![]() |
Quote:
|
Quote:
Engem pl. zavar, hogy azért kell épp felkelnem, mert a tekik éjjel jönnek haza és ne kopjanak be. Ez nem stratégia. Csak felesleges szivatás. Vagy kapjon a helytartó teki-kirakása funkciót is és nem szóltam. Ez olyan, mint hogy nem írja ki a játék, hogy mikor kopnak a tekijeim. Ez egy információ. Ne kelljen már számolgatni, tök feleslegesen. Ez olyan, mintha nem látnám, mennyi gabonát termelek és fogyasztok, hanem számoljam ki. Ki lehet, de minek töltsük az időt felesleges dolgokkal? 200 hekin még normális játék van. Mindenki tart minden egységet, nem a piacon. Csak azt tartom szükségesnek, hogy a tartalék ne a piacon legyen, hanem otthon, épületben. Így valamit-valamiért. A piacos a levett mennyiséget (pl. 5%) pedig hiány esetén berakja, valamilyen összegért, így kevesebbszer lenne hiány is. Az ember öszötönösen támadja az újat, ha a régi neki jó. (pl. átlátja a dolgokat, vagy több valamije van mint a másiknak). A gazdagot ha megkérded, mit szólna hozzá, ha holnaptól nem lenne több szegény, hát nem szavazná meg. Ez biztos. Engem nem zavarna, ha nem felesleges dolgokkal kellene foglalkoznom. Hanem a játékkal. |
Quote:
Quote:
Ilyenkor úgy érzem, hogy a hozzászólás lényege annyi, hogy dögöljön meg a szomszéd tehene. |
Quote:
Én amellett vagyok, hogy a tartalék vitele kerüljön valamibe. De ne úgy lehessen megoldani, hogy gépiesen rakosgatom ki, amikor épp ideje van. Jelenleg vagy ez, vagy hamar elkopik. És arra írtam, ha már az egységeket kirakja a helytartó akkor kirakhatná a tekiket is. Mert mi a különbség, ha a tartalék tartásáról van szó? MIvel különb az egység? Én amellett vagyok, hogy épületbe kerüljön a tartalék. |
Quote:
Nehogy már az legyen a kifogás, hogy számolni kell.. Nem az a gond, hogy a régi játékosnak sok pénze van ezért nem akar változtatni, csak a régi játékos átlátja a dolgokat a gond az, hogy te nem látod át, néhány társaddal együtt és így akarsz változtatni.. Amúgy eszembe jutott egy lehetőség változtatásra, de mivel nem ezt a témát érzem égetőnek ezért elraktározom magamban, ha a fontosabb problémák kezelésének irányában történik valami lépés esetleg később felvetem.. vagy szimplán elfelejtem addig(pláne, ha ilyen tempóban cselekszik Ati :D).. |
Quote:
Nem, itt arról van szó, hogy valamit elértél és nem akarsz rajta változtatni. Ennyi. Az nem számít, hogy mindenki másra is vonatkozna. Kapásból elutasítod. De nem neked kell rábólintani, szerencsére. Lehetne egy új épület is, amiben a tartalékot pénzben tarthatod. Az a legegyszerűbb. Legyen mondjuk "Kincstár". Itt tarthatsz mondjuk 1 épületben 100 millát, amit nem lehet lefosztani vagy lelopni. De ha lepusztítják, akkor bizony az épületben lévő pénz felszabadul és lopható és fosztható lesz. |
Quote:
|
Egy óriási különbség van az egység és a többi tartalék között: egységgel nem lehet szabadságra menni, hogy ne vesszen el, a többivel igen.
|
Quote:
|
Quote:
Ne csak az 1/A-t vegyük alapul. Az a csoport elfajzott. Ott csúcsosodik a probléma. |
All times are GMT +1. The time now is 12:00. |