![]() |
mivel csak a fulltábis kitámadás esetén változtatna az egyensúlyon valamelyest, ezért szerintem nem fog felborulni a játék egyensúlya.
|
Quote:
|
Quote:
a cél az, hogy a tábornok szem ne csak az orknak legyen igazábol használható.. nem azért, mert hadisok így meg úgy.. hanem mert logikátlan, hogy egy fajnak van egy külön személyiség, ami neki 10szer annyit ad, mint bárki másnak.. a többinél ilyen nincs.. |
Quote:
|
Quote:
a személyiségek jórészt ilyenek: bizonyos fajoknak, specializáltaknak jobban használhatók, másoknak meg kevésbé. A sokszínűség az alapelv, nem az eu-konform esélyegyenlőség. De.. erről is volt már szó, biztos ez is az egyik kifogás volt. :) |
Quote:
kereskedő mindenkinek ugyan azt adja 5% kamat(...) dupla bank védelem.. harcos mindenkinek +1%,+10% tudós mindenkinek +5% gazdálkodó mindenkinek +10% varázsló, tolvaj mindenkinek +1 kör vándor mindenkinek -1 kör túlélő mindenkinek -30% tábornok: orknak +10%, többinek +1% továbbra is orknak érné meg legjobban a tábornok, de a többieknek is használható lenne.. |
Quote:
tábornok: mindenkinek +1 tábornok :) |
tudós nem adja mindenkinek ugyanazt, ha 30% tekid van 5% az bizony 1.35/1.3=1.038
Ha meg 50% tekid van, akkor 1.033. Nem ugyanannyi :p |
Quote:
1.038 vs 1.033 Tábornoknál 0.01 vs 0.1 remélem érzed a különbséget. Ezt szeretnénk mi 0.05 vs 0.1 -re modositani kb. |
Nem tudom ki hogy van vele, de például tolvaj szemet sem szoktam látni minden fajnál. Gazdálkodó már több mindenkinek használható, de ha 1 fajhoz társítanám, az is egyértelmű lenne, a többi csak kontárkodik, inkább csak ha több szeme van választja. (A fenébe ezekkel a kifogásokkal! :D)
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 09:08. |