Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Filmek, sorozatok, TV (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=25)
-   -   Filmidézetek (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=4463)

Fefe013 01-06-2011 16:18

„Sohasem lehetsz biztos semmiben. Még a legapróbb dolgokban sem. Valaki elmegy melletted az utcán, a szemedbe néz. Ismer téged? Együtt jártatok iskolába? Mániákus gyilkos, aki az első látásra utál? Vagy semmi az egész? A világon semmi?”

Ez lehet, h nehezebb, ha így van, akkor egy jellegzetesebb részt teszek be ha gondoljátok, sztem ez is nagyon jó film...

BimmBimm 01-06-2011 16:46

Quote:

Originally Posted by Fefe013 (Post 275128)
„Sohasem lehetsz biztos semmiben. Még a legapróbb dolgokban sem. Valaki elmegy melletted az utcán, a szemedbe néz. Ismer téged? Együtt jártatok iskolába? Mániákus gyilkos, aki az első látásra utál? Vagy semmi az egész? A világon semmi?”

Ez lehet, h nehezebb, ha így van, akkor egy jellegzetesebb részt teszek be ha gondoljátok, sztem ez is nagyon jó film...

Denzel Washingtonnal a főszerepben: Letaszítva.

Sajnos elég régen láttam, de tetszett nekem is.

BimmBimm 01-06-2011 16:53

Bízva abban hogy nem tévedtem, itt a következő szintén az egyik kedvenc filmemből:

"Nincs nap, hogy ne bánnám. De nem azért, mert itt vagyok, vagy mert szerinted kéne. Hanem visszatekintek arra... ...a fiatal, ostoba kölyökre, aki elkövette azt a szörnyű bűnt. Beszélnék vele. Értelmesen szólnék hozzá. Elmondanám neki, mi miért van. De nem lehet. Az a kölyök nincs többé... Ez a vénember vált belőle. Így kell tovább élnem. Jó útra térés? Az egy baromság. Szóval üsd rá a pecsétet, fiam, és ne rabold tovább az időmet. Mert az igazat megvallva, én szarok az egészre."

Valezius 01-06-2011 16:55

Most kivételesen tippelnék, hátha bejön.
Remény rabjai?

Remedy 01-06-2011 16:55

Quote:

Originally Posted by BimmBimm (Post 275135)
Bízva abban hogy nem tévedtem, itt a következő szintén az egyik kedvenc filmemből:

"Nincs nap, hogy ne bánnám. De nem azért, mert itt vagyok, vagy mert szerinted kéne. Hanem visszatekintek arra... ...a fiatal, ostoba kölyökre, aki elkövette azt a szörnyű bűnt. Beszélnék vele. Értelmesen szólnék hozzá. Elmondanám neki, mi miért van. De nem lehet. Az a kölyök nincs többé... Ez a vénember vált belőle. Így kell tovább élnem. Jó útra térés? Az egy baromság. Szóval üsd rá a pecsétet, fiam, és ne rabold tovább az időmet. Mert az igazat megvallva, én szarok az egészre."

A remeny rabjai! :) (en nem tippeltem, nemtom erre hogy lehet tippelni... vagy tudod vagy nem, ez annyira egyertelmu) :)

BimmBimm 01-06-2011 16:56

Mindketten eltaláltátok:) Egyszerre.

Remedy 01-06-2011 16:57

Quote:

Originally Posted by BimmBimm (Post 275138)
Mindketten eltaláltátok:) Egyszerre.

Irjon a Vale. Bar erosen levon az ertekebol, hogy csak tippelt. :D

Dew 01-06-2011 16:58

én meg nyomtam egy frissítést, mielőtt postoltam volna, és lemaradtam... :) úgy látszik ez is a közkedvelt filmek közé tartozik... :p

Valezius 01-06-2011 17:00

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 275139)
Irjon a Vale. Bar erosen levon az ertekebol, hogy csak tippelt. :D

Az idézet hangulat eszembe juttatta a filmet, de elbizonytalanított, hogy Freeman annyira nem is akart kijönni a börtönből, akkor minek erőszakoskodik.

Remedy 01-06-2011 17:04

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 275141)
Az idézet hangulat eszembe juttatta a filmet, de elbizonytalanított, hogy Freeman annyira nem is akart kijönni a börtönből, akkor minek erőszakoskodik.

De ki akart jonni vegig. Ez pedig mar itt nem is eroszakoskodas, hanem inkabb elkeseredettseg. (szerintem)

All times are GMT +1. The time now is 17:49.