod a forumokon. Latogatok szama csokken, stb....

vonos82 08-06-2006 10:52

Ati, a Súgó kategóriáit nem lehetne más szinnel? fekete alapon mélyvörös... Maga a sugó olvasható, de 10 cm-ről sem tudom elolvasni az altémákat.

Ati 08-06-2006 10:59

Quote:

Originally Posted by stefanus
Na mar szavazott 60 ember a listan, s vilagos az eredmeny. Ati ha te azt gondolod, hogy nem lesz kovetkezmenye a rosz donteseidnek akkor csalodsz.
A rossz donteseket szankcionalja a piac. ;) Majd rajosz te is erre mikor nem ugy fogod fel a hoditot hogy te vagy Fidel Castro, s van egy par tanacsadod a forumokon. Latogatok szama csokken, stb....

Azt hiszem, hogy a legelső beírásomban kértem valamit. Bocs, de az ennyire értetlen emberekkel nem foglalkozom. :)

SiMON 08-06-2006 11:04

Ati a piaccal nem tudtok valamit csinálni, hogy ne folyon össze a nyersanyag meg minden, valami elválasztó csik fain lenne.

Ati 08-06-2006 11:11

Quote:

Originally Posted by SiMON
Ati a piaccal nem tudtok valamit csinálni, hogy ne folyon össze a nyersanyag meg minden, valami elválasztó csik fain lenne.

http://forum.queosia.com/pic/piac.jpg

Szerintem teljesen jól látszik. (Anarchos piac, semmi illegális infókiadás. ;))

All times are GMT +1. The time now is 22:23.