![]() |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Bár én biztos kevesebbet. Akkor bocsánat, lehet összekevertelek valakivel, de már nem tudom számolni hányan voltak negatív véleménnyel ezzel kapcsolatban:) |
Quote:
kezdjük azzal, mik történhetnek nála.. rosszul állítja be a ht-t és éhezik, bejön a piacról vmi és éhezik esetleg képzés jön be és éhezik, sereg megy felé, sereg megy a klán felé, begyújtották (esetleg ártózták).. akkor mi kell, hogy ezeket "elintézhesse" a vezér? ht-be belenyúlhasson, piacolhasson, bonthasson, fokozhasson, építhessen, ártó varkiat leszedhessen, nem ártókat feltehessen.. ha ez nincs meg mind, akkor igazábol nem oldja meg a "problémát" a javaslat.. ha ez mind megvan, akkor gyakorlatilag más viheti/viszi az orit:) (kis magyarázat melyiket miért.. ht beállítás első 3 eset miatt, piacolás azért ha megy felé sereg, vagy klán felé megy és védeni kell, vagy szembe menni klánnal, bontás azért, ha lehet felülről védi a sereget, vagy csak csökkentse a veszteségeket(esetleg eltávolodás klánban, vagy klánveszteségek csökkentése, de ez inkább kis klánban), építés a gyújtás miatt (esetleg rengetés miatt), variknál pl védelem feltétele, ha úgy fogja a támadó sereget) ((végülis ht-t lehet piacolással helyetesíteni, de azt hogy állíthatja-e a ht-t vagy nem az igazábol sokat nem számít, ha a többit lehet..)) |
Quote:
|
Quote:
bár jobban belegondolva igaz.. ha inaktív ori, akkor tarthat + pár % templomot, hogy felmenjen a varázslat pár körre.. |
Kezdem belátni, hogy tényleg nem biztos, hogy kéne.
|
Quote:
Azt is tiltani kéne szerintem, és anarchal büntetni. Bár ebbe sosem mennek majd bele a megmondóemberek, hiszen ezen nőttek fel:) (és olyan nagyra) |
és az 1 fős klánokba ki fog belépkedni?
meg van a több fős klánoknak a maguk előnye és hátránya a kisebbekkel szemben 1vs10 10x több távol 10x több pénz 10x több ötlet és 10x több minden ezekért cserébe 10x jobban együtt kell működniük és bizony ha a klántámadásnál egy hibázik és nincs gépnél, akkor a másik 9 is hibázzon egy mindenkiért, mindenki egyért ennyi |
Quote:
Kár is hasonlítgatni. 10 fős 10 fős ellen meg ugyanazok az esélyek/lehetőségek. Viszont kár ezt magyarázni, a javaslat lényegét itt nagyon sokan nem értették meg. Ha végre megértenék, akkor túl lehetne lépni azon, hogy ki lesz előnyben, a másikkal szemben. Az hogy 1 ember vinne egy 10 fős klánt az se normális elképzelés, mert ilyen nem lenne. Ha megvalósulna a javaslat, akkor én ugyanolyan aktív maradnék, mint amilyen most vagyok. Nem hárulna az összes feladat a kánvezérre. |
All times are GMT +1. The time now is 06:46. |