![]() |
Végigolvastam itt az összes hozzászólást eddig, de még most sem értem, hogy miért kellene megmenteni az 1/A-t a betonelfektől? Vagy, hogy mi a baj 1/A-val, amiről az elfek tehetnek?
Ha nem lennének, lehet a kaja ára 40.000 lenne, ehetnétek orkok, gnomok, törpék... Ha valaki ezt nekem meg tudja indokolni, rögtön lefordítom az elf orimat 530.000-ről... De ne azzal gyertek, hogy "nem tudok haladni az orkommal", "nincs kit ütni klánban, csak bunkerklánokat", "jajj, nem tudok topba kerülni az elfek miatt" |
Quote:
most az ok, hogy meg kell oldani.. én eddig is felmentem a top30ba, szerintem ezután is fel fogok..:) Nekem nem is az a bajom, hogy sok az elf, hanem hogy a sok tapasztalatlan A-ba lépő játékosnak elmegy a kedbve a játéktol, ha A-ba ér, van akinek már előre..:) nem az elfek a baj, és az, hogy akinek nincs ideje 30/30as elffel megy, (de kétlem hogy a játékosok 60%nak nincs ideje..) és ha nincs is ideje ne akarjon már mindenki top30ban akasztani egy orit, hogy b-ből foroghasson.. Nem az elfekkel van a probléma, hanem a játékosok hozzáállásával szerintem..:) Amúgy Serg nem olyan régen fordult le A-bol másik orival, mivel mostani fagyasztva volt teljessen szabályossan..:)(ha jól emlékszem..) |
Quote:
|
Quote:
úgy meg nehezen fokozza be az egységet, ha mégis megteszi, akkor megérdemli, hogy meg tudja így védeni a földjét. :cool: |
Quote:
félreértettem valamit. Ha így van, és ezt állítjátok, akkor nincs itt semmi baj. Bocs, hogy nem vagyok egy nyomorék, akinek a számítógépen kívül nincs élete, gép se vagyok, nem tudhatok mindenről, ami egy játékban történik. Előre ott volt a bocs, azt hittem egy kijavítás vki részéről elég lesz. |
Quote:
Nekem mindegy mit változtattok a játékban, eddig is alkalmazkodtam, ezután is fogok, ha nagyon nem tetszik valami, akkor max én is abbahagyom végleg, mint nagyon-nagyon sokan. Nem az elfrengeteg a baj itt, hanem az, hogy egyre kevesebben játszanak. További jó fórumozást, kíváncsi vagyok mi lesz a vége, változik-e valami. Remélem mindenkinek boldog karácsonya van, és az ünnepet nem csak a gép előtt, hanem a családdal is töltitek! :rolleyes: Sziasztok :) |
Quote:
|
Quote:
|
És ISMÉT offolás-hegyek....................
|
Quote:
Nem is OFF_ol senki :D Mókázunk :p |
All times are GMT +1. The time now is 07:19. |