Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Megvalósult javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=23)
-   -   Vip Hétvégi Játékban Katona Piac megszűntetése. (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=678)

Serg 02-08-2007 09:08

[quote=dath;72066]kb ugyanazokat a köröket futjuk meg újra, sztem lezárhatjuk a dolgot: szünjön meg.

Szerintem is zárjuk le maradjon:D

Puppi 02-08-2007 10:34

Quote:

Originally Posted by Rém (Post 26892)
Szerintem ha a Vip hétvégibe a Katonapiacot megszüntetnék, akkor el lehetne a csalásokat kerülni, mert igy volt nemegyszer, hogy beléptema piacra és mit látok? többszáz egység vana piacon 1000-2000 es arany áron kitéve. Szerintem a katona piacrea nincs szükség ott, mert amikor bemész , sosincs semmi, most a csalóknak meg minek tartani?

Szerintem meg a csalokat kell kiszurni ha elkezd fajni a fogam elmegyek fogorvoshoz es kikezeltetem nem huzatom ki csak azert hogy ne legyen mi fajjon !!! Es igen Serg javaslataval ertek eggyet legyen egy also plafon a katonaaraknal
Ez sem megfelelo indok??? :D

Killer 02-08-2007 10:50

Quote:

Originally Posted by Puppi (Post 72225)
Szerintem meg a csalokat kell kiszurni ha elkezd fajni a fogam elmegyek fogorvoshoz es kikezeltetem nem huzatom ki csak azert hogy ne legyen mi fajjon !!! Es igen Serg javaslataval ertek eggyet legyen egy also plafon a katonaaraknal

és mire jó ha van alsó határ??simán lehet venni több ezer egységet egy hv-én 50k-s áron is!!ezzel nem sokat segítenénk:(

Dragi 02-08-2007 15:38

Quote:

Originally Posted by Puppi (Post 72225)

Igen és ezt már többzör leírtuk hogyha én azt akarom mrd-kat is össze tudok szedni ha akarok :D:D:D De min. 200-300 milliót

Serg 02-08-2007 16:38

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 72295)
Igen és ezt már többzör leírtuk hogyha én azt akarom mrd-kat is össze tudok szedni ha akarok :D:D:D De min. 200-300 milliót

De csak azért mert a másik javaslatomat nem veszed figyelembe hogy a drágakő is csak 100 arany legyen ne 2000

Dragi 02-08-2007 17:12

Quote:

Originally Posted by Serg (Post 72308)
De csak azért mert a másik javaslatomat nem veszed figyelembe hogy a drágakő is csak 100 arany legyen ne 2000

nem tudom de én jobban szeretem a hv-kat úgy ahogy most van :) És tetszik hogy nem csak a standard törpe kereskedő van benne úgyhogy bocs de a drágaköves dolog jó úgy ahogy van :)

Deni 02-08-2007 17:47

noh ismét végigolvastam az egész topicot.. az elején még bőszen hadakoztam a katipiac kiiktatása mellett.. (ugye? :D) viszont sztem, amit Serg mond az nem hülyeség.. legalább egy próba erejéig neki lehetne futni, hogy minimum árakkal hogy is működne az a bizonyos katipiac.. aztán persze, ha az sem eredményez javulást, akkor mehet a levesbe..
tehát arra szavazok, hogy maradjon, csak más feltételekkel..

Grabi 02-08-2007 18:05

elmondom. kereskedő személyiséggel kigazdálkodható a kellő pénz a kamatokbol. úgy gondolom a hétvégibe a legnagyobb érték az egységszám. hülye lenne vki kitenni azokat. Ha tiszta lenne a hétvégi elvileg tök üres is lenne ahmed, ezért támogatom a megszűntetését

Harcosok 02-08-2007 18:11

Quote:

Originally Posted by Serg (Post 72308)

Másik javaslat pff:P
hát elöbb szavaztasd meg egy másik témában a 100arany/drágakös dolgot utána lesz értelme beszélni róla

Deni 02-08-2007 18:12

Quote:

Originally Posted by Harcosok (Post 72329)
Másik javaslat pff:P
hát elöbb szavaztasd meg egy másik témában a 100arany/drágakös dolgot utána lesz értelme beszélni róla

köszönjük érdembeni hozzászólásodat, tartalmas volt :D

Hüpike, ebben igazad van.. de ahogy Serg is mondja, sokaknak (nem feltétlenül csak a csalóknak) a stratégia részét képezi a katonapiac.. szvsz egy próbát megér a minimumáras móka is..

All times are GMT +1. The time now is 21:54.