![]() |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
A menü nálam IE alatt is tagolt, csak megfelelő felbontás kell hozzá. Direkt dimanikusra lett a menü csinálva, hogy minden felbontás mellett látszódjon, kisfelbontás mellett a tagolás nem fér el, de ha kicsit feljebb veszed, vagy IE-ben a felesleges sallangokat eltünteted fentről, akkor látszódni fog ott is szépen. Sose szerettem ilyet mondani, de IE7-tel például egész pofás. ;) Az alap IE hibái persze megvannak ebben a verzióban is, mint pl a táblázatok egybefolyása, de az IE ettől IE. |
Quote:
amikor fejlesztési javaslat kell, akkor nagyon kevesen írnak, amikor a megbeszéltek bekerülnek a játékba, akkor viszont hirtelen sokkal többen megjelennek lehurrogni. :) Ez minden fejlesztésnél így van, megszoktuk. :) |
Quote:
|
hmmm
Na mar szavazott 60 ember a listan, s vilagos az eredmeny. Ati ha te azt gondolod, hogy nem lesz kovetkezmenye a rosz donteseidnek akkor csalodsz.
A rossz donteseket szankcionalja a piac. ;) Majd rajosz te is erre mikor nem ugy fogod fel a hoditot hogy te vagy Fidel Castro, s van egy par tanacsadod a forumokon. Latogatok szama csokken, stb.... |
Ati, a Súgó kategóriáit nem lehetne más szinnel? fekete alapon mélyvörös... Maga a sugó olvasható, de 10 cm-ről sem tudom elolvasni az altémákat.
|
Quote:
|
Ati a piaccal nem tudtok valamit csinálni, hogy ne folyon össze a nyersanyag meg minden, valami elválasztó csik fain lenne.
|
Quote:
Szerintem teljesen jól látszik. (Anarchos piac, semmi illegális infókiadás. ;)) |
All times are GMT +1. The time now is 22:23. |