![]() |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
A különválasaztást ellenzőkkel értek egyet én is. Teljesen más felépítésű orik lennének azokban a kezdő csopikban... illetve nem mindenki szeret szövizni, akkor hogy jut el hozzá egy "tapasztalt mentor", hogy segítsen? Van x katonája, x tolija, és a többi kezdő fölött meglesz a sikerélmény. Feljut majd egy "normális" csoportba, ahol viszont jól pofára esik mikor megpróbál egyet lopni, és jön a mészár (ráadásul nem is egy)...
|
Quote:
|
Quote:
Ebben nem ertunk egyet. |
még mindig a "küldetéseket" (vagy nevezzük akárminek) tartom a legjobb ötletnek, hogy a kezdők beleszokhassanak minimális súgóolvasással a játék menetébe. Aztán majd olvasnak, ha kíváncsiak valamire, meg többet szeretnének tudni. Nem lenne cél a súgó helyettesítése, inkább az "alapfunkciók" megismertetése. Esetleg lehetne egy érdekesség leírása az adott dologgal kapcsolatban, és egy link "tudj meg többet" felirattal, ami átdob a súgó megfelelő részére.
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Viszont a többszemes alapból szöviben lenne , hiszen tudja , hogy úgy sikeresebb a projekt :) Viszont többszemesből csak 2db lehet egy szöviben és így kénytelenk bevenni 2 kezdő orit :) Ha nem teszik meg úgy is lekapják őket akik beszöviznek tehát a szükség miatt kénytelenk lesznek szövizni a kezdőkkel ... Ha meg haladni is akarnak akkor tanítaniuk kell őket önkéntelenül is . Én szerintem ez nem egy bonyolult dolog ha haladni akar a szövi akkor nem feltétlenül várod meg amíg magától rájön a figura mi a pálya hanem elmondod neki :) Van ebben valami ami nem logikus ? |
All times are GMT +1. The time now is 12:58. |