![]() |
4/L-ben valaki szövi? Vagy beállnék valahova ahol van hely. Le vagyok égve. :D
|
G-ben kellene 1 tag 1200on hadival
|
Sziasztok!
A tervek szerint úgy 600 kör múlva lépek fel A-ba, a folytatáshoz keresek társakat. Mivel még sosem jártam A-ban, elsősorban olyan, barátságos embereket keresek, akik tudják, hogyan működnek ott fenn a dolgok és nem kapnak dührohamot az esetleges buta kérdéseimtől. Amik az elején biztosan lesznek, de nem kell nagyon kétségbeesni, fejlődőképes vagyok! :) Aktivitásról, anyagiakról, tervekről, fajról vagy bármi másról a 685709 sorszámú országban lehet érdeklődni. (A faj nyilván alkuképes.) |
Hali.
4.tagot keresünk G-be 1100 heki körül. 9-10 nap múlva lépünk fel. Ideális jelölt: Hadi-vari óriás, vagy hadis Feltétel: aktivitás és tartalék. Minden további érdeklődést ide várok: 691675 |
Helló!
Társakat keresek 5/U-ban 200 hektár környékén. Walls of Jericho (#175029) ide kérem az üzeneteket! Üdv bobi |
Quote:
Egy hét múlva lépek fel. Megoldódott. |
A Black Dragon klán kutat aktív ország(ok) után.
Előnyt jelent: - ha már a top-ban vagy - ha elérhető vagy 24 órában - ha csapatjátékos vagy Írj és megbeszéljük: #252625 vityu |
Sziasztok!
6 szemes 6k hekis orkinca forduláshoz, de minimum további 5k körös A-ban maradáshoz keresi társait. Aktivitás, ZS s lelkesedés adott. Érdeklődők előnyben! Ts |
Sziasztok!
1/A-ban aktív hadis orit keresünk! Megfelelő jelölt számunkra: -Aktív -Tapasztalt (minimális tapasztalat elég...) -Csapatjátékos -Gond esetén elérhetőség! -Ork (esetleg gnóm) -3000 hektár alatt helyezkedik el Amit kínálni tudunk: -Aktív, csapatjátékos tagok! -Megfelelő háttér -Jó kedvű társaság :) ;) -Minimális jó indulat-maximális agresszió :P Akinek felkeltette az érdeklődését a hirdetés az dobjon egy zöldet ide:691675 Minden üzire válaszolok! :) |
Üdv!
Egy kicsit kedvet kaptam a játékhoz, úgyhogy: b-ben és/vagy g-ben keresnék szövit. :) |
All times are GMT +1. The time now is 04:48. |