![]() |
Quote:
Amúgy aki helyeselte, meg támogatta, kitalálta ezt a 2/C-s ötletet mire gondolt: - sima B szerű magasabb heki határral? - mini A heki határral? - valami köztes? |
Quote:
|
Quote:
Szerintem akkor lehetne értelme, ha a 2/C is valamiképpen más lenne mint a másik 4 szint. |
Quote:
Teljesítenék az 1000 kört plusz megszereznék a szükséges top köröket. Személyiségek Feltétel 2 336 kör a top22%-ban 3 336 kör a top15%-ban 4 336 kör a top10%-ban 5 336 kör a top8%-ban 6 336 kör a top6%-ban 7 336 kör a top4%-ban 8 336 kör a top1%-ban 9 és több 336 kör a csoport első helyén Ha ez meg van akkor természetesen lefordulhatnak valamelyik 5. szintü csoportba. Minden szabály ugyan úgy vonatkozna rájuk mint az alsóbb csoportokban. Lenne morál romlás, hogy ne lehessen ott élni évekig. Gondolom ki alakulna idővel a csoport max és min hekije, esetleg be lehet vezetni annyit, hogy a leforduláshoz meg kell lennie a Bcsoport max hekijének (2400 hektár) de ez nem feltétlen szükséges. Jelen pillanatban ennél jobb lehetőséget nem látok. Az elfeket nem lehet ütésre kényszeríteni, az orkokat nem lehet felfedezésre kényszeríteni. Igy két különböző célall bíró játékosok nem zavarnák egymás köreit. |
Quote:
Szóval szerintem, ha ez az ötlet meg is valósulna, és létrejönne egy 2/C jelű csoport, valamivel másabbnak kéne lenni, mint a másik 4 csoportnak. Én például bármilyen formában támogatnám azt ha legalább ebben a csoportban normális keretek között szabályozva lenne a pénzmennyiség, nem lehetne felhozni ide végtelen mennyiségű tekercset és készpénzt. Úgy egyáltalán meg lenne oldva (nyilván megbeszélés tárgya hogy meg lehet-e egyáltalán oldani értelmesen), hogy ez a csoport valamilyen szinten tényleg a játékosok pénz független tudását hozná ki. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Ez a 2/c jelű csoport tényleg jó megoldás lehetne.Minden ugyanaz mint a az alsóbb szinteken, csak a szintlépésnél fordulsz. |
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 06:50. |