![]() |
Quote:
|
Quote:
|
Monro, hidd el jót akarok a hódítónak.. De nem értem erre miért van szükség... Ha megnézed az A-ban a pontlistát tényleg csak az első 20 embert érintené ez az egész :D
|
Quote:
|
Quote:
Ha most fellépsz támadhatsz X intervallumban lévőket. Ezzel a javaslattal támadhatnál akár 20X intervallumban lévőket a pontlistában! Nem tudom elhinni, hogy neked csak a top jár állandóan a szádra :( Minden orinak lényegesen nagyobb mozgásteret adna klántámadások szintjén, semmi konkrét köze a jelenlegi tophoz. Sokkal kevesebb lehetne a ki-belépkedek szitu és a "hiénázok majd a klántámadókon" szitu. Sztem ne válaszolj most egy darabig hanem csócsáld meg a javaslatot és gondolkozz el rajta. Ha észreveszel benne olyat ami nagyon elborzaszt akkor írd meg hátha nincs is olyan nagy gáz vele :) Sztem ez a javaslat így komplett. |
Quote:
Az pedig az, hogy ha én összerakok egy klánt, amiben 2-3 ember az, aki a védelem 60%-át alkotja, azt ne lehessen már kikerülni, és beütni mondjuk a varist, a gabonatermelőt, meg a törpét! Tudod, hogy miről beszélek, de még mindig nem mondtad el, hogy az miért is lenne jó, hogy részklánt is lehessen ütni... Persze attól eltekintve, hogy vannak bankos, és sok bányás orik, akiket legszívesebben leütnél a francba :D Az nem elégítene ki, ha ugyanezzel a módszerrel lehetne részklánokkal támadni, de CSAK teljes értékű klánokat? És akkor leszállok a top-os orikról is... Az a baj, hogy ugyan lehetséges, hogy az extrém termelők megboríthatják a piacot, de ugye azért azt sem felejtetted el, hogy azora a nyersanyagokra, egységekre, és tekercsekre mind-mind figyelni kell... Már láttam több 100milla nyersanyagot elhullani a közös rakiból... Szóval azért nem olyan egyszerű az :D |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Egészen idáig erről beszéltem ;) -20% -al támad egy részklán tehát az orijaid 20%-a nyugodtan termelhet és még mindig azonosak az esélyek. Ha ennél is több termelőépülete van egy orinak még akkor is van toronybónusz ami megint a javukra dönti ela csata kimenetelét. Arról nem is beszélve, hogy VISSZATÁMADHATNAK és nemcsak ugyanabban a körben! |
Quote:
Ezek szerint még 1x el kell olvasnom :D (tényleg ezt csinálta Észak mint most én?! :D) |
All times are GMT +1. The time now is 19:52. |