![]() |
„Sohasem lehetsz biztos semmiben. Még a legapróbb dolgokban sem. Valaki elmegy melletted az utcán, a szemedbe néz. Ismer téged? Együtt jártatok iskolába? Mániákus gyilkos, aki az első látásra utál? Vagy semmi az egész? A világon semmi?”
Ez lehet, h nehezebb, ha így van, akkor egy jellegzetesebb részt teszek be ha gondoljátok, sztem ez is nagyon jó film... |
Quote:
Sajnos elég régen láttam, de tetszett nekem is. |
Bízva abban hogy nem tévedtem, itt a következő szintén az egyik kedvenc filmemből:
"Nincs nap, hogy ne bánnám. De nem azért, mert itt vagyok, vagy mert szerinted kéne. Hanem visszatekintek arra... ...a fiatal, ostoba kölyökre, aki elkövette azt a szörnyű bűnt. Beszélnék vele. Értelmesen szólnék hozzá. Elmondanám neki, mi miért van. De nem lehet. Az a kölyök nincs többé... Ez a vénember vált belőle. Így kell tovább élnem. Jó útra térés? Az egy baromság. Szóval üsd rá a pecsétet, fiam, és ne rabold tovább az időmet. Mert az igazat megvallva, én szarok az egészre." |
Most kivételesen tippelnék, hátha bejön.
Remény rabjai? |
Quote:
|
Mindketten eltaláltátok:) Egyszerre.
|
Quote:
|
én meg nyomtam egy frissítést, mielőtt postoltam volna, és lemaradtam... :) úgy látszik ez is a közkedvelt filmek közé tartozik... :p
|
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 17:49. |