![]() |
Egy kicsit más:
Román G-ben 4. vagyok. Illetve 3. Azaz fogalmam sincs. Előttem csak ketten vannak. Vagy hárman. Én csak kettőt látok a listán. Mégis 4. vagyok. Ez elég furcsa nem? Azt is tudom, hogy az első nincs a listámon, vagy az első a második? Szal ezt nem értem. pea |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
elég extrém dolog, de itt a fórumon mindenki olyanokat ír, h 5mpel kv előtt távollát, segítséget hív be de még előtte kiküldi a lovasait szembemenni:eek: (spec én még sosem loptam kv előtt 2mp-el, csak 1 percel, és még így sem vettek észre sosem:cool:vacak net mellé vigyázni kell) |
Quote:
Ha meg mf, akkor úgyse várom meg a 10. kört :) De mire elkezd villogni a fontos esemény már kv van. |
Quote:
Az szép teljesítmény:p Én is körváltás elött szoktam akciózgatni ,ha szöviháború van ,de akkor se 1mp-vel elötte ,hanem 30-40 mp-vel elötte:) |
Na szoval furcsasag: kiszammolom, hogy tok lopni valakitol, oszt meg is bukok, az ellennek mindent maxon szamoltam(teki + keszuli) miutan buktam 5x ellenorzom, es meg se hibas a szamitasom. Visszaveszem a piacon a tolikat, ujra probalom, megint bukok(na jo ez mar lehet az en hulyesegem, de muszaj volt megprobaljam). Ok, h archerel szamoltam, de ennyit teved? Valaki nyilatkozzon, ha neki is akko megtanulom inkabb normalisan kiszamitani(ha van olyan rendes valaki akko kuldje el priviben a szamitasokat vari toli, meg kati szinten).
Oszt most jon a meg furcsabb resz: ejfel elott 2 percel(jatek ido szerint) kidob a piacrol, h letelt a 20 perc. Na erre se tok gombot varni! Valaki megmagyarazza? |
Ja azt elfelejtettem, hogy fel perce leptem a piacra.
|
Na ok, en vagyok a marha, mert arnyak nem volt fenn, (bocs a farasztasert)de a piac reszt meg mindig nem ertem.
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 17:53. |