Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Ötletek a "játékunkért" (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=4884)

Ghosti 11-16-2014 17:58

Quote:

Originally Posted by Tsobi (Post 308369)
Ahogy már Sheldon is említette korábban, hatványozottan jobbat tenne a Hódító játékosállományának, ha egy alkalmazáson keresztül nem csak értesítéseket kapni (ami nem mellesleg rettentő hasznos kis dolog), hanem irányítani is lehetne az országot, ugyanúgy, ahogy most lehet böngészőből.

En sem szeretek telorol lenni mert sokkal lassabb stb..
De egy betoltott alap ezen segitene, hogy te normalisan tudjal jatszani, foleg harcolni egy telos szolgaltotassal? Mert hiaba van alap, ha a szamokat ugyan olyan lassan fogja betolteni. Vagy hogy gondoljatok? Legyszi reszletezzetek.

Sami 11-16-2014 18:27

Egy sima alkalmazásra gondoltak, mint ahogy a facebbok-nak is van androidos vagy iOS-os verziója. Ha telón nyitod meg, akkor nem olyan nagy, mint a számítógépes forma, hanem sokkal kisebb, telóra formázott. Egész pontosan erre gondoltak. Valóban kellene már egy ilyen. Már rég kész kellett volna.

Ghosti 11-16-2014 18:42

Quote:

Originally Posted by Sami (Post 308372)
Egy sima alkalmazásra gondoltak, mint ahogy a facebbok-nak is van androidos vagy iOS-os verziója. Ha telón nyitod meg, akkor nem olyan nagy, mint a számítógépes forma, hanem sokkal kisebb, telóra formázott. Egész pontosan erre gondoltak. Valóban kellene már egy ilyen. Már rég kész kellett volna.

Na akkor tegyetek fel szavazasra kulon a fejlesztes alatt, ki akar ilyet, maskepp ugysem lessz csak ha hatalmas igeny van ra:) Aki akarja az meg szavazza meg, hogy igen ezt szeretnem.

Ati 11-16-2014 19:34

Quote:

Originally Posted by Ghosti (Post 308373)
Na akkor tegyetek fel szavazasra kulon a fejlesztes alatt, ki akar ilyet, maskepp ugysem lessz csak ha hatalmas igeny van ra:) Aki akarja az meg szavazza meg, hogy igen ezt szeretnem.

Viszonylag kevés dolog van, ami "szavazás" alapján dől el. :)

Nyilván kell egy nagyobb érdeklődő tömeg mögé, de alapvetően a mobilalkalmazás egyáltalán nem kizárt.

Ati 11-16-2014 19:35

Quote:

Originally Posted by none (Post 308365)
Másik kérdés, hogy A-hoz mennyire lennél hajlandó hozzányúlni?
Ez nem a kifejezetten új játékosoknak szól, hanem akik eljutnak A-ba és ott feladják..

Most lebuktam, hogy még mindig félre van téve olvasásra két leveled jópár hónappal ezelőttről...

none 11-16-2014 20:12

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 308379)
Most lebuktam, hogy még mindig félre van téve olvasásra két leveled jópár hónappal ezelőttről...

Igazából nem emlékszem már pontosan rájuk.. annyi változás van nálam, hogy azóta eltelt egy kis idő, így semlegesebben szemlélem a játékot..
negatívum, hogy az azóta bejött változások nincsenek meg rutin szinten..
plusz azóta A kicsit változott is.. másfelől eszembe jutott egy új ötlet is, amit tuti nem küldtem el, mert kb ezzel a topikkal született meg.. :)

Ati 11-17-2014 11:33

Quote:

Originally Posted by none (Post 308382)
másfelől eszembe jutott egy új ötlet is, amit tuti nem küldtem el, mert kb ezzel a topikkal született meg.. :)

Akkor azt halljuk. :)

Válaszolva arra a kérdésre, hogy mennyire vagyok hajlandó A-ba belenyúlni... alapvetően ezzel hozzáállásbeli problémáim vannak. Tudom, hogy gyorsuló világban élünk, ahol ha valaki 3 nap alatt nem tud megnyerni valamit, akkor az már nem is tetszik neki. Ennek ellenére nem tudom értékelni azokat a hozzáállásokat, hogy "már két hete játszom, és még nem értem utol azokat, akik 10 éve játszanak, úgyhogy remek ötletem van: vegyünk el tőlük mindent, amit az elmúlt 10 évben létrehoztak, hogy én lehessek inkább az első".

Ghosti 11-17-2014 13:54

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 308384)
Akkor azt halljuk. :)

Válaszolva arra a kérdésre, hogy mennyire vagyok hajlandó A-ba belenyúlni... alapvetően ezzel hozzáállásbeli problémáim vannak. Tudom, hogy gyorsuló világban élünk, ahol ha valaki 3 nap alatt nem tud megnyerni valamit, akkor az már nem is tetszik neki. Ennek ellenére nem tudom értékelni azokat a hozzáállásokat, hogy "már két hete játszom, és még nem értem utol azokat, akik 10 éve játszanak, úgyhogy remek ötletem van: vegyünk el tőlük mindent, amit az elmúlt 10 évben létrehoztak, hogy én lehessek inkább az első".

Nem vedelmere mondom, de az O orszaga ott van az elsok kozott, ha meg nem forditotta le.

Az Aba az a problema hogy miota bejott a konnyitett fordulas megcsappant a letszam tobb mint felevel.

Az ujjak egy ido utan megunjak mert Aba nem 1000 korre megy a jatek, a regiek meg mar feladjak mert uj jatekosok hianyaba nekik is unalmas jonehany ev utan, hogy az ellenfelek mindig ugyan azok, egy-ket talan meg 3 evig elmegy egy hosszabban tarto haboruskodas 2 klan kozott, de amikor mar 5 ev utan is mindig ugyan azok?

Azert meghallgathatnank az otletet mielott azt mondanank nem.
Talan kellene valami mas cel is az Aba mint csak a fold vagy a tetejere menni?:D
Nemtudom, de en szeretnem hallani mit gondolt ki.

Ati 11-17-2014 14:16

Quote:

Originally Posted by Ghosti (Post 308385)
Nem vedelmere mondom, de az O orszaga ott van az elsok kozott, ha meg nem forditotta le.

Szerintem ezt félreértetted. Nem állítottam, hogy erre gondolt, hiszen még azt sem tudom, hogy mi az ötlet.

Általánosságban válaszoltam egy előző kérdésre, hogy mennyire vagyok hajlandó az A-ba belenyúlni. Már rengeteg "javaslat" született az előbb általam írt viselkedés köré, aminek mindnek az volt a lényege, hogy ha én nem tudok valamit elérni, akkor más se élvezze, hogy már elérte.

none 11-17-2014 14:46

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 308386)
Szerintem ezt félreértetted. Nem állítottam, hogy erre gondolt, hiszen még azt sem tudom, hogy mi az ötlet.

Általánosságban válaszoltam egy előző kérdésre, hogy mennyire vagyok hajlandó az A-ba belenyúlni. Már rengeteg "javaslat" született az előbb általam írt viselkedés köré, aminek mindnek az volt a lényege, hogy ha én nem tudok valamit elérni, akkor más se élvezze, hogy már elérte.

Egyet írtam ide korábban.. új játékosoknak egyszeri 4k-s fordulás teljes szemért.. (új játékos alatt azt értem, aki sosem fordult le előtte A-ból..)
Másik, amit felvetettem, az éjszakai szabi kiterjesztése 1/A-ra.. mármint egy régi klán esetleg ki tudja használni, de egy új nem, mert nincs klánszabijuk.. így nem kellene minden klánnak 24/7 lennie , és bevállalható lenne azoknak is hadi ori, akik esetleg éjjel alszanak, mert másnap munka,suli stb..
nem lenne egyszerű, mert piacon nem nagyon tarthatnak egységet, így olyan magasan ez nem lenne igazán jó.. de az nem is gond, aki fel akar menni, az dolgozzon meg érte, és nyújtson többet az átlagnál.. :)

All times are GMT +1. The time now is 22:02.